S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Cătălin M.

#1151 Re:

2013-08-25 16:28

#1144: Ovi -

Pe acelasi picior cu bisexualitatea (atractie catre ambele sexe) si heterosexualitatea.

 

Cu precizarea că heterosexualitatea NU este o orientare sexuală. "Orientările" astea sînt un fel de nori pe cerul albastru. (Scuze că am intervenit in discuţie).

Ovi

#1152

2013-08-25 16:30

Fiecare cu punctul lui de vedere. Dar pana si medicina o numeste o orientare sexuala, asa ca nu mai zic nimic.

Musafir

#1153 Re: Re:

2013-08-25 16:31

#1151: Cătălin M. - Re:

Cu diferenta ca norii dispar. Atractia unor oameni fata de acelasi sex, nu.

Cătălin M.

#1154 Re:

2013-08-25 16:33

#1149: Alexander -

Spre deosebire de "doamna" din articol, cea cu Petiţia este o adevarată doamnă, te asigur. Şi chiar de ar fi să piardă de 1000 de ori lupta aceasta, tot nu s-ar preta la un asemenea limbaj sau atitudine.

Cătălin M.
Musafir

#1155 Re: Re: Re:

2013-08-25 16:35

#1153: - Re: Re:

Din nefericire, da, în majoritatea cazurilor norii aceia se încăpăţinează să persiste, ceea ce denotă că răul este totdeauna iraţional.


Musafir

#1156 un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-

2013-08-25 16:35

http://www.culturavietii.ro/2013/07/08/sua-un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-sexual/

Mark Newton și iubitul său australian, Peter Truong, dorind să „cunoască plăcerile paternității” (după cum aveau să declare în fața instanței) au început din 2002 să caute o mamă-surogat. Ei au reușit să obțină abia în Rusia, în 2005, dreptul de a concepe un copil cu ajutorul unei femei dispuse la „gestație pentru altul”. Unul dintre cei doi bărbați a donat spermă și întreaga afacere i-a costat 8.000 dolari.
De la vârsta de 22 de luni, copilul a fost abuzat sexual aproape zilnic de către cei doi „părinți” și de către opt alți bărbați, membri ai unui grup de pedofili, din Franța, Germania, SUA și Australia. Gradul de exploatare sexuală atinsese un asemenea nivel încât copilul a crescut crezând că ceea ce i se întâmplă reprezintă viața normală. El a fost chiar dresat să nege totul, dacă ar fi fost întrebat despre viața sa.
Anchetatorii au descoperit un jurnal al celor doi bărbați, în care aceștia au scris despre tot ce îi făceau copilului

o alta relatare:
"Iarasi, putem vedea nivelul de ''civilizatie'' adus de permisivitatea absoluta in privinta homosexualitatii. Dau ca exemple doua evenimente anuale ale comunitatii gay din San Francisco, Folsom Street Fair si Up Your Alley, la care participa mii de persoane. O cautare a termenilor ''Folsom Street Fair images'' va conduce si catre site-ul www.zombietime.co m (nu pot pune link-ul direct pentru ca imaginile ar putea fi considerate pornografice), unde puteti observa exact ce se intampla acolo. Pe scurt, iata ce am vazut:

- acte de sex oral intre mai multi barbati,

- nuditate completa,

- oameni care urinau pe altii/ beau urina colectata de la mai multi indivizi intr-un pahar de plastic,

- oameni care se masturbau in public, unul facand acest lucru la o fereastra deschisa (sau balcon, nu mai retin) in aplauzele celor din strada si murdarindu-i cu secretiile lui fiziologice,

- oameni care isi introduceau obiecte in anus in vazul tuturor,

- oameni care practicau acte implicand cavitatea bucala a unuia si orificiul anal al celuilalt etc.

San Francisco este considerat ''capitala'' comunitatii gay in SUA."


iata si manifestarile homosexualilor din Romania:
Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni "Unul din stripperi, putin mai dezinhibat, a ramas in costumul lui Adam. Delir. Urlete. Tipete. Saliva. Vedeai doar un cerc mic, mic, mic si muuulte maini intinse. Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”. "http://www.darkq.net/club-gay-lesby-romania/stripperi-aproape-violati-de-gay-ii-timisoreni/

si tot ei fac educatie copiilor care intra pe site-ul lor:

"Ma numesc Emilian am 16 ani… si am o problema!

In urma cu 5 ani mi-am dat seama ca sunt gay. De atunci ma suport… Simt ca nu merit asta… nimeni din familia mea nu este “gay” tata, bunicul etc… DE CE EU?"

si sfaturile de la altii

"Nu e un capat de lume, crede-ma. Uneori parintii se dovedesc a fi cei mai de incredere oameni, desi la varsta noastra, eu am 19 ani, ii vedem ca pe niste posibili inamici. Daca acea prietena a ta te-a intrebat daca esti gay inseamna ca a avut motive sa creada asta; te-ai intrebat vreodata daca mama ta sau tatal tau nu si-au pus vreodata aceeasi intrebare, doar ca nu ti-au spus? Chiar crezi ca parintii sunt atat de “orbi” incat sa nu vada ca la 16 ani baiatul lor, viitor barbat, nu iese cu baietii la fotbal, nu vine cu fete acasa sau nu pleaca seara cu domnisoare? Ei te vor iubi intotdeauna ASA CUM ESTI TU, cu bune si cu rele; tu esti cel mai scump lucru al lor si vei fi mereu fiul lor, chiar si fiul lor gay....Cat despre lumea rea…mereu va exista, mereu va impune standarde pe care NU suntem obligati sa le acceptam, dar, oarecum, trebuie sa ne modelam pentru a putea sa convietuim in armonie cu cei din jurul nostru.
Succes, poti"
si un altul

"Ai putea începe prin a citi cărțile lui George Bălan (iubirea interzisă, Celălalt eros, Homofobia), o resursă de neprețuit, de altfel, pentru orice tânăr gay din România. Aceste cărți sunt probabil disponibile în bibliotecile din orașele mai mari din țară sau poate la anticariate, pe internet. O carte pe care ți-o recomand în particular, dacă poți citi în limba engleză este Free Your Mind: The Book for Gay, Lesbian, and Bisexual Youth and Their Allies de Ellen Bass și Kate Kaufman (vezi pe Amazon).
O altă idee bună ar fi să îți alegi câteva modele în viață, cum ar fi: Dan Savage, Stephen Fry, George Takei sau alții, din experiența cărora ai putea învăța ceva. Vezi pe YouTube mai multe despre ei, dacă te interesează.
În rest, ai grijă de tine, învață bine la școală și găsește-ți un băiat care să te iubească. Restul vine de la sine! Și nu uita, it gets better!"

"1. Vezi-ti de scoala. Citeste. Uita-te la filme. Culturalizeaza-te.

2. Dezvolta o relatie cu ai tai. Problemele de comunicare, in orice relatie, duc la dezastre.

3. Vorbeste cu prietenii tai despre tot si toate. Fa-te placut prin a face bine.

4. Calatoreste pe cat de mult posibil.

5. Citeste si mai mult.

6. Identifica-te ca persoana, invata ce vrei de la viata.

7. Ia-te in serios. Nu mai folosi ghilimele cand spui, tastezi, scrii “gay”.

Felicitari! (Nu mai) esti gay. Esti OM. Restul sunt detalii. Restul e can-can."

finalul spune tot. l-au transformat. gata, au gasit raspunsul. indoctrinare - psihoterapeuti de copii. reamintesc: un adolscent de 16 ani care a putut citi pe acel site si asta: Stripperi, aproape violati de gay-ii timisoreni - in renumitul club pt gay, Delirium, din Timisoara. ce mai distractie animalica?!

PARINTI, ASTA VRETI PENTRU COPIII VOSTRI? SA FIE INFLUENTATI DE ASTFEL DE OAMENI?

Cătălin M.

#1157 Re:

2013-08-25 16:39

#1152: Ovi -

O anumită parte a medicinei, cea care se conformează unor direcţii trasate peste Ocean. Eu cunosc medici cu probitate care susţin cu totul altceva.


Musafir

#1158 Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-ab

2013-08-25 16:41

#1156: - un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-abuza-

Culturavietii.ro, un site declarat anti-gay, face valva cu un caz la cata populatie...? E foarte trist cazul, practic doi pedofili (nu homosexuali) au pus la cale acel plan. Homosexualilor le plac barbatii! Oameni maturi, ajunsi la varsta majoratului! Sa insinuezi ca homosexualii sunt pedofili e rautate pura.

Cat despre Emilian, de ce ai adaugat paranteza? Cu ce scop?

"Felicitari! (Nu mai) esti gay. Esti OM. Restul sunt detalii. Restul e can-can."- In articolul original NU exista paranteza.


Musafir

#1159 Re: Re:

2013-08-25 16:47

#1157: Cătălin M. - Re:

Acei medici sustin "altceva" prin prisma gandirii personale, a invataturilor biblice, a unor prejudecati formate de-a lungul anilor, nu prin intermediul stiintei. Se numeste bigotism.

Ovi

#1160 Re: Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-

2013-08-25 16:47

#1158: - Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-l-ab

Normal ca nu exista, dar crezi ca cineva care nu a urmarit discutiile, o sa se uite sa vada daca sunt paranteze sau nu? El se va uita la ghilimele si le va lua ca un citat corect.


Musafir

#1161 „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică”

2013-08-25 16:51

John Milbank: „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică” și nu are nimic de-a face cu drepturile homosexualilor

Insistența în privința legalizării căsătoriei între homosexuali face parte dintr-o strategie prin care statul „încearcă să obțină controlul direct asupra reproducerii populației”, scrie teologul britanic John Milbank.

„Reproducerea și relațiile heterosexuale au constituit mereu însăși «gramatica» legăturilor sociale în esența lor. Abandonarea acestei «gramatici» ar conduce la o societate care nu ar mai fi formată, în principal, din legături extinse de rudenie, ci ar fi supusă tot mai mult controlului din partea statului.”
http://www.culturavietii.ro/2013/06/06/john-milbank-casatoria-gay-este-o-miscare-strategica-si-nu-are-nimic-de-a-face-cu-drepturile-homosexualilor/

Musafir

#1162 Re: „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică”

2013-08-25 16:56

#1161: - „Căsătoria” gay este o „mișcare strategică”

Repet, culturavietii.ro este un site declarat anti-gay.

In concluzie, sa nu se astepte cineva la gandire dreapta din partea lor decat daca sunteti ca cei ce conduc site-ul ala.


Musafir

#1163 Re: Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-

2013-08-25 16:57


Musafir

#1164 Re: Re: Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentr

2013-08-25 16:59

#1163: - Re: Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentru-a-

Un blog in care orice gay isi poate spune povestea de viata, chiar asi heterosexualii pot face asta atata timp cat respecta limitele unei conversatii civilizate.


Musafir

#1165 Re: Re: Re: Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-p

2013-08-25 17:01

#1164: - Re: Re: Re: un-cuplu-de-homosexuali-a-cumparat-un-copil-conceput-cu-ajutorul-unei-mame-surogat-pentr 

 tu gandesti? asta e conversatie civilizata? :

"Un spectator, nemaireusind sa se abtina, ii pune mana la scula omului. Isi duce mana la nas (instinctual, presupun) si urla de extaz. Si, urmandu-i exemplul, au mai fost si altii ca el. Stripperul dansa, si cu o mana incerca in zadar sa isi acopere organele genitale. “In zadar”, deoarece unii urlau “Ia mana, te rooooggg!!!” iar altii, mai tupeisti, ii smulgeau efectiv mana care proteja “esenta vietii”"


Musafir

#1166

2013-08-25 17:09

Mi se pare corect sa se faca o astfel de petitie. Sa nu promovam non valorile ca valori.

Musafir

#1167 deviatia

2013-08-25 17:29

homosexualii se pot numi homosexuali doar daca s-au nascut in mod direct dintr-un cuplu de homosexuali (sau macar din unul dar fara interventii din partea altei persoane) . daca nu, inseamna ca homosexualitatea nu are origine, nu exista in sine, este doar o improvizatie artificala si hidoasa. homosexualitea este o eticheta pusa unui comportament gresit pentru a acoperi adevarul acestui comportament, care ar trebui denumit pur si simplu "deviatia".
daca un "homosexual" se naste dintr-o mama cu implicatia tatalui inseamna ca nu este homosexual ci este normal, nascut din femeie si barbat. pentru ca daca admitem ca dintre o femeie si un barbat se naste un om homosexual, la fel de bine putem spune ca se poate naste si un "om" cu comportament de maimuta, de sarpe, de orice altceva. inseamna ca organismul uman, barbat sau femeie, nu este decat un suport pentru orice alt fel de manifestare si nu doar lgbt. insa dintre un barbat si o femeie nu se poate naste decat un alt om, barbat sau femeie. daca indetintatea de gen nu ar fi relevanta, inseamna ca mai intai, copilul ar trebui sa se nasca asexuat, fara trasaturi definitorii, ceea ce nu exista, poate doar ca anomalie. trebuie oprita o astfel de teorie degradanta pentru om. pana la a zice ca omul se naste fara a fi o persoasa mai este doar un pas. deja se sustine (in SUA) teoria conform careia copilul poate fi "avortat" (ucis) chiar si dupa nastere, daca asa vor parintii. adica, nou-nascutul nu inseamna nimic. doar daca vor altii sa-l faca ceva. de aici si lipsa de identitate a nou-nascutului. teorii care vin sa distruga fiinta umana, toti adeptii lor devenind criminali cu sange rece. umanitatea este in pericol din cauza anomaliilor.


Musafir

#1168 Re:

2013-08-25 17:41

#1167: -

Ai mai scris acest lucru cel putin odata. Altceva nu mai ai de spus, decat niste copy paste-uri?

Cătălin M.

#1169 Re: Re: Re:

2013-08-25 17:42

#1159: - Re: Re:

Se numeste bigotism

 

Ceea ce ne duce la concluzia că şi "bigotul" poate face medicină, şi încă una de succes. Fiindcă nu vindecă doar trupul, ci ajută şi sufletului, iar asta este o formă de medicină mai inaltă si mai completă. Omul nu este doar o formă "rece" de manifestare şi agregare a materiei, ca să se poată rezolvă strict prin fomule de laborator, ci ceva mult mai complex, iar boala, înaine de toate, are cauze spirituale profunde, nu materiale.

Observ cum toţi militanţii si adepţii gay manifestă o idiosincrasie acută faţă de tot ce ţine de credinţă, bagatelizînd (uneori cu răutate) tocmai acea dimensiune a verticalităţii care conferă unicitate omului, ca făptură creată de Dumnezeu printr-un act aparte, spre deosebire de restul firii. Eliminînd componenta spirituală a lumii (nu mă refer la rodul minţii umane), şi implicit a omului, am ajuns să trăim, din păcate, într-o jumătate de Cosmos, cel direct supus simţurilor, orizontal şi teluric, adică într-o lume amputată de acea "corolă a lumii", cea mai luminoasă, frumoasă şi profundă, care dă sens, scop şi înalţă tot ce fiinţează.


Musafir

#1170 ce inseamna "HOMOFOB"?

2013-08-25 17:52

"homofob" este apelativul cu care este contracarat un opozant al teoriei "gay". homofobia, ca termen stiintific inseamna "persoana care isi neaga identitatea gay". cu alte cuvinte, orice persoana care este numita "homofoba" este defapt un homosexual care nu-si recunoaste identitatea. de aici vedem ce se ascunde defapt in spatele propagandei "gay" - recunoasterea homosexualitatii ca stare nativa. propaganda nu urmareste doar toleranta si acceptarea acestora ci transformarea tuturor in homosexuali, chiar daca ei nu "se simt". defapt cand esti numit "homofob" ti se spune direct ca "esti homosexual", mai bine zis, isi bat joc de tine cu cea mai mare nerusinare. acum este folosit pentru a intimida, dar in acelasi timp esti jignit.
puteti citi mai multe aici: http://www.eaec.org/bookstore/Redeeming-the-Rainbow.pdf


Q12. What is homophobia?
A12. Homophobia is an obscure psychiatric term originally coined to define “a person’s fear of his or her own same-sex attraction.” It has been redefined and popularized by the political strategists of the “gay” movement to characterize all disapproval of homosexuality as a form of hatred and fear akin to mental illness (a phobia is an anxiety disorder). The word “homophobia” is today not a scientific term, but a propaganda tool for psychological manipulation. (For more on this topic see Chapter 8).
si aici despre NAZISMUL ROZ - DICTATURA GAY. http://www.defendthefamily.com/pfrc/books/pinkswastika/html/the_pinkswastika_4th_edition_-_final.htm . interzicerea dreptului la exprimare libera pentru cei ce nu sunt de acord cu homosexualitatea si in acelasi timp impunerea homosexualitatii in cultul religios, chiar daca acea religie este impotriva homosexualitatii. dispare dreptul de libertate religioasa. toate in numele "homosexualitatii".


Musafir

#1171 CUM TE AFECTEAZĂ PE TINE CĂSĂTORIILE ÎNTRE HOMOSEXUALI

2013-08-25 18:04

Homosexualii nu mai fac un secret din faptul că, după ce ar obţine legalizarea „parteneriatelor civile”, vor cere căsătorii depline şi adopţii de copii. De fapt, o reprezentantă a homosexualilor declara în februarie 2007, în emisiunea „Ora de ştiri” de pe canalul TVR2, că după acordarea dreptului la căsătorie („parteneriat civil”), ei vor cere dreptul de a adopta copii.

Una dintre întrebările frecvente puse de promotorii căsătoriilor între homosexuali este „Cum te afectează pe tine şi pe familia ta faptul că ei se căsătoresc? Ce treabă ai tu cu asta?”

În timp ce discutăm despre drepturi pentru homosexuali, nu trebuie să uităm despre cine vorbim.

Homosexualii sunt persoane atrase de persoane de acelaşi sex. Preponderent, această atracţie nu este una romantică, ci sexuală; în majoritatea cazurilor, homosexualitatea înseamnă relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex. Încercând să normalizeze aceste comportamente, pentru a scăpa de oprobiul public, homosexualii ne vorbesc despre dragoste şi clamează „Sunt liber să iubesc pe cine vreau!”

Statisticile indică o instabilitate cronică a relaţiilor de „dragoste” între homosexuali; aceştia îşi schimbă foarte frecvent partenerii. Pe lângă această instabilitate, actele lor sexuale - sex anal, sex oral, precum şi o serie de alte acte indescriptibile - au de-a face cu o serie de boli specifice acestei categorii de indivizi.


http://www.alianta-familiilor.ro/cumteafecteaza.html


Musafir

#1172 Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

2013-08-25 18:12

Declaraţiile unei activiste LGBT+pedofili+zoofili+necrofili+etc. - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "

Musafir

#1173 pro tv trebuie sa opreasca imediat aceasta emisiune mincinoasa

2013-08-25 18:23

tinand seama de Codul Civil

tinand seama de Codul Civil Art. 259. (1) "Căsătoria este uniunea liber consimțită între un barbat și o femeie, încheiată în condițiile legii", o astfel de emisiune trebuie marcata ca fiind un pamflet, o mimare, o diversiune sau o minciuna sfruntata (tipica show-urilor tv), pentru ca, acea "casatorie", nu poate fi facuta oficial la noi in tara, deci se incadreaza la capitolul "aiureli" imaginare, fanteziste, S.F.. cei care vor viziona o astfel de emisiune (ca cea propusa la pro's tv) trebuie sa stie ca se uita la o parodie si va fi tratata ca atare. CNA are obligatia de a supraveghea indeplinirea acestei reguli. cu atat mai mult, institutiile statului trebuie sa urmareasca respectarea legii de stare civila. insa ceea ce ne dorim cel mai mult si mai mult este ca aceasta extravaganta gretoasa si imorala sa nu fie prezentata in sursele de mass-media ca o "normalitate" si sa fie tratata cu respectul care i se cuvine, 0, fara surle si trambite.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1174 Re: Re:

2013-08-25 18:33

#1150: - Re:

Aveti dreptate, ar fi trebuit, inainte sa sterg, sa va solicit acest lucru. Mea culpa!, si iar scuze!

Dar in mintea mea sunt inca, desi sterse, toate tonele de mizerii lasate pe-aici de cei care apara homosexualitatea, si o fac virulent si pana la blasfemie, fara limita, asadar m-am gandit ca acele randuri vor fi un nou precedent pt alte si alte mizerii. Uneori mi-as dori sa nu am numai eu acces la administrarea petitiei. Mai multa munca de curatenie am ajuns sa fac, decat de sustinere a valorilor traditionale si in acord cu firea omeneasca.

Intr-adevar,"eufemismele ne fac o defavoare imensa pentru ca paveaza drumul pentru minciunile altora".

Da, petitia este un efort colectiv si multumesc lui Dumnezeu ca ne-a adunat, sper cu tot sufletul sa scoatem din petitia asta tot ce se poate scoate, sa nu ramana doar un strigat pe-o pagina.

Ati putea relua textul, daca nu va cer prea mult, daca se poate. Eu oricum imi acord cam tot timpul, de cand am initiat petitia, acestui subiect. Nu e tocmai un subiect ce poate fi tratat la modul simplist, avand aspecte socante chiar, dar mi-l asum cu toata energia de care dispun.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1175 Re:

2013-08-25 18:42

#1144: Ovi -

Ai omis sa spui care e parerea ta despre femei.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...