Susțin desființarea Institutului „Elie Wiesel”

Institutul „Elie Wiesel” incită românii la anti-semitism atacând istoria națională!
Semnează și dă mai departe!
 
 
Români, o țară nu cade singură, ci apărarea ei este doborâtă din interior de către dușmanii ei travestiți în „buni” cetățeni și apărători ai acesteia și mai ales de trădătorii infiltrați în structurile de conducere și administrative. De foarte mulți ani, instituții din cadrul guvernului și ONG-uri cu finanțări din exteriorul țării, au declanșat un atac furibund asupra statului român și a valorilor istorice care au susținut acest popor și dacă instituțiile de drept nu iau nicio măsură, este datoria noastră de cetățeni ai României să spunem AJUNGE!
 
De la înființarea lui, Institutul „Elie Wiesel”, condus de Alexandru Florian, urmașul ideologului comunist Radu Florian, parte a guvernului României, finanțat din taxele și impozitele românilor, a dus o luptă neobosită împotriva României și a românilor. Cum altfel putem interpreta activitatea acestui institut care denigrează și manipulează istoria României pentru a „demonstra” cu orice preț anti-semitismul românilor și cu această obsesie călcând în picioare memoria martirilor români care și-au dat viața în lupta împotriva comunismului?
 
În 1989, românii au ieșit la luptă să iasă de sub acel sistem criminal care a ucis sute de mii de români care s-au jertfit pentru credință, libertate, respectarea drepturilor și a proprietăților. Cum putem numi o organizație care practic apără instaurarea sistemului comunist și crimele lui prin condamnarea din nou a celor uciși și persecutați și a urmașilor acestora?
 
Istoria românilor a devenit o materie „non-grata” în învățământul românesc, iar istoria comunismului fiind practic interzisă sub presiune exercitată de organizații precum acest institut „Elie Wiesel” și de multe alte ONG-uri, motivațiile fiind simple, la îndemâna oricui: un popor fără istorie, fără legătură cu teritoriul pe care locuiește de mii de ani, fără jertfele înaintașilor, fără cunoașterea trădărilor suferite, este condamnat să fie controlat, stăpânit și jefuit.
 
Prin urmare, solicităm prin prezenta, Guvernului și Parlamentului României desființarea Institutului „Elie Wiesel”, având în vedere acțiunile lui împotriva românilor și a României, precum și anularea tuturor actelor normative emise la propunerea acestuia prin care s-a continuat activitatea începută de regimul bolșevic în 1945, anume de a condamna (încă o dată) pe patrioții români pentru lupta lor împotriva comunismului precum și pe urmașii acestora.
 
Nu putem încheia decât cu cuvintele extrem de actuale ale părintelui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, un demn apărător al credinței în fața iadului comunist: „O să se bată cu noi și morți, iar noi o să fim alături de voi ca să ne apărați. Și morți vom izbândi!”

Dan Ciprian Grăjdeanu, Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință”    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan Ciprian Grăjdeanu, Frăția Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință” să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...