S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!


Musafir

#1326 Re: Re: Re: Re: Re: Teribil

2013-08-27 20:06

#1323: Eusebiu Popescu - Re: Re: Re: Re: Teribil 

 lasa, tu sa fii sanatos. de ce iti mai bati gura cu noi daca tot e asa cum zici? ce mai cauti aici? te contrazici singur. iti bati gura degeaba dar nici nu ne lasi. ce vrei defapt? sau te ascunzi in spatele unei imagini de om evoluat intelectual, pentru a ne intimida intelectual pe noi, pentru ca la urma sa-ti poti impune punctul de vedere si sa poti face cu noi putina "scoala" de propaganda. fii linistit. pana acum nu ai zis nimic demn de luat in seama si nu ai dovedit nici cel mai mic spirit rafinat de intelectual versat si cu atat mai putin nobil. poate intelectual esti, dar de duzina si fara stralucire. te-am sfatuit sa dai raspuns la subiectele acestei petitii. daca nu, chiar vorbesti degeaba. fii intelectual rasat si convinge-ne cu argumente clare, clare am zis.


Musafir

#1327 Re:

2013-08-27 20:10

#1324: -  

 ce zici tu e valabil pentru o tara majoritar atee - declarata , precum Franta. la noi este un alt context si nu ne putem delimita de el, cu toate ca sunt aduse si argumentele tehnice/stiintifice pentru sustinrea acestei petitii. insa este de apreciat faptul ca francezii au inteles si inafara religiei, importanta familiei formate dintre femeie si barbat. tot exemplul francez anuleaza orice contraargument legat de civilizatie. este pe deplin valabil pentru Eusebiu. poate ne explica el cum e cu civilizatia si viziunea obtuza la francezi.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1328

2013-08-27 20:15

Manca-v-ar mama, semnati petitia si aia care va credeti atei (ca oricum nu stiti ce credeti), si musulmani, si manelisti si indiferent cum, pt ca daca pastram normalitatea avem sanse sa ne regasim la un loc toti, ca pt fiecare e un loc sub soare si nimeni nu respira aerul altuia.
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1329

2013-08-27 20:27

Domnule Eusebiu Popescu, ma retrag sa-mi pun basmaluta pe cap, sa-mi trag izmenele de somn si va doresc vise placute!
Cătălin M.

#1330 Re: Re: Re: Re: Re: Teribil

2013-08-27 20:30

#1323: Eusebiu Popescu - Re: Re: Re: Re: Teribil

Poate că mă înşel, dar comentariile pe care le-aţi emis denotă atîta lipsă de substanţă încît mă întreb dacă dvs lăsaţi umbră pe pămînt cînd vă aflaţi în plin soare, sau sînteţi deja cuprins de aneantizare avant la lettre ?! Cel puţin, "omul prost şi îndoctrinat", dar care crede în Dumnezeu, are o bucurie în suflet şi trăieşte, în prostia lui, prin Cruce, pe verticala Duhului şi pe orizontala iubirii aproapelui cu nădejdea învierii. Ce te faci însă cu proştii "neîndoctrinaţi", subjugaţi de cercul strîmt al mîndriei şi autosuficienţei, care trăiesc într-un univers bidimensional, cel al ego-ului plat, fără nici un fel de protuberanţă spirituală?


Musafir

#1331 Re:

2013-08-27 21:43

#1324: -

Si alte milioane de francezi au sustinut parteneriatele civile in Franta. Hai lasa-ne cu povestile tale. Din cei care s-au opus multi au recurs la marsavii si violenta fizica. Pentru ca altceva nu stiu sa faca.


Musafir

#1332 Re: Teribil

2013-08-27 21:50

#1313: Eusebiu Popescu - Teribil

E divortata, cererea de divort fiind inaintata de catre fostul sau sot- info din sursa oficiala.

Eusebiu Popescu

#1333 ?!

2013-08-27 22:26

Ma intreb oare cati dintre crestinii ultraortodocsi care scriu cu atata convingere pe aici realizeaza ca daca se nasteau in locuri aflate la distanta de vreo 2 ore de zbor cu avionul ar fi fost musulmani. Ca s-au nascut la 14 ore distanta de zbor de a fi budisti. Sau la 20 de ore de zbor pana unde se nasc cei care inca mai cred in tot felul de duhuri pagane, prin padurile amazoniene. Si probabil ar fi fost la fel de vehementi in a-si sustine deitatile. Food for thought...
Majoritatea oamenilor de pe glob nu cred in Isus, ci numai 40%. Oare restul de 60% se duc in iad? Noapte buna!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-27 22:44



Musafir

#1335 Re: ?!

2013-08-27 22:48

#1333: Eusebiu Popescu - ?!

ce de intrebari existentiale ?! multumim mult !

foarte relevant, la subiect, bine argumentat

ca de obicei. bravo !


Musafir

#1336 Re: Re: ?!

2013-08-28 04:59

#1335: - Re: ?!

Cu alte cuvinte recunosti ca "aici nu mai iezista nicio iesplicatie".


Musafir

#1337 Re: Re:

2013-08-28 05:11

#1302: amelia - Re:  

nu doar pentru confuziile "teologice" pe care le face, dar in acelasi timp, bazat pe aceste confuzii, are usoare tendinte de a incuraja lamentarea in patimi dar si pentru tendinta de a indemna spre o relatie strict personala cu Dumnezeu. o alta problema ar fi ca ataca in mod superficial pe o buna parte din sustinatorii acestei petitii. nu am inteles sensul acestor atacuri, poate doar in sensul la care fac aluzie mai jos.

 petitia nu este impotriva oamenilor, de oricare ar fi ei, si in niciuncaza impotriva preotilor.

amelia, e antagonic ce zici. Ce "popa" a zis lucrurile astea, sau doar asta ai inteles tu - problema ta? Hristos Dumnezeu nu-si "freaca mainile" vazand cum "ard" oamenii in iad, asta e clar. din contra, preotii afirma adevarul. Hristos Dumnezeu s-a facut Om, a luat trup precum al nostru si s-a jertfit pana la moarte crunta, din durerea fata de pacatele oamenilor si din dragostea nemasurata fata de aceiasi oameni. Atat de mult ne iubeste incat vesnic se jertfeste Hristos pentru pacatele noastre ale tuturor, mai mari si mai mici, pana la a ne aduce la treapta de dumnezei prin Harul Duhului Sfant. doar doar se vor lasa oamenii de rautatile si mizeriile lor si-l vor iubi si ei la masura lor pe Dumnezeu. Preotii nu fac decat sa transmita Jertfa mai departe prin Sfintele Taine ale Bisericii lui Hristos si nu e putin lucru.

Hristos i-a uns pe Apostolii Sai si mai apoi, prin acestia, pe "popi", Preotii, adevarati slujitori ai Lui si Parintii nostri ai tuturor in fata lui Dumnezeu cel Atotputernic. vor da raspuns pe masura chemarii lor. 

tu vrei sa cautam vindecarea exterioara prin bani si stiinta? nu daca dai bani il castigi pe Dumnezeu. pe Dumnezeu il castigi cu sufletul si faptele de iubire adevarata si prin pastrarea adevarului. cam ce ar trebui sa le facem noi celor cu probleme sufletesti? sa le schimbam celule, sa le inlocuim creierul? aproape toate se pot inlocui, doar sufletul nu, si daca sufletul nu se schimba, degeaba le schimbam pe celelalte. bani pentru printare de carti se dau, dar ca sa tamaduiesti sufletul cu bani, nu prea stiu multe metode. poate doar sa cumperi suflete cu bani, dar asta nu alunga si patima. mai intai sa inceapa fiecare cu vindecarea interioara, pentru care nu este pret si lucru material si cu siguranta va urma si cea exterioara. Presupun ca tu platesti cei 10% si asta te face superioara, iar tu te mandresti cu asta, nu-i asa?

 

"Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." (Matei, 22,29)

 

mai ai putin si ne inviti sa-ti ascultam prelegerile la adunari. ai inceput sa ataci inafara temei petitiei si asta arata lipsa ta de discernamant. nu stii precis pentru ce esti aici.

amelia

#1338 Re: Re: Re: Re: 1301

2013-08-28 05:49

#1307: Irinel - Re: Re: Re: 1301

eu personal stiu ca nu e o boala si daca ai observat , vindecarea am pus-o intre ghilimele ptr acei care cred ca sunteti bolnavi fiind gay. daca ei cred asta cu toata fiinta lor si daca vor sa va ajute sa procedeze precum fac cu un bolnav: bani ptr cercetarea bolii si rugaciune . ptr asta am sugerat cei 1% . ptr fiecare boala relativ noua se cer bani ptr cercetare . REPET , EU STIU CA NU E O BOALA DUPA CUM NICI EU NU SUNT BOLNAVA FIIND HETERO . numai cercetand vor descoperi ca asa va nasteti si voi insiva aveti mari probleme cand descoperiti ca sunteti altfel si nu perversi sexual , destrabalati etc. inainte de a acuza trebuie sa cercetezi.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#1339 Re: Re: Re: Re: Re: 1301

2013-08-28 06:04

#1338: amelia - Re: Re: Re: Re: 1301 

 "si voi insiva aveti mari probleme cand descoperiti ca sunteti altfel si nu perversi sexual , destrabalati etc."

...adica?!?!!

amelia

#1340 Re: Re: Re: 1277

2013-08-28 06:26

#1290: Cătălin M. - Re: Re: 1277

da , draga musafirule , asa gandesc eu , prefer sa gandesc asa decat sa merg prin viata omorand femeia in bataie , pierzand salariu la poker , turnand copii de care nu ma ingrijesc si , atentie!  conform religiei daca mor impartasit si cu lumanare , toate astea mi se sterg si cu 2 zile inainte de a muri , am un loc in rai . da prefer sa cred ca DUMNEZEU E IUBIRE  atat timp cat sunt OM . MANTUITORUL nu a spus cele ce zici tu , nici nu intalnesc in SF. SCRIPTURA ,nici un loc in care se pomeneste de lumanari sau sa ne inchinam la chipuri cioplite , a spus  , da , impartiti celor saraci dar putin preoti atrag atentia asupra acestui fapt cand cineva imparte . SI in mod deliberat , total gresit iar nu atrag atentia ca nu trebuie sa impartim in numele mortului x sau y ci IN NUMELE LUI ISUS ! atunci , te rog daca ei interpreteaza SF. SCRIPTURA dupa bunul plac , consider ca om fiind la fel ca ei pot sa o interpretez si eu asa cum imi dicteaza inima . NIMENI NU POATE IERTA PACATELE DECAT TATAL PRIN FIUL ! eu , sa ma ierte DUMNEZEU , nu pot crede ca daca merg sa ma spovedesc si popa imi zice du-te , pacatele iti sunt iertate , chiar le am iertate. asta o cred babele rautacioase care fac zile amare tuturor si merg regulat la biserica in speranta ca popa le iarta tot si nici nu ies inca bine din biserica si incep iar ... si tot asa . ...asa ca draga , asta e opinia mea , pentru care intr-o zi voi da socoteala  sau nu


Musafir

#1341

2013-08-28 06:28

lUPTATI PENTRU PASTRAREA NORMALITATII!

amelia

#1342 Re: Raspunsuri

2013-08-28 06:48

#1308: Dana Captilin - Raspunsuri

tot din reale motive de bun simt am sa iti atrag atentia ca nu dai raspunsuri obiective si nici la subiect, ai fost intrebata sau apelata de multi comentatori si raspunzi numai cand vrei si jignesti . aici nu e o tabara :voi si noi dar daca asa o consideri , cu atat mai mult va trebui sa sustii in primul rand fair play-ul nu sa tragi de maneca ca scriem cu majuscule sau cu punct si virgula ptr ca astfel te departezi mult de subiect .in final cred ca tu spui tot despre tine : toleranta zero , sentimentalisme zero . suntem oameni multi dintre noi si tocmai de aceea avem slabiciuni omenesti __sentimentalisme ;nu jignim cum acuzi incercam sa dam raspunsuri , cel putin eu , la obiect si repet sunt om , din carne si oase si sunt mandra ca in mine exista : toleranta !

amelia

#1343 Re: Re: Re:

2013-08-28 07:11

#1337: - Re: Re:

raspunzi evaziv si aleatoriu , inclusiv la ce vrei. eu in schimb am repetat in fiecare comentariu ca e opinia mea , e felul meu de a gandi si iar repet la nesfarsit , daca gandesc si vorbesc gresit , voi plati . dar asta nu iti da dreptul nici sa presupui ceva la adresa mea , nici sa bati campii de adunari?! ce adunari!? vrei sa stii ceva ?intreaba-ma direct dar nu presupune . iar daca noi nu am fi fost aici nu stiu pe ce subiect ati fii discutat. acum ca sa "presupun" si eu , cred ca aducand laude si osanale initiatoarei petitiei deja inclin sa cred ca asta de fapt a mobilizat-o

A.
Musafir

#1344 Re: Re: Raspunsuri

2013-08-28 07:22

#1342: amelia - Re: Raspunsuri 

 nu am inteles care e rolul tau amelia. sustii sau nu sustii petitia. ai semnat-o? vrei sa critici si noi ar trebui sa ne supunem spuselor tale? sau ce doresti. pe cine reprezinti? duci discutiile in derizoriu si incerci sa preiei "controlul" acestei petitii. te erijezi in lider de opinie. de ce nu-ti faci propria petitie in care sa-ti exprimi scopul si aspiratiile, exact in formatul agreat de tine, exact pe placul tau. tot ce zici este de la tine putere si sunt simple parari, in cele mai multe cazuri, subiective. pe cine reprezinti? pentru ca extragi din ce se scrie aici doar fragmente interpretabile, fara a tine cont de ansamblu si de argumentarile concise. asta e sentimentul pe care mi le lasa interventiile tale.

amelia

#1345 Re: Re: Re:

2013-08-28 07:47

#1337: - Re: Re:

nu indemn la o relatie strict personala cu DUMNEZEU ci chiar subliniez ca la EL se ajunge prin FIUL SAU conform spuselor MANTUITORULUI . daca vrei sa imi sugerezi ca pot ajunge si prin altii esti liber sa o faci dar lasa-ma sa am convingerile mele .Departe de mine de a face teologie sau stiinta religiilor ai citit printre randuri si nu are rost sa ma explic iar.

amelia

#1346 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1301

2013-08-28 07:55

#1339: Dana Captilin - Re: Re: Re: Re: Re: 1301

ma refer la faptul ca multi descopera ca le plac persoanele de acelasi sex la o varsta de 12 -16 ani si cand ma refer la probleme mari , spun ca multi aleg calea sinuciderii , altii a drogurilor , altii fug de acasa fiind dati disparuti etc. Multora si mai ales cei mai sensibili si educati li se intampla tocmai ca vin din familii bune , unde au primit o educatie .

A.

#1347 Re: Re: Re: Re:

2013-08-28 07:57

#1345: amelia - Re: Re: Re:  

 nu inteleg care este scopul tau. precis. ce sustii? asta vreau clarificat. ca altfel putem vorbi la nesfarsit despre orice si incarcam forumul cu fel si fel de subiecte inafara subiectului. nu ai raspuns la intrebari. te rog sa o faci ca sa ne fie si noua clar si sa stim la ce ne raportam in comunicarea dintre noi.

multumesc. 


Musafir

#1348 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-28 08:00

#1347: A. - Re: Re: Re: Re:  

 in regula, ai raspuns. lasam deoparte ultima mea interventie, pt ca am scris in timp ce scriai si tu si nu am vazut postarea. voi reveni cu precizari la ceea ce ai zis.

amelia

#1349 Re: Re: Re: Raspunsuri1344

2013-08-28 08:08

#1344: A. - Re: Re: Raspunsuri

daca nu ai inteles rolul meu e ca si al tau , nici eu nu il inteleg bine pe al atu dar tocmai de aia suntem aici sa ne spunem opiniile . Incantata as fii semnat petitia daca se adresa tuturor mizeriilor care s-au indepartat de cultura , ptr ca televiziunea ar trebui sa aiba un rol educativ.Dar cum ma acuzi de subiectivism la fel o pot face si eu . Reprezentare? control? lider de opinie?  Nu , dar ai dreptate , tot ce zic e de la mine putere , asa gandesc , asa spun , in ideea ca putem dezbate in mod civilizat un subiect  cu subiecti pro si contra . Sper ca ti-am clarificat un pic de ce sunt si eu pe aici , salutari


Musafir

#1350 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1301

2013-08-28 08:10

#1346: amelia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 1301 

 amelia. acei copii ca sa "descopere" ceva la 12-16 ani, inseamna ca se raporteaza la un exemplu vazut in viata, la ceva existent, pe care si-l insusesc. de multe ori copii se identifica cu eroii din filme, din povesti si cu adultii din jurul lor. copilul la acea varsta invata prin a descoperi. cu alte cuvinte, e foarte posibil, si eu cred cu tarie ca asa este, ca acei copii de care zici tu, au fost influentati de ceva la varsta atat de fragila a identificarii cu felul de a fi, propriu. tu zici ca au o educatie buna, dar nu putem fi siguri de asta, stiind ca educatia este un proces atat de complex in care intervine intrega experienta de viata, in cele mai mici detalii.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...