Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40401 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-06-23 06:24

#40399: - Re: Re: Re: Re:  <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI.

 NU TI-AM DAT EXPLICATII SI NICI SFATURI DOBITOCULE, TI-AM ADUS LA CUNOSTINTA SI ITI ADUC MEREU LA CUNOSTINTA, NICI NU MA INTERESEZA PREZENTA SAU ABSENTA TA SI CE FACI TU PANA CAND MA AFECTEAZA DIRECT PE MINE SI BANII MEI CEEA CE S-A INTAMPLAT DEJA SI CONTINUI SA MA ATACI SI SA-MI CERSESTI BANII DIN PENSIA MEA AIA DE O BLAMEZI SI-MI CERI BANI PENTRU MOFTURILE TALE NEMERNICE SI ESTI PUS SA MA FURI SI STIU SI DE CINE PE CE SCOPURI ESTI PLATIT DE RESPECTIVUL / II CARE VA LEAGANA EI IN HOTII...!!!!! PAPA TU TOT SI ESTI SUGACIUL SI SUGATIVA DE SERVICI. NICI ACUM LA CAT DE SCOS DIN CONTEXT ESTI N-AI INTELES UN CUVANT DIN CE AM LASAT EU  SCRIS AICI SI PE PAGINA TRECUTA SI PE PETITIE. ITI RE:RE:REPET CONTINUUUU SI EXPLICATIV, USOR TU CU AMENINTARILE, DA,  NE VEDEM  FATA IN FATA IMI VEI DA DECLARATII SCRISE CE ACTIVITATI MAI FACI TU, SPRE EXEMPLU SI CINE TI LE ALIMENTEAZA SI CU CE SCOP...., SA MORI TU CU PENSIA MEA IN GURA SI SA DEA DUMNEZEU SA AI TU PARTE DE PENSIE LA CATE LUMANARI ITI VOI CUMPARA DIN EA, PENTRU CA ASTA ESTE SCOPUL VOSTRU SA NE BAGATI SI PE NOI IN MORMANT, BAAA SA MOARA CAPRA VOSTRA NU A MEA, A MEA NU E RAIOASA SI INFECTA SI OTRAVITA , NEBUNA, DEMENTA CA A VOSTRA, VA UITATI CA PRADUITORII, JEFUITORII, HOARDELE PRIMITIVE SI HOTII JEFUITORI  DUPA CE AM EU, LAAAA MUNCA HOTILOR SI LASA-TI PRADUIALA, N-AVETI ANI DE COTIZARE IN MUNCA TRECUTE IN ACTE CREANTE  PENTRU CA V-ATI ANGAJAT TARZIU IN OLTCHIM , ATI MUNCIT CIU-CIU MAI NIMIC SI ATUNCI DIN MILA SA NU RAMANETI PE DRUMURI FIIND PILOSI PE SPAGA IN COMBINAT ... , SI AVETI LIPSA VECHIME IN ACTE , ASTA VA OMORA PE VOI SI VA OTRAVESTE PENSIA MEA, ATI AJUNS LA pana in  40 - 45 DE ANI SI SUNTETI VI FARA CREIER SI FARA A STI SA MUNCITI CEVA, INCARCATI SI DESCARCATI LADITE, LA TUNS IARBA, LA CARAT CIMENT , IMPINGETI LA BUTOAIELE DE BERE...ESTE DE MUNCA, ASTA FACEATI SI IN OLTCHIM, ACUM VA E RUSINE CA VA VEDE LUMEA SI VOI VA DADEATI DIRECTORI LA SERVICIUL CARE IL AVEATI, SCU_RSURILE VIETII SI NICI SCOALA NU AU SAU DACA O AU...SUNT FACUTE TOT PE LEGEA CCM...

...si vechime in munca pe criteriu de calcul pe cotizatii prin cotizatii si LEGEA CCM in astfel de situatii prin care  trece Oltchim, beneficiem separat in acte de aceste drepturi legale, pe care doresc sa NE FURE EI PE NOI SI VOI PE NOI:

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

 

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

 

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

 

OLTCHIM si ARPECHIM!

JUSTITIA:  SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA 

SC. OLTCHIM SA.

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#40402 Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 07:43

#40351: - Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  

 Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim la ordinul veneticilor din conducere.
Matele alea umplute de la paza cred ca Oltchimul este al lor si ca noi suntem veniti cu pluta pe Olt.
RUSINE sa va fie!

 

Uitati fratilor cine face ordine si pazeste combinatul, cine se pune in calea noastra si nu ne lasa in fata Oltchimului - niste "gunoieri", oamenii lui Florin Walter care a coordonat un grup infracţional organizat si care a fugit in Columbia pe taramul traficantilor de droguri.

 

http://saptamana.net/articol/8290

ULTIMA ORĂ / 22.06.2015

Combinatul Oltchim, păzit de o firmă din grupul Romprest.
Societatea a câştigat şi licitaţia pentru ridicarea gunoiului în Râmnicu Vâlcea

 

Omul de afaceri Florin Walter (fost Busca), finul fostului ministru Miron Mitrea, a pătruns pe piaţa vâlceană cu două contracte importante. Cunoscut drept unul dintre afaceriştii români abonaţi la banii publici, Walter a câştigat în această primăvară licitaţia pentru a ridica gunoiul în Râmnicu Vâlcea, iar o firma de pază înfiinţată de acelaşi om de afaceri (Romprest Sec_urity) asigură în prezent paza la combinatul chimic Oltchim.

La începutul lunii mai, cam în aceeaşi perioadă în care societatea lui Walter câştiga licitaţia organizată de Primăria Râmnicu Vâlcea, proc_urorii DIICOT au descins la firma de salubrizare Romprest, într-un dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani, prejudiciul fiind calculat la aproximativ 18 milioane de euro. Patronul firmei, Florin Walter, s-a sustras urmăririi penale şi a fugit în Columbia, unde s-a ascuns timp de aproape o lună, până când a fost găsit de Interpol.
Potrivit DIICOT, în perioada 2013-2014, Florin Walter a coordonat un grup infracţional organizat format din 23 de persoane, care a desfăşurat operaţiuni financiare din sfera evaziunii fiscale şi a spălării banilor, utilizând ca mod de operare reducerea artificială a profitului impozabil şi TVA de plată, efectuarea unor decontări fictive de la diferite societăţi şi utilizarea de societăţi comerciale tip fantomă pentru realizarea operaţiunilor ilicite.

Florin Busca a iniţiat şi a coordonat aceste circuite financiare pe mai multe paliere, ce au avut drept scop înregistrarea în contabilitatea societăţii Compania Romprest Service SA Buc_ureşti a achiziţiilor, de la diverse societăţi comerciale, utilizate exclusiv pentru emiterea de facturi. Conform anchetatorilor, majoritatea angajaţilor din cadrul firmei de salubritate deţinută de Busca lucrau la negru, iar, pentru a justifica şi a deduce banii plătiţi muncitorilor, Romprest încheia contracte cu alte firme, care la rândul lor încheiau contracte cu alte societăţi, până se ajungea la „un eşalon patru”.
În urmă cu câţiva ani, Florin Buşca şi-a schimbat numele în Walter pentru ca firma sa să poată participa fără probleme la o licitaţie privind prestarea de servicii pentru bazele americane din România.
Firma lui Walter (Romprest Sec_urity) - aceeaşi care asigură în prezent paza la Oltchim - a asigurat paza şi în perimetrul Aeroportului Otopeni, afaceristul reuşind să înlocuiască astfel Jandarmeria Română.


RUSINE PAZEI DIN OLTCHIM!


Musafir

#40403 Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 07:47

#40402: - Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  

 http://www.monitoruldevalcea.ro/arhive/621

Cinci oameni in greva foamei la Oltchim

I, SOCIAL | GABI CIRJALIU | 22 IUNIE 2015 17:26

 

• fostii chimisti spun ca vor continua protestul spontan cât timp le va permite sanatatea

Cinci disponibilizati de la SC Oltchim Râmnicu Vâlcea au intrat in greva foamei ieri dimineata. Ei spun ca vor continua protestul extrem cât timp le va permite sanatatea. Alti fosti chimisti spun ca mierc_uri vor pleca din nou spre Capitala pentru a protesta in fata Guvernului si a ambasadelor. Aproximativ 25 de fosti angajati de la SC Oltchim au mers din nou la sediul combinatului chimic pentru a intreba conducerea când isi vor primi salariile compensatorii. Cinci dintre ei au decis sa intre in greva foamei, altii vor sa plece mierc_uri la Buc_uresti. Fostii angajati de la SC Oltchim asteapta sa primeasca salariile compensatorii din vara anului 2013, când au fost disponibilizati. Administratorii combinatului chimic recunosc datoriile pe care societatea le are fata de fostii muncitori, dar spun ca nu sunt bani pentru plata lor.

„Pentru ei nu contam”

Initial, protestatarilor nu le-a fost permis accesul in fata pavilionului central al Oltchimului, fortele de ordine fiind trimise pentru a-i tine departe pe fostii chimisti. Acestia au fortat cordonul de oameni de ordine, fara a exista incidente. Grevistii spun ca au ajuns ai nimanui, dar ca inca mai au sperante ca isi vor primi banii, potrivit legilor in vigoare. „Am venit aici saptamânal. Am fost si la Prefectura, am fost si la Buc_uresti, la Guvern. Am primit doar promisiuni, am fost mereu amagiti. Speranta moare ultima, noi inca avem speranta. Vom face greva foamei cât timp ne va permite sanatatea pentru ca suntem vai de noi.”, ne-a spus unul dintre grevisti. „Eu sunt decis sa plec mierc_uri la Buc_uresti. Voi face greva foamei in fata Guvernului, a ambasadelor. Am luat legatura cu câteva ONG-uri, voi vorbi si cu altele. De asemenea, vreau sa iau legatura cu televiziuni din strainatate pentru ca cele din România nu ne-au bagat in seama când am mai fost la Buc_uresti.”, a completat un alt fost angajat la SC Oltchim. „Vad ca nu-i baga nimeni in seama. Nici din conducerea Oltchimului, nici de la Prefectura sau Consiliul Judetean, nimeni nu se intereseaza de acesti oameni.”, spune si liderul de sindicat, Mihai Diculoiu.

Gabi CIRJALIU

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40404 A doua zi de greva foamei la Oltchim. Disponibilizaţii îşi cer drepturile salariale

2015-06-23 08:22

A doua zi de greva foamei la Oltchim. Disponibilizaţii îşi cer drepturile salariale

A doua zi de greva foamei la combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea. Şase persoane protestează în faţa pavilionului administrativ al combinatului chimic pentru a-şi primi drepturile salariale promise de conducerea societăţii şi reprezentanţii Guvernului în momentul concedierii colective, în 2013.

Protestatarii şi-au petrecut noaptea sub cerul liber, pe spaţiul verde din faţa combinatului chimic. Pentru că nu mai sunt angajaţi ai Oltchim din iunie 2013, starea de sănătate a greviştilor nu este monitorizată de personalul meidcal care-şi desfăşoară activitatea în dispensarul din cadrul Oltchim, dispensar aflat la câţiva zeci de metri. La solicitarea greviştilor, o dată la câteva ore, pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea ajunge un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. Trei dintre vâlcenii care au intrat în greva foamei au mari probleme de sănătate şi riscă să ajungă oricând la Urgenţe.

„Lipsa banilor şi faptul că suntem purtaţi pe drumuri de doi ani, deşi toată lumea ne dă dreptate, ne-au făcut să intrăm în greva foamei. Parcă avem ciumă, pentru toată lumea din ţara asta s-a găsit o rezolvare, doar pentru noi, nu! Încercăm să stăm în grevă cât mai mult timp, e ultimul nostru tren. Sperăm ca în următoarele ore să ni se alăture şi alţi colegi, să fim din ce în ce mai mulţi. Azi-noapte a fost foarte frig, nu am avut cort şi am fost nevoiţi să ne mai plimbăm prin faţa pavilonului, să ne mai încălzim”, spune Monica Subţirelu. "

De mâine, protestul disponibilizaţilor de la Oltchim se va desfăşura atât în Râmnicu Vâlcea, cât şi în Bucu_reşti. Mai multe persoane intenţionează să protesteze miercu_ri în faţa sediului Guvernului. Persoanele care au intrat în greva foamei se numără printre cei peste 960 de angajaţi ai combinatului Oltchim care au fost concediaţi în urmă cu doi ani. Potrivit legii, disponibilizaţii au dreptul să primească până la 18 salarii compensatorii, dar administratorii judiciari ai combinatului susţin că Oltchim poate plăti banii doar dacă va avea capitalul necesar, plata urmând să se facă, în acest caz, în tranşe lunare de maxim 1000 de lei /persoană.

Citeste mai mult: adev.ro/nqe1v0

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40405 Cinci disponibilizaţi de la Oltchim au reintrat în greva foamei

2015-06-23 08:29

Cinci disponibilizaţi de la Oltchim au reintrat în greva foamei

La începutul acestei săptămâni, câţiva dintre foştii angajaţi ai combinatului chimic din Râmnicu Vâlcea au ales să protesteze în faţa societăţii

Dezamăgiţi şi sătui de promisiuni din partea guvernanţilor şi a conducerii societăţii, luni, 22 iunie, 20 dintre cei aproximativ 600 de foşti angajaţi ai combinatului Oltchim, disponibilizaţi acum mai bine de doi ani, au ales să protesteze, din nou, pentru neplata salariilor compensatorii. Cinci dintre ei au intrat în greva foamei, hotărâţi să nu mai renunţe la această formă de protest până nu îşi vor primi întreaga sumă ce li se cuvine în conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă. Societatea a început să le vireze câte 500 de lei pe carduri în contul plăţilor compensatorii, dar foştii muncitori sunt nemulţumiţi de această soluţie şi cer să primească toţi banii odată.

 „La vârsta mea şi la starea mea de sănătate, probabil că nu o să rezist mai mult de 48 de ore, dar voi sta aici până pic. E o formă de protest prin care îmi arăt nemulţumirea faţă de ceea ce fac ei cu noi. Am fost şi la Bucu_reşti acum două săptămâni. Ne-am întors cu minciuni. Am vorbit cu ministrul Economiei. A zis că se rezolvă.... Când??? Nu se ştie”, spune unul dintre greviştii foamei. Veniţi dis de dimineaţă în cu_rtea societăţii, protestatarii nu au fost băgaţi în seamnă de nimeni din conducerea societăţii. „După cum se vede, nu am avem şanse să ne audă cineva. Nu ştim dacă e cineva aici şi nici dacă interesează pe cineva de noi. Probabil că suntem nesemnificativi pentru dumnealor. Suntem o mână de oameni. Mulţi sunt speriaţi. Am auzit printre colegi că vin jandarmii şi ne bat. Apoi unii dintre ei, care sunt mai tineri, şi-au găsit loc_uri de muncă, iar alţii nu au venit pentru că nu au bani să vină. Mulţi dintre noi suntem şi foarte bolnavi. Încă mai sperăm. Speranţa moare ultima, ce să mai zicem. Nici nu ştim ce să mai credem...”, spune un alt grevist.
Protestatarii intenţionează să îşi mute din nou protestul în Bucu_reşti, în faţa Guvernului. În urmă cu două săptămâni, opt dintre foştii angajaţi ai Oltchim au fost pentru câteva zile în greva foamei la Palatul Victoria, dar au ales să se întoarcă acasă cu promisiunea ministrului Economiei că se va găsi cât de cu_rând o soluţie pentru a le fi plătite salarii compensatorii. „Conducerea societăţii şi cei în măsură să facă ceva pentru noi nu au dat niciodată vreun semn că le-ar păsa de noi. Ei doar ne-au miniţit de doi ani şi ne mint în continuare. Împotriva legilor acestei ţări, ei îşi bat în continuare joc de noi. Ne-au călcat în picioare demnitatea noastră de cetăţeni ai acestei ţări, drepturile consfinţite prin Constituţia acestei ţări. Am mai rămas câţiva dintre noi care nu o să acceptăm să fim batjocoriţi şi miercu_ri (24 iunie, n.r), aşa cum am promis, o să mă întorc la Bucu_reşti şi o să intru din nou în greva foamei. Chiar dacă voi fi de unul singur, de data aceasta nu voi mai pleca. Acesta experinţă nu a făcut altceva decât să mă înrăiască şi nu voi mai pleca până nu voi rezolva această problemă, până nu voi face cunoscută întregii lumi această bătaie de joc la care statul român ne-a supus de doi ani. Nu suntem aici să cerşim ceva ce nu este al nostru, cerşim, căci asta facem noi acum, drepturile noastre”, adaugă un alt protestatar.
În urmă cu doi ani, au plecat de la Oltchim aproximativ 1.000 de salariaţi, cărora li s-au promis, în funcţie de vechime, maxim 18 salarii compensatorii, plus un venit de completare calculat în funcţie tot de vechimea în muncă, acordat pe o perioadă de un an. Un nou val de disponibilizări a fost anunţat pentru luna aceasta, alţi 500 de muncitori, dintre cei 2.200 cât mai sunt la Oltchim, urmând să fie trimişi în şomaj, cu maxim 12 salarii compensatorii şi fără venit de completare.
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40406 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 08:57

 http://www.indiscret.ro/

Salariile compensatorii de la Oltchim intră în atenţia DIICOT

Aproximativ 100 de disponibilizaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea  au pichetat, joi , sediile  Direcţiei Generale Finanţelor Publice (DGFP)Vâlcea, Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism(DIICOT) şi Prefecturii Vâlcea, acuzând compania care i-a concediat că le-a deturnat salariile compensatorii care li se cuveneau prin contractul colectiv de muncă, salarii pe care  le-a raportat la FISC drept încasate şi impozitate.  

 29 Mai 2014

de Marielena Popa

 

 

La prima oră, aceştia au cerut şi au primit de la DGFP Vâlcea adeverinţe fiscale, cu veniturile impozabile şi impozitate, pe anul 2013. Apoi, au solicitat procu_rorilor DIICOT Vâlcea să investigheze această situaţie. Reprezentanţi ai lor au fost primiţi de prefectul judeţului Vâlcea Dumitru Nicu-Cornoiu, care le-a cerut documente  în sprijinul acuzelor lor. Acesta a precizat că va sesiza Guvernul, pentru lămurirea acestei situaţii pe care o consideră « în neregulă ».  Indiscret în Oltenia a fost primul canal media care, în ediţia din această săptămână, a sesizat această situaţie.

Declaraţii contradictorii

Declaraţiile conducerii DGFP Vâlcea şi ale conducerii Oltchim sunt contradictorii, în această situaţie :

Directorul DGFP, Gheorghe Gogârnoiu, a opinat  că, potrivit Codului fiscal, “ orice venit care a fost plătit sau urmează să fie plătit se impozitează “. Ca atare, a dat de înţeles că Oltchim ar fi  plătit impozite pentru aceste salarii, însă, invocând legea confidenţialităţii,  nu a oferit amănunte.  Pe de altă parte,  directorul economic al Oltchim, Alin Smeu, susţine că nu s-au plătit impozite pentru salariile compensatorii:” Oltchim a raportat ANAF ce salarii au de primit cei în cauză şi că umează să plătească aceste impozite “.  susţine acesta.

De două ori păgubiţi

“Noi considerăm, că am fost prejudiciaţi. Figurăm, în evidenţele FISC-ului cu venituri pe care nu le-am luat, venituri mari. Nu numai că nu ne-au dat banii, dar copiii noştri nu mai pot beneficia, din această cauză,  de burse la şcoli, la facultăţi, noi nu putem beneficia de alte ajutoare, pentru că este obligatoriu să prezentăm adeverinţele de venit, în aceste situaţii. “,  a declarat unul dintre disponibilizaţii Oltchim.  

Ei au angajat o casă de avocatură care urmează să îi reprezinte în relaţia cu instanţale şi  DIICOT «  Credem că au comis o infracţiune gravă, o infracţiune  în grup, care ne-a prejudiciat. Am angajat o casă de avocatură care ne va reprezenta la toate entităţile pe care le-am sesizat  şi urmează să le sesizăm », au mai spus disponibilizaţii care au participat la această acţiune. 

 CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40407 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 09:04

Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO, CEDO

JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM  UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!     INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40408 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 09:05

citez:  " In aceasta situatie sunt peste 900 de persoane pentru care exista aceleasi drepturi de a-si incasa aceste sume in momentul care se vor efectua platile. "

 

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment.

 

pai cum vine asta mai Piperea si mai disponibilizatule cu protocoale si alte ilegalitati .....????  HOTARARE SI MOTIVARE nr 210 / 2015 din dosar nr 349 / 90 / 2015 JUSTITIE.  Cum faci criminalule tu si altii ca tine achitari in insolventa Oltchim 2013 anul 2015 si hotararii judecatoresti ???  PE PILE SI RELATII SI SPAGA CU PROTOCOALE ILEGALE ...ETC. ????? Poate ai ceva de explicat...

 CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

 TU SA JUSTIFICI CE ESTE AICI:

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

 LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

#39440 Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

#39444 Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ...

#39445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SALARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu  TOATE LEGILE IN SUSTINERE

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Si tot ce este aici sa justifici:   #39447 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN

#39332 Re: Re: Re: Re: Cu_rtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO)

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

Gheorghe Piperea 

 

 

  Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan

Musafir

#40409 Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 09:11

#40403: - Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  

HAIDETI LA OLTCHIM!
HAIDETI LA BUC_URESTI!
PE EI, PE MAMA LOR!
DUMITRE, GHIOCA, DICULOIULE, BICA ... MAI MISCAM SI NOI CEVA? 

CLICK:  https://youtu.be/fmP5daCnyFE

CLICK:  https://youtu.be/9aiXrhrM5fE

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40410 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 09:13

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.http://oltchim.ro/

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

 

 

 
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40411 Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 09:32

#40409: - Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI. ESTI SI RAMAI SCOSUL DIN CONTEXT SI LEPRA VIETII DE O AI, SPURCACIUNE ODIOASA SI NEMERNICA, NESIMTIT.

 CERNEV, DUMITRE, GHIOCA, DICULOIULE, BICA ...ETC. II LASATI, II LASAM SI EI ASTA FAC SINDICATE , ASOCIATII FANTOMA SAU PARTIDULETE SI PARTIDE POLITRUCE CANDIDATII VIITORULUI MARET SI INCUNUNAT DE SPERANTE VICTORIENE RATETURILE SECOLULUI CARE RESPIRA EI DEJECTII PENTRU CA AERUL NU EXISTA PENTRU PERSONAJE CA ASTEA, MISCARI PE MULTI BANI SI MOFTURI MULTEE... TOATE PLATITE, PLATITE SI RE:RE:RE:REPLATITE DE NOI , EI INDOLENTE, NEMERNICII, SPURCACIUNI, INJURII, BOLBOROSELI, RONTAITORI, MOLFAITORI SI MITOCANII, JAFURI, HOTIII, ACESTIA ASA SE COMPORTA,  SA FIE INDOLENTI SI NESIMTITI LA FEL CA SI CEI CARE LE SPRIJINITI DEMERSURILE LIPSA, SAU MITOCANE SI ODIOASE IN HOTII, JAFURI, PRADUITORII DE SERVICI SI SUGACII SI SUGATIVELE SUGATIVIZATE A JEGURILOR CE SUNT...ETC:

VOTATIIIII  BAA NUUU VA LASATI SI TINETII PE SCAUNELE SAU LA MICROFOANE SA SI LE INGHITA TOTI, ATI RAMAS LA PRIMUL NIVEL DE BABUINI FARA NEURONI SI LIPSA CREIER, VOTATII..., MAI ESTE MULT PANA EVOLUATI SAU NICIODATA IN VAITA ASTA SI NU MAI AVETI VOI TIMP SA FITI REABILITATI SI EVOLUATI NICIODATA,  INCA SUNTETI MAIMUTE SI ALTE ANIMALE SPECIFICE VOUA:

 

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

 

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

 

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40412 REMEMBER, SA NE REAMINTIM : MANIFEST PENTRU SALVAREA OLTCHIM

2015-06-23 10:17

MANIFEST PENTRU SALVAREA OLTCHIM

 

A sosit momentul sa invatam sa spunem NU guvernului ostil, conducerii politizate, sindicatelor aservite actualei conduceri, promisiunilor desarte si incompetentei. 

Sa ne unim fortele pentru a protesta si a ne cere dreptul la munca, pentru a ne salva locu_rile noastre de munca si pentru viitorul copiilor nostri!

 Guverul si conducerea politica impusa la OLTCHIM nu au gasit nici o solutie viabila pentru o repornire reala a combinatului si pentru plata salariilor restante. Toate demersurile intreprinse de noua conducere sunt doar praf in ochi, o abureala continua pentru a-si indeplini mandatul politic dat: pastrarea linistii sociale. Rezultatul acestor demersuri – FALIMENT OLTCHIM pe axa INSOLVENTA - FALIMENT.
Au fost amanate in mod repetat, atat termenul de pornire a combinatului la 60% din capacitate cat si cel pentru plata salariilor restante, cu un singur scop: ca noi, angajatii OLTCHIM, sa inghitim minciunile si promisiunile lor. Motivul – nu au solutii (pentru ca solutii exista) !!! Cu o productie de 5-7% si cu pierderi lunare de peste 10 milioane de EURO nu poate fi redresat OLTCHIM.
Fara infuzia de capital promisa productia nu poate fi sustinuta. 

De ce nu mai vorbeste nimeni despre conversia datoriilor OLTCHIM catre AVAS, ELECTRICA, banci, creditori privati in actiuni? 
De ce se vorbeste tot mai des de modificarea contractului colectiv de munca, de insolventa, de faliment, de somaj tehnic sau de disponibilizari colective in cadrul procesului declansat de insolvanta (fara salarii compensatorii sau daca sunt sunt la nivel de praf in ochii nostri)? 
De ce s-au facut angajari si majorari de salarii incepand cu luna septembrie 2012?
De ce s-au folosit traficul de influenta si mita (bani, spatii de locuit in caminele de nefamilisti ale OLTCHIM, functii (unele inventate ad hoc) pentru dezbinarea noastra?
De ce administratorii judiciari, administratorul special si conducere politica a OLTCHIM (PNL - PC: familia SPIRU, TALPASANU, POPESCU, familia CERNEV) au instaurat in OLTCHIM "politica pumnului in gura" monitorizand si urmarind salariatii, ascultandu-le telefoanel, violandu-le chiar si corespondenta electronica, amenintand salariatii cu desfacerea contractelor de munca si chiar amenintandu-i din punct de vedere fizic prin "trupele paramilitare" de presiune autointitulate "VICTORIA"?
De ce trebuie ca drepturile salariale ale salariatiilor OLTCHIM - ARPECHIM sa fie folosite ca si capital de lucru?
De ce?
 
Fara mijloacele financiare puse la dispozitia OLTCHIM pentru capitalul de lucru necesar restartarii OLTCHIM la peste 60% din capacitatea de productie de catre guvern sau de grupurile de investitori privati, predispuse la acest lucru, suntem “morti si ingropati”. 
Nu cerem nimic mai mult decat respectarea promisiunilor facute, respectiv capital de lucru si plata restantelor salariale (lichidare luna decembrie 2012, avans luna ianuarie 2013, banii opriti pe statele de plata ca CAR, garantii materiale – bani deturnati de actuala conducere).

FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SA INTELEAGA UN LUCRU SIMPLU: PENTRU EI, FIECARE DINTRE NOI, ESTE UN NIMIC; IMPREUNA SUNTEM O FORTA!
NOI SUNTEM AICI DE 47 DE ANI, DIN ANUL 1966.
COMBINATUL ESTE VIATA NOASTRA SI A COPIILOR NOSTRI.
EI SUNT AICI DE 6 LUNI, MERCENARI PUSI DE PARTIDE IN SLUJBA CELOR CARE VOR SA DISTRUGA COMBINATUL SI VIATA NOASTRA.
DE CE SA PLECAM NOI?
SA PLECE EI!
SA VINA CEI CARE POT SA REDEA OLTCHIMULUI MARETIA SI PUTEREA AVUTA INAINTE DE "marea revolutie" DIN SEPTEMBRIE 2012!

 

Va invitam sa nu mai pierdem timpul; sa declansam protestul in strada cu toata forta celor 3.300 de salariati!
Numai asa vom putea atrage atentia factorilor responsabili si guvernului.
Sa ne unim fortele TOTI SALARIATII OLTCHIM – indiferent de culoarea sindicala sau politica!!!!
Sa ne unim pentru revendicarea drepturilor noastre!!!!
Sa ne unim pentru viitorul nostru si al familiilor noastre!!!!

SA NE INTALNIM CU TOTII, ZILNIC, IN FATA PAVILIONULUI ADMINISTRATIV PANA CE VOM INVINGE!

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40413 REMEMBER, SA NE REAMINTIM : MANIFEST PENTRU SALVAREA OLTCHIM

2015-06-23 10:20

Marţi, 26 Martie 2013 11:42

"PETIŢIE A SALARIAŢILOR OLTCHIM SĂTUI DE MINCIUNI ŞI DE STAREA DE AGONIE A SOCIETĂŢII"

Lansăm următoarea petiţie, din disperare, având în vedere situaţia incertă în care ne aflăm în continuare noi salariaţii Oltchim şi de asemenea pentru a trage un ultim semnal de alarmă legat de soarta capacităţilor de producţie aparţinând SC OLTCHIM SA care în prezent se deteriorează vizibil stând din lipsa unui plan coerent de redresare.

Până în data de 25 martie 2013, noi, salariaţii SC OLTCHIM SA, am avut răbdare, am avut înţelegere, am avut încredere în strategia de redresare a societăţii propusă de administratorii companiilor ROMINSOLV SPRL şi BDO Business Restructuring SPRL şi Conducerea societăţii cu convingerea că se urmăreşte redresarea Oltchim şi repornirea la minim 60% din capacitate astfel încât să se poată funcţiona cât de cât eficient.

Constatăm de fapt că domnii administratori în care am avut încredere cu toţii, ba prezintă Oltchim ca "un sac peticit imposibil de cârpit", ba pe colegii noştrii din Petrochimia Piteşti ca "un dar otrăvit", apoi brusc, probabil la sesizările noastre - că astfel de declaraţii nu fac bine societăţii în relaţia cu furnizorii de materii prime şi creditori - se prezintă mai deunăzi Oltchim ca "o mână de aur". Noi în calitate de salariaţi ce să mai înţelegem????

- Ba, DOMNUL PIPEREA NE CONSIDERĂ ÎNGERI, ba, NE CONSIDERĂ DEMONI !!! TRĂIM DE LA AGONIE LA EXTAZ!!!! 
- Ba, DOMNUL MINISTRU VOSGANIAN NE SPUNE CAT DE BINE SE PREZINTĂ TEHNIC SOCIETATEA, ba, AFLĂM CĂ SUNTEM UN MUNTE DE FIARE VECHI BUN PENTRU HRANA VULTURILOR HULPAVI DIN MAFIA FIERULUI VECHI!!!!

CU ASTFEL DE POLITICĂ DECLARATIVĂ ŞI CU DESTĂINUIRI DE GENUL "NU MAI AVEM PROPILENĂ DECÂT PENTRU 2-3 ZILE ŞI URMĂTOARELE CANTITĂŢI VIN PESTE 30-40 DE ZILE" NU SE POATE SALVA SOCIETATEA. SOCIETATEA NU POATE REZISTA ŞI SUPORTA PLĂŢILE CU_RENTE FUNCŢIONÂND LA 5-10% DIN CAPACITATE ŞI NOI SIMŢIM ACEST LUCRU PE PIELEA NOASTRĂ PENTRU CĂ ÎN LOC SĂ NE LUĂM SALARIILE, CREDITĂM SOCIETATEA CU BANII NOŞTRII DE SALARII.

PIERDERILE CU_RENTE LUNARE DUPĂ CUNOŞTINŢELE NOASTRE URCĂ VERTIGINOS.

NU SE POATE FUNCŢIONA AŞA FĂRĂ O STRATEGIE CLARĂ FĂRĂ VARIANTE ALTERNATIVE LA FIRMELE FURNIZOARE DE MATERII PRIME. UNUL DINTRE FURNIZORII CARE NE-A SPRIJINIT PÂNĂ ÎN PREZENT SE PARE CĂ ŞI ACESTA ÎŞI VA RECONSIDERA POZIŢIA. SOLUŢII ALTERNATIVE SUNT????

OLTCHIM NU POATE FUNCŢIONA FĂRĂ PROPILENĂ LA UN MINIM DE CAPACITATE MĂCAR. NOI AŞTEPTĂM SALARIILE CU_RENTE ŞI PRIMIM POVEŞTI.

NI S-A TOT SPUS CĂ PRIORITARE SUNT MATERIILE PRIME ŞI UTILITĂŢILE LA PLATĂ ŞI ABIA APOI SALARIILE. 
DOMNILOR REALIZAŢI CĂ NU PUTEM TRĂI CU AER ÎN TIMP CE UNII DIRECTORI SE JOACĂ DE-A PRODUCŢIA FĂRĂ SĂ REALIZEZE CĂ DE FAPT, OPRIND ŞI PORNIND CONTINUU FABRICI DIN LIPSĂ DE MATERII PRIME PENTRU FUNCŢIONARE CONSTANTĂ, PIERDEM TOŢI ŞI BRUMA DE BANI CARE NE-AR PUTEA ASIGURA PLATA SALARIILOR.

Dacă mai avem noroc să fim şi soţ şi soţie în combinat, suntem victime sigure din ce să ne plătim dările când am şi uitat de când nu am mai luat salarii. Nimeni nu ne mai spune nimic!!! Toată lumea aşteaptă o minune, timp în care haosul domneşte în COMBINAT.

Sindicatele (în prezent sunt ca ciupercile după ploaie) sunt în derivă, lipesc afişe, anunţuri şi ne spun poveşti. Administratorii lipsesc cu desăvârşire în pregătirea unui dialog transparent şi ne arată pisica pregătind liste de disponibilizări.

Unii din manageri noştrii cu facultate făcută la APELUL DE SEARĂ, dar campioni ai liberalismului, numiţi sigur pe criterii de profesionalism, îşi plimbă odraslele în maşinile combinatului nemaiavând nici o jenă în a-şi etala limuzinele de lux marca Volkswagen PASSAT ale combinatului, care sigur nu merg cu aer, ci cu motorină. Oare cine suportă costul motorinei când noi nu vedem nici o brumă de salariu????

Oare domnii directori tuşesc dacă învăţă să mai folosească şi bicicletele????

Recent plecând către casă am zărit scaunul de copil montat fără scrupule în maşina de serviciu a unuia din managerii noştrii, maşina cu numărul de înmatriculare B-87-ZSY. Oare cine o fi????? 
Cât tupeu să ai ca manager, ca ambii soţi fiind angajaţi în combinat pe funcţii de manageri, ambii să ceară maşini de serviciu şi fiecare să plece acasă seara cu VW lui, dat de fabrică, că deh ambii în aceeaşi maşină nu încap.

Fraierii pot să stea cu ochii în stele şi să asculte baliverne cum domnul Manager de Aprovizionare, unul din soţii cu VW caută materii prime pe http://www.petitieonline.com/forum/37932/start/2150 dar nu găseşte că "nu este bani" pentru că țugurlanii nespălaţi din secţii mai au cu_raj să ceară şi salariu. PATETIC DOMNILOR!!!!

NI SE RÂDE ÎN NAS ŞI SUNTEM AMENINŢAŢI CĂ DACĂ DESCHIDEM GURA ŞI NE SPUNEM PASURILE NE PAŞTE ŞOMAJUL MULT TRÂMBIŢAT DE CĂTRE ADMINISTRATORII COMBINATULUI.

NU NE ESTE FRICĂ!!! SFIDAREA MULŢIMII ÎNFOMETATE NU ADUCE NICI RESPECT, NICI GLORIE!!!! 
A devenit un automatism să ne verificăm zilnic cardurile de salariu în speranţa că poate poate!!! 
Concluzia: CIU CIU !!!! PRIMIM POVEŞTI DE LA VUVUZELELE SINDICALISTE CĂ SE MUNCEŞTE PUTERNIC LA PLANURI DE SALVARE CARE VOR FI PUSE ÎN APLICARE ŞI COMBINATUL VA DUDUI !!!

Din luna octombrie 2012 suntem sătui de promisiuni nerealizate, ci numai postate în mass media să dea bine la campania electorală.

Un astfel de plan de redresare îl includem anexat să vadă şi lumea cum se minte mulţimea să dea bine la MEDIA şi apoi nimic........... !!!

Ce s-a aplicat din planul anexat până în prezent în societate???? Nimic!!! sau PARDON avem doi soţi manageri, cu limuzine de serviciu fiecare marca VW, care lucrează intens postând pe http://www.petitieonline.com/forum/37932/start/2275, ca să lămurească mulţimea cât de asiduu îşi dau ei silinţa. Şi prostimea poate să înghită poveşti, planuri, ameninţări !!!!

A AJUNS CUŢITUL LA OS DOMNILOR CU PROMISIUNILE ŞI POVEŞTILE DE SALVARE !!!! PÂNĂ UNDE ŞI PÂNĂ CÂND SĂ MAI REZISTĂM????

DE UNDE ÎN LUNA OCTOMBRIE 2012 NI SE TRANSMITEAU DE CĂTRE VUVUZELE SINDICALISTE, CE TARE VA DUDUI COMBINATUL, LA PESTE 60% DIN CAPACITATE, ŞI CAT DE BINE VOM MERGE DUPĂ ALEGERI, ACUM NI SE ARATĂ PISICA ADICĂ SPECTRUL LICHIDĂRII COMBINATULUI PENTRU CĂ PROPILENA NU-I!!! ŞI UNII ANGAJAŢI MAI AU CU_RAJUL SĂ CEARĂ ŞI SALARIU, CĂ NU MAI AU BANI DE PÂINE!!!

DOMNULE DAR CAT TUPEU AU SĂ CEARĂ ŞI SALARII ???? NU SE POATE AŞA CEVA..................!!!! 
DE BINE CE S-AU OCUPAT UNII SĂ ÎŞI MONTEZE SCAUNELE ODRASLELOR ÎN MAŞINILE DE SERVICIU DATE SPRE FOLOSINŢĂ AU ŞI UITAT DE PLANUL DE SALVARE PROPUS ÎN LUNA OCTOMBRIE 2012 DE CĂTRE DOMNUL DIRECTOR BĂLAN.

ACUM NE PREGĂTIM DE ŞOMAJ ŞI UNII / ALŢII CHIAR AU CU_RAJUL SĂ NE AMENINŢE CU FALIMENTUL!!!
MULŢI AM FOST ŞI PROŞTI AM RĂMAS !!! 
OARE MAI ARE ROST SĂ VISĂM FRUMOS ?????

SALARIAŢII PLINI DE OPTIMISM AI SC OLTCHIM SA, ŞI CU SALARIILE "LUATE LA ZI"


Musafir

#40414 Re: Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 10:24

#40411: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  

 Clanță salariala, oamenii aia fac greva foamei si tu manci ca_cat pe petitie! Vezi ba pooola cum se procedeaza? Dar tu freci duda toata ziua, BOULE!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40415 Re: Re: Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 10:32

#40414: - Re: Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI. ESTI SI RAMAI SCOSUL DIN CONTEXT SI LEPRA VIETII DE O AI, SPURCACIUNE ODIOASA SI NEMERNICA, NESIMTIT.

 CE STI TU DE " OAMENII AIA " MAAAAAAAAAAA........ ACUM SUNT OAMENI, NU MAI SUNT " AIA " ( ....  ) CA-MI E SCARBA SA TE REPRODUC CE AI SPUS SI LASAI SCRIS CA CE AI SPUS E CORECT DIN PUNCTUL DE VEDERE DE PORCAIT SI MAIMITARIT SCOS DIN CONTEXT SI HOIT LEPROS IMPUTIT SI JEGOS A INFECTIEI DE O DETII...., ACUM II FACI OAMENI, PANA ACUM TI-A STAT LA BOT NUMAI MIZERIE DESPRE NOI DISPONIBILIZATII 2013, NUMAI NENOROCIRI SI ALTE FAPTE COMISE DE VOI IMPOTRIVA NOASTRA, ITI CU_RG BALEEE....CU_RGGGGG BAAAAAAAA ESTI INECAT ....SUFOCAT SI PLIN DE INEPTIII SI ITI LUCESC GIROFARELE SI FACI LICU_RICI OCHII LA CE SUME DE BANI VORBIM SI AVEM NOI DIN MUNCA SI COTIZATII IN VECHIME ANI MUNCA OLTCHIM RAMNICU VALCEA.[ PUNCT ] DACA NU DAI O LACRIMA IN CU_RUL MEU SI SA-TI  FACI NESS-UL DIN CU_RUL MEU , DUPA SA-L BEI CU SETE SI O SA TI-L VARS PE BOTUL ALA MIZERABIL SI ITI ARD EU BEREGATA SUGACE SI SUGATIVIZATA, TI-L DAU EU PE POFTA TA!!!! PE TINE NU TE CREDE NIMENI CE SPUI TU SI AFIRMI TU, VAI CE SENTIMENTAL ESTI TU PE BANII NOSTRI, CUM VA CUPRINDE PE VOI SENTIMENTUL, EUFORIA, DESMATUL... SI MAI SI SPURCATI SI VA COMPORTATI PRECUM HOITURILE, SUNT MAJORI SI VACCINATI OAMENII ACEIA DE SPUI TU, NU PUTOI CA TINE SI NICI LIPSA BULETIN ASA CUM SUNTETI MULTI DIN HOARDELE ASTEA ISTERZATE SI AVETI DUNGA ROSIE IN ACTE PE NEBUNIA DE CARE SUFERI, AU SI SPECIFICAT ISI ASUMA CEEA CE FAC SI FI CONFINS CA AM DISCUTAT CU EI SI STIU CE  LE-AM COMUNICAT, ZDREANTA CE ESTI CARE TE BAGI TU LA DIVERSIUNI NESIMTITE, TOATE ACESTEA A NU STIU CATA OARA CU REPETITIA DEZINFORMARILOR TALE SI ALTORA CA TINE...., SUNT UMBRA TA HOTULE SI TE VOI EXECUTA SA-MI DAI SCRIS SI MIE CINE ESTE GRUPUL INFRACTIONAL DE TE ALIMENTAEZA CONTINUU ...SA DUCI LA EXTREMA TOT IN ILEGALITATE ..., SI SA RUPI SI TU CHITANTE, SA FI IMPOZITAT SI TAXAT DE ANAF SI DE TOATE INSTITUTIILE STATULUI ASTA ROMAN, ASA CUM AM FOST SI NOI TAXATI SI FURATI DE STATUL ROMAN. [ PUNCT] MAI AMENINTATI VOI MULT..., CONTINUATI... SI PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS CA-TI VAR EU TOT IN BOTUL ALA DE PORC IMPUTIT SI MAIMUTARIT CE ESTI SI SUNTETI, TROLL DE SERVICI SUGACII SI SUGATIVELE DE MIZERII, PAPA TOT SI SA VA STEA IN GAT :

 

OLTCHIM si ARPECHIM!

 

JUSTITIA:  SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA 

 

SC. OLTCHIM SA.

 

 

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

 

CONDUCEREA OLTCHIM IMPARTE PE PILE SALARIILE COMPENSATORII

 

PREFECTUL DUMITRU CORNOIU, ACUZAT DE DETURNAREA A 9 MILIOANE EURO

 

CONTROALE LA SANGE LA OLTCHIM : NU S-AU PLATIT SALARIILE

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40416 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 11:11

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

  Ultima actualizare 04 martie 2015

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40417 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 11:15

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

  a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;  

i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013

  6 salarii12 salarii18 salarii   <= UNDE SUNT BANII????

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40418 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 11:21

 Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

 Plan Reorganizare Oltchim

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENŢĂ Nr. 230/07.01. 2015 link buletinul de insolventa tabel creante masa credala pana-n ultima zi din an 2012 si toti din combinatul chimic trecuti  http://media.rtv.net/ care se regaseste si in planul de reorganizare depus la tribunalul Ramnicu Valcea.

 LEGE CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

http://portal.just.ro/

 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:  

 

17.06.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt:
Document:    

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40419 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 11:29

OLTCHIM si ARPECHIM!

JUSTITIA:  SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA 

SC. OLTCHIM SA.

 SALARIILE:

 

 

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 


Musafir

#40420 Re: Re: Re: Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 11:59

#40415: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!  

 Ba handicapatule, tu nu esti in toate mintile! Baaaaa....lasa dracu bautura NAUCULE!

EU NU AM NIMIC CU DISPONIBILIZATII, EU PE TINE VREAU SA TE FOOT IN BOTUL ALA IMPUTIT, CA NUMAI BALARII VORBESTI RETARDATUL POOLII!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40421 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uitati fratilor cum suntem tratati la Oltchim!

2015-06-23 12:03

#40420: - <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI. ESTI SI RAMAI SCOSUL DIN CONTEXT SI LEPRA VIETII DE O AI, SPURCACIUNE ODIOASA SI NEMERNICA, NESIMTIT.

 TU NU AI, PAI DACA NU AI, STAI IN PI_ZDA MA-TII EMBRION LIPSA AER SI RETARD SCOS DIN CONTEXT  DE IMPUTIT IMPOTENT SI HOT NENOROCIT, DACA AI TREABA CU MINE, TIN SA-TI ADUC AMINTE CA SUNT DISPONIBILIZAT ASA CA, AI TREABA CU TOTI DISPONIBILIZATII SI TE ... NOI ACOLO UNDE SUFERI TU SI NE SPUI CONTINUUU CA TE DOARE BAAAA ASTA SCOS DIN CONTEXT SI DERUTA VIETII DE O DETII. VEI MURII IDIOTULE SI MORI IN LIMBA SI INITIATIVELE TALE DEZINFORMATOARE SI DIVERSIONISTE PE CARE LE CREEZI INTRE NOI CEI DIN OLTCHIM TOTI AIA DE NU STI TU SA FACI RAPORTUL LA CARE TOTI TE INTREB EU MEREUUUU... REPETITIV SI CONTINUUU, LA CARE TOTI TE REFERI TU SI NU STI SA RASPUNZI, ... LIMBUTA  TA OTRAVITA SI TOXICA CU TARUSII INFIPTI ACOLO UNDE CERI CONTINUUU SA-TI INTRE TOTI,, BAAAAA TOTI SA-TI INTRE,...

SUNT UMBRA TA HOTULE SI TE VOI EXECUTA SA-MI DAI SCRIS SI MIE CINE ESTE GRUPUL INFRACTIONAL DE TE ALIMENTAEZA CONTINUU ...SA DUCI LA EXTREMA TOT IN ILEGALITATE ..., SI SA RUPI SI TU CHITANTE, SA FI IMPOZITAT SI TAXAT DE ANAF SI DE TOATE INSTITUTIILE STATULUI ASTA ROMAN, ASA CUM AM FOST SI NOI TAXATI SI FURATI DE STATUL ROMAN. [ PUNCT] MAI AMENINTATI VOI MULT..., CONTINUATI... SI PAPA TOT SI NU MAI DA FIRMITURI PE JOS CA-TI VAR EU TOT IN BOTUL ALA DE PORC IMPUTIT SI MAIMUTARIT CE ESTI SI SUNTETI, TROLL DE SERVICI SUGACII SI SUGATIVELE DE MIZERII, PAPA TOT SI SA VA STEA IN GAT :

DACA NU DAI O LACRIMA IN CU_RUL MEU SI SA-TI  FACI NESS-UL DIN CU_RUL MEU , DUPA SA-L BEI CU SETE SI O SA TI-L VARS PE BOTUL ALA MIZERABIL SI ITI ARD EU BEREGATA SUGACE SI SUGATIVIZATA, TI-L DAU EU PE POFTA TA!!!

ITI CU_RG BALEEE....CU_RGGGGG BAAAAAAAA ESTI INECAT ....SUFOCAT SI PLIN DE INEPTIII SI ITI LUCESC GIROFARELE SI FACI LICU_RICI OCHII LA CE SUME DE BANI VORBIM SI AVEM NOI DIN MUNCA SI COTIZATII IN VECHIME ANI MUNCA OLTCHIM RAMNICU VALCEA.[ PUNCT ]PENTRU TOTI FRIPTURISTIII , POFTA BUNA :             

  PENTRU INTERESUL VOSTRU MESCHIN ATI VANDUT OLTCHIM  LA FIER VECHI SI INCA ESTE INCHIS, MUNCA SI VIITORUL NU VA INTERESEAZA SI SUNTETI FOLOSITI PE POST DE CERSETORI LA O FRIPTURA SI-UN PAHAR DE ALCOOL, INSTIGATI SA NE FACETI ZILE FRIPTE SI SA TRADATI TOT, RUSINE SA VA FIE IMPOSTORILOR, NUMAI GALAGIA ESTE DE VOI DAR IMPOTRIVA NOASTRA A CELOR NEVINOVATI, NU SI A SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN CARE NE UMILESC, NE FURA, NE JIGNESC, NE HAITUIESC, NE IMPING LA DEZASTRU, NE MINT........S.A.M.D., PENTRU COLEGII SI FAMIILELE LOR CARE I-ATI UMILIT SI DISTRUS, ATI CALCAT SI PE CADAVRE SI FAMILIILE LOR, TOT COLEGI CU NOI, LA PROPRIU, VETI PLATII TOTI. DUMNEZEU NU DOARME!!! NUMAI DUMNEZEU FACE DREPTATEA SI LEGEA PENTRU TOTI CARE VA COMPORTATI PE PLACUL ALTORA CA VOI, DAR CARE NE-AU FURAT VIITORUL SI BANII!!!

 SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40422 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 12:08

 

 

    Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere

 
Art. 138
(1) In cazul in care in raportul intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin. (1) sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului, prin una dintre urmatoarele fapte:

a) au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice in folosul propriu sau in cel al unei alte persoane;
b) au facut acte de comert in interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;
c) au dispus, in interes personal, continuarea u

nei activitati care ducea, in mod vadit, persoana juridica la incetarea de plati;
d) au tinut o contabilitate fictiva, au facut sa dispara unele documente contabile sau nu au tinut contabilitatea in conformitate cu legea;
e) au deturnat sau au ascuns o parte din activul persoanei juridice ori au marit in mod fictiv pasivul acesteia;
f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procu_ra persoanei juridice fonduri,
in scopul intarzierii incetarii de plati;
g) in luna precedenta incetarii platilor, au platit sau au dispus sa se plateasca cu preferinta unui creditor, in dauna celorlalti creditori.

(2) Aplicarea dispozitiilor alin.(1) nu inlatura aplicarea legii penale pentru faptele care constituie infractiuni.

Capitolul V - Infractiuni si contraventii

Art. 143
(1) Constituie infractiunea de bancruta simpla si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda neintroducerea sau introducerea tardiva, de catre debitorul persoana fizica ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii in termen, care depaseste cu mai mult de 6 luni termenul prevazut la art.27.
(2) Constituie infractiunea de bancruta frauduloasa si se sanctioneaza cu pedeapsa de la 6 luni la 5 ani fapta persoanei care:
a) falsifica, sustrage sau distruge evidentele debitorului ori ascunde o parte din activul averii acestuia;
b) infatiseaza datorii inexistente sau prezinta in registrele debitorului, in alt act sau in situatia financiara sume nedatorate, fiecare dintre aceste fapte fiind savarsite in frauda creditorilor;
c) instraineaza, in frauda creditorilor, in caz de

insolventa a debitorului, o parte din active.

Art. 144
(1) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(1) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 8 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia.
(2) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(2) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.

Art. 145
(1) Insusirea, folosirea sau traficarea de catre administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia de bani, valori ori alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza constituie infractiunea de delapidare si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 ani la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.

Art. 146
Fapta persoanei care, in nume propriu sau prin persoane interpuse, solicita inregistrarea unei cereri de admitere a unei creante inexistente asupra averii debitorului se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.

Art. 147
Refuzul debitorului persoana fizica sau al administratorului, directorului, directorului executiv sau al reprezentantului legal al debitorului, persoana juridica, de a pune la dispozitie judecatorului-sindic, administratorului judiciar sau lichidatorului, in conditiile prevazute la art.35, documentele si informatiile prevazute la art.28 alin.(1) lit.a)-f)

sau impiedicarea acestora, cu rea-credinta, de a intocmi documentatia respectiva se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda.

Art. 148
Infractiunile prevazute la art.143-147 se judeca in prima instanta de tribunal, cu celeritate.

Art. 148^1
(1) Nerespectarea prevederilor art. 45 alin. (2^1) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 30.000 lei.
(2) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre organele de specialitate ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, din oficiu sau la sesizarea judecatorului-sindic, a administratorului judiciar/lichidatorului sau a oricarei persoane interesate. Veniturile rezultate din aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac venit la bugetul de stat.
(3) Contraventiei prevazute la alin. (1) ii sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40423 ROMEO RĂDULESCU: Guvernul să plătească salariile compensatorii de la Oltchim din buget!

2015-06-23 12:27

ROMEO RĂDULESCU: Guvernul să plătească salariile compensatorii de la Oltchim din buget!

Deputatul Romeo Rădulescu solicită guvernului condus de Victor Ponta să includă în rectificarea bugetară şi alocarea salariilor compensatorii pentru angajaţii de la Oltchim. Solicitarea deputatului vâlcean se bazează pe declaraţiile optimiste din ultimul timp ale miniştrilor cabinetului Ponta, care s-au lăudat că există încasări la buget.

„Oamenii nu mai pot îndura tergiversările de la minister şi aşteptarea care i-a adus la capătul puterilor. Chiar în aceste momente, pe scările Oltchimului sunt cinci persoane în greva foamei, iar altele intenţionează să vină din nou la Bucu_reşti să îşi ceară drepturile.

S-a promis vânzarea societăţii, potrivit planului de reorganizare. În urma aşteptatei vânzări, s-au dat asigurări că oamenii îşi vor primi banii. Momentul este în continuare amânat, iar Ministrul Economiei, Comerţului şi Turismului, Mihai Tudose nu ştie pe unde să se mai ascundă şi cum să evite întrebările despre acest subiect. Am la activ nenumărate cereri de audienţă respinse. Singura soluţie e acum includerea acestor salarii în rectificarea bugetară”, se arată într-un comunicat de presă al deputatului Romeo Rădulescu.

http://www.voceavalcii.ro/

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40424 GREVA FOAMEI LA OLTCHIM! Disponibilizaţii îşi cer drepturile salariale

2015-06-23 12:30

GREVA FOAMEI LA OLTCHIM! Disponibilizaţii îşi cer drepturile salariale 

Şase persoane protestează în faţa pavilionului administrativ al combinatului chimic pentru a-şi primi drepturile salariale promise de conducerea societăţii şi reprezentanţii Guvernului în momentul concedierii colective, în 2013. Protestatarii şi-au petrecut noaptea sub cerul liber, pe spaţiul verde din faţa combinatului chimic. Pentru că nu mai sunt angajaţi ai Oltchim din iunie 2013, starea de sănătate a greviştilor nu este monitorizată de personalul meidcal care-şi desfăşoară activitatea în dispensarul din cadrul Oltchim, dispensar aflat la câţiva zeci de metri. La solicitarea greviştilor, o dată la câteva ore, pe platforma chimică din Râmnicu Vâlcea ajunge un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea. Trei dintre vâlcenii care au intrat în greva foamei au mari probleme de sănătate şi riscă să ajungă oricând la Urgenţe

„Lipsa banilor şi faptul că suntem purtaţi pe drumuri de doi ani, deşi toată lumea ne dă dreptate, ne-au făcut să intrăm în greva foamei. Parcă avem ciumă, pentru toată lumea din ţara asta s-a găsit o rezolvare, doar pentru noi, nu! Încercăm să stăm în grevă cât mai mult timp, e ultimul nostru tren. Sperăm ca în următoarele ore să ni se alăture şi alţi colegi, să fim din ce în ce mai mulţi. Azi-noapte a fost foarte frig, nu am avut cort şi am fost nevoiţi să ne mai plimbăm prin faţa pavilonului, să ne mai încălzim”, spune Monica Subţirelu

 De mâine, protestul disponibilizaţilor de la Oltchim se va desfăşura atât în Râmnicu Vâlcea, cât şi în Bucu_reşti. Mai multe persoane intenţionează să protesteze miercu_ri în faţa sediului Guvernului. Persoanele care au intrat în greva foamei se numără printre cei peste 960 de angajaţi ai combinatului Oltchim care au fost concediaţi în urmă cu doi ani. Potrivit legii, disponibilizaţii au dreptul să primească până la 18 salarii compensatorii, dar administratorii judiciari ai combinatului susţin că Oltchim poate plăti banii doar dacă va avea capitalul necesar, plata urmând să se facă, în acest caz, în tranşe lunare de maxim 1000 de lei /persoană. (adevarul.ro)

http://ziaruldevalcea.ro/2015/

 


Musafir

#40425

2015-06-23 14:44

Dupa intoarcerea la munca a domnului Ponta in cel mult 5 zile lucratoare de la pastele cailor rezolva problema noastra .Fiti si voi mai intelegatori cu el.