Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40376 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-22 20:23

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40377 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 20:24

  Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv) Economist.  https://www.facebook.com/florian.mateita
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv) Economist.  https://www.facebook.com/Rominsolv

   https://www.facebook.com/Fairsolve  ; http://www.rominsolv.ro/

Un român aruncă o hărtie pe jos la Paris, atunci toți românii aruncă hărtii pe jos şi patria este îngropată sub un maldăr de hârtii, pungi şi gunoaie (nu că asta nu ar fi, în parte, adevărat referitor la patria de sub gunoaie).

Un bulgar a fost văzut cu ceafa oleacă mai groasă, astfel că primul lucru asupra căruia stăruim cu privirea este ceafa oricărui bulgar pe care-l întâlnim.

Un belgian venit în vizită în Bucu_reşti este privit cu suspiciune pentru că un conațional al său a făptuit o nelegiuire în România.

Shrek este un căpcăun simpatic, onest şi jovial, dar cine să stea să judece asta când asupra lui era deja aruncată anatema apartenenţei la categoria răului.

A generaliza pornind de la un model individual, singular şi  a acuza o naţie/comunitate, individ cu individ, fară să cunoşti, iată cum se nasc monştrii de gândire. Din pacate, istoria a demonstrat-o în repetate şi triste rânduri.

Boala generalizării a lovit şi discu_rsul pe baza notei de fundamentare pentru schimbarea Legii insolvenței (85/2006). S-a afirmat, fără clipire, că dacă unii colegi practicieni au folosit Legea numai ca să ajute un debitor fraudulos, atunci toți practicienii din România urmăresc şi favorizează abuzul.

 Boala generalizării și blamarea întregii profesii au fost şi sunt încă prezente în constiința publică, iar nota de fundamentare numai a pus pe hârtie acest blam.

Nu, profesia nu este împânzită numai de interese meschine şi de oameni făţarnici ci, în mod covârşitor, de profesionişti, de oameni care trudesc cinstit, de deschizători de drumuri, de ctitori de idei.

Legea privind procedura insolvenţei (85/2006), în forma veche şi înca în aplicare pentru procedurile deschise în baza ei, a dat, într-adevăr, posibilitatea tăierii nepermise de creanţe și consolidării acestei poziţii chiar dacă planul de reorganizare eşua, a permis jocul de-a şoarecele şi pisica în adunarea creditorilor cu privire la confirmarea administratorului judiciar şi a onorariului acestuia, a permis înlăturarea unei creanţe din tabel numai pentru că un creditor nu avea acces la Buletinul Procedurilor de Insolvența (nu scuz în acest text lipsa de diligență a creditorului). Exemplele sunt nenumărate pentru că abuzul nu ţine cont de lege ci numai de voința şi interesul făptuitorului.

Da, noua Lege privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolventa (85/2014) sau ”Codul” insolvenței reglementează într-un mod fericit problema cel mai des criticată –  propunerea unui plan de reorganizare numai pentru a tăia creanţe în dreapta şi în stânga, fără interesul real de a salva o activitate productivă ci numai de a salva cât mai mult din interesul ”patronilor” care nu sunt ceea ce ar trebui să fie un asociat/acţionar/administrator veritabil, ci sunt simpli mardeiaşi economici fără stil şi caracter.

Astfel, art. 140 alin. (1) din Legea 85/2014 stipulează că în cazul în care, după confirmarea unui plan de reorganizare prin care se şterg creanţe, se ajunge la faliment „se va reveni la situaţia (n.r. creanţelor) stabilită prin tabelul definitiv al tuturor creanţelor împotriva debitorului”, astfel cum aceasta arăta înainte de planul de reorganizare.

De asemenea, art. 139 stipulează, pe langă alte condiții clare, că un plan de reorganizare poate fi confirmat numai dacă ”cel puţin 30% din totalul valoric al masei credale” acceptă planul. Se înlătură astfel situaţia, nu rară, în care cu un salariat, cu un prieten miruit ”creditor esențial” (pentru cine?!) și cu promisiunea asumată de debitor cu lacrimi în ochi că datoriile față de bugetul statului vor fi plătite în 30 de zile, se creau premisele pentru confirmarea unui plan de reorganizare în care restul creditorilor deveneau păgubiți de prim rang.

Chiar şi numai aceaste noi reglementări cu privire la planul de reorganizare a unui debitor sunt de natură să redea încrederea într-o procedură a insolvenței văzută, până acum, în cele mai multe cazuri, numai ca mijloc de a frauda, cu ajutorul legii, interesele creditorilor.

Credința mea este că odata cu noul ”Cod” vom avea mai puține cereri de intrare în insolvență, iar planurile propuse vor fi duse la bun sfârșit, iar numai un mers greșit al afacerii și nu frauda vor duce la faliment. Vorbim, astfel, în lipsa posibilității de fraudă, de încredere în lege.

Iar încrederea mediului de afaceri în lege şi în bunul mers al lucrurilor, întreţinuta şi consolidată prin efortul practicienilor oneşti, înseamnă dezvoltare durabila.

Cunoscând Legea Insolvenței chiar înca din forma ei iniţială (64/1996), pot spune că fiecare reglementare a făcut-o mai bună, iar lipsurile sau scăpările speculate în mod fraudulos în practică au fost corectate prin voinţa acelora care nu tolerează abuzurile și frauda.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40378 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 20:26

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scu_rt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti.În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe cu_rente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.
 
Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!
CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40379 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-22 20:36

 UNDE SUNT BANII????

PANA AZI 2015........

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

 

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

UNDE SUNT BANII???? OLTCHIM A DISPONIBILIZAT 929 CONFORM COMUNICATULUI DAT DE ROMNISOLV SI PUBLICAT PE SITE-UL OLTCHIM.

 

SALARIILE:

 

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

 DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

 

DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

 

UNDE SUNT BANII???? 

 

SUNTEM PRADUITI!!!!!!   

 

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013  

  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40380 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-22 20:41

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

http://i.imgur.com/i7Px4JY.jpg   SUV = PIPEREA CU ASOCIATII & CO

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

http://www.capital.ro/

Onorariul administratorilor Oltchim: 50.000 de euro pe lună plus procent din ce recuperează

CLICK SI VEDETI MASINA LUI PIPEREA  http://i.imgur.com/75MNeVo.png?1

VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII!
AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!

NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro (http://i.imgur.com/LtxC0Rl.png?1).

DATII AFARA DIN OLTCHIM DOAMNA JUDECATOR SINDIC RAMNICU VALCEA SI SALVATI JUDETUL VALCEA!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

   

http://www.realitatea.net/50-000-de-euro

50.000 de euro pe lună plus bonusuri şi comisioane - acesta este onorariul firmelor care se ocupă cu administrarea specială a Oltchim. Realitatea TV a intrat în posesia actului ce prevede onorariile pentru gestionarea insolvenţei. În perioada ianuarie-aprilie, sute de muncitori de la Oltchim au protestat pentru recuperarea restanţelor salariale.

În hârtia semnată de reprezentanţii consorţiului ce se ocupă de gestionarea procedurii de insolvenţă se menţionează: "Un onorariu fix de 50.000 de Euro pe lună, datorat începând cu data deschiderii procedurii şi până la finalizarea acesteia. Plata onorariului va fi efectuată începând cu luna septembrie 2013". Adică odată cu depunerea şi acceptarea planului de reorganizare şi restructurare.

Din actul obţinut de Realitatea TV reiese că administratorul judiciar poate obţine avantaje duble din modul în care au fost stabilite comisioanele: "Un onorariu procentual de 5%, aplicat sumelor distribuite creditorilor în situaţia confirmării unui plan de reorganizare, precum şi sumelor obţinute din valorificarea bunurilor debitoarei. Un onorariu procentual de 10%, aplicat sumelor obţinute din recuperări creanţe".

Acest lucru înseamnă că administratorul poate aplica un comision la recuperarea creanţelor şi apoi, încă unul, odată cu transferul sumelor către creditori.

Salariaţii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea au cerut in timpul ultimelor proteste achitarea restanţelor salariale, dar şi elaborarea unei strategii de repunere în funcţiune a combinatului vâlcean la o capacitate de peste 65%.
Guvernul a aprobat, în 23 ianuarie 2013, Memorandumul cu privire la intrarea in insolventa a SC Oltchim SA. Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consorţiul format din Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring RPRL.
 

Musafir

#40381 Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-22 20:43

#40379: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Clanță salariala, ca tot intrebi unde sunt banii...

Baaaa, tu i_am gasit: SUNT IN PIZ_DA MA-TII! 

SCORMONE SI IA-I! 

TINE DE EI, CA ALTII NU MAI VEZI, C_OI OBOSIT!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40382 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 20:47

#40381: - 

 Ciocul mic si tine pliscul inchis ca uite  ce e in gura ta, tine bine si  sugi  tare, nu mai da pe jos si papa tot:

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40383 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 20:51

#40372: clanță salariala UN LAȘ ISTERIC - Re:  <= sa ai tu parte de pensie, atata cat avem noi si iti sta tie in gat de te sufoci, nevrozatule, la cate nemernici ai lasat in urma ta esti un imbetil  pentru ce ai creat disponibilizatilor 2013, te autocaracterizezi pe ce ai in urma ta, eu iti aduc aminte,

 Sugaciule, nu inseamna ca daca nu te bagam in seama nu iti dau eu sa sugi pentru ca esti pofticios si o lingi  sugativizatule,  papa tot si lasa-te ca nu's de tine stiintele si nici cartile, la tine mergi de papa dude, papa tot si nu mai da pe jos:

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40384 Re: Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2015-06-22 21:02

#40381: - Re: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 

MAI AVETI TUPEU SA VENITI CU LIMBAJUL ASTA....AICI.... (UITE CA TI-AM RASPUNS PE LIMBA TA SI A ALTORA, POATE ATI INTELES )....

CAT TUPEU MAI AVETI BAAAA, NENOROCITILOR...!!!!!!!!!!!! VA MAI RABDA PAMANTUL ASTA???? SA VA MANANCE DNA:


Musafir

#40385 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-06-22 21:03

#40371: - Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ? 

 IA MATA MU..IEEE,DA MA EU[CERNEV] SAU BOIER MOFLEA[GHIOCA],MAMICUTELE VOASTRE IAU MU..IEEEEEEEEEEEEEEEEEE,DE LA FOTA SI TOTI OLTCHIMISTIIII.


Musafir

#40386 Re: Cersrtorilor de cernevistii,hai ca va da FOTA ZLOTII,LUATI UN PIC DE MU..IE?

2015-06-22 21:08

#40344: SLO - Cersrtorilor 

 OF CE MULT MUNCESTI TU BOIER MOFLEA[GAOAZA RETARDATA]TOATA ZIUA LE O SUGI LA ALTI PRIN BIROURI.


Musafir

#40387 Re: Re: Cersrtorilor de cernevistii,hai ca va da FOTA ZLOTII,LUATI UN PIC DE MU..IE?

2015-06-22 21:11

#40386: - Re: Cersrtorilor de cernevistii,hai ca va da FOTA ZLOTII,LUATI UN PIC DE MU..IE? 

 INCA PUTIN MU..ISTILOR CERNEVISTIII,INCA PUTIN[TIC TAC]SI VA FU...T IN GURITE DE PESTE GARDUL OLTCHIMULUI.


Musafir

#40388

2015-06-22 22:33

dc nu-l da-ti afara pe muistul asta de creanta...e idiot de felul lui sau la tampit foamea???bai creanta mai avem un jeg in fruntea guvernului la fel ca si tine copy-paste...ai ceva de zis, zii in mm din creierul tau(daca ai,binenteles)nu copia extrase...nu le citeste nimeni idiotule pe aceasta petitie


Musafir

#40389 Re:

2015-06-23 05:01

#40388: -  

 El vorbeste de ponta cat de imbecil e, dar clanță salariala e frati-su. La fel ca ala, copy-paste, sufera de nebunie cronicizata, se crede salvatore! ;))))

Dar stati linistiti, CLANȚĂ SALARIALA e doar un mic mu_ist care si a gasit jucaria. Freaca duda toata ziua si se masturbeaza reciproc cu alt retardat foutache. Ala cum iese din alcool, cum incepe cu ghioca bidin tugurin moflea etc. Sa isi suga intre iei pana mor.

CLANȚĂ SALARIALA, FUGI VA SA TI BEI BEREA, CA MINTILE TI LE AI BAUT DEJA

#40390 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2015-06-23 05:04

#40382: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 STAI LINISTIT C_OI BATRAN SI STAFIDIT, CA MAI RETARDAT CA TINE NU POATE FI NIMENI.

TU I-AI INTRECUT PE TOTI.

MARȘ SI BEA-TI BEREA, CA ITI FACE BINE, CA TIA ZIS DOCTORUL CA LA CAT DE ZALUD ESTI, CE DRACU SA ITI MAI FACA O BERE??? :)))

TOT BOU RAMAI :)))


Musafir

#40391 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2015-06-23 05:05

#40383: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 Clanța sala... Ti a dat avocatul acadele sa le su_gi??? Haaaaaaaaa ti ai pus si poza ca sa ne arati ce fericit esti??? :)))))

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40392 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-23 05:40

#40388: -  <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI.

Papusoi si inaptul zilelor tale AI VORBE CARE NU STI CE SPUI SI SUNT FARA SA GANDESTI, PENTRU CA TU NU AI BAAAA IDIOATA CREIR, EEEE GOL, VID SI O PUTREZICIUNE NATIVA. ESTI ATAT DE BATUT IN INDOBITOCIRE PENTRU CA MA-TA TE-A DAT CU CAPUL DE CIMENT SI AI RAMAS LA NIVEL NICI MACAR DE BEBELUS, CI NIVEL EMBRIONAL NEDEZVOLTAT, ASA AI RAMAS. DOBITOC CARE CONSUMA AER DEGEABA. Tu esti ala de vrei sa inchizi PETITIA de la infintare, pai iti urez drum bun sa pleci in cosmos si sa ramai cu mana intinsa cand te vei dezintegra pentru ca acolo nu ajungi decat sa treci in spatu, vei fi cel care stragi ca vrei sa inchizi tu petitia, dobitocule, taci si mai bine da-ti pumni in cutia craniana singur.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40393 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-06-23 05:47

#40391: -  <= FARA JUCARII VOI NU REZISTATI SI VA DAU SI VA HRANESC HANDICAPATILOR, PAPATI TOT SI NU MAI DATI PE JOS, SUGI TARE SI  PAPA TOT MAIMUTOIULE CODITTA  LUI TAICA-TU:

 Iti dau tie maimutaritule JUCARII PENTRU INAPTI MINTAL CA TINE, LIPSA CREIER SI TAMPI, INDOBITOCITI SI MAIMUTARITI CA TINE SI ALTII CA TINE, PARANOIA TA. Iti place cand va pun poze cu VOI. ESTI IN EXTAZ DE BUC_RIE, TE  RECUNOSTI SI VA RECUNAOSTETI IDIOTII VIETII DE O CONSUMATI, IMEDIAT SUNTETI NARAVASII DE SERVICIU SI SPURCATI TOT SI JIGNITI TOT.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40394 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-06-23 05:58

#40391: - <= MAIMUTOIULE PAPA TOT SI NU MAI DA PE JOS,  INGHITE-TI MIZERIILE, LA CT DE INFECT ESTI ITI IESE PESTE TOT FOCARUL DE INFECTIE.

 TRANTORE, MAIMUTARITULE, PENTRU UNU CA TINE SI TAC-TU VA DAU JUCARIIII SI ACADELE PANA VA IES OCHII SI PUTOAREA  VOASTRA DISPARE , JEGURI SI OTRAVA PE CARE O INGURCITATI  CA SCONCSII IDIOTI SI PORCAITI SI MAMUTARITI, SUNTETI BABUNINII FARA NEURONI SI LIPSA AER.

clanță prostană

#40395 Re: Re:

2015-06-23 05:58

#40392: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re:  

 Eu nu vreau C_oi batran sa inchida astia petitia.

Eu vreau doar SA ITI DAU MU_IE REPETAT!

CUI MAI DAU EU PESTE BOT, DACA INCHID ASTIA PETITIA?

NU O INCHIDETI!!! CLANȚĂ SALARIALA VREA SA O SU_GA REPETAT.

FUGI SI BEA BERE, CA MERGE CU PASTILELE

 

clanță spala te pe dinti. fa felatie cum trebe

#40396 Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE T

2015-06-23 06:01

#40394: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER 

 istericule, baga poze baga cruci baga maimute, baga legi bag o si pe ma ta in peisaj.

Sa avem si noi cui sa dam mu ie, ca tu ai placa in gura si iti pute si botul.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40397 Re: Re: Re:

2015-06-23 06:06

#40395: <= MAIMUTARITULE, AM O LESA SI O BOTNITA PENTRU TINE, CASTRATUL VIETII DE O TRAIESTI, IMPOTENTUL VIETII DE O DETII.

CAZATURA SOCIETII SI VIETII DE O AI, DACA DAU OCHII CU TINE,  TE VOI PALII INTRE OCHI SI TE TRIMIT DIRECT LA LADA DE GUNOI A OLTCHIM,  STATI-AR TIE TOTUL IN GATUL ALA CARE NU RESPIRI AER SI AI HEMORAGIE ACOLO UNDE TE DOARE SI NE SPUI MEREU. PARPADITULE, ALTCEVA MAI AI SI TU SA SPUI, NU ,  PENTRU CA BOTUL TAU SI ALTORA CA TINE ARE DESEU SI CA_CAT INFECT CU TOATE ACADELELE INFIPTE IN EL, BAAA NENOROICITULE, LA VOI NU SE POATE NICI VORBII SI NICI FACE CONVERSATIE SAU SA LASAM COMENTARIU REZONABIL. UITE DE-AL DRACU CE SUNT EU NU VA SPUN BAAA NIMIC DESPRE INSOLVENTA OLTCHIM SI DESPRE SITUATIA NOASTRA. MORI CA TRANTORUL CA NU ARE CINE SA TE DUCA DE MANA LA GRADINITA SI ASA PIERZI ANII PE ACOLO CA TU TOT LA NIVEL DE EMBRION ESTI IN CUTIA CRANIANA. SPUNE-I LUI TAICA-TU SA TE DUCA CA ESTE COPY-PASTE LA CUTIA CRANIANA CU TINE SI REPRODUCEREA PENTRU TINE ESTE SCOATERAE DIN CONTEXT SI MULTE ERORI DE REPRODUCERE, GURU CARE STERGE CU_RUL FI-RA-TI-AI DRACU DE BORFASI ORDINARI SI JEGOSI INFECTI TARATURA SI OTRAVA PE UNDE  APARETI...!!!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40398 Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RU

2015-06-23 06:09

#40396:  <= BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, bai pipirelea si gasca lui de HOTI.

 ITI DAU SI ACADELE SI PORCI SI MAIMUTE SI CRUCEA SI DRICUL SI POMANA PENTRU DOBITOC CA TINE SI ALTII CA TINE SUNT JUCARIILE VOASTRE SI CE VA REPREZINTA. HOTULE!!!

PLOCONESTE-TE, ACOLO UNDE ATI FOST SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI ANII DE ZILE, STATI FI-RA-TI-AI DRACU DE DOBITOACE,  CE V-AM SPU SPUS NU VA INTERESAT SI NICI NU VA INTERESAZA.. CONTINUATI, CONTINUATI..DRUM BUM..., SUNTETI INTR-O TARA LIBERA SI FACETI CE DORITI VOI, TINETI-O TOT ASA,, SUNTETI ...

NU VA PUS CREANTE SALARIALE SI TOATE DREPTURILE CREANTE SALARIALE SA FACETI VOI CEVA, NU VA DAU EU SFATURI V-AM ADUS DOAR LA CUNOSTITA ASPECTE PE CARE VOI LE IGNORATI SI SUNTETI IGNORANTI IN CONTINUARE...., ORI , VOI FIIND LIPSA CREIER ATI FACUT CUM ATI DORIT PE CE DORITI VOI FACETI, BAI , ASA FACETI CUM   DORITI DE DOI ANI CU REPETITIE.


Musafir

#40399 Re: Re: Re: Re:

2015-06-23 06:21

#40397: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re:  

 Lasa coa_ie, ca ne desc_urcam in prostia noastra si fara explicatiile pline de har ale tale. Si fara legile tale colorate.

Asa ca iar o su_gi original.

Si usor cu amenintarile puloi batran, ca daca ne vedem fata in fata, te vei ca_ca instant pe tine. Iti sta pensia in gat co_i ramolit. 

CLANȚĂ POLEA

#40400 Re: Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAN

2015-06-23 06:22

#40398: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RU 

 BA NEBUNEL, SCRIAI CA ITI PLACE BEREA.

TU O TRAGI PE NAS, CA URAT FACI! 

PASTILELE LE IEI LA TIMP?

AZI TE SI TREZIT TARZIU, ALCOOL MULT, HA?