Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40301 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-21 14:17

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

ASTIA, DEMOLATORII SI LIPITORILE VAMPIRIZATE ECONOMIC, SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICIU SUNT IN COMBINATUL CHIMIC OLTCHIM RAMNICU VALCEA,

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO si multe alte hotii, de astia furate....

 

http://www.indiscret.ro/

Voi sunteți demenți ? Recunoașteți că ați căpușat Oltchim-ul ?

http://www.criterii.ro/

 13 December 2014

Niciunul dintre cei patru investitori care s-au arătat interesaţi de preluarea Oltchim nu a depus ofertă până la termenul-limită , scrie www.economica.net. Firma de stat nu va mai fi privatizată. Soarta combinatului se va decide în 10 martie, când Comitetul Creditorilor va vota planul de reorganizare elaborat de administratorul judiciar.

Suprinza însă abia acum vine, conducerea Oltchim cică ar fi luat decizia ca necesarul de cash al societăţii să fie asigurat din credite-furnizor, precum şi din eliminarea unor costuri actuale cum ar fi plata energiei şi a aburului prin terţi. Conducerea societăţii urmăreşte să ajungă direct la producător pentru plata acestor utilităţi, scrie publicația economic amintită.

Așadar, în condițiile în care o mie de muncitori au fost dați afară și nu au primit plățile compensatorii, în condițiile în care combinatul se prăbușește, energia și altele sunt cumpărate prin terți !!

Terți pe care îi știm, evident, atâta doar că ne-a șocat faptul că la nivelul conducerii se recunoaște că Oltchim a fost și este jecmănit și când se află cu un picior în groapă. 

Ar mai fi de spus și că ambiția unui anumit politician vâlcean de a controla Consiliul Județean poate fi explicată tot prin existența acestor terți, dar asupra acestor aspecte vom reveni.

===============

În primele nouă luni, Oltchim a achitat către CET suma de 93,6 milioane lei

Oltchim şi CET au semnat un protocol care să garanteze plata datoriilor

www.impactreal.ro

01-12-14

===============

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/EXCLUSIV-

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/Guvernul-recunoaste

================

Directorul Victor Avram creează PREJUDICII DE MILIARDE DE LEI combinatului chimic! 

http://ziaruldevalcea.ro/

================

În atenția ministrului Economiei: Directorul de la Oltchim, Marius Pârvu, cercetat de procu_rorii DNA! 

http://ziaruldevalcea.ro/

AUDITUL.

http://www.impactreal.ro/


din 30.01.2013

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati.CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40302 DISPONIBILIZAŢII de la Oltchim intră, din nou, în GREVA FOAMEI

2015-06-21 15:01

DISPONIBILIZAŢII de la Oltchim intră, din nou, în GREVA FOAMEI

Iun 21, 2015 Scris

Foştii angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au anunţat că de luni, 22 iunie 2015, vor intra, din nou, în greva foamei, nemulţumiţi că până acum nu şi-au primit, în integralitate, salariile compensatorii.

Disponibilizaţii primesc pe card cam câte 500 de lei pe lună, din banii care le revin, iar unii dintre ei, care au probleme de sănătate, au primit deja sume mai mari, dar nu întreaga sumă.

Protestul foştilor angajaţi ai Oltchim va avea loc în faţa pavilionului sediului combinatului din Râmnicu Vâlcea, iar ulterior se va muta în faţa Instituţiei Prefectului Vâlcea. Anunţul a fost făcut deja pe site-urile de socializare: „Cine, dintre disponibilizaţii SC Oltchim SA, doreşte drepturile salariale legale restante de doi ani, este aşteptat de către alţi colegi, pentru greva foamei, luni, 22 iunie 2015, în faţa pavilionului sediului Oltchim!! Oltchimişti, hai să fim uniţi!!!”

http://www.voceavalcii.ro/

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati.CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM UNDE SUNT BANII????

 

Costinel Olaru

#40303 Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-21 16:06

Nu o mai dati cu greva foamei ca nu mai intra nimeni in grva foamei poate il convingeti pe Diculoiu ca tot ati cotizat la el 23 de ani.


Musafir

#40304

2015-06-21 16:44

Sa dea Domnul sa nu ajungi in situatia disponibilizatilor,este dreptul lor furat de aceasta guvernare si conducere de nesimtiti,ce treaba au sindicatele.Daca ai ceva de impartit cu un sindicalist este treaba ta ceartate cu cine vrei,chiar esti tampit daca poti sa crezi ca de situatia Oltchimului este de vina sindicatul,ba cretinule de 3 ani aceasta guvernare(USL-ista) a avut 70% in parlament putea sa dea ce legi vor(se vede ce au vrut, pensi speciale pe care o sa le plateasca copii tai),iti mai repet odata, sindicatele nu fac s-au dau legi, ci guvernanti astia care i-ati votat ca prosti,asa ca fapt divers ai recitit brosura aia USL-ista care o imparteau inainte de alegeri cu ce vor face si vor realiza daca castiga,citeste-o s-au reciteste-o si ai sa realizezi dimensiunea minciuni ordinare cu care ati fost pacaliti,idiotule uite unde a ajuns judetul Valcea, pe locul 37 ca pondere economica fata de 7 pe cat era acum 4 ani,tot vina sindicatelor este oare,ba prosta satului asta tine de cine este la conducerea unui judet si de cum este guvernata o tara,si apropo oare acel gaoaza este ceva reprezentativ ca lider de sindicat un analfabet oligofren si un tigan care a fugit cu bani sindicatului, ai ca esti chiar tampit.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40305 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-21 17:03

#40304: -  <= POTI SA URLII IN DURERE SI NERVI,  NUMAI CA TOATE SINDICATELE SUNT VINOVATE, ASTA SA RETII TU, CA SUNT IN CULPA LA FEL CU STATUL ROMAN PENALI. SINDICATELE S-AU PURTAT CA SI PARTIDE POLITICE SUB MANA OPRESIVA A STATULUI ROMAN CORUPT SI HOT!!!!

 Ai  dreptate si te sustin in ceea ce ai lasat scris pe anumite aspecte, nu toate. Cu un anumit argument,  pot spune si tu ai lasat scris, ca acel gaoaza a plecat, SUNT FOARTE MULTI GAOZA IN OLTCHIM SI STRUCTURILE SINDICALE  cu banii FURATI si asa cum eu am mai si tot aratat evidentiat si evidentiez, sustin ca sindicatele sunt in culpa, vina lor fiind prin alambilicarea si hotiile la care au participat si inca doresc sa se infrupte ei  in continuare si care stau mai mult de VRAJBA SI HOTII PE COTIZATII SI ALTE INTERESE DOVEDITE TOATE, prin tot ceea ce au lasat in urma lor si toate nemerniciile lor pe semnaturi si alte decizii total nebune impotriva societatii Oltchim cat si a salariatilor  asa cum specifica Legea CCM la nivelul Oltchim cat si impotriva JUDETULUI VALCEA , MINCIUNA caracterizandu-i, MINCIUNILE FIINDU-LE LEGI, INTOXICAREA SI OTRAVA ZILNICA FIINDU-LE ARGUMENT, INTIMIDARILE , CHIAR ATACUL LA PERSOANA SI MULTE ALTE DEMERSURI ALE LOR PRIN AMENINTARI CA TE DAU AFARA DIN OLTCHIM SI ALTE NENOROCIRI FIIND SCOPUL ACESTOR SINDICATE CARE IN CARDASIE CU STATUL ROMAN AU FOST SI SUNT IN CULPA! DA, SINDICATELE SUNT VINOVATE PE TOATE LEGILE PE CARE LE-AM PUBLICAT SI SUNT PE PETITIE IN ACEEASI MASURA SI PENTRU CEI  CARE AU COMIS, STATUL ROMAN SI TOTI PARTICIPANTII LA ACEST DEZASTRU DE CARE SI TU AI LASAT SCRIS.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

Pentru Costinel Olaru #40303  , iti spun numai atat, tu sa TACI si sa te opresti in a mai lasa scris ineptii, esti pe langa subiect foarte departe de ceea ce ai lasat scris ca bati intr-o directie, numai ca noi avem alta necazuri azi.

TOATE SINDICATELE SUNT DE VINA SI VEI VEDEA CU OCHII TAI CA ASA ESTE.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

LIDERII  NOSTRI NE-AU  TRADAT PE TOTI (SI ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI) SLO, SVO, SUO, SSO,SRO LA NIVELUL OLTCHIM PE CCM SI ALTE LEGI.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

OLTCHIM si ARPECHIM, INCHIS!!!!!!!!

CU MANA, DECIZILE  SI PRICEPEREA LOR LA ALTE FAPTE ILEGALE... COROBORAT SINDICATELE SI STATUL ROMAN IN CULPA.

S-A SCU_RS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar  

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

  ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 


Musafir

#40306

2015-06-21 17:41

Mai oameni buni sindicatele au rolul lor, sa asigure un CCM aceptat de ambele parti, ca la unele societati este mai bun la altelea mai prost depinde de conducerea societatilor,oare la SIDEX nu era un sindicat puternic care a fost calcat in picioare si de la 35000 de angajati 2007 au ajuns la 7200 in 2015,la societatile miniere la fel ,ce sindicate erau si cum au fost spulberate,vina este a guvernantilor (guvern,parlament,prefecturi)ca ei sunt puterea ei dau legi,ca un sindicat nu a iesit in strada in 2009 este cu dus intors(oare nu se incasau salariile,combinatul functiona nu la capacitatea dorita dar se derulau niste actiuni atat la nivel guvernamental cat si legislativ,oare chiar asa, nu cunoasteti ca din 2010  de cand PCC a ajuns la 32% a blocat procesul de privatizare si functionare,iar in 2012 cand se lucra la OUG cu modificarea legi privatizari societatilor de stat care se facea cu peste 70% a cazut guvernul)daca se dorea functionarea Oltchimului nu trebuiau continuate aceste demersuri inclusiv conversia.Acum totul este poveste ca sindicatele sunt de vina este o abureala se doreste lichidarea si desfintarea Oltchimului dupa metoda RAFO,1000 de angajati in urmatori 5-7 ani si dupa inchiderea, ca un jucator mic  cum v-a deveni Oltchimul nu are nici o sansa la ce investiti se fac in lume acum la nivelul petrochimic,dar de, uni gandesc la nivel mic alti au avut o alta viziune sa zbori frumos sa fi mare puternic,dar la uni nu le poti schimba mentalitatea(un tigan si un sudoro-sofer) ca doar mai au 3-6 ani pana la pensie si nu-i mai intereseaza ce lasa copiilor in urma,oare asa au gandit si stramosi nostri,vorba lui Tutea "ptr.idioti ASTIA am facut eu puscarie".Ca au vina si sindicatele pe cazul Oltchim, sa plateasca sa dea socoteala in fata legi. 

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40307 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-21 17:55

#40306: -  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 Situatia se pune astfel, TOT LEGEA CCM ARATA SI TOATE LEGILE IN SUSTINE COROBORATE CU TOT CE AM PUBLICAT, aceste SINDICATE, au stat de impartit pumni intre ei pentru public sau cu salariatii pe baricate la haituiala si omor intre noi salariatii OLTCHIM, pentru vedetismele lor tv si mass-media, pentru interesele lor comune cu ale STATULUI ROMAN CORUPT SI PENAL. PCC ca si actionar are bani in OLTCHIM la fel cum are si STATUL ROMAN care este MAJORITAR si a incalcat multe, foarte multe..., s-au razboit interese ascunse si SINDICATELE AU FOST FOCARUL CARE A STOPAT TOT PE LINISTE SI VOIE BUNA CA SI CAND NIMIC NU SE INTAMPLA, SAU AU ALIMENTAT TOT, PANA IN FINAL S-A ASTERNUT LINISTEA DE DOI ANI INCOACE DE LA DISPONIBILIZAREA NOASTRA 2013 A FOSTILOR SALARIATI, SINGURELE ACTIUNI FIIND INTRE INCAIERARILE SINDICALE , INTRE EI SI NICIDECUM PENTRU OLTCHIM SAU SALARIATII ACESTUI COLOS INDUSTIAL OLTCHIM. Nu mai incu_rcati alte institutii DE STAT cu situatia OLTCHIM, ani de zile guvernul si sindicatele au lasat sa se intelega niste NEMERNICII DIN ARPECHIM COMISE SI LE ARUNCAU IN OGRADA OLTCHIM , ATI UITAT CAND SE SPUNEA DE FIER VECHI, CEEA CE ERA UN FALS GROSOLAN, OLTCHIM ERA O BIJUTERIE IN ADEVARATUL SENS TEHNOLOGIC CAT SI INDUSTRIAL, PRESA SI MASS-MEDIA NU MAI FACEAU DEOSEBIRILE SI REALITATILE , ASTA NU INSEAMNA CA IN OLTCHIM NU S-AU COMIS   NEMERNICII DIN CONTRA A FOST O BUSCULADA CONTINUA DE EVENIMENTE..., ASTFEL OLTCHIM ERA LA INGHESUIALA DE CATRE ARPECHIM LA PROPRIU CAT SI LA FIGURAT SI IN TOATE DEMERSURILE.... ,CUM LASAU EI SA SE INTELEAGA, NUMAI CA  OLTCHIM SI-A VAZUT DE PROGRAM PANA IN ULTIMA SECUNDA SA-SI ONOREZE COMENZILE SA-SI ONOREZE CLIENTII CARE SI AZI STAU INSIRATI SA-I BAGE CINEVA IN SEAMA SI SUNT DISPUSI EI SA ACHITE BANI PENTRU OLTCHIM SI TOATE SALARIILE ACHITATE LA ZI PANA IN SECUNDA FATA DIN 2012 VENIREA CIUMEI NEGRE IN OLTCHIM....ETC. DIN 22 AUGUST 2012 STITI CE A PATIT OLTCHIM PANA AZI.  DESPRE UN TIGAN SI UN SUDORO-SOFER CUM SPUI TU, PANA AZI ERAU IN PUSCARIE DACA SLO PE LEGEA SI ARGUMENTELE CARE LE DETINE POT ADUCE IN FATA JUDECATORULUI-SINDIC ARGUMENTELE, NU S-A DORIT SI NICIUNU N-A FACUT PASUL CAND ERA CLIPA, VREMEA A TRECUT, SITUATIILE AZI SE OBSERVA UNDE SUNT. SE VOR JUDECA SI FAPTELE PENALE DIN MUTENIILE ASTEA SI NEBUNIILE ANILOR ASTORA DEGRINGOLADA CREATA SI HAOSUL INDUS CAT SI MULTOR ALTOR EVENIMENTE GRESITE SI IMPUSE VOIT, ASA SE TERMINA LEGEA 85 / 2006 SI TOATE LEGILE COROBORATE VOR INGROSA FAPTELE PENALE CARE SUNT COMISE DE TOTI CEI VINOVATI.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.


Musafir

#40308 DISPONIBILIZAŢII de la Oltchim intră, din nou, în GREVA FOAMEI!

2015-06-21 19:43

DISPONIBILIZAŢII de la Oltchim intră, din nou, în GREVA FOAMEI

http://www.voceavalcii.ro/2015062129504/disponibilizaţii  

Publicat în Social  iunie 21, 2015 Scris de  Claudia STANCIU

      

Foştii angajaţi ai combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea au anunţat că de luni, 22 iunie 2015, vor intra, din nou, în greva foamei, nemulţumiţi că până acum nu şi-au primit, în integralitate, salariile compensatorii.

Disponibilizaţii primesc pe card cam câte 500 de lei pe lună, din banii care le revin, iar unii dintre ei, care au probleme de sănătate, au primit deja sume mai mari, dar nu întreaga sumă.

Protestul foştilor angajaţi ai Oltchim va avea loc în faţa pavilionului sediului combinatului din Râmnicu Vâlcea, iar ulterior se va muta în faţa Instituţiei Prefectului Vâlcea.

Anunţul a fost făcut deja pe site-urile de socializare:
„Cine, dintre disponibilizaţii SC Oltchim SA, doreşte drepturile salariale legale restante de doi ani, este aşteptat de către alţi colegi, pentru greva foamei, luni, 22 iunie 2015, în faţa pavilionului sediului Oltchim!! Oltchimişti, hai să fim uniţi!!!”


Musafir

#40309 Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-21 19:51

#40303: Costinel Olaru - Lasati vrajala ca nu mai tine 

 cred ca te stiu, nu esti tu aka cu PPDD? Eati la fel de prost ca si partidul pe care il sustii.


Musafir

#40310 Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-21 19:57

#40303: Costinel Olaru - Lasati vrajala ca nu mai tine 

 Costinele ai dreptate.

Lasa-i pe astia, ca sunt numai retarzi. Auzi...ce rol are sindicatul????

Baaa va f_ut in gur de retardati, pai ca_catii astia trebuiau sa moara cu guvernul de gat, nu poolimea de salariati.

Tu clanta salariala sa nu comentezi, du te in mortii ma tii, ca tu esti cel mai IMBECIL! 

TACI!


Musafir

#40311 ANUNT PENTRU DISPONIBILIZATI: NU UITATI! INCEPE GREVA FOAMEI LA OLTCHIM. HAIDETI CU TOTII!

2015-06-21 19:58

#40308: - DISPONIBILIZAŢII de la Oltchim intră, din nou, în GREVA FOAMEI! 

ANUNT PENTRU DISPONIBILIZATI:

DE LUNI, 22 IUNIE 2015, O PARTE DINTRE COLEGII NOSTRI DISPONIBILIZATI INTRA IN GREVA FOAMEI LA OLTCHIM.
HAIDETI ALATURI DE COLEGII NOSTRI LA OLTCHIM SA SPRIJINIM DEMERSUL LOR!


PRELUARE ANUNT DE PE RETELELE DE SOCIALIZARE:

"CINE DINTRE DISPONIBILIZATII SC OLTCHIM SA , DORESTE DREPTURILE SALARIALE LEGALE RESTANTE DE DOI ANI , ESTE ASTEPTAT DE CATRE ALTI COLEGI , PENTRU GREVA FOAMEI LUNI 22 IUNIE 2015 IN FATA PAVILIONULUI SEDIULUI OLTCHIM !! OLTCHIMISTI HAI SA FIM UNITI !!"


Musafir

#40312 Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?

2015-06-21 19:59

#40307: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? 

 mare noroc pe disponibilizatii astia. Pai daca nu erai tu cine le mai publica toate informatiile? Daca nu erai tu cu ideile si opioniile tale pertinente si-ar fi batut toti joc de ei.


Musafir

#40313 Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine BOIER MOFLEA[GAOAZA RETARDATA]

2015-06-21 21:00

#40310: - Re: Lasati vrajala ca nu mai tine 

 S V R O[r de la rahat]OARE CE ROL ATI AVUT?...VA SPUNE PICASSO,ATI VENIT PESTE NOAPTE CU TAMBALAGIUL DE CRA CRA,ATI MINTIT,SANTAJAT,AMENINTAT SI CORUPT OAMENII, INTR UN CUVINT DEZBINAT OAMENII,ASTA ATI FACUT FU..TU...VA...N GURITEEEE,IAR ACUM VA DATI INGERI PAZITORI.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40314 Re: Re: JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACER

2015-06-21 21:11

#40312: -  < = NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA,

 Esti sufocat  si nu mai ai AER de noi , nu ca ai fi avut aer pana la varsta de o detii, eeee ce sa ne facem si noi naaa OLTCHIM astia de suntem oltchimisti, ghinion pentru obositul de tine ca naaa iti stam tie in gat si nu mai respiri la cate deseuri ai in botul ala de-ti ies pe nari si pe urechi, n-ai tu ce sa mai bolborosesti ca,  esti fermentat si jeg imputit refulezi  peste tot mizeria. In special cu unu ca tine si altii ca tine , ce ne-am fi facut noi..., vai de vai de persoana ta imbecila, TACA-TI FLEANCA AIA DE NATARAU SI IMPOSTOR.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40315 Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-21 21:24

#40310: - < = NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA,

 ITI VOM DA DENUMIREA DE IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI, ESTI JEGUL ORDINAR CARE AI AVUT DEMERSURILE LINSULUI SI PUPINCU_RISMULUI OTRAVITOR , PROTOCOALE, INITIATIVE IN CONTRADICTIE CU TOT... , SI ALTE MULTE HOTII PE CARE LE-AI LASAT IN URMA TA SI CONTINUI..., LINGE BINE SI NU MAI LASA FIRMITURI, LEPROSULE.

CLANȚĂ SALARIALA SI FUOTEA - DOI RETARDATI

#40316 Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-22 06:10

#40315: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine 

 Taci RETARDAT ISTERIC! TACI IN MORTII MA-TII! MARȘ LA AVOCATUL TAU SI DA-I LUMBI LA BUCI! 

NU veni tu sa-mi dai lectii, lepros batran si istericat! ...te-n bot de ca_cacios batran, ia-l pe fota si aruncati-va in olt, handicapatii dracului.

Si baaa poola fota, nu e ba nici ghioca (care nu e departe de tine), nu sunt ba poolea sindicalist. Sunt doar unul caruia ii e scarba de putori, de alcoolici, de isterici si imbecili ca tine si clanță salariala.

FU_TU-VA-N BOT DE IDIOTI!

naucule...ia pastila la timp

#40317 Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-22 06:12

#40315: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine 

 Co_aie, tu ia-ti pastilele la timp, ca ti se agraveaza nebunia! Lasa petitiile, ca tu esti nauc de capatana!

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40318 Re: Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-22 06:39

#40316:  < = NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, HOTULE!!!! pipirelea si gasca lui de HOTI.

 SALTIMBANCUL CAZATATURILOR SI INDOBITOCIRII NEBUNIEI PE CARE O DETII, PARANOIA OLIGOFRENA SI DEMENTA PE CARE O AI, ESTI UNU CARE M-AI BINE AI MERGE SA TE PREOCUPE SANATATEA LA CAT DE NEBUN ESTI SI BOLNAV, EU SI NOI NU LUAM MEDICAMENTE SI BEAU BERE CU ALCOOL  FRAIERE ESTE ALIMENT SI TRECUT IN CONSUMUL PENTRU CEI SANATOSI  TRUPESC CAT SI INTELECTUAL  SI MORI DE OFFITICA, ASTA E MEDICAMENTUL MEU , LA CARE TU NU AI VOIE, AI INTERZIS PENTRU CA ESTI NEBUN, NU TI-A DAT NIMENI LECTII SI NICI SFATURI, DOAR TI S-A PUS LA CUNOSTINTA DACA PRICEPI SI TU CEVA. STIM CA NU ESTI , STIM CA NU AI NICIO TREABA SI TE CAUTI PE AICI IN INJURII SI INSTIGARI PE CARE LECREEZI PESTE TOT IN AFARA SCOPULUI PETITIEI SI A NOSTRA SALARIATII OLTCHIM , TE PREOCUPA DETURNARI SI ALTE NEMERNICII CONTINUE IN  FELULUI TAU DE SCOS DIN CONTEXT, SI STIM CA ESTI GICA-CONTRA SCOS DIN CONTEXT, ASA CA... MARSSS LA LADA DE GUNOI A ISTORIE NEGRE OLTCHIM, CE CAUTI TU ..., NICI NU STI. BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI , TU NOUA  NU NI TE ADRESEZI CA LA NAROZII TAI,  CA-TI BAG UN SUT IN DORSALUL ALA DE TE TRIMIT IN COSMOS SI RAMAI CU MANA INTINSA  CATRE SATELIT SA VREI TU CEVA SI NU TE LASAM NOI, NAAA, TE DEZINTEGREZI CA MAIMUTA  PORCAITA SI LIBIDINOASA CE ESTI , LINGIE TARE SI SPALA BINE SI NU MAI ARUNCA FIRMITURI PE JOS, PAPA TOT SI INGHITELE PE TOATE.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40319 Re: Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-22 06:41

#40317:  < = NU-TI DAM SFATURI, ITI ADUCEM LA CUNOSTINA, HOTULE!!!! AI TU... BIP,BIP,BIP  ...SA-TI DAM TIE SI ALOR TAI  IN NEMERNICI A TA, UITA-TE BOULE IN CIOBURILE TALE, AI TANDARI OGLIDA SI AI LASAT IN URMA JEGOSULE, INFECTULE. pipirelea si gasca lui de HOTI.


 STA-TI-AR   ACOLO UNDE-TI TRAMBITEAZA TIE GURA SI LIMBA SA RAMANA IN DORSAL LA NOI SA NE FRECI CONTINUU CA PE NESSS SI-TI MAI DAM SI CU CLABUCI SA FI TU FERICIT, AVEM SI GAZEE MULTE DE TE ASFIXIEM NOI CONTINUU... SA MORI TU SUFOCAT DE NOI  LIPSA AER SI VIATA PE CARE NE-O TRASESI TU CU AI TAI SI JONGLERIILE TALE , HOITULE. MAI MUSCA SI PAPA TOT SI NU MAI LASA FIRMITURI INECATULE, BAAA IMPOSTOR GURU CARE STERGE CU_RUL SLEFUITOR SI LINGAU, LIPITOARE SI CAPUSA PAPUSOILOR SFORARI,  SI AI TAI SMIRGHELUITORI SI LINGUSITORI, LIBIDINOSI SI SUGACII SI SUGATIVELE DE SERVICI.  SA TE AJUTI PE TINE MIZERABILULE, LASA TU LUMEA SI OAMENII IN PACE JAGARDEAO SI  SA TE TRATEZI DE CEEA CE ESTI SI LASI IN URMA TA, DOBITOACA NEMERNICA SI IMPUTITA TE BAGI  LA NOI IN NESSS, FREACA BINE SI NU MAI LASA MIZERIE, SCONSCULE SI PARANOIA OLIGOFRENA CE ESTI.

JAF LA OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30922 (TOATE INCLUS SI VINCEA DE LA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN#31641SUNT IN CULPA.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40320 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 07:21

  REALIZAREA LOR, REUSITA LOR, CELOR CARE AU DISTRUS SI DEVALIZAT PRIN CAPUSARE:

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!  PROTOCOALE !!!!!!...

Informatii financiare  www.oltchim.ro/index.php

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink 

TOATE SINDICATELE SUNT IN CULPA DIN OLTCHIM.

1.SINDICATUL LIBER OLTCHIM, presedinte Mihai Diculoiu

2.SINDICATUL VICTORIA OLTCHIM, condus de Corneliu Cernev

3.SINDICATUL UNIREA OLTCHIM. condus de Marian Dumitru 

4.SINDICATUL SOLIDARITATEA OLTCHIM, condus de Dumitru Bica  

5.SINDICATUL RAFINORU, condus de Popescu Ionel

 ....SI TOATE STRUCTURILE SINDICALE.  

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.  

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,    etc.

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

Management:

Mihai Bălan - Director General prin subordonare directa,    Livia - Mihaela Coclet - Sef Divizie Achizitii, sotia lui Ion Coclet departament special cu sase birouri, tot  speciale

Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar, sotia, sotului Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu prin secretariat subordonat  Daniel Ilinca- Directia ecnomica

Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional

Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - director Direcţia Comercială

Ion Coclet - Director Resurse Umane

Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica si  cel care a dus la FALIMENT SC. MENCHIM SA. FINALIZAT CU SUCCES SUB STRICTA OBSERVATIE A LUI PIPEREA & CO, REPRIMINDU-L CU BRATELE DESCHISE PE POPESCU DIN NOU IN OLTCHIM SI CU RE: RE: RECHEMARI PE ACEST PENSIONAR ANGAJAT SALARIAT..., CA DE FAPT SI MULTE ALTE OBIECTIVE STRATEGICE PENTRU EI SI LUMEA LOR DE STRATEGI PE DEMOLARE.

Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice -Produse Oxo,

Marius Pîrvu – director Directie  Petrochimica Bradu - Pitesti

Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu

Andrei Nicu - Laurentiu - Sef Divizia Propenoxid, Polioli, Monomer, PVC

 Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

  Ultima actualizare 04 martie 2015

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!  

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40321 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 07:22

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

  a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;  

i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2013

  6 salarii12 salarii18 salarii   <= UNDE SUNT BANII????

Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40322 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 07:26

 Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Art. 3.10. creantele salariale sunt creantele ce izvorasc din raporturi de munca între debitor si angajatii acestuia. Aceste creante sunt înregistrate din oficiu în tabelul de creante de catre administratorul judiciar/lichidator;

22. prin program de plata a creantelor se întelege tabelul de creante mentionat în planul de reorganizare care cuprinde cuantumul sumelor pe care debitorul se obliga sa le plateasca creditorilor, prin raportare la  tabelul definitiv de creante si la fluxurile de numerar aferente planului de reorganizare, si care cuprinde:
a) cuantumul sumelor datorate creditorilor conform tabelului definitiv de creante pe care debitorul se
obliga sa le plateasca acestora;
b) termenele la care debitorul urmeaza sa plateasca aceste sume;

Art. 96.  (2) Planul va stabili acelasi tratament pentru fiecare creanta din cadrul unei categorii distincte, cu exceptia cazului în care detinatorul unei creante din categoria respectiva consimte un tratament mai putin favorabil pentru creanta sa.

Art. 101. (2) Tratament corect si echitabil exista atunci când sunt îndeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

b) nici o categorie sau nici o creanta apartinând unei categorii nu primeste mai mult decât valoarea totala a creantei sale;

Art. 41. (3) În cazul în care se confirma un plan de reorganizare, dobânzile, majorarile ori penalitatile de orice fel  sau cheltuielile accesorii la obligatiile nascute ulterior datei deschiderii procedurii generale se achita în conformitate cu actele din care rezulta si cu prevederile programului de plati. În cazul în care planul esueaza, prevederile alin. (1) si (2) se aplica corespunzator pentru calculul accesoriilor cuprinse în programul de plati, la data intrarii în faliment.

Art. 64.(6) Creantele nascute dupa data deschiderii procedurii, în perioada de observatie sau în procedura reorganizarii judiciare vor fi platite conform documentelor din care rezulta, nefiind necesara înscrierea la masa credala. Prevederea se aplica în mod corespunzator pentru creantele nascute în procedura de faliment

"1. Creditorii garantaţi primesc între 68-75% din valoarea creanţelor acestora (...).

2. Creditorii salariaţi primesc 100% din valoarea creanţelor acestora.

3.Creditorii bugetari primesc între 16-18% din valoarea creanţelor acestora (…).

4.Creanţele chirografare, conform art. 96 din Legea 85/2006, primesc 30%.

5.Celelalte creanţe chirografare primesc 0%”, se arată în planul Rominsolv – BDO.

 Plan Reorganizare Oltchim

VA OBLIGA LEGEA SA NE PLATITI SALARIILE TOATE CATRE NOI  LA ZI!!!!

VALOAREA INTREAGA SI CONFORAM CU ACTELE SI DECIZILE SI HOTARAREA JUDECATOREASCA SI TOATE LEGILE IN SUSTINERE, AGHITATI CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013, DREPTURI LEGALE SI SE EVITA FALIMENTUL.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

 
Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 08.06.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond

 

NumeCalitate parte
SC OLTCHIM SA RM VALCEA Debitor
CONSORTIUL ROMINSOLV SPRL - RFO 0122/2006 Lichidator
BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL - RFO 0239/2006 Lichidator
JUDECĂTORIA RÂMNICU VÂLCEA Reprezentant legal
OFICIUL REGISTRULUI COMERŢULUI DE PE LÂNGĂ TRIBUNALUL VÂLCEA Reprezentant legal
D.G.F.P VÂLCEA Reprezentant legal
COMISIA NAŢIONALĂ A VALORILOR MOBILIARE Reprezentant legal

 si TOTI CREDITORII CU CREANTE....

Şedinţe

23.09.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie:
Solutia pe scu_rt:
Document:  

 

17.06.2015

Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scu_rt:
Document:    

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#40323 JAF LA OLT. !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

2015-06-22 07:44

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

 

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat :

T1 8,659; T2 17,821; T3 17,821; T4 17,821; T5 17,821; T6 17,821; T7 17,821;T8 17,821; T9 17,821; T10 17,821; T11 17,821;T12 17,821

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro:

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850 Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare

pag 81 din 315

 DECIDE:

Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:

Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau ne plata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

UNDE SUNT BANII????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

  6 salarii12 salarii18 salarii   <= UNDE SUNT BANII???? UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

 

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati.CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM UNDE SUNT BANII????

 

SUNTEM PRADUITI!!!!!!  

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013  

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

 

ia o clanță salariala si taci

#40324 Re: Re: Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-22 08:04

CLANȚĂ SALARIALA, TACI SI SU_GE-O REPETAT

#40325 Re: Re: Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine

2015-06-22 08:06

#40318: CREANTELE SALARIALE OLTCHIM.SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: Re: Re: Lasati vrajala ca nu mai tine 

 DACA IEI PASTILA CU BERE D-AIA FACI ASA! 

MAI BINE DU TE SI FA GREVA FOAMEI VREO 3 SAPT, POATE SCAPAM DE UN IMBECIL NOTORIU.

MARȘ JEG BATRAN SI ISTERICAT.