Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Gabi Ciortea

#39426

2015-06-05 16:37

Siiiiiiiiiii....Ciocu mic ,voi nu realizati este BUM,BUM,BUM economic.............................Sa va ia dracu astia de ati votat USL-ul ca acum avem parte de BUM de rahat.

Rares Bogdan acum la realitatea tv. Despre Oltchim. LIVE:

#39427 Rares Bogdan acum la realitatea tv. Despre Oltchim. LIVE:

2015-06-05 17:03

10 motive pentru care trebuie sa dispari, domnule Ponta!

1. Pentru ca poporul roman nu a fost condus niciodata de nesimtiti. Niciun mare lider al planetei, că provine din Caracas, Beijing sau Apahida nu si-a permis sa-si sfideze poporul, sa-l ia de nerod.

2. Pentru ca ati copiat la teza desi nu sunteti retardat. Istoria va consemna, desigur, o atrofie nu a muschiului limbii, ci a simtului istoriei, dar nu trebuie sa ajungem sa-i constatam efectele, caci va fi tarziu.

3. Pentru ca sunteti marunt, desi jucati baschet.

4. Pentru ca le-ti promis celor de la Oltchim ca vor avea de munca si le-ati tras un glont in cap. Ca sa indreptati pistolul spre propria teasta ar fi trebuit sa aveti alta anvergura si am stabilit deja la punctele 1 si 3 ca nu e cazul.

5. Pentru ca imi este rusine ca sunt roman cu un premier care se scobeste in nas. Nu v-am vazut, dar imi imaginez ca aveti aceasra placere. Fara glumitze cum va plac dumneavoastra pentru ca o tara a Uniunii Europene nu poate functiona cu un Premier urmarit penal pentru coruptie si spalare de bani!

6. Pentru ca ati promis ca demisionati daca incepe urmarirea penala.

7. Pentru ca sunteti penibil. Cand va infoiati penele si va dati cu_rcan trebuie sa stiti ca nu avem orbul gainii. Vedem o gaina!

8. Pentru ca ati initiat coabitarea cu Traian Basescu desii nu era nevoie de asta in decembrie 2012

9. Pentru ca va faceti tara de ras deoarece v-au arestat ministrul de Finante de sub nas, iar salba de corupti care va alimenteaza salteaua e foarte unsuroasa.

10. Pentru ca sunteti prieten cu Dragnea, care poarte sosete albe flausate.

Puteti face un ultim gest de onoare, ‪#‎DEMISIA‬ domnule Prim Ministru Victor Ponta!

"Daca voi fi urmarit penal voi demisiona imediat din functia de premier al Romaniei" este declaratia care incheie practic cariera politica a numitului Ponta Victor Viorel in acest moment... "Premierul Romaniei, urmarit penal" este informatia care a cazut ca un traznet in spatiul public romanesc in urma cu 20 de minute.

Ponta Victor Viorel INVINUIT de catre procu_rori si i se cere Parlamentului avizul de incepere a urmaritii penale pentru fapte savarsite in perioada mandatului de Premier in Guvernul României. Primul Ministru, acuzat de SPALARE de BANI. Primul Ministru al Romaniei, Ponta Victor Viorel, urmarit penal. 17 infractiuni de falsuri in inscrisuri. Ponta Victor Viorel - complicitate la evaziune fiscala. DNA, foarte probabil, va cere si avizul pentru ridicarea imunitatii deputatului Ponta Victor Viorel. Acum intelegem mai bine de ce Ponta Victor Viorel a facut eforturi disperate sa il salveze pe prietenul sau Dan Sova...
Cand am spus luni si marti seara, asa cum am spus de multe alte ori in ultimii 2 ani, ca avem la Palatul Victoria un infractor am fost apostrofat si s-a incercat in toate felurile sa mi se inchida gura, inclusiv folosindu-se slugoii lui din breasla jurnalistica pe post de maciuca, la cererea sa expresa! La timpul potrivit voi da cele 2 nume, dar acum nu despre asta este vorba. Acum trebuie sa privim cu maxima responsabilitate la realitatea acestei zile si suntem obligati sa analizam foarte serios daca un astfel de individ, invinuit in mod oficial, urmarit penal, mai poate ocupa functia de Prim Ministru al Romaniei?! Vreau sa aflu parerea Dumneavoastra, eu mi-am exprimat-o deja.

P.S. Vreau sa ganditi in interesul strict al Romaniei, fara ura si fara patima, dar cu dragoste de tara mea si a Dumneavoastra.

REALITATEA TV LIVE

http://webtv.realitatea.net/live

 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA


Musafir

#39428

2015-06-05 18:59

Lucru care se intampla acum in PSD este valabil si la SLO daca Diculoiu nu pleaca acum SLO va pierde membrii continuu.

 


Musafir

#39429

2015-06-05 19:02

Domnilor lideri de nuclee sindicale din SLO nu mai faceti scut in jurul lui Diculoiu nu va dati seama ca distrugeti Sindicatul Liber si membri se vor razbuna pe voi  plecand  din sindicat?

OF CIT DE DULCE E RAZBUNAREA BORFASULE DE GHIOCA

#39430 Re: ESTE VALABIL PT. VOI TRADATORILOR CERNEVISTII

2015-06-05 20:48

#39428: -  

 PT. TINE GAOAZA RETARDATA,PT.TINE E VALABIL SI RESTUL DE LABAGI CERNEVISTI CARE O FRECATI DE VREO 2 ANI SI CEVA,HO CA VA VINE RINDUL,TIC TAC,TIC TAC,MAI TRECU O ZI MAI GAOZARULEEEE.


Musafir

#39431 Re: CE ZICI GAOAZA?...A CA I O LINGI LA NEA MIHAI DICULOIU...AM INTELES.

2015-06-05 20:53

#39429: -  

 PAI CINE DRACU A MINTIT LUMEA MAI RAU DECIT VOI CERNEVISTILOR,HAI SPUNETI,CINE A DEZBINAT ,SANTAJAT,A LUAT ZLOTII,A AMENINTAT SI DENIGRAT,CA SA NU MAI VORBESC DE MINCIUNI CU REPORNIRI DE SECTII SI NEPOTISME,CINE MAI TAMBALAGIILOR?


Musafir

#39432 Re:

2015-06-05 21:13


Musafir

#39433 Re:

2015-06-05 21:15

#39428: -  

 ATENTIE MARE CE FACETI CA ASA NI SE SPUNEA :  "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."


Musafir

#39434 Re:

2015-06-05 21:16

#39429: -  

 ATENTIE MARE CE FACETI CA ASA NI SE SPUNEA :  "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."


Musafir

#39435

2015-06-05 21:17

#39430 ; #39431  ATENTIE MARE CE FACETI CA ASA NI SE SPUNEA :  "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

CUM E GAOAZA CU VOSGANIAN,IA SPUNE MACAR ACUM ADEVARUL.

#39436 DOAR 1[UN] MINUT VIORELE,CU TOTI CERNEVISTII,

2015-06-05 21:28

#39435: -  

 PAI SA NU I O DEA PICASSO PRIN GURITA SI LA DOTTORE VIOREL?....TI AI DRACULUI DE NEMERNICI CERNEVISTII,VA TREBUIT POLITICA,POLITICA ATI GASIT ACUM,ZBIRRRRR,IN BULGARIA DUPA CRA CRA.


Musafir

#39437

2015-06-06 04:01

Ba gaoaza sudoro-sofer,macar acum in al doisprezecelea ceas da dovada ca nu esti chiar prost,oricum esti si taci dracului din gura ca numai tampeni scoti pe gura,cat de cu.rand o sa scoti pe partea din dos.
TIC TAC TRADATORILOR SI HOITURILOR CERNEVISTEEEE

#39438 CITIRE DE LA FOTAAA,SE STRINGE LATUL PIPEREA,SE STRINGE LATUL GAOAZA

2015-06-06 05:21

#39437: -  

 LASA L FRATE CA VEDE SAU VAD EI PE DRACU CERNEVISTII,PT.CA BOSOROGUL IMPUTIT DE TALPASANU ASI IA TALPASITA,PIPEREA O SU..GE CIT DE CU...RIND [ O SU.GI PIPEREA UN PIC LA FOTA?] SI APOI SA VA VAD GAOAZA RETARDATA CU TOTI MU.ISTI CERNEVISTII[TRINTORILOR SI ESCROCILOR,VA TREBUIT SA I PUPATI IN PU...LII PE POLITICIENII SI SA LE FACETI JOC..URILE?].....NEMERNICILOR ATI DISTRUS PESTE 2500 DE OAMENII,CA SA NU MAI VORBESC SI DE COPII,NEVESTE SI FAMILII DIVORTATE,TOATE ACESTE NEMERNICII PROVOCATE DE TATICUTUL VOSTRU CERNEV,VOSGANIAN,POPESCU VALENTIN,TALPASANU,VINCEA LINGAUL[AH LICHEAO NE INTILNIM NOI]......SA TINETI MINTE 5[cinci cuvinte]RAUL NU VA INVINGE NICIODATAAAA.......TOATE ACESTE NEMERNICII CU STIREA LUI DOTTORE VIOREL PONTA MAI TRADATORILOR DE OLTCHIM,MAI CERNEVISTILOR....

Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

#39439 Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

2015-06-06 05:54

 " Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim ":

 "Sa nu speriati investitorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..."

Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

Gheorghe Piperea 

Va ziceam azi de insolventa Rompetrol SA. In vacarmul declansat de ancheta dna la adresa premierului, stirea a ramas cam marginala. Desi e ff interesanta, nai ales pt ceea ce va fi aceasta insolventa in urmatorii 3-4 ani. Mi-e clar ca toate datoriile problematice, inclusiv cele din amenda penala, au fost trecute pe aceasta societate din cadrul grupului KMG, activele si business-ul fiind trecute pe alte societati din grup. E f probabil ca firma sortita insolventei e o scoica. Sa vedem cita insolventa stie anaf. Ca fiscalitate si colectare nu prea... Daca n-a vazut inca nimic in aceste foarte probabile miscari acoperite in munti de documente semnate de toti consultantii din lume, nu sunt sanse sa le vada nici acum.
N-o fi fazut anaf transferurile in interiorul grupului, dar ceilalti creditori, plus administratorul judiciar, ar trebui sa le vada si sa ceara in legatura cu ele ceea ce se cere in insolventa : anularea actelor debitorului din perioada suspecta. Plus antrenarea raspunderii celor care au cauzat insolventa.

P.S. : COMENTARII STERSE CARE  NU REZISTA PE PAGINA TA DE FACEBOOK SI LA CARE TU DAI MEREU IGNOR COCOTA MASCULINA SI PAPUSOIUL HOTIILOR :

N-O FI VAZUT ANAF CE ILEGALITATI COMITI ( COMITETI )TU SI GRUPUL  TAU  DE HOTI LA OLTCHIM IN JUDETELE VALCEA SI ARGES?

NU AU VAZUT NICI CEILALTI CREDITORI HOTIA LA OLTCHIM INSOLVENTA 2013 IN JUDETELE VALCEA SI ARGES?

N-O FI VAZUT NIMENI CE PRADUIALA FACI TU  ( SI GRUPUL TAU INFRACTIONAL ) LA OLTCHIM IN JUDETELE VALCEA SI ARGES?

N-O FI OBSERVAT NIMENI CATE DETURNARI SI FURTURI, HOTIE SI PRADUIALA  AI COMIS (COMITETI )  SI COMITI LA OLTCHIM IN JUDETELE VALCEA SI ARGES?

CEREM SI NOI ANULAREA TUTUROR ACTELOR CONVENTII PROTOCOLARE  FACUTE IN LIPSA NOASTRA SI TOATE ACTELE IN ILEGALITATE CARE AU DESTABILIZAT ACHITARILE CATRE CREDITORII SALARIATI PRIN DETURNARILE COMISE SI FURTURILE CREATE LA OLTCHIM!!! NE VEZI MAAA PIPEREA SI GASCA TA DE INFRACTORI DE LA OLTCHIM IN JUDETELE VALCEA SI ARGES?

LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

 

Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ...

 

AI FOST SI RAMAI UN SPOLIATOR, MAI PIPEREA

 

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO.

http://i.imgur.com/i7Px4JY  SUV = PIPEREA CU ASOCIATII & CO . OLTCHIM A SCAPAT DE FALIMENT PENTRU CA PIPEREA SI-A ACHIZITIONAT UN AUTOTURISM DE TEREN NOU-NOUT,  CLICK SI VEDETI MASINA LUI PIPEREA  http://i.imgur.com/75MNeVo.  VRETI SA STITI? NU MAI CAUTATI BANII!
AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!  NOTA: Pretul unui autoturism BMW X6 se situeaza intre 70.000 si 127.000 de euro (
http://i.imgur.com/LtxC0R). 

 PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA Gheorghe PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986)

 

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.: www. oltchim.ro

AFLA SI TU PIPEREA CU CINE ACTIVEZI IN COMBINATUL CHIMIC, ITI ADUCEM AMINTE, CITESTE-I PE TOTI SI DIN #35193 SI...http://www.oltchim.ro/

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din
  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan
Administrator Judiciar
Administrator Special
Avram Danut-Victor
Director General Adjunct
Talpasanu Mihail
Director Directia Productie
Director Directia Comerciala
Smeu Alin-Ion
Director Directia Economica
Director Directia Resurse Umane
Director Directia Petrochimica Bradu

 Ultima actualizare 04 martie 2015

SALARIILE:

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

   
JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39440 Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

2015-06-06 06:57

#39439: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM .... - Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM .... 

 

   Un calau neindemanatic: Victor Ponta

 

VA PREZENTAM CALAII,

http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  = > NICOLAE BURDOAZA 

CREANTELE SALARIALE DISPONIBILIZATI 2013 DORESC SA SE FACA PUBLICE NUMELE SI PRENUMELE CELOR CARE AU SEMNAT UN PROTOCOL SI CARE SI-AU INSUSIT CALITATEA DE " REPREZENTATI AI CELOR DISPONIBILIZATI IN IUNIE 2013 " CONFORM CU DECLARATIA DATA IN MOTIVATIA SENTINTEI 349/90/2015 PRIN HOTARARE 210 LA DATA DE 28 IANUARIE 2015 CARE ARATA SCRIS URMATOARELE:

RASPUNSUL LA INTREBAREA "Cine a semnat in numele disponibilizatiilor un PROTOCOL cu administratorii judiciari ai Oltchim, asa cum a declarat Gheorghe Piperea – administrator judiciar la Oltchim"?(declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "de altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentanti ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )
PLATA SALARIILOR COMPENSATORII - pana la sfarsitul anului 2015, asa cum a declarat avocatul Gheorghe Piperea, conform HOTARIRII TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015 (declaratia a fost consemnata in HOTARAREA TRIBUNALULUI VALCEA nr. 210 / 2015 din 28 ianuarie 2015): "daca se va merge pe varianta unei reorganizari care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015" (daca vreti sa cititi declaratia lui Piperea, click pe linkul de mai jos http://i.imgur.com/DfvKJAU.png?1 )

NOI SUNTEM 929 CONFORM COMUNICATELOR ROMINSOLV SI OLTCHIM, IAR VOI 58, .... SI IN PROTOCOL.... CEI 10 NEGRII MITITEI SCOSI DE PERSU DIN JOBEN...!!!!!!! O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

 Asta este din ce ai postat tu, de la tine publicat HOTARAREA 210 dosar 349/90/2015:  " Invedereaza ca daca se merge pe varianta planului de reorganizare care inseamna vanzarea acelui SPV, toate aceste plati se vor face imediat, daca se va merge  pe varianta unei reorganizari care care sa nu duca la vanzarea SPV-ului, platile se vor face pana la sfarsitul anului 2015. De altfel aceste discutii s-au purtat cu reprezentati ai celor disponibilizati in iunie 2013, sens in care s-a incheiat un protocol. Depune la dosar concluzii scrise. " http://www.docdroid.net/

 Aparare Oltchim: "Aparatorul Consortiului de administratori judiciari solicita instantei respingerea cererii ca lipsa de interes, intrucat creantele nu au fost contestate niciodata de catre administratorii judiciari. Ele sunt prevazute intr-o anexa la tabelul creditorilor afisat la data de 7 ianuarie"

Sentinta JUDECATOR-SINDIC: " In final, se subliniaza faptul ca nu exista diferend cu privire la cuantumul creantei si recunoasterii sumelor datorate de catre debitoare, mentionate in decizile de concediere, astfel ca solicita respingerea cererii ca neintemeiata, problema platilor salarii compensatorii fiind o chestiune ce priveste planul de reorganizare, asa cum este reglementat de dispozitiile Legii 85/2006. "

" Referitor la plata drepturilor compensatorii, se precizeaza ca aceste drepturi banesti se refera la suma totala de 8 milioane Euro, activitatea debitoarei si tratamentul creantelor fiind subsumate principiului optimizarii averii debitoarei si interesul concu_rsual al creditotilor "

Ai reusit tu si inca 58 ca tine sa va contestati creantele din acte (creantele salariale si toate drepturile salariale creante, din acte, legi....s.a.m.d. ). Si minune vi s-a aprobat sa vi se respinga de catre judecator, norocul vostru ca nu a jucat precum doreati voi si  putea sa va accepte cererea in contestare creante salariale si paaaa..., .... asa cevaaa....

 PROTOCOALELE LE DISCUTAM CU DNA DE FATA, N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39441 Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

2015-06-06 06:59

#39440: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM .... 

   Va readuc aminte, cand veti vorbii cu administratorii judiciari si  cu conducerea Oltchim sau cu prefectul Cornoiu ori  "savantul" sudoro - sofer Ghioca, alte muze si mimoze cernevuvuvuzele,  sa va auceti aminte ca sunt puscariasi prin deturnarea de salarii compensatorii  disponibilizati si salariile angajatilor deturnate si oprite de la achitari in insolventa [ CAZ PENAL !!!] combinatului chimic OLTCHIM din 2013-2014-2015.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://i.imgur.com/SAqBAgS.jpg   CLICK: http://www.docdroid.net/11n26/hotarare.pdf.html  http://www.rominsolv.ro/ <= 921 ???  de persoane, mai puţin 54  = 867

 http://i.imgur.com/tdfru7E.jpg <= http://www.docdroid.net/w6jn/hotarare-210.pdf.html    = 969 ???

http://i.imgur.com/S9t5vkW.jpg <= PLAN DE REORGANIZARE OLTCHIM 2015 => iun.2013 - dec. 2013 = 861 ???

 http://i.imgur.com/CW5MCnt.jpg < = NOTA CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 918 ???

http://i.imgur.com/IrnxE18.jpg  <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI  = 929 ???  conform si rominsolv si bdo si site-urilor 

http://i.imgur.com/YceY8Ey.jpg <= ALT DOCUMENT CU STAMPILE SI SEMNATURI = 960 ???

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări. http://www.rominsolv.ro/ ; http://www.oltchim.ro/

Nota de Fundamentare -HG nr.241/08.05.2013

  Prin planul de disponibilizare propus de consortiul de administratori judiciari se propune disponibilizarea a 1050 de salariati ai SC Oltchim SA, cu influente asupra bugetului asigurarilor pentru somaj de aproximativ 32.000.000 lei.

1.020 de angajaţi de la Oltchim îşi vor pierde locul de muncă. Oamenii au primit garanţii că îşi vor primi salariile restante. Reprezentanţii angajaţilor au discutat, azi, la Ministerul Economiei, cu ministrul de resort, Varujan Vosganian. Potrivit acestuia, banii ar urma să fie daţi până la jumătatea lunii aprilie.

Liderul de sindicat Corneliu Cernev a spus că 1.020 de persoane îşi vor pierde locul de muncă.

http://www.digi24.ro/

HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII SI ALTE CREANTE SALARII 3  MILIOANE EURO ROSTOGOLITE LA 6 MILIOANE EURO CONTINUU ROSTOGOLITE TRIMESTRIAL= JAF, FURT, HOTIE!!!

Premierul Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula cu 3.200 de angajaţi"

17 Mai 2013, 09:46 (actualizat 17 Mai 2013 )

Premierul României, Victor Ponta, a declarat joi seară la TVR, într-o Ediţie Specială, că Oltchimul poate fi salvat cu doar 2.000 de angajaţi. Ponta a subliniat că alternativa disponibilizărilor ar fi fost lacătul pe uşă. Premierul a apreciat că niciun investitor nu ar cumpăra o companie cu o datorie de 800 de milioane euro.

Victor Ponta: "Oltchimul poate fi salvat, nu în formula 3.200 de angajaţi. Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar faptul că cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii, şi în primul rând şi-au primit salariile la zi. Nu ştiu cum e la TVR, dacă aveţi atâtea salarii compensatorii, în lumea privată sigur nu există". 900 de salariaţi ai companiei Oltchim, 600 de la Râmnicu Vâlcea şi încă 300 de la divizia Petrochimică Bradu de la Piteşti urmează să fie concediaţi săptămâna aceasta. http://stiri.tvr.ro/premierul-ponta

 "Am spus-o atunci: nu pot să rămână toţi angajaţii. Iar cei care pleacă primesc 24 de salarii compensatorii  [FALS, MAXIM SUNT 18 SI CU CARE SUME DOREAI TU SA LE INCU_RCI...?], şi în primul rând şi-au primit salariile la zi [ FALS, NICI PANA AZI NU NI S-AU ACHITAT]", a spus Victor Ponta joi seara, la TVR, într-o Ediţie Specială.

  Un calau neindemanatic: Victor Ponta

JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39442 Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

2015-06-06 07:01

#39441: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM .... 

 

 #23734: - Subiect

Aduceti-va aminte!
- Cresterea datoriei cu 200 DE MILIOANE DE EURO (de la 600 la 800 de milioane de euro) intr-un singur trimestru; vorbim despre TRIM. IV al anului 2012 sub conducerea dezastruasa a lui M. BALAN, TALPASANU, a COCLETILOR si a SPIRESTILOR.
- Pierderi de 215 MILIOANE DE EURO (cea mai mare pierdere inregistrata in economia romaneasca) intr-un an de INSOLVENTA; vorbim despre anul 2013 sub conducerea dezastruasa a lui PIPEREA, STANESCU, TALPASANU, PIRVU si a SPIRESTILOR.


JAF LA OLTCHIM:
- DATORII DE 220 MILIOANE DE EURO ACUMULATE IN PRIMUL AN DE LA REVOLUTIA USL DIN OLTCHIM (inceputa si pastorita in primele luni de M. BALAN & CLANUL COCLETILOR, CLANUL SPIRESTILOR & CLANUL CERNEVISTILOR);
- salarii restante de 3 luni si jumatate (sapte chenzine);
- cca. 1.000 de salariati ilegal DISPONIBILIZATI (pe liste initiate si intocmite de clanul CERNEVISTILOR & clanul SPIRESTILOR si clanul ADMININISTRATORILOR JUDICIARI);

- salarii compensatorii + avansul lunii ianuarie 2013 + CO / 2013 - neplatite disponibilizatiilor.

Hai sa lamurim si problema datoriilor Oltchim. Si cel mai bine este sa vorbim cu situatiile (este vorba despre acte oficiale publicate pe site-ul Oltchim) pe "masa".

Se vede in mod clar ca datoriile Oltchim sunt urmatoarele:
- la 30.09.2012 - 2.656.632.919 lei (adica - 603.780.209 EURO - la un cu_rs EURO / lei = 4,40 lei) - datorie acumulata in 23 de ani de cand la conducerea Oltchim s-a instalat Domnul Constantin Roibu;
- la 30.09.2013 - 3.621.887.288 lei (adica - 823.156.202 EURO - la un cu_rs EURO / lei = 4,40 lei).

Daca facem un mic calcul, vedem ca intr-un an de zile (de management Balan, Talpasanu, Spiru & co., management sustinut si promovat de Cernev), de la 30.09.2012 la 30.09.2013, s-au acumulat datorii de 219.375.993 euro (adica, 220 MILIOANE DE EURO).

#23749 Problema este alta. Combinatul "merge" din rau in mai rau.

ATENTIE! CE SPUNE PKF FINCOTA - AUDITORUL INDEPENDENT ANGAJAT DE PIPEREA:
- "La data aprobării situaţiilor financiare consolidate, SC Oltchim SA nu avea un plan de reorganizare care să indice măsuri de redresare"
- adica, Piperea nu are pana acum, la un an si patru luni de la intrarea OLTCHIM in insolventa si preluarea acestuia in "administrare judiciara" de catre ROMINSOLV & BDO, un PLAN DE REORGANIZARE A OLTCHIM;


- "Situaţia indică existenţa unei incertitudini semnificative care ar putea pune la îndoială capacitatea SC Oltchim SA de a-şi continua activitatea" - adica, FALIMENT scrie pe OLTCHIM;

-"La data de 31 decembrie 2013, Grupul a inregistrat capitaluri proprii negative în sumă de 2,29 miliarde de lei, o pierdere contabilă aferentă exerciţiului în sumă de 947,6 milioane de lei (cca. 211 MILIOANE de EURO).

JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,JAF,...JAF,JAF,JAF LA OLTCHIM 2013-2015:UNDE SUNT BANII???

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

http://www.impactreal.ro/  Data publicarii: 15-06-14

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

SALARIILE:   DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

 CREANTELE SALARIALE OLTCHIM 30.01.2013: DNA S.O.S. OLTCHIM

DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!UNDE SUNT BANII????  SUNTEM PRADUITI!!!!!!  INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39443 Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ....

2015-06-06 07:02

#39442: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM .... 

 

http://www.zf.ro/

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

http://www.voceavalcii.ro/2014060721862/

Guvernul recunoaşte că s-a vândut fier vechi din Oltchim

http://www.voceavalcii.ro/2014070922459/

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani.
 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

http://www.dreptonline.ro/legislatie/

COROBORAT CU MULTE INFRACTIUNI COMISE DE ACESTIA, ACESTE PEDEPSE CRESC SI DEVIN EXPLOZIVE CU URMARI ALE CONFISCARILOR AVERILOR ILICITE PANA IN PANZELE ALBE DE LA CEI CARE AU COMIS FAPTA

 

  http://www.voceavalcii.ro/20140607http://www.voceavalcii.ro/20140709 HOTII!!!! ATENTIUNE, ATENTIUNE, HOTIILE LA VEDERE...

S-A VANDUT DIN OLTCHIM ( ATENTIE, NU IN CONDITII LEGALE!!!), PRESA A RELATAT SI OLTCHIM A RECUNOSCUT, N-AM PRIMIT BANII DISPONIBILIZATII 2013 NICI PANA AZI, BA MAI MULT AM CONSTATAT TOT NOI CA AM FOST IAR PAGUBITI PRIN IMPOZITARI ANAF.....s.a.m.d., SI NU AM PUTUT BENEFICIA DE ALTE DREPTURI, PLUS MULTE ALTE NENOROCIRI INTRE TIMP SI PIERDEREA DE VIETI OMENESTI....   http://www.indiscret.ro/articol-oltchim

FAPTE COMISE PE TIMPUL HOTIILOR GUVERNATE DE PONTA SI TOTI CEI DIN JURUL LUI.

 IUNIE 2012 SI  DIN AUGUST 2012 INCHIS OLTCHIM RAMNICU VALCEA, PRADUIALA FIIND DEMARATA CU SUCCES SI REZULTATUL, ... AZI OLTCHIM 2015 APROAPE LA 15 % FUNCTIONEAZA IN CONDITIILE IN CARE A FACUT SI DISPONIBILIZARI COLECTIVE  CASTIGAGAND LA AN 14,4 MILIOANE EURO SI NU SI-A ACHITAT CELE 9 MILIOANE EURO  2013 AN DE INSOLVENTA, CATRE CEI DISPONIBILIZATI 2013 SI CU PLAN DE REORGANIZARE NEAPROBAT 2015, CU  DATORIILE IMENSE PRIN NEACHITARI IN INSOLVENTA (FALIMENT)... STITI VOI CE INSEAMNA ASTA???? SE VAD CU OCHIUL SI MINTEA LIMPEDE, PRADUITORII DAU IN CLOCOT ..., FIERBETI IN CAZANUL CU ZMOALA TOTI HOTII.

In primele opt luni ale acestui an, SC Oltchim SA a avut pierderi de 36 de milioane de euro

Data publicarii: 22-09-13

http://www.impactreal.ro/2013092215268/I   ;  http://www.rominsolv.ro/comunicat ;

 Control la sânge la Oltchim: nu s-au plătit salariile! http://www.viatavalcii.ro/index.php  

Marţi, 03 Februarie 2015

 UNDE SUNT BANII SALARIILE  DE LA  OLTCHIM IN INSOLVENTA?????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39444 Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ...

2015-06-06 07:05

#39443: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM .... 

 A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA  CARTEL ALFA SI FALIMENT MENTCHIM LIDERUL DE SINDICAT NEALES DE NIMENI NICIODATA) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

adevarul.ro

NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE, INCALCAREA LEGII!!!!!!

Ministrul Economiei Gerea la Oltchim:

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI <= Diculoiu tace cand aia minteau si comiteau ilegalitatile

Ministrul Economiei Nita la Oltchim:

http://adevarul.ro/economie/  <= si aici  minciuna este la loc de cinste a lui Nita, ii sclipesc ochii in minciuni.

NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE, INCALCAREA LEGII!!!!!!

Oltchim, unde Guvernul Victor Ponta şi-a ignorat cu cinism propriile angajamente luate faţă de 3.300 de familii.

 NUMAI MINCIUNA SI DEZINFORMARE, INCALCAREA LEGII!!!!!!

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU SI DE ALTII...(CONFIRMATA DUPA,  O EROARE SI INCEDIATA VOIT DE CATRE  AUTORI PESTE TOT, CREAND PREJUDICII SI OBSTRUCTIONAREA LEGII SI LEGILOR TARII), AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO, CHIAR MAI MULT, A FOST LASAT SVO SA IMBARLIGE MAI MULT, GEREA INTERVENIND SI GLUMIND PENTRU CA E PRIMA DATA CAND UN SINDICALIST APARA CONDUCEREA... ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA???? ), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5-6 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA, IANUARIE 2013, LEGEA SPUNE FOARTE CLAR, LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI , FIIND SUPUSE LEGII 85/2006 SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE SALARII SI DREPTURI 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI .

LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

UNDE SUNT BANII???

Piperea:Referitor la banii pe care îi solicită disponibilizaţii de la Oltchim, avocatul Piperea spune că 'în secunda în care vor fi 9 milioane de euro în conturile societăţii.vor fi plătite sumele disponibilizaţilor.

Oltchim Râmnicu Vâlcea, societatea deținută de statul român

 LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=s9_uyR-RUq8

a doua doamna care A RASPUNS MINISTRULUI ,  este de la ajofm si a recunoscut ca si-au indeplinit olbligatiile si s-au virat banii, UNDE SUNT BANII ?????

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39445 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM

2015-06-06 07:07

#39444: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM ... 

 OLTCHIM, NU ESTE JUCARIA VOASTRA SI SCOPUL VOSTRU DE A FACE ILEGALITATI. SA VA MANANCE PUSCARIILE!!!

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA

„Banii, graficul de privatizare, plus şapte sticle de whisky”

"Daţi-ne, doamnă Mardare, banii şi scăpaţi de noi! Mai aveţi, distinsă doamnă, şi o datorie de şapte sticle de whisky, pentru că domnul Stănescu Bogdan a pierdut pariul. Acum o lună mi-a promis că vom primi banii în aceste zile şi că, dacă nu îi primim, o să dea el şapte sticle de whisky. Sper că distinsul nostru administrator special are onoare şi se va achita şi de această datorie”, i-a spus Ion Ţoanţă directoarei Mardare. "

http://www.indiscret.ro/articol-proteste

O fi si Toanta, sau si Burdoaza ... ???? SUNT 10 scosi si autointitulati din joben  de PERSU MAGICIANUL:

Protestul fostilor angajati Oltchim

https://www.youtube.com/watch?v=djb9FaUijlY

Publicat pe 7 mai 2014 Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

 domnilor/doamnelor/domnisoarelor/divelor/starletelor.... SE STRIGA FARA LIDERI SI EI HOP-TOP- HOPA-TOPA...LIDERI SI REPREZENTANTI PESTE NOI CEI INDREPTATITI, CE VOCALI ERAU EI O DATA...EHEEEE...GOARNAA FRATIOAREEE, GOARNA SI VEDETELE TV, VIP-URI TV...

Si cei 10 negrii mititei, care au fost extrasi de persu din joben. Va stiti voi babuinilor.

N-A PRIMIT NICIUN DISPONIBILIZAT O HARTIE SAU ACT IN CARE SA SE JUSTIFICE INTELEGEREA STATULUI ROMAN CU SINDICATELE SA NI SE CEARA ACORDUL SCRIS SI MASA CREDALA, CEEA CE ESTE PENAL, UNDE SUNT BANII DISPONIBILIZATILOR?????

   https://www.youtube.com/watch?v

http://i.imgur.com/Cbp3L5N.jpg VIDEO-AUDIO = CORNELIU CERNEV

 http://i.imgur.com/FOchASi.jpg  VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA

Publicat pe 12 feb. 2015

Televiziunea VTV
http://vtv.ro/

https://www.youtube.com/watch?v=9sbVwo_B50c

TABELE, PROTOCOALE.....PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! " NE DAU BANII LA 130... " NICOLAE BURDOAZA SI PROTOCOALELE SI " NU CA SI CEILALTI NU AR LUA ..." !!!!!!!!!PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! PROTOCOALE !!!!!! 

"FIIND AVOCATI DE MESERIE SI STIU..." ...BAI BURDOAZA. VIDEO-AUDIO = NICOLAE BURDOAZA  

" Nicolae Burdoază, reprezentant al foştilor angajaţi ai combinatului de la Râmnicu Vâlcea, a declarat corespondentului MEDIAFAX că joi dimineaţă cei peste 260 de foşti muncitori s-au întâlnit cu administratorul special al combinatului, Bogdan Stănescu şi cu un reprezentant al administratorului judiciar, cei doi spunându-le că ar putea plăti salariile compensatorii doar după ce combinatul va fi privatizat. "

Citeste mai mult pe : http://www.mediafax.ro/social/petitie

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/

 Va prezentam o SORCOVA care stie matematica cu 10 = 1+1

 Este cumva vuvuzeaua avocatilor smenari!???  http://vtv.ro/salariile-compensatorii-de-la-oltchimin/  ;

http://i.imgur.com/68sJk8z.jpg...

https://www.youtube.com/watch

O alta SORCOVA SI SORCOVA VESELA, prea vesela. prea ca la ....

...si inca o prea  fericita portareasca  si frumos aranjata si dichisita, la care ce spune ea...:

"eeee oamenii astia, eee trebuie sa-si ea si ei banii..."  hopaaa, pai cum asa mai sorcova??? https://www.youtube.com/watch?v=tWO_GTb_RjE  min 3.04 ; 

http://i.imgur.com/sw8YMT6.jpg   artista sorcova, de renume topa-topa la ansamblu hopa hopa

FARA NUMAR PROTOCOALE, CA NICI NU MAI STIU DE ELE....

NU SE OBSERVA, DISCUTAM ACELEASI IDEI SI REPETAM TRECUTUL, IAR VIITORUL SI PREZENTUL ASTA....!!!!!!!!!! NE-ATI INJURAT CAND V-AM SPUS, PENTRU CA SUNTETI PE DRUMUL GRESIT, CHIAR SI ACUM.....

 

- in filmulet, salariatii disponibilizati 2013 strigau NU LIDERI, IAR VOI HOP LIDERI PESTE VOINTA TUTUROR, INCALCAND CHIAR SI CCM LEGE, intitulati si de comun acord cu psd.

ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE (TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN  SUNT IN CULPA.

N-AM IMPUTERNICIT PE NIMENI SA SE FACA PE SUSTA PROTOCOALE IN DEFAVOAREA ALTOR CREANTE SALARIALE DISPONIBILIZATII 2013 SI ORICE FEL DE PROTOCOL IN DEFAVOAREA ALTORA...!!!!!! Alt aspect, NIMENI, ABSOLUT NIMENI NU ARE VOIE PE LEGE SA DECIDA IN NUMELE ALTEI CREANTE SAU ALTOR DREPTURI CREANTE DIN ACTELE PE CARE LE DETINE / DETINEM, CEEA CE S-A INTAMPLAT....

PENTRU A FI MANDADAT PE CREANTELE SALARIALE TREBUIA UN JURIST SAU AVOCAT SA CONCEAPA O FORMA LEGALA IN CARE INDIVIDUAL ( DECI FIECARE IN PARTE, NU TABELAR ) ACEA PERSOANA MANDATA ALTA ENTITATE ( EX:SINDICATE )   SAU PERSOANA  ( AVOCATI, JURISTI..S.A.M.D) SA LE REPREZINTE CREANTELE SALARIALE, CEEA CE NU S-A INTAMPLAT, DIN CONTRA S-AU PRONUNTAT SALARIATII ANGAJATI PE SUME ALE SALARIATILOR FOSTI SALARIATI.  http://www.docdroid.net/

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39446 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLT

2015-06-06 07:08

#39445: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLTCHIM 

  RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT, DISPONIBILIZATII 2013!!!

JAF LA OLTCHIM 2013-2015:

 NICI AZI 25.05.2015, PLANUL DE REORGANIZARE OLTCHIM NU ESTE APROBAT DECAT PARTIAL PE FILE SI PAGINI . HOTARAREA JUSTITIE A FOST PUBLICAT IN BULETINUL PROCEDURILOR DE INSOLVENT SI PE BVB DIN CARE REZULTA  FURTUL CREAT CREANTELOR SALARIALE SI TUTUROR CREANTELOR SALARIALE, DOVEDITE CA SUNT FURATE PRIN CONVENTII PROTOCOLARE ILEGALE SI ILICITE ( CONDAMNARE PENALA )  LA CARE CREDITORUL SALARIAT NU A DAT SEMNATURA PENTRU DETURNAREA SUMELOR SI ROSTOGOLIREA LOR LA INFINIT!!!!!

Cu_rrent report - insolvency procedure, Court decision no. 892 as of April 22, 2015 - Dossier 887/90/2013 - confirmation of reorganization plan 5/27/2015 8:43:00 AM  http://www.bvb.ro/infocont/infocont15/_ro.pdf

Oltchim va reveni la tranzacţionare după doi ani

 În cazul Oltchim, acest lucru s-a întâmplat pe 22 aprilie 2015, dar Tribunalul Vâlcea nu a publicat încă hotărârea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, moment de la care ar putea să cu_rgă termenul de recu_rs împotriva deciziei.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2015

http://www.zf.ro/burse

Nr. unic (nr. format vechi) :                                    887/90/2013
 
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 29.04.2015
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
22.04.2015
Ora estimata: 08:00
Complet: S3-Faliment
Tip solutie: Legea 85/2006 privind insolventa
Solutia pe scu_rt: În temeiul art.101 alin.1 din Legea nr.85/2006 privind procedura insolvenţei: Confirmă Planul de reorganizare propus de către Consorţiul ROMINSOLV SPRL şi BDO BUSINESS RESTRUCTURING SPRL, fila 77 din Planul de reorganizare, cu scenariile A şi B, capitolul 1.1.1., filele 83-90 din Planul de reorganizare votat în şedinţa Adunării Creditorilor din data de 09.03.2015. Stabileşte termen de fond 23.09.2015, în vederea depunerii Raportului trimestrial prevăzut de dispoziţiile art.106 din Legea nr.85/2006. Cu drept de recu_rs în termen de 7 zile de la comunicare.
Document: Hotarâre   892/2015  22.04.2015

link Plan Reorganizare Oltchim, directional se incarca si descarca in pagina =>Plan_Reorganizare_Oltchim.pdf (11 MB)

Page 77 of 315 http://i.imgur.com/3ihtsDr.jpg

Page 78 of 315 http://i.imgur.com/KQfAgs0.jpg 

Page 79 of 315 http://i.imgur.com/whbEd4M.jpg 

Page 83 of 315 http://i.imgur.com/y6wbcxh.jpg

Page 84 of 315 http://i.imgur.com/u8JgnaE.jpg

Page 85 of 315 http://i.imgur.com/8bSD9SN.jpg

Page 86 of 315 http://i.imgur.com/PObv2O0.jpg 

Page 87 of 315 http://i.imgur.com/6GjIHua.jpg

Page 88 of 315 http://i.imgur.com/IEcN8np.jpg

Page 89 of 315 http://i.imgur.com/rp3jQtf.jpg 

Page 90 of 315 http://i.imgur.com/jAWGgDO.jpg

NU SUNTEM PE CAZ SOCIAL DISPONIBILIZATI, ASA CUM AU INCHEIAT EI DUPA DISPONIBILIZARE PE HOTIE COMPLETARE IN FURT SI CREAND CONFUZII SI ALTE ILEGALITATI... DISPONIBILIZATII 2013 AVEM DREPTURI SALARIALE DIN RAPORTUL DE MUNCA PE LEGE CCM OLTCHIM SALARII si Legea 85/2006 cu  TOATE LEGILE IN SUSTINERE

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM: HOTIA DE LA OLTCHIM = 9 MILIOANE EURO SI ROSTOGOLIT CONTINUU CATE 18 MILIOANE EURO CREANTE CU_RENTE SALARII, FURATE!!!

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2013 ABROGATA , OLTCHIM ACHITA TOT, LEGE.

1.5. Modificarea Planului de reorganizare
Pe toata perioada de aplicare a Planului de reorganizare, acesta poate sa fie modificat, conform art. 101, alin. 5 din Legea nr. 85/2006, in ipoteza in care premizele care au stat la baza intocmirii acestuia nu mai corespund cu situatia cu_renta a debitorului sau au fost identificate noi mecanisme de acoperire a masei credale.
In acest caz, modificarile aduse Planului de reorganizare se vor vota de catre creditori in conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2006.

Art. 101.(5) Modificarea planului de reorganizare se poate face oricând pe parcu_rsul procedurii, cu respectarea condițiilor de vot și de confirmare, prevăzute de prezenta lege. Dacă modificarea planului este propusă de debitor ea va trebui să fie aprobată de adunarea generală a acționarilor/asociaților

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39447 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN

2015-06-06 07:09

#39446: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN OLT 

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

"Voi lupta pana la ultima mea picatura de sange, ca sa ai dreptul, sa nu fi de acord cu mine "

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

 CCM (Contractului Colectiv de Munca) la nivel de S.C. OLTCHIM S.A

Art. 149:
Partile contractante vor chema in fata instantei judecatoresti partea care se face vinovata de activitatea impotriva intereselor salariatilor si ale societatii prezente in prezentul Contract Colectiv de Munca

Art. 158

Al3. Conflictele ce au ca obiect exercitarea unor drepturi sau indeplinirea unor obligatii decu_rgand din legi sau alte acte normative, precum si din Contractul Colectiv de Munca sau Contractul Individual de Munca sunt conflicte de drepturi.

JAF LA OLTCHIM 2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!! HOTIA DE LA OLTCHIM CREANTE SALARII= JAF, FURT, HOTIE!!!

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM )CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT ACHITARI OLTCHIM!

Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie:

Art. 13
Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. 

LEGEA 656/2002 REPUBLICATA 2012 PENTRU PREVENIREA SI SANCTIONAREA SPALARII BANILIOR, PRECUM SI PENTRU INSTITUIREA UNOR MASURI DE PREVENIRE SI COMBATERE A FINANTARII ACTELOR DE TERORISM

CODUL PENAL

JAF LA OLTCHIM; JAF LA OLTCHIM;JAF LA OLTCHIM;

#38297 Re: Re: Codul Penal actualizat 2015

#37295 CODUL CIVIL (Legea nr. 287/2009) - Republicat si Actalizat 2015

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA OLTCHIM!

LEGEA CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA 2011-2014

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 #28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

JOS CENZURA OLTCHIM!!! JOS CENZURA !!! Noi avem  regulile lor U.E. , ONU , Romania, U.S.A. & NATO,Convenţia europeană a drepturilor omului 

 JAF LA OLTCHIM 2012-2013-2015!!!!!!!!!!!!!!!!!

Creantele salariale in cazul insolventei angajatorului

 Principala modificare adusa textelor legale, cu un impact deosebit, consta in trecerea creantelor ,,salariale" intr-un rang de prioritate superior.

UNDE SUNT BANII????  

SUNTEM PRADUITI!!!!!!   

INSOLVENTA OLTCHIM 30.01.2013 

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI

2015-06-06 07:10

#39447: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI DIN 

   A FOST O COMPLICITATE SINDICATE  (TOATE INCLUS SI IONEL VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN, SUNT IN CULPA.

 ASA A INCEPUT TOTUL CU  MASA SI DANSUL LA OLTCHIM, SERVIREA SI DEGUSTAREA DE BUNATATI SI TOTI FRIPTURISTII LA MASA BOGATA A ACESTUI COLOS INDUSTRIAL COMBINATUL CHIMIC RAMNICU VALCEA:

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

VA PREZENTAM CALAII,

 HOTII  LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.


La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane
 
La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!
 

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

oltchim.ro

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

http://www.zf.ro/

 Un calau neindemanatic: Victor Ponta

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39449 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRAC

2015-06-06 07:12

#39448: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRACTORI 

 

 

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata ABROGATA

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:  

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decu_rg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decu_rg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

       i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

UNDE SUNT BANII????

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

UNDE SUNT BANII????

JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ?????

#39450 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE IN

2015-06-06 07:13

#39449: JOS CENZURA !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.: OLTCHIM CAND RUPE TACEREA ????? - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gheorghe Piperea, FA-TI BAGAJELE SI TU CU GASCA TA DE INFRAC 

  RESTITUIE IN INTEGRUM ( RESTITUTIO IN INTEGRUM ) CU PENALIZARILE SI DAUNE-INTERESE TOT

 HOTII LINK http://i.imgur.com/YGBaWfx.jpg din http://www.docdroid.net/

Noul Codul Penal actualizat 2015

PARTEA I: PARTEA GENERALA
TITLUL I: Legea penala si limitele ei de aplicare
CAPITOLUL I: Principii generale

Articolul 1: Legalitatea incriminarii
(1) Legea penala prevede faptele care constituie infractiuni .
(2) Nicio persoana nu poate fi sanctionata penal pentru o fapta care nu era prevazuta de legea penala la data cand a fost savarsita.
Articolul 2: Legalitatea sanctiunilor de drept penal
(1) Legea penala prevede pedepsele aplicabile si masurile educative ce se pot lua fata de persoanele care au savarsit infractiuni, precum si masurile de siguranta ce se pot lua fata de persoanele care au comis fapte prevazute de legea penala.
(2) Nu se poate aplica o pedeapsa ori nu se poate lua o masura educativa sau o masura de siguranta daca aceasta nu era prevazuta de legea penala la data cand fapta a fost savarsita.
(3) Nicio pedeapsa nu poate fi stabilita si aplicata in afara limitelor generale ale acesteia.
CAPITOLUL II: Aplicarea legii penale
SECTIUNEA 1: Aplicarea legii penale in timp
Articolul 3: Activitatea legii penale
Legea penala se aplica infractiunilor savarsite in timpul cat ea se afla in vigoare.
Articolul 4: Aplicarea legii penale de dezincriminare
Legea penala nu se aplica faptelor savarsite sub legea veche, daca nu mai sunt prevazute de legea noua. in acest caz, executarea pedepselor, a masurilor educative si a masurilor de siguranta, pronuntate in baza legii vechi, precum si toate consecintele penale ale hotararilor judecatoresti privitoare la aceste fapte inceteaza prin intrarea in vigoare a legii noi.

continuare http://www.euroavocatura.ro/

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.

5.1 Situatia datoriilor generate de functionarea societatii debitoare dupa deschiderea procedurii insolventei si neachitate pana la data de 30 noiembrie 2014


La data de 30 noiembrie 2014, Oltchim S.A. inregistra datorii cu_rente si restante in valoare de aproximativ 50 milioane Euro, defalcate dupa cum urmeaza:

Sold Datorii nete acumulate in insolventa Mii Euro

Participatie RCS-RDS 1,509

Dobanzi Credite Banci 5,850

Furnizori interni si externi 21,574

Clienti in avans interni si externi 478

Salarii nete fara taxe, exclusiv platile compensatorii 3,354

Salarii compensatorii pentru personalul deja disponibilizat 8,699

Bugetul de stat 7,334

Bugetul local 1,542

TOTAL DATORII 50,340

Sursa: Informatii furnizate de catre societatea debitoare

Page 81 of 315

 Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA