MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția MPFM - Reality-show : realitate sau regie?


Musafir

#76 Va bateti joc de telespectatori !!!

2011-12-28 11:28

Rusine Antena 1 !!!! Azi 28-12-2011 De la ora 10 la 10-45 a fost o emisiune INREGISTRATA ca sa stea Mirela Vai de ea Bou reanu acasa ! S-a dat un material de dinainte de a-si da mana Adrian cu Diana ! De ce ? Ce rost mai avea ? Pentru rating ? Iar de la ora 14 se va da un material tot inregistrat cu venirea psihologului in casa ! Chiar va bateti joc de noi ??? Iar se pastreaza secret totul ptr. Finala ??? Nu aveti subiecte ptr. ca acesti concurenti sunt cei mai slabi si mai limitati intelectual concurenti de cand e emisiunea aceasta, iar moderatoarea e sub orice critica !!! Rusine Antena 1 si rusine asa zisei moderatoare !!!!
Juliex

#77 Hm

2011-12-28 20:47

Aceasta este emisiune este o aberatie care provoaca sila .Marea majoritate a concurentilor au probleme de comportament , habar n-au sa vorbeasca limba romana cum trebuie , cu alte cuvinte sunt o rusine. Prezentatoarea bineinteles ca este pe masura si ea ucide incet incet limba romana la fiecare emisiune , daca nu i se sopteste in casca se blocheaza.Toate aceste lucruri nu ar fi atat de grave daca insa nu ar fi partinitoare .Ea este cea care ii instiga (in frunte cu producatorii , evident) pe concurenti , in loc sa aplaneze conflictele care apar in direct , ea tace si ii lasa sa continue.De 3 luni de zile a aprobat tot felul de comportamente aberante , totul culminand cu personajul numit Catalin , care a intrecut orice limita a bunului simt si a scarbit o mare parte a telespectatorilor.Bineinteles ca nu s-a luat nicio masura atunci, s-a mers in continuare cu el ,explicatia fiind lesne de inteles , el fiind actorasul A1 dornic de afirmare si trimis acolo sa agite spiritele.In aceeasi situatie este si Andreea care evident este al 2 lea pion ce face valuri.Teatrul jucat de cei doi insa este ieftin , dar totusi avand in vedere ca vorbim despre Antena 1 unde mai toate emisiunile iti lasa un gust amar incepand de la Acces direct si terminand cu un Show pacatos . este explicabil.Este evident ca se ignora miile de comentarii si mesaje de pe facebook unde toata lumea isi exprima nemultumirea si dezamagirea.Si gluma aceea proasta a conversatiei lui Catalin de pe facebook , un alt fiasco.Sper ca individul sa fi apucat sa citeasca lista lunga de injuraturi ce ii fusese adresata si sa-si fi dat seama ce sentimente trezeste in oameni.
Concluzia este ca aceasta emisiune este o pierdere de vreme,o piesa de teatru foarte proasta, condusa de o prezentatoare fara experienta si produsa de niste oameni fara scrupule.Cat despre actori...


Musafir

#78 Bataie de joc . Rusine Antena 1 !!!!

2011-12-30 10:29

De 4 zile Emisiunile sunt inregistrate si nu sunt in direct ptr. ca Mirela pregateste Revelionul cu cantaciosiii ei de populara ! De ce sa o mai intereseze emisiunea asta ? Se poate taia la montaj orice si se poate denatura sensul discutiilor in functie de cum vrea Antena 1 !!! Oricum aici se bate apa in piua degeaba. Emisiunea e deja compromisa si concurentii la fel ! Rusine Antena 1 !!!!!!!!!

Musafir

#79 Emisiune de rasul curcilor !!! Cate promisiuni !!!

2011-12-30 11:08

Ha,Ha,Ha !!!! Nimic din ce s-a promis nu s-a vazut. Adica : Cele mai romantice poveşti, cele mai surprinzătoare întâmplari, cele mai dure reguli, confruntări acide, emoţii, suspans si multe provocări le puteţi urmări în cadrul celui mai îndrăgit reality show din România, Mireasa pentru fiul meu!
Gazda emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, vă dă întâlnire de luni până vineri, începând cu ora 10 şi continuând cu ora 14:00, la Antena 1. Cele mai importante dezbateri vor avea loc în fiecare sambata, la Finala Săptămânii, de la ora 14:00 !
Rusine Antenei 1 si asa zisei moderatoare !!!!

Musafir

#80 Re: Accesati pe FACEBOOK

2011-12-30 16:34


Musafir

#81 Mirela Vaida Boureanu nepieptanata si neingrijita : asa a aparut in emisiune ! Rusinos !

2011-12-31 11:47

Nu vad scris nimic despre Finala de astazi 31-12-2011 care precis ca o sa fie tot inregistrata ! Nu cred ca o sa am rabdare sa ma mai uit. Ieri Mirela Vaidea era nepieptanata si parca venise de la bucatarie. E obosita saracuta de cat munceste la Revelionul cantaciosilor de populara ca sa o mai intereseze cum arata si ce se intampla in casa. Isi pierdea sirul si o lasa memoria neputandu-se concentra ! Corect era sa scrie ca este o RETROSPECTIVA a celor intamplate pe parcursul zilelor si lunilor , nu sa se prefaca lasand impresia ca e in direct. La un moment dat se si incurcau ca a fost azi, ca a fost ieri ca a fost dimineata sau ca a fost alaltaieri. E rusinos ca ii invata si pe concurenti sa minta. Iar Mirela a fost campioana la minciuni ! Aveti idee ce salariu primeste Mirela Vaide-ea ptr. aceasta emisiune ? Nu are voie sa arate obosita si neingrijita ! Daca nu face fata sa lase pe altele care au chef de munca ! Dar lacomia de bani e mai mare decat profesionalismul ! Asa ca nu are nicio scuza ! E vorba aici si de respectul fata de telespectatori ! Rusine !

Musafir

#82 Aglomeratie la intrarea in casa Mireasa pentru fiul meu ? Asa se lauda Antene 1 !

2012-01-05 11:56

In ziarul RING scria asa : Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţă timp de cinci sezoane în rândul telespectatorilor din România, vine mai aproape, la Antena 1. Formatul de succes internaţional „May I call you mom?” se va numi ,,Mireasă pentru fiul meu". Frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida mărturiseşte cu încântare că ,,Mireasă pentru fiul meu" este unul dintre proiectele sale prioritare şi promite surprize de proporţii: „Va fi un sezon spectaculos, revoluţionar, mult peste ceea ce există la ora actulă în materie de reality show-uri în România şi în lume.”

Caravana emisiunii a străbătut ţara în lung şi în lat în căutarea concurenţilor care vor să-şi pună pirostriile. Sute şi sute de români din toate colţurile ţării au venit cu sufletul deschis la castingul ,,Mireasă pentru fiul meu", în speranţa că îşi vor găsi jumătatea.

Unde sunt concurentii atat de dornici ? Pe Catalin l-au luat cu arcanul dupa cum singur declara ! Atunci unde sunt cei dornici ? De ce toti vor sa plece acasa ? Poate vor altii cu adevarat dar nu sunt lasat sa intre !!!!!!!!!!!! Raspundeti Antena 1 !!!!!!!!!!!!!

Musafir

#83 Finala pusa luni seara in functie de programul de susanele al moderatoarei cantacioase !

2012-01-06 17:48

Nu v-ati prins ? Sambata seara are cantari cantacioasa asa zisa moderatoare ! Nu spun ca nu canta bine, dar fiecare sa isi vada de meseria lui ! Are pile mari sau a stiut cui sa dea darul ! Si cand te gandesti cate alte moderatoare tinere , bune si dornice sa faca emisiuni bune ar gasi Antena 1 !!! Si apoi, cum sa incepi saptamana cu o finala ??? Si ce rost mai au emisiunile de dimineata care de abia incep ca se si termina ! S-a prostit Antena 1 dar telespectatorii o taxeaza in sondaje si are mult mai putine publicitati deci mult mai putini bani !

Musafir

#84 Sambata si duminica Mirela cantareata nicidecum moderatoare are susanele si au mutat Finala LUNI !!!

2012-01-07 17:52

Emisiunea de sambata 07-01 orele 14-16 a fost difuzara INREGISTRATA !!!! Deci e clar ca sambata si duminica moderatoarea cantareata are susanele de onorat, mai castiga si ea un ban in plus, nu ? Si de aia s-a mutat finala LUNI ! Luati domnilor o alta moderatoare care sa fie dornica de emisiuni IN DIRECT nu inregistrate si taiate la montaj in functie de cum vrea Antena 1 sa se desfasoare concursul !!! RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Emisiunea de sambata 07-01 orele 14-16 a fost difuzara INREGISTRATA !!!! Deci e clar ca sambata si duminica moderatoarea cantareata are susanele de onorat, mai castiga si ea un ban in plus, nu ? Si de aia s-a mutat finala LUNI ! Luati domnilor o alta moderatoare care sa fie dornica de emisiuni IN DIRECT nu inregistrate si taiate la montaj in functie de cum vrea Antena 1 sa se desfasoare concursul !!! RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#85 Mutarea finalei emisiunii luni te face sa incepi nervos saptamana !

2012-01-13 12:00

Vazand aceasta emisiune te incarci cu energii negative si ramai cu un gust amar ! Tot spun ca nu ma mai uit, dar tot sper ca o sa vad ceva mai bun ! Dar ,nu ! Se vrea circ, scandal, si mitocanie in plina zi. Asa ca sa vada toata lumea ce rating mare are Antena 1 prin modele de proasta crestere. Nu stiu CNA-ul de ce nu da sanctiuni pentru limbajsi comportament , nu stiu de ce acea Comisie de disciplina a emisiunii nu reactioneaza, nu stiu de ce ...... Sunt pre multe intrebari fara raspuns si noi degeaba scriem aici consumand timp, computer si internet, ca nu cred ca citeste cineva. Dovada e ca in fiecare zi se incepe pe o tema si se sfarseste in scandal facut pe teme vechi de care ne-am plictisit deja, unii concurenti nedeschizand gura editii intregi . RUSINE ANTENA 1 si RUSINE ASA ZISEI MODERATOARE care tace, tace, tace, lasandu-i sa se jigneasca si sa ne jigneasca !
Cuba_libre

#86 Mesaj pentru producatorii si moderatoarea emisiunii " Mireasa pentru fiul meu"

2012-01-18 10:15



E inadmisibil sa auzi injurii, limbaj licentios si sa vezi violenta factica si violenta de limbaj la ore de maxima audienta.

Copiii, adolescentii au acces la o mizerie de emisiune, total needucativa, pentru ca o un grup de neprofesionisti o realizeaza si alti neprofesionisti aproba difuzarea emisiunii.

Trebuie schimbat chiar titlul emisiunii si prin asta se va rezolva  o prima problema: marea discrepanta intre ce ofera emisiunea si cum este ea intitulata si se va solutiona si un alt mare conflict intre publicul care vizioneaza emisiunea si producatorii acesteia. Publicul reproseaza producatorilor emisiunii faptul ca promoveaza vulgaritatea, lipsa de respect interuman intr-o emisiune recomandata chiar si copiilor pana la 12 ani (care pot viziona emisiunea cu acordul sau impreuna cu parintii).

Trebuie ca sa se posteze un avertisment la inceputul difuzarii fiecarei emisiuni care sa interzica celor sub 16 ani sa vizioneze emisiunea.

Este ultimul mesaj pe care il mai transmit producatorilor emisiunii.
Daca nu se iau masuri ca sa se schimbe radical continutul emisiunii in sensul decentei si pedepsirii gesturilor violente (impingerea concurentilor, scuiparea lor etc) prin eliminarea concurentilor care infaptuiesc astfel de gesturi, daca nu se renunta la injurii, blesteme in direct, comportament al moderatoarei care incurajeaza certurile si violenta verbala si lascivitatea, imoralitatea unora dintre concurenti, si daca se recomanda in continuare emisiunea copiilor de varsta de 12 ani (si chiar pana in 12 ani) voi actiona individual, personal, legal pentru ca aceasta emisiune sa nu mai fie difuzata sau postul de televiziune care o difuzeaza sa plateasca pentru prejudiciile morale aduse publicului format din preadolescenti, adolescenti si tineri in formare.

Aveti o saptamana incepand de astazi, 18 ianuarie 2012 ca sa luati masuri.


Musafir

#87

2012-01-22 21:57

CHEAR SA FIE TOT O FARSA ?NU STYU CE SA MAI CRED .ORI CUM NU SE COMPARA CU CELELALTE EDITII MA REFER LA NPM DE PE CANAL D SI PARCA SI PREZENTATOAREA EREA ALCEVA .NUMI MAI PLACE NIMIC .TOTI CONCURENTI AM IMPRESIA CA SUNT ALESI PE OCHI FRUMOSI
MA-TI DEZAMAGIT COMPLECT.
VIITOR CONCURENT

#88 WASILAKE

2012-01-25 16:39

D-na MIRELA VAIDA,e SUPERBA.Nu as da-o pe 6,5 miliarde de fete care daca nu ar fi fardate,arata rau de tot.Copii astia nu stiu de ce au intrat aici.Ba plang,ba iese un timp,ba reintra.Am o PROPUNERE.Am 52 ani,180cm,purtator de ochelari si proteza dentara,3 copii intre 25-30 de ani,cu facultatile terminate la zi,casatoriti.Sunt fara obligatii majore.Sunt un tanar pensionar din C.N.Uraniu si cu acordul nevestei mele,as dori sa fac un cuplu in casa cu una dintre mamele de acolo,doritoare,bineinteles cu acordul sotilor lor.Dupa cum se stie ,suntem in criza si cu totii avem nevoie de bani.De aceea,sotii doamnelor din casa sa nu se sperie ca ii voi lua nevasta de tot,sau sa fie gelos ca n-e vom spune cuvinte dulci,pipai intim,saruta cu foc doar in fata camerelor,pt. ca la anul imi voi trimite si eu nevasta acolo in casa,la cuplat.
catalin movileanu

#89 Re: MINCIUNI, FALSITATE,LIMBAJ VULGAR, SCENARIU PROST, ACTORI PROSTI = CEREM SANCTIUNI

2012-01-26 00:41


Musafir

#90 RUSINE ATAT MODERATOAREI CAT SI ANTENEI 1 !!!!!

2012-02-01 12:19

DUPA EMISIUNEA DE IERI 31-01-2012 ASTEPTAM CU TOTII O LAMURIRE ! RUSINE ANTENA 1 SI MODERATOAREI ! RUSINE SA VA FIE ! CITITI CE SCRIEM NOI PE FACEBOOK ? VREM POVESTEA CALENDARULUI SI A SERVETELULUI !
NU NE MAI AMAGITI CU ACEST OM ADUS VADIT DE DVS. ! ACEST DUMITRU, CARE A VENIT DOAR CA SA FACA CEARTA.
RUSINE,RUSINE RUSINE !
CUM ESTE POSIBIL SA ADUCETI IN ACEASTA EMISIUNE NISTE CARICATURI DE OAMENI CARE II RIDICA PE UNII IN SLAVI SI PE ALTII II CALCA IN PICIOARE ???
RUSINE ANTENA 1....DACA ERATI CORECTI I-ATI FI SPUS OMULUI...DA,TE ADUCEM IN EMISIUNE,DAR NU JIGNESTI PE NIMENI,ITI SUSTII PREFERATII,DAR SA NU VORBESTI URAT DE ALTII !!!
RUSINE ANTENA1 SI RUSINE MODERATOAREI CARE SE FACE CA NU STIE CE E IMPORTANT ATUNCI CAND E CAZUL SA SE DISCUTE.
DISCUTATI AZI 1-02-2012 LA ORA 14 POVESTEA CALENDARULUI SI A CUPLURILOR NOU FACUTE !
NU NE INTERESEAZA D-L DUMITRU ADUS DE DVS. DOAR CA O DIVERSIUNE ! NU VA BATETI JOC DE TELESPECTATORI. PUTIN RESPECT FATA DE EI !!!

Musafir

#91 Ne scarba de comportamentul cu conotatii sexuale a lui Dragos cu Alexandra !!!

2012-02-04 12:04

Nu inteleg cum se poate ca cei doi asa zis indragostiti Dragos cu Alexandra sa nu aiba bunul simt elementar si sa se incalece in fata tuturor, pipaindu-se de parca imediat dupa aia ar merge in dormitor sa faca sex ! Rusine sa le fie ! In alta editie Bogdan cu Elena au fost descalificati ptr. asta. Chiar nu le e jena ca sunt chiar sub nasul si la doi pasi de Gabriela si de ceilalti concurenti cand se saruta si se pipaie cu conotatii explicit sexuale ? Asta trebuie sa vada in plina zi copiii care se uita la televizor ? RUSINE ANTENA 1 si RUSINE moderatoarei ca se face ca nu observa ce se intampla sub ochii lor ! Sper ca CNA-ul sa ii amendeze ! Ni se face scarba cand ii privim !

Musafir

#92 Concurentii sunt alesi dintre cei care au concurat la alte emisiuni. De ce ?

2012-02-05 10:53

Da. E mult mai bine finala sambata. Probabil ca nu are Mirela moderatoarea susanele din cauza frigului, ea ramanand in Bucuresti !
OARE CUM SE FACE CA ANTENA 1 A GASIT SA ADUCA IN CASA NUMAI CONCURENTI CARE AU PARTICIPAT SI LA ALTE EMISIUNI ????; Andreea -Copii contra parinti, Monica- Te vreau langa mine ... Raluca - Atractie imposibila... Bianca - Fermier caut nevasta... Cristina- Fata de la pagina 5 Libertatea, Catalin- Narcisa Salbatica, Victor membru marcant PDL, Irina- manechin, etc. Asadar noi intelegem ca toti au venit pt imagine, afirmare,....eventual un jobb....nicidecum pentru o casatorie....!!! Rusine Antena 1!!! Rusine si moderatoarei care se face ca nu stie nimic si care e partinitoare pe fata !!!
Si ea (ca si toti concurentii), s-a ingrasat vizibil dupa un trai mai indestulat fata de cei din strada care protesteaza afara in ger !
Ce sanctiuni s-au dat dupa CAZUL CALENDARUL ??? Dupa o asa desfasurare de forte : specialist grafolog, marturii, recunoastere faptei, un creion identic descoperit ,etc. era cazul ca acea Comisie de disciplina sa arate ca exista ! Dar.....e o gogorita ! Ca si toata emisiunea asta !!! O mare minciuna !

Musafir

#93 Comisia de disciplina exista ?

2012-02-05 11:33

Votate Gabriela si Alexandra ? Nemeritat ! E mult mai bine finala sambata. Probabil ca nu are Mirela moderatoarea susanele din cauza frigului, ea ramanand in Bucuresti !
DAR OARE CUM SE FACE CA ANTENA 1 A GASIT SA ADUCA IN CASA NUMAI CONCURENTI CARE AU PARTICIPAT SI LA ALTE EMISIUNI ????; Andreea -Copii contra parinti, Monica- Te vreau langa mine ... Raluca - Atractie imposibila... Bianca - Fermier caut nevasta... Cristina- Fata de la pagina 5 Libertatea, Catalin- Narcisa Salbatica, Victor membru marcant PDL, Irina- manechin, etc. Asadar noi intelegem ca toti au venit pt imagine, afirmare,....eventual un jobb....nicidecum pentru o casatorie....!!! Rusine Antena 1!!! Rusine si moderatoarei care se face ca nu stie nimic si care e partinitoare pe fata !!!
Si ea (ca si toti concurentii), s-a ingrasat vizibil dupa un trai mai indestulat fata de cei din strada care protesteaza afara in ger !
Ce sanctiuni s-au dat dupa CAZUL CALENDARUL ??? Dupa o asa desfasurare de forte : specialist grafolog, marturii, recunoastere faptei, un creion identic descoperit ,etc. era cazul ca acea Comisie de disciplina sa arate ca exista ! Dar.....e o gogorita ! Ca si toata emisiunea asta !!! O mare minciuna ! S-a tras de timp cu acel DUMITRU Enervant de mult ! Nu avea ce sa caute in emisiune acest Dumitru.
golanul

#94

2012-02-12 13:40

Dragsi te crezi mare frumusete???????????????
Te inseli dragum mami si mai ales cu Alexandra langa tine esti Fat-Frumos si mamicuta ta scumpa care e "frumoasa de la Popesti-Leordeni" ai grija de ea ca sa nu moara de suparare si oftica ca nu iese Edina din concurs.
Se vede dupa comportamentul tau k dak nu mai esti cu Edina vrei sa te razbuni pe ea ce nu a suferit dupa tine.
ellacris

#95

2012-02-15 18:08

Catalin este sub orice critica minte in ultimul hal si incearca sa se diculpe de orice vina bagand-l la inaintare pe Adrian. Chiar devine penibil din ce in ce mai tare, ar trebui luate masuri in legatura cu acest Catalin pentru ca nu mai este deloc de suportat, nici macar fata de mama lui nu are bun simt dar ce sa te mai astepti sa aiba fata de ceilalti...e chiar patetic...inceraca sa faca pe istetul,se crede sup[erior fata de ceilalti dar nu este asa, este de fapt un mahalagiu...emisiunea deja a devenit enervanta vazand comportamentul si ascultand aberatiile lui Catalin.

Musafir

#96

2012-02-21 21:13

Cu siguranta Mireasa pentru fiul meu,nu mai seamana cu vechiul show Nora pentru mama!Acum e un show dirijat de cei din staff,care isi bat joc de un mare segment de telespectatori pe care acest show i-au fidelizat!Ma intreb cum unii concurenti reali si onesti mai pot rezista acolo...Sa le fie rusine!!!

Musafir

#97 Emisiunea din 02-03-2012 O bataie de joc !!! RUSINE ANTENA 1 !!!

2012-03-03 11:48

Penibila emisiunea de ieri vineri 2.02. Concurentii aveau interzis la a discuta despre ce ne interesa pe noi telespectatorii . E posibil sa discuti despre banalitati cand sunt cele 2 subiecte fierbinti de la munte : Catalin si Imre ? Mirela era penibila cum cauta sa lalaie discutia cu Aurelia ca sa treaca timpul ! Cum sa lasi nediscutate asemenea subiecte : revolta sau vinovatia lui Catalin si parasirea nejustificata a Biancai de catre Imre ? Azi 03-03 la finala va face tot asa ptr. ca nu au interes sa-i dea afara pe Catalin sau pe Imre ! RUSINE ANTENA 1 ! RUSINE MODERATOAREI ! Bine ca ni se impune sa votam ! Merita sa dam banii pe sms-uri cand ei isi bat joc ? NUUUUUUUU ! Nu votati !!! Nu merita !!! Nu votati ! Ca sa se vada ca le scade audienta daca isi bat joc de telespectatori ! Nu votati !!!
http://www.cna.ro/​Formular-de-sesizare-Radio-​TV.html
Faceti si voi reclamatii la adresa de mai sus pentru ca nu e normal sa vi se impune sa votati, dar sa nu fiti respectati !!! Emisiunea de ieri cand toti asteptam sa aflam ce s-a intamplat la munte cu Catalin si Imre ,a fost o adevarata bataie de joc !!! Nu mai votati ! Sa vedem din ce bani se vor mai ingrasa cu totii !!!
Formular de sesizare Radio/TV - CNA
www.cna.ro
Formular electronic tipizat pentru reclamaţii privind posturile de radio şi de televiziune

Musafir

#98 Re: Mirela Vaida Boureanu nepieptanata si neingrijita : asa a aparut in emisiune ! Rusinos !

2012-03-03 23:07


Musafir

#99 FINALA PENIBILA DIN 3 MARTIE !!! RUSINE ANTENA 1 SI RUSINE ASA ZISEI MODERATOARE VAI-DE-EA !!!

2012-03-04 09:55

PE 3 MARTIE A FOST O FINALA BANALA SI PLINA DE MINCUNI ! O moderatoare sub orice critica ! Chiar ca isi bat joc de telespectatori ! Daniela a ramas ? Pacat. A devenit tare nesuferita si mult mai grasa ! Pe langa ea, Aurelia e mult mai draguta si mai simpatica ! Catalin e iresponsabil ? Haida-de ! I-au pus realizatorii vorbele cu forta in gura ? Comisia de Decizie ce a hotarat ? Cu Imre nu ne-am lamurit daca va face alt cuplu ! Eliminarile au fost oprite inexplicabil ! O ADEVARATA BRAMBUREALA ! TOTUL A FOST STUPID !!! RUSINE ANTENA 1 !!! RUSINE ASA ZISEI MODERATOARE VAI-DE-EA !!!

Musafir

#100 Stupida emisiune, stupida moderatoare, stupizi concurenti !

2012-03-05 17:24

Emisiunea de azi 5-03 a mers cu dezvaluirile in pas de melc din cauza moderatoarei si a lui Catalin care incerca sa dreaga busuiocul dar nu ii mergea ! Totusi azi parca el a fost moderator nu Vai-de-ea ! Pai atunci ea ce mai cauta acolo ? Doar ca sa ne impuna sa votam ? Imre e penibil si crezandu-se filozof baiguie fraze neintelese ! Andreea o smechera vazand ca e rost de inca un fraier aspirant la Marele Premiu, nu mai vrea sa plece acasa, iar Catalin (sustinut de muma padurii) da niste explicatii incredibile crezand ca prosteste pe cineva ! Pe cine crede el ca prostesti tu Catalin ? A fost o emisiune mai vesela dar lipsita de continut. Cu asa o moderatoare nici nu e de mirare ! RUSINE !!!