MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Quoted post


Musafir

#92 Concurentii sunt alesi dintre cei care au concurat la alte emisiuni. De ce ?

2012-02-05 10:53

Da. E mult mai bine finala sambata. Probabil ca nu are Mirela moderatoarea susanele din cauza frigului, ea ramanand in Bucuresti !
OARE CUM SE FACE CA ANTENA 1 A GASIT SA ADUCA IN CASA NUMAI CONCURENTI CARE AU PARTICIPAT SI LA ALTE EMISIUNI ????; Andreea -Copii contra parinti, Monica- Te vreau langa mine ... Raluca - Atractie imposibila... Bianca - Fermier caut nevasta... Cristina- Fata de la pagina 5 Libertatea, Catalin- Narcisa Salbatica, Victor membru marcant PDL, Irina- manechin, etc. Asadar noi intelegem ca toti au venit pt imagine, afirmare,....eventual un jobb....nicidecum pentru o casatorie....!!! Rusine Antena 1!!! Rusine si moderatoarei care se face ca nu stie nimic si care e partinitoare pe fata !!!
Si ea (ca si toti concurentii), s-a ingrasat vizibil dupa un trai mai indestulat fata de cei din strada care protesteaza afara in ger !
Ce sanctiuni s-au dat dupa CAZUL CALENDARUL ??? Dupa o asa desfasurare de forte : specialist grafolog, marturii, recunoastere faptei, un creion identic descoperit ,etc. era cazul ca acea Comisie de disciplina sa arate ca exista ! Dar.....e o gogorita ! Ca si toata emisiunea asta !!! O mare minciuna !

Raspunsuri

adriana

#106 Re: Concurentii sunt alesi dintre cei care au concurat la alte emisiuni. De ce ?

2012-03-20 17:21:04

gheorghe

#107 Re: Concurentii sunt alesi dintre cei care au concurat la alte emisiuni. De ce ?

2012-03-20 17:46:44

ba frate daca ziceti ca toti astia au fost  la diverse emisiuni de ce nu aduceti imagini?din cate stiu eu majoritatea emisiunilor se gasesc pe youtube..asteptam filmulete ca proba!pana una alta ciocu mic.....aaa in afara de Andreea care apare pe youtube la kanal d..copii contra parinti#92: - Concurentii sunt alesi dintre cei care au concurat la alte emisiuni. De ce ?