MPFM - Reality-show : realitate sau regie?


Musafir

/ #93 Comisia de disciplina exista ?

2012-02-05 11:33

Votate Gabriela si Alexandra ? Nemeritat ! E mult mai bine finala sambata. Probabil ca nu are Mirela moderatoarea susanele din cauza frigului, ea ramanand in Bucuresti !
DAR OARE CUM SE FACE CA ANTENA 1 A GASIT SA ADUCA IN CASA NUMAI CONCURENTI CARE AU PARTICIPAT SI LA ALTE EMISIUNI ????; Andreea -Copii contra parinti, Monica- Te vreau langa mine ... Raluca - Atractie imposibila... Bianca - Fermier caut nevasta... Cristina- Fata de la pagina 5 Libertatea, Catalin- Narcisa Salbatica, Victor membru marcant PDL, Irina- manechin, etc. Asadar noi intelegem ca toti au venit pt imagine, afirmare,....eventual un jobb....nicidecum pentru o casatorie....!!! Rusine Antena 1!!! Rusine si moderatoarei care se face ca nu stie nimic si care e partinitoare pe fata !!!
Si ea (ca si toti concurentii), s-a ingrasat vizibil dupa un trai mai indestulat fata de cei din strada care protesteaza afara in ger !
Ce sanctiuni s-au dat dupa CAZUL CALENDARUL ??? Dupa o asa desfasurare de forte : specialist grafolog, marturii, recunoastere faptei, un creion identic descoperit ,etc. era cazul ca acea Comisie de disciplina sa arate ca exista ! Dar.....e o gogorita ! Ca si toata emisiunea asta !!! O mare minciuna ! S-a tras de timp cu acel DUMITRU Enervant de mult ! Nu avea ce sa caute in emisiune acest Dumitru.