MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

ELA CRAIOVA

#51

2011-12-08 20:06

M ATI DEZAMAGIT COMPLET ; ANTENA 1 SI MPFM

Musafir

#52 Adresele de pe facebook ale concurentilor de la Mireasa pentru fiul meu. Poze, informatii, studii

2011-12-09 11:10

ADRESE FACEBOOK CONCURENTI MIREASA PENTRU FIUL MEU

Adresa Edina : Edina Francisca,



Adresa Victor : Balan Alexandru,



Adresa Robert : Roberto Cavali,



Adresa Dragos : Jocker Dragos,



Adresa Diana : Diana Carmen Ciobanu,



Adresa Catalin : Catalin Movileanu,



Adresa Andreea : Andreea Dumitru,



Adresa Adrian : Pricope Adrian (Trandafirul),



Adresa Sanda : Sanda Sandutza,



Adresa Irina : Irina Gorgos,



Adresa Alexandra : Alexandra Apostol,



Adresa Elena : Elena David.



Adresa Marius : Dedu Bogdan.



Adresa Alexandru : Alex Stefan



Adresa Loredana : Botezatu Loredana



Adresa Andrada 'Andrada Berchez


Musafir

#53 Andreea si-a operat nasul si de asta e borcanat asa ?

2011-12-09 12:03

Andreea e operata la nas ? Cineva a spus sau s-a spus ca Andreea si-a facut rinoplastie ? De aia are nasul borcanat ca Adelina Pestritu ? Posibil !!! Ceva e ciudat cu nasul ei ! Cine stie ceva sa scrie ! Sau sa fie ea intrebata ! Oricum ar minti ca de obicei ! Oare ce operatii mai are ea, sau mai au celelalte fete ?

Musafir

#54 Reclama e sufletul ........emisiunii !!! Nimic din ce ni se promite !

2011-12-09 12:07

Mireasa pentru fiul meu
Cele mai romantice poveşti, cele mai surprinzătoare întâmplari, cele mai dure reguli, confruntări acide, emoţii, suspans si multe provocări le puteţi urmări în cadrul celui mai îndrăgit reality show din România, Mireasa pentru fiul meu! Gazda emisiunii, Mirela Boureanu Vaida, vă dă întâlnire de luni până vineri, începând cu ora 10:50 şi continuând cu ora 14:00, la Antena 1. Cele mai importante dezbateri vor avea loc în fiecare sambata, la Finala Săptămânii, de la ora 14:00!

Musafir

#55 Oare e adevarat ? Sa sunam la telefon ?

2011-12-11 11:08

Marian Mariani a scris pe facebook : BAIATU ALA CARE A MURIT NU AVEA NICI O TREABA CU EDINA.
EA TRAGEA DE EL DAR BAIATU NU O PLACEA.EDINA MAI ARE UN PRIETEN,MARIUS.EA STIE BINE CA MERGE LA DOUA CAPETE.SPUNETII LUI DRAGOS ALA SA O INTREBE CU CINE ERA IN CLUB LA SEPAREU EDINA.
Marian Mariani a mai scris pe facebook : SI CU MINE A INCERCAT EDINA,DAR NU I-A MERS.IAR PENTRU CEI CARE AU VREUN DUBIU CA NU SANT UN FOST IUBIT DE AL EI,VA POT SPUNE CE SEMNE ARE INTRO ZONA INTIMA,SAU ORICE ALTCEVA. PENTRU EMISIUNE, ASTA E NR MEU DE MOBIL 0727562677.

Musafir

#56 Oare ????

2011-12-11 11:42

Marian Mariani a scris pe facebook : UNDE ATI GASIT ACTORASII ASTIA AMATORI?IN AFARA DE CATALIN,RESTU SANT PE POST DE,DECOR.FETELE ALEA PLANGACIOASE,BAREM NU SANT FRUMOASE,INTELIGENTE NICI ATAT2 .Marian Mariani : E BUNA EMISIUNEA,DAR CONCURENTII SANT JALNICI RAU.DATI FETELE ALEA FALSE AFARA SI LASATI SA INTRE ALTELE CARE STIU CE VOR DE LA VIATA. Marian Mariani : PENTRU DOMNISOARA MIRELA,ARATI SUPER BINE,ESTI DRAGUTA.CRED CA TE AMUZI TARE DE CONCURENTI AIA. EU SANT FOSTU IUBIT AL EDINEI. ASTA E NR MEU.0727562677 Marian Mariani : BAIATU ALA CARE A MURIT NU AVEA NICI O TREABA CU EDINA. EA TRAGEA DE EL DAR BAIATU NU O PLACEA. EDINA MAI ARE UN PRIETEN, MARIUS. EA STIE BINE CA,MERGE LA DOUA CAPETE. SPUNETII LU DRAGOS ALA SA O INTREBE CU CINE ERA IN CLUB LA SEPAREU EDINA. Marian Mariani : SI CU MINE A INCERCAT EDINA,DAR NU I-A MERS. IAR PENTRU CEI CARE AU VREUN DUBIU CA NU SANT UN FOST IUBIT DE AL EI,VA POT SPUNE CE SEMNE ARE INTRO ZONA INTIMA,SAU ORICE ALTCEVA.PENTRU EMISIUNE ASTA E NR MEU 0727562677.

Musafir

#57 Andreea a avut nasul coroiat ???

2011-12-13 10:48

Andreea cica si-a operat nasul la emisiunea Frumusete pe muchie de cutit de la Pro Tv prezentata de Victor Slav acum cativa ani,asa s-a vehiculat la um moment dat aici pe facebook,nu stiu sigur dak asa si e,dar e posibil,avand in vedere la cate emisiuni a fost,iar ridicarea tonului si tipetele ei de disperata si nebunia le-a deprins de la porcariile alea de emisiuni regizate la care a fost unde scandalul si urletele erau obligatorii pentru rating ! Da. Asa am auzit si eu. Oricum e ceva in neregula cu nasul ei si daca acum cu el operat arata asa borcanat, nici nu vreau sa ma gandesc cum arata Andreea cu nasul coroiat !!!!! BARRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#58 In atentia echipei de la MIREASA PENTRU FIUL MEU !!! Si a moderatoarei Mirela Vaida

2011-12-13 12:15

Cititi comentariul de pe Facebook : Little Eyes citez : Doamna Mirela Boureanu Vaida, de ce sari ca arsa, atunci cand cineva aduce vorba despre exhibitionismul acestui Catalin ? Prima data cu Adrian, cand a vrut sa zica, acum cu Andreea, de ce nu lasi oamenii sa vorbeasca ? De ce-i cenzurezi spunand ca asta nu ne intereseaza, ca-i tabu, ca-i nu stiu ce... pe noi chiar ne intereseaza ! Cand e vorba de toti ceilalti concurenti dati orice prostie, orice chitibus, dar cand se ajunge la Catalin, imediat li se inchid gurile celor care vor sa vorbeasca despre nesimtirea lui. De ce ? Oare noi va vizionam sa ne dati numai ce vreti voi ?

Sigur cineva citeste si mesajele de aici, de ce nu ne aratati materialele cu Catalin in toata goliciunea lui, de ce nu ne-o aratati pe Sfanta d-na Maria cand blesteama ? Suntem satui sa vedem cum ii tot intrerupeti pe cei care au de spus ceva impotriva psihologului, pretextand ca nu are legatura cu ce se vorbeste. Vrem sa vedem adevarul, nu doar firimituri !
Sau mesajul scris de Ada Hope : VREM SI BLESTEMELE SI PANTOFII SUB PERNA SI BASINILE DIN BUCATARIE.... VREM TOT CE FAC OAMENII ASTIA PENTRU NOI..... CA NU SUNT LA BAIE.... DATI TOT... NU NE MAI MINTITI.... BETIILE ...samd....NU MAI FITI NESERIOSI .....NE INCALCATI DREPTUL LA ADEVAR!!!!!.......
VA RUGAM SINCERITATE..... FATA DE TELESPECTATORI!!!!...... daca nu va convine ce fac ei acolo puneti sanctiuni dar nu ne privati de adevar.... asa nu o sa-i mai cunoastem niciodata!!!!!!......
SCOATETI TOT ADEVARUL DESPRE TOTI!!!

Ada Hope mai scrie : De ce d-na Mirela opreste toate discutiile legate de accesoriile de familie ale Catalinului pe care asta le balangane goale prin casa baietilor?????
Nu mai e reality show?
Pai daca baietu’ e exhibitionist… nu ar trebui sa stim si noi?
Dati perdeaua jos sa stim TOT…. de asta platim , votam, vizionam… nu sa ne turnati sirop in urechi !!!
Hai, scoateti odata de la arhiva , barati rusinica si sa vedem ce a facut golutzul Catalin, de ce s-a despuiat acolo ?
Ca fratilor, asta nu mai e o simpla basinica , e grav si poate tre’ sa aduceti un psiholog ADEVARAT sa-l consilieze!!!
CITITI TOATE ASTEA D-NA MIRELA VAIDA si dati TRANSPARENTA !!!! ASTEPTAM ADEVAR nu MINCIUNA COSMETIZATA !

Musafir

#59 Un cuplu de milioane ....de fasuri !

2011-12-14 12:04

URAAAAAAAAA ! S-a format in fine un cuplu ! Si inca ce cuplu fortos !!!! Fonfaitul gazos Catalin cu vipera cu corn clantoasa Diana , sustinuti de infricosatoarea creatura Maria !!! Sa vezi acum mahala ! IUPIIIIIIIIIIIIII !!!

Musafir

#60 TEATRU IEFTIN !!!

2011-12-15 11:07

Ce teatru ieftin au jucat ieri 14-12-2011 Catalin si mama lui Maria ! Mirela ca de obicei a fost depasita de situatie si si-a luat un aer de martira in loc sa ia atitudine ! Ceilalti concurenti au fost pe post de decor si s-au plictisit . De ce atata vorba ? De ce nu s-au dat imagini cu ce s-a petrecut in casa baietilor ? Iar se asteapta finala ca sa se dea ? Putin respect ptr. telespectatorii care nu inteleg de ce e revoltat Catalin sau de ce e revoltat Adrian ? Mamele joaca teatru si ele ? VREM IMAGINI !!! Se vorbeste mereu despre ceva. Despre ceva care noi nu vedem ! DATI ODATA IMAGINILE CARE ARATA CINE ARE CU ADEVARAT DREPTATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#61 C.V. Cine e acest CATALIN MOVILEANU ? DE CITIT !!!!

2011-12-15 11:50

Ce cauta acest Catalin in aceasta emisiune ? Va lamuriti daca vedeti profilul lui : Realizari media, Figuratie, Sedinte foto,Roluri,Inregistrari vocale pt diferite promouri, Reclame! Introduceri de date, sagaLite(etc.),operare PC, network,etc.
Studiati acest CV al lui Catalin Movileanu pe :
http://www.bestjobs.ro/movileanu .

Musafir

#62 CEREM SANCTIUNI pentru Catalin in finala din 17-12-2011 !!!!

2011-12-16 11:45

VREM HOTARARI DE LA COMISIA DE DISCIPLINA IN FINALA DE MAINE 17-12-2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se mai poate asa. Ce cauta acest Catalin in aceasta emisiune ? Cearta ? Premiul cel mare ? Leafa de la Antena 1 ? Rusine sa va fie !!!!!!!!! Voi care scrieti degeaba pe acest forum va lamuriti singuri daca vedeti profilul lui Catalin, ca e angajat sa faca acest circ ! Cititi ce are la activ : Realizari media, Figuratie, Sedinte foto,Roluri,Inregistrari vocale pt diferite promouri, Reclame! Introduceri de date, sagaLite(etc.),operare PC, network,etc.
Studiati acest CV al lui Catalin Movileanu pe :
http://www.bestjobs.ro/movileanu . Va mai mira comportamentul lui ? Catalin Movileanu - Profil BestJobs
www.bestjobs.ro
Cuba_libre

#63 Mesaj pentru Mirela Vaida

2011-12-16 16:29

Daca cineva va sugereaza sa va luati "dopuri pentru urechi" pentru a participa la o emisiunie, inseamna (in limba romana, pe care ar trebui sa o stapaniti foarte bine) ca e mai bine pentru dumneavoastra sa nu auziti ceea ce se spune in acea emisiune (pentru ca dopurile de urechi au functia de a opri zgomotele, nu de a le amplifica).

Exista doua posibilitati in ceea ce va priveste: ori ati interpretat gresit in mod voit, tendentios recomandarea facuta de Adrian Alexandrei (ca sa tineti aprinsa flacara scandalului- denigrand implicit pe concurentul Adrian- , poate primiti o prima de sarbatori de la Antena 1& Sinevisyon), ori ati interpretat gresit in mod involuntar (pentru ca astea sunt limitele intelegerii limbii romane, in cazul dumneavoastra). Ambele ipostaze va descalifica.
Desigur, exista si o a treia varianta: ca vina sa fie a producatorului care sa redacteze si sa scrie pe prompter iar dumneavoastra sa fiti nevoita sa cititi aceste nonsensuri( caz in care, eu- in locul dumneavoastra- mi-as da demisia in secunda 2, demonstrand verticalitate si profesionalism).

In legatura cu moderarea emisiunii: daca ii lasati pe concurenti sa se certe, sa dea ce e mai rau din ei, le oferiti (cum bine spuneati) ocazia sa arate cum sunt ei de fapt. Pana aici, nimic de obiectat. Insa daca lasati conversatia sa alunece in zona exprimarilor tendetioase, atacului la persoana, jignirilor directe si indirecte, atunci nu va mai justificati prezenta in platou in calitate de moderator. In orice societate (mai mare, sau mai mica- chiar si in cazul microsocietatii "mireasa pentru fiul meu") trebuie sa existe niste reguli de baza, fundamental umane: respectul, toleranta.

Ma ingrijoreaza ca dumneavoastra si echipa producatoare a emisiunii ati abolit toate regulile, chiar si pe cele fundamentale. Nu promovati respectul interuman. Promovati in mod explicit si insistent: vulgaritatea, scandalul, carenta de respect interuman pe orice grupe de varste, limbajul licentios si, ce este mai grav, este ca va scuzati mereu spunand ca acestia sunt concurentii. Nu. Acestia sunt producatorii emisiunii, aceasta sunteti dumneavoastra. Va plac astfel de manifestari, nu le sanctionati, de aceea ne poluati cu ele de mai bine de trei luni.

De ce concurentii nu sunt sanctionati de comisia de decizie, de ce nu sunt eliminati? Apropos: mai exista comisia de decizie? Daca mai exista, este cumva in greva???

Si mai am o intrebare doamna moderatoare la care sper sa imi raspundeti sincer (daca nu va cer imposibilul): daca ati avea un copil (de varsta scolara- sa zicem.. de 12 ani) i-ati permite sa se uite la aceasta emisiune?? Presupunand ca ar face-o fara voia dumneavoastra, nu credeti ca vizionarea emisiunii ar avea efecte negative asupra lui?

lili

#64 regie sau nu?

2011-12-16 18:08

Este greu de crezut ca e regie, mai ales dupa cum apar lucrurile in ultima saptamana.
Conflictul Adrian/ Catalin chiar nu are cum sa fie regizat decat daca vor sa ia amenzi de la CNA.
Este greu de inteles de ce sunt lasati sa se certe in direct (in casa se intelege ca nu au cum sa-i opreasca).
Consider ca problema lor vine din faptul ca Adrian este gelos pe Catalin pentru libertatea de care da dovada in comportament. El, Adrian, a fost un copil ca multi altii: tatal da cu parul, mama vine si-l mangaie pe crestet. A crescut intre niste parinti care nu s-au putut pune de acord asupra educatiei lui, el a tacut si a inghitit, fara sa-si dea seama care parinte are dreptate: cel care face armata cu el, sau cel care il apara si vorbeste in locul lui? Catalin este liber pentru ca asa este temperamentul lui, pentru ca nu a avut tata, pentru ca mama lui era ocupata cu serviciul. S-a intretinut singur si a trait singur. Nu poate suporta acum militaria lui Adrian. Unul s-a adaptat la viata de Bucuresti, celalalt la cea dintr-un oras de provincie. Catalin trebuie sa aiba tupeu sa razbeasca, Adrian trebuie sa fie politicos. Nu cred ca este niciunul de vina, ba, mai mult, daca fiecare ar vedea ca celalalt are fix ceea ce-i lipseste celuilalt, ar putea fi priteni toata viata!
nela

#65 strategia lui catalin

2011-12-16 22:12

catalin a intrat in acest concurs cu un scop bine definit si anume cistigarea banilor el nu s-a aratat ca ar dori sa cunoasca nici o fata pentru ca l-ar incurca sa-ai duca la indeplinire planul daca a-ti urmarit evolutia lui in concurs el doreste sa-si doboare adversarul care i se impotriveste s-au sa si-ltina cit mai aproape. a inceput cu victor strategia lui a dat rezultate l-a eliminat a inceput conflictul cu andreea nereusind sa o doboare fiind placuta de public s-a indreptat catre adrian si dna marioara care si ei sunt de neclintit dar debitul lui verbal fiind bine dezvoltat crede ca o sa-l doboare pe adrian fiind mai greoi in exprimare dar se vede ca s-a inselat incearca din rasputeri sa-l provoace pe adrian poate v-a raspunde cu violenta este o strategie diabolica ar trebui organizatorii sa-l descalifice manipuleaza intreaga casa chiar si pe mirela .

Musafir

#66 CEREM Sanctiuni in FINALA di 17-12-2011

2011-12-17 11:20

VREM HOTARARI DE LA COMISIA DE DISCIPLINA IN FINALA DE AZI 17-12-2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu se mai poate asa. Ce cauta acest Catalin in aceasta emisiune ? Cearta ? Premiul cel mare ? Leafa de la Antena 1 ? Rusine sa va fie !!!!!!!!! Voi c...are scrieti degeaba pe acest forum va lamuriti singuri daca vedeti profilul lui Catalin, ca e angajat sa faca acest circ ! Cititi ce are la activ : Realizari media, Figuratie, Sedinte foto,Roluri,Inregistrari vocale pt diferite promouri, Reclame! Introduceri de date, sagaLite(etc.),operare PC, network,etc.
Studiati acest CV al lui Catalin Movileanu pe :
http://www.bestjobs.ro/movileanu . Va mai mira comportamentul lui ? Catalin Movileanu - Profil BestJobs
www.bestjobs.Catalin Movileanu - Profil BestJobs
www.bestjobs.ro

Musafir

#67 DUPA FINALA DIN 17-12-2011 CEREM DESCALIFICAREA LUI CATALIN PENTRU COMPORTAMENT SI LIMBAJ TRIVIAL !

2011-12-18 10:37

RUSINE ANTENA ! RUSINE MODERATOAREI VAI-DE-EA CA A ACCEPTAT UN ASA COMPORTAMENT GOLANESC AL LUI CATALIN NESANCTIONAND !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CEA MAI URATA FINALA ACEASTA DIN 17-12-2011 !!!!!!Ce suntem noi obligati sa suportam aceste trivialitati ale lui CATALIN ? Si ce exemplu iau cei tineri de la el ? Emisiunea a fost difuzata la o ora de maxima audienta !!!! De aia se vad in scoli atatea cazuri cu elevi recalcitranti ca acest execrabil Catalin, de aia sunt atatea cazuri in scoli de elevi care ii terorozeaza pe cei din jur, fara sa fie sanctionati, semanand teroare intre cei din jur !!! Ptr. ca ei asta vad la televizor !
Faceti si voi reclamatie la CNA, daca nu vreti ca si copiii vostri sa pateasca la fel ! Am inteles ca putem reclama la : http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.cna.ro%2Formular-de-sesizare-Radio-TV.html&h=rAQFl4a7HAQFCn9XT1vTws1PPjA7beSTkApH8c0YcY2scZw
sau la : http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html
Nu trebuie lasate aceste fapte anti sociale ale lui Catalin nepedepsite ! Descalificati-l imediat ! Si sa plateasca daunele prevazute in contract ptr. comportament vulgar si periculos ! !!!!! RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!RUSINE MODERATOAREI CARE A TOLERAT TOTUL FARA SA IA ATITUDINE ! RUSINE !!!!

Musafir

#68

2011-12-19 00:56

jos ipocrizia!!!!!!........

Musafir

#69

2011-12-19 11:43

MIREASA PENTRU GOLANUL MEU !!!! Ce partinitoare e Mirela Vaide-ea Bou-reanu si ce rade ! RUSINE !!! Adica dupa ce retardul de Catalin sterge pe jos cu familia lui Adrian, dupa ce il terorizeaza psihic, dupa ce face gesturi obscene si vorbeste trivial fortandu-ne sa ascultam expresii de nefolosit pe un post de televiziune vizionat la o ora de maxima audienta si de copii, are el chef hodoronc tronc sa se impace, iar Adrian trebuie sa accepte din prima !!! Rusine moderatoarei !!! Ruisne sa iti fie ca ai intrat in acest joc murdar !!! RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!!!!!!!!!! Speram ca CNA-ul sa dea sanctiuni asa cum se cuvine. Ce invata copiii nostrii de la un asa element ca acest Catalin cu limbajul lui de mahala folosit pe un post principal de televiziune si de la o asa emisiune denumita Mireasa pentru fiul meu ? Poate doar sa se numeasca : Mireasa pentru golanul meu !

Musafir

#70 MIREASA PENTRU GOLANUL MEU !!!

2011-12-19 11:45

MIREASA PENTRU GOLANUL MEU !!!! Ce partinitoare e Mirela Vaide-ea Bou-reanu si ce rade ! RUSINE !!! Adica dupa ce retardul de Catalin sterge pe jos cu familia lui Adrian, dupa ce il terorizeaza psihic, dupa ce face gesturi obscene si vorbeste trivial fortandu-ne sa ascultam expresii de nefolosit pe un post de televiziune vizionat la o ora de maxima audienta si de copii, are el chef hodoronc tronc sa se impace, iar Adrian trebuie sa accepte din prima !!! Rusine moderatoarei !!! Ruisne sa iti fie ca ai intrat in acest joc murdar !!! RUSINE ANTENA 1 !!!!!!!!!!!!!!!! Speram ca CNA-ul sa dea sanctiuni asa cum se cuvine. Ce invata copiii nostrii de la un asa element ca acest Catalin cu limbajul lui de mahala folosit pe un post principal de televiziune si de la o asa emisiune denumita Mireasa pentru fiul meu ? Poate doar sa se numeasca : Mireasa pentru golanul meu !
nela

#71 care este scopul supunerii la stres psihic familia pricope?/?

2011-12-21 22:35

de ce vedem zilnic materiale care implica pe adrian si pe dna marioara cred ca se urmareste sa amplifice conflictul dintre ei si intreaga casa de ce dragi organizatori chiar credeti ca cei care urmarim acest concurs nu intelegem ce urmariti? adrian a pornit cu stingul in acest concurs imaginea lui a fost sifonata inca de la inceputul concursului datorita imaginii pe care i-a facut-o dna gina cind a intrat in casa vazundul ca are 28 de ani si fiul dnsei un copil imatur asa ca a avut grija sa le povesteasca fetelor ca adrian este violent asa ca fetele l-a eliminat niciuna nu a fost interesata sa-l cunoasca singurul care si-a dat seama ca ar putea sa fie placut de fete si public a fost catalin asa ca sa-i strice imagina a inceput sa-l provoace scotind ce era mai rau din el dar cei care vedem ca este cel mai pregatit dintre toti concurentii pentru casatorie este adrian si dorim sa intre in casa o fata pe care sa o iubeasca si sa vedem o nunta sa nu uitam dragi organizatori ca aceasta emisiune se numeste mireasa pentru fiul meu si nu provocarea familiei pricope.
LIVIA

#72 concurentzi mpfm

2011-12-22 21:41

totul este o regie facuta intr-un stil .......nesimtzit. umpletzi programul tv cu aceste cacealmale .....cate parale va intra-n buzunare dupa acest stil....educativ de o calitate sub mediocra, nu avetzi pic de respect fatza de publicul care acum va urmareste din cve in ce mai putzin OPRITZI ACEASTA CACEALMA CAR NU-SI MAI ARE NICIUN ROST
livia

#73 Re: concurentzi mpfm

2011-12-23 18:21

#72: LIVIA - concurentzi mpfm

astazi  o  emisiune....super.....porcul,  anxdrei  si  mai  ales primadona     Marioara,  tzinwtzi-o  tot    asa   organizatorii     mpfm   si  vetzi  lua   peeniul  CNA  dat  de  Felix


Musafir

#74 Sacrificarea porcului = Criza Dianei !

2011-12-24 10:38

V-ati facut cu totii de ras !Si in direct si pe asa zisul FORUM in DIRECT !!! Diana e o isterica sau a baut prea mult de s-a manifestat asa azi 23-12 ? Vai de ce concurenti sunt in casa ! Si nu mai aratati bietul porc .Nu toata lumea suporta cruzimea asta ! Si oare nu e cazul sa ne adresam protectiei animalelor ca sa nu faca si copiii asa ceva ? Plus ca altii nu au ce manca si trantorii de acolo care nu merita, se lafie ghiftuiti . De aia se si cearta ! Ptr. mancare ! Au vazut ca afara e criza si ca ei acasa nu ar avea ce pune pe masa ca atatia altii , si se cramponeaza sa nu piarda ciolanul ! Sa va fie rusine ptr. o asa emisiune !

Musafir

#75

2011-12-25 20:09

autenticitate indoielnica,c hiar = '' o'' nu mai se pune problema voturilor care ......cred ca lipsesc cu desavarsire din plicurile tzinute in mana de moderatoare, atat ca desfasurare cat si ca selectzie si prezentare concurentzi este o mare........cacealma , de lunga durata cu minimum de concurentzi si aceeia de ff proasta calitate