MPFM - Reality-show : realitate sau regie?


Musafir

/ #82 Aglomeratie la intrarea in casa Mireasa pentru fiul meu ? Asa se lauda Antene 1 !

2012-01-05 11:56

In ziarul RING scria asa : Reality show-ul matrimonial care a reuşit să creeze dependenţă timp de cinci sezoane în rândul telespectatorilor din România, vine mai aproape, la Antena 1. Formatul de succes internaţional „May I call you mom?” se va numi ,,Mireasă pentru fiul meu". Frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida mărturiseşte cu încântare că ,,Mireasă pentru fiul meu" este unul dintre proiectele sale prioritare şi promite surprize de proporţii: „Va fi un sezon spectaculos, revoluţionar, mult peste ceea ce există la ora actulă în materie de reality show-uri în România şi în lume.”

Caravana emisiunii a străbătut ţara în lung şi în lat în căutarea concurenţilor care vor să-şi pună pirostriile. Sute şi sute de români din toate colţurile ţării au venit cu sufletul deschis la castingul ,,Mireasă pentru fiul meu", în speranţa că îşi vor găsi jumătatea.

Unde sunt concurentii atat de dornici ? Pe Catalin l-au luat cu arcanul dupa cum singur declara ! Atunci unde sunt cei dornici ? De ce toti vor sa plece acasa ? Poate vor altii cu adevarat dar nu sunt lasat sa intre !!!!!!!!!!!! Raspundeti Antena 1 !!!!!!!!!!!!!