Demisia șefului IGPF, Rosian Vasiloi

Au trecut aproape 4 săptămâni, de la incidentul sângeros de pe Aeroportul Internațional Chișinău, în urma căruia au decedat două persoane. Autoritățile statului au promis că vor prezenta în public un raport asupra circumstanțelor care au făcut posibil atacul terorist de la aeroport pentru a informa cetățenii, care au fost cauzele acestei tragedii, cine se face vinovat de vulnerabilitatea sistemului de securitate și control al frontierei de stat.

Constatăm cu regret că practica PAS-ului de a promite și de a nu respecta ulterior angajamentele luate rămîne singura constantă a guvernării.

În acest sens, condamnăm cu vehemență aceasta lașitate politică și lansăm un apel public de a semna petiția pentru demiterea Sefului Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, Rosian Vasiloi, care este direct responsabil de breșele în sistemul de securitate al frontierelor.CUB_(Postări_Fb_Ig)_(4).jpg

 


Coaliție pentru Unitate și Bunăstare (CUB)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Coaliție pentru Unitate și Bunăstare (CUB) să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...