NU acceptăm 2 variante în barem!!

Quoted post

Peagan

#36

2016-06-29 14:57

ba parca va sta in gat ca li se acorda si lor 5 puncte.nemancatii dracu care sunteti.aveti o logica de cacat, pentru ca nu a fost vina lor ca era patratul ala colorat cu negru si ca i-a indus in eroare.

oricum petitia voastra n-are nici un rezultat, ca ministerul decide, nu voi, asa ca pana la urma e o incercare de rahat pentru toti faza cu petitia in cazul asta.va faceti atat de ras pentru un rahat de raspuns.serios sunteti toti penibil cu "daca nu esti atent pierzi".da pai ce sa zic, bafta voua ca sunteti frustrati si dati vina pe ei, nu pe cei care au facut subiectele.

Raspunsuri

Bianca Batog
Autorul acestei petitii

#45 Re: Amuzant

2016-06-29 15:25:00

#36: Peagan -  

 Mă omule , frustrat ești tu , că nu știi să citești un grafic și cerșești 0.5! Dacă vor crește notele așa, de pomană, atunci eu nu mai intru la liceul pe care mi-l doresc! Și pentru ce? Ca să vă simţiţi voi bine? Recunoaște greșeala și gata! Nu îţi trebuie multă minte ca să îţi dai seama că e 3. Și nu, asta nu se numește prostie, ci neatenţie. Dar cel mai tare mă enervează că nu îţi recunoști greșeala. Gata! Ai ratat! Resemnează-te! Și stai chill, ministerul nu va permite ca baremul să aibă 2 variante.