Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Quoted post

elisa

#204 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, d

2013-09-04 13:42

#195: Popescu Daniela - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, din p

Pot sa stiu te rog unde ii tii pe acesti 7 caini si de unde ai bani sa ii hranesti? Sunt de rasa sau maidanezi? unde ii duci sa-si faca nevoiele? strangi murdaria daca fac kk pe strada? au vaccinarile la zi?

Raspunsuri

Popescu Daniela

#208 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lun

2013-09-04 13:45:00

#204: elisa - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eutanasierea nu este o solutie pe termen lung, d

Daca imi citeai comentariile mele ulterioare vedeai ca am scris si despre asta. Nu mai scriu din nou toata povestea, ti-am copiat-o mai jos daca vrei lamuriri exacte:

"....Eu am facut toate astea cu cainii mei (am 7 caini in total: 3 la tara, 2 la casa tatalui meu si 2 la bloc). I-am sterilizat, cipat si vaccinat. Si sunt supravegheati, la tara stau in lant (avem si gard imprejmuit de-a lungul casei de la tara), la casa stau in curte unde scrie clar pe poarta: "Intrati pe propria raspundere. Caine rau" - asta in cazul in care se trezeste poate vreun tigan sa dea o spargere si cei 2 caini de la bloc unde locuiesc, care atunci cand ies afara cu ei sunt in lesa, nu sunt lasati sa umble brambura. Eu inteleg responsabilitatea de a avea un animal, marturie imi stau anii in spate in care am crescut matze, perusi, porcusori de guinea, hamsteri, pesti si ulteriori caini sub obladuirea si rabdarea parintilor mei. Si stiu ce inseamna si in eventualitatea unei situatii de risc imi asum raspunderea fata de cainele meu cu tot ceea ce implica. Iar cand nu voi putea sa-i mai tin ii voi da la un alt stapan, competent sa ii creasca si sa-i tina asa cum facut eu pana acuma, nu ii voi lasa pe strada sa fie pericol pentru societate. "

Trei caini sunt de rasa, 4 sunt maidanezi. Sase sunt luati de pe strada, 1 l-am primit cadou. Multumita?

Cainii sunt intretinuti de mine si tatal meu, iar la bloc cand ies afara cu cei doi caini, sunt inarmata cu pungulita sa curat rahatul. Dar cred ca am sa le pun si pampers in curand pentru pipi :)))