Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Sustineti eutanasierea maidanezilor neadoptati in 30 de zile!

Darius

2013-09-02 16:06

Vă rog să daţi un like la această pagină:
https://www.facebook.com/Cainii.maidanezi.pericol.public

Musafir

2013-09-02 19:05

Nu mai vreau sa moara copii si adulti sfasiati de cainii maidanezi. Nu mai vreau ca cetatenii acestei tari sa ramana mutilati pe viata datorita atacurilor maidanezilor. Singura solutie este ca daca acesti caini raman neadoptati in 30 de zile este eutanasierea.
Alin Cososchi

2013-09-02 20:39

Tinand cont de situatie, altceva ar fi inutil. Iar cei de la guvern si parlament sa realizeze ca isi fac o imagine tare proasta cu toate mortile astea din cauza bestiilor (pentru ca totusi nu suntem in jungla, suntem in orase in general). Mai bine ar fi un 15 zile ca sa rezolvam problema cat mai repede. Cum nimeni nu s-a grabit nici pana acum sa adopte, 15 zile sunt, daca nu timp din belsug pentru adoptare, mai practice.
smile

2013-09-02 20:42

Iubesc animalele dar nu mi se pare normal ca un caine sa omoare un copil , sa te atace pe strada si sa iti fie frica sa mergi pe langa ei.
caty

2013-09-02 20:47

Sustinem eutanasierea in termen chiar mai scurt, 7-15 zile. Ne-am saturat de aceste animale, care au mai multe drepturi decat noi, pt faptele carora nu plateste nimeni.

Musafir

2013-09-02 20:56

Daca ne apucam sa ii eutanasiem dupa 30 de zile,o sa ne ia probabil 1500 de veacuri sa facem treaba buna.10 zile e destul.
Pătrunjelia
Musafir

2013-09-02 20:57

Aş vrea ca TOŢI maidanezii să fie cât mai curând strânşi de pe tot spaţiul public, şi direct eutanasiaţi, astfel s-ar face economii consistente.
Nu se mai pun cipuri, nu se mai fac vaccinurile anuale obligatorii [care oricum nu se fac la maidanezi] nu se mai alocă sume imense pentru hrănire şi nu se mai plătesc salarii angajaţilor care ar trebui să aibă grijă de ei, în spaţiile speciale amenajate.
Iar toţi nebunii care se închină maidanezilor, ar trebui OBLIGAŢI să îşi facă un control psihiatric aprofundat şi de asemenea o serie de analize pentru a se constata dacă nu sunt purtători ai unor boli periculoase datorate contactului [poate şi sexual] cu maidanezii.

Musafir

2013-09-02 21:51

Sunt un iubitor de animale...dar nu pot sa nu-mi iubesc semenii mai mult, asadar as fi de acord cu strangerea animaleleor comunitare in centre specializate, acolo unde sa li se dea o sansa(30zile)pentru a fi adoptate......abia astept sa vad cate persoane atat de implicate in apararea cainilor comunitari se vor prezenta sa adopte unul... Cainii nu trebuie judecatzi,pentru ca au instinctul animal de a-si apara teritoriul, ci cei care ii hranesc si ii tin in apropierea copiilor nostrii. Asadar....tot noi suntem vinovatzi!!!

Musafir

2013-09-02 22:04

Ar trebui eutanasiati mult mai repede de 30 de zile. La vreo 3, 4 zile.

Musafir

2013-09-02 22:36

ESTE REVOLTATOR CE SE INTAMPLA SI FAPTUL CA NIMENI NU FACE NIMIC. CATI COPII SI ADULTI TREBUIE SA MAI PLATEASCA CU VIATA CA SA NE TREZIM?
TRAIM CEL MAI PROST FILM DE GROAZA.CE PARINTI SUNTEM DACA ACCEPTAM SA NE DAM COPIII HRANA LA CAINI?
Musafir

#11 Re:

2013-09-03 02:12

#7: Pătrunjelia -

Cea mai buna propunere pe care am auzit-o pina acum!

Musafir

2013-09-03 07:44

Si in Galati sunt haite intregi si mari de caini
Ioana Popescu

#13 termen

2013-09-03 08:29

sustin eutanasierea lor in maxim 10 zile. 30 de zile este prea mult.

Musafir

#14 Re: termen

2013-09-03 08:44

#13: Ioana Popescu - termen

Da, termenul de 30 de zile e prea lung. Sunt de acord cu asta

io :)

#15 80 %

2013-09-03 08:48

din experienta proprie....mai mult de jumatate din guralivele iubitoare de javre comunitare nu ar lua acasa vreun exemplar, in cazul in care acesta ar figura pe lista de eutanasiere

Musafir

2013-09-03 08:54

Ei isi apara teritoriul. Noi de ce n-o facem?
Mihai

#17 Sa iesim in strada

2013-09-03 10:49

Daca nu se rezolva nimic, hai sa incepem sa iesim in strada, si sa ne facem vocea auzita cat mai mult.
Marius

#18 Haideti sa ne desteptam odata..

2013-09-03 10:52

Aici un iubitor de animale. Nu am fost muscat decat o singura data in copilarie, dar nu le port pica, a fost din vina mea (una bucata copil tampit arunca cu pietre in caini).
DAR, si luati acest "dar" ca pe un cuvant subliniat cu 100 de linii. Traim intr-o capitala europeana, traim intr-un oras, la naiba, ce sa mai... nu traim in jungla! Intr-adevar, bietele animale nu au nici o vina, pentru ca sunt animale, ele nu sunt fiinte rationale precum suntem noi oamenii, ci functioneaza pe cu totul alte principii, cum ar fi instinctul de supravietuire, instinctul de haita, etc. Sunt animale teritoriale, agresive cand infometate, purtatoare de boli, ce sa mai, sunt animale salbatice in toata puterea cuvantului, or in ochii mei, viata si siguranta oamenilor este la orice ora mai presus decat aceste biete patrupede, oricat de mult le-as iubi.
Daca ar fi dupa mine, as da o perioada "tampon" de cateva saptamani, poate chiar luni, pentru cei nehotarati, in care fiecare crestin iubitor de animale sa aibe timp sa adopte cainii iubiti, dupa care, tot ce este patruped pe strada(caine, pisica, sobolan), fara stapan, sa fie eutanasiat.
Iar pentru cei ce sunt impotriva: haideti sa ne desteptam, nu traim in jungla, daca iubesti un animal, adopta-l, terminati cu prostiile.
Stef

#19 Re: Haideti sa ne desteptam odata..

2013-09-03 11:00

#18: Marius - Haideti sa ne desteptam odata..

Ma bine infiati un copil, care va avea grija de voi la batranete decat sa adoptati un caine care in afara de mizerie nu face nimic bun. Parerea mea....

Bogdan Toparceanu

#20 Pentru presedintele Curtii Constitutionale

2013-09-03 11:05

Felicitari, domnule Augustin Zegrean! Pe mainile dumneavoastra este sangele victimelor cainilor comunitari! Sper sincer sa patiti si dumneavoastra ce a patit ultima victima a maidanezilor, copilul acela de patru ani. Nu copiii dumneavoastra, nu cineva din familie. Chiar dumneavoastra! Sa traiti groaza de dinaintea mortii simtindu-va membrele si corpul sfasiate de caini! Poate aceasta imagine va place mai putin, decat, va citez ”...sa ne imaginam un camp plin de caini ce sunt omorati cu batele!” Oricum, eutanasierea nu asta inseamna!
Adina Popescu

#21 Chiar daca se adopta...

2013-09-03 11:05

Chiar daca se da posibilitatea adoptarii in 30 zile, sunt persoane care tin cainele in casa o luna doua, "ca sa il salveze" de eutanasiere, apoi il dau iar in strada....
Bogdan Toparceanu

#22 Re: Haideti sa ne desteptam odata..

2013-09-03 11:08

#18: Marius - Haideti sa ne desteptam odata..

Felicitari! Un iubitor de animale inteligent! Rar asa ceva!

Marius

#23 In completare..

2013-09-03 11:13

Cred ca mai salbatic si mai primitiv este cum batranii din ziua de astazi, care au muncit o viata intreaga, nu au nici macar bani de medicamente ori copiii nascuti in mizerie sunt condamnati la o viata de mizerie. Ne dam cu totii cu capul de pereti ca este barbar si inuman sa eutanasiem cainii fara stapan, dar ramanem cu inima impietrita atunci cand trecem pe langa un cersetor care probabil nu a mai mancat de cateva zile.
Da, sunt iubitor de animale, si chiar am avut si eu un caine pentru 13 ani (a murit de curand) si stiu ce inseamna viata unui patruped, dar sa nu facem confuzie.. Orasul este infestat de aceste animale, care nu au aproape nimic in comun cu cainele pe care il crestem noi acasa. Asa cum am spus, majoritatea sunt animale salbatice, agresive, pline de boli. Da, sa ii strangem pe toti (zeci de mii, poate mai multi chiar), in adaposturi unde sa-i tinem pana la batranete, este intr-adevar o solutie frumoasa, DAR utopica. Realist vorbind, vor ajunge sa fie inghesuiti in custi, nehraniti, maltratati, neingrijiti, pentru ca.. sa nu uitam... "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul".
In ochii mei, eutanasierea nu este o cruzime, din potriva, o blandete, o solutie pe care as alege-o fara sa clipesc, daca ar fi sa aleg intre asta si a ii lasa in continuare pe strada (asta ca sa nu ma intorc la ideea cu solutia utopica si la faptul ca traim in Romania).
Si daca tot spunem sus si tare ca suntem iubitori de animale, mai bine am plange de mila ursilor bruni (de exemplu), sau altor animale pe cale de disparitie care sunt vanate in continuare, nu unor cete de animale periculoase, cu care trebuie sa impartim strazile si de care trebuie sa ne fie frica.
guest

#24 cip electonic

2013-09-03 11:30

Pentru a potoli acei "iubitori" de caini care iau cainii de la adapost si ii elibereaza pe strazi facand munca primariilor inutila, este cipul electronic implantat cainilor adoptati. Daca acel caine este prins pe strada din nou dupa adoptie, atunci persoana care a adoptat acel caine sa plateasca o amenda usturatoare. In aceste conditii acesti "mari iubitori" de javre s-ar gandi de 100 ori inainte de adopta o jigodie de caine.
Anna

#25 Victima

2013-09-03 11:46

Sunt una dintre victimele maidanezilor din Bucuresti.Am fost atacata cu atatata cruzime incat am ramas o perioada lunga cu sechele.Nu am aruncat spre ei cu nimic ,nu am facut nici un gest sa-i starnesc pur si simplu imi duceam copilul la gradinita.Am anuntat autoritatile, mentionand ca pot identifica maidanezii, au spus ca trimit un echipaj care nu a ajuns nici in ziua de azi.Eu vad acei caini zilnic pt. mine e ca si o tortura psihica.Pe langa acest lucru, mi-au administrat vaccinul antirabic 2 luni.Eu recomand celor care sunt iubitori de maidanezi sa citeasca prospectul vaccinului antirabic sa vada ce efecte secundare are acesta asupra sistemului nervos si sa mearga la Matei Bals si sa se uite la fiecare plaga muscata,plagi care se vindeca foarte greu si raman cicatrici pe toata viata.Am multumit Cerului ca m-au muscat pe mine si fiul meu nu a patit nimic ,dar oare data viitoare ce se va intampla cand eu nu voi fi langa el?