Solicităm implicarea imediată a Secției nr.4 Cluj-Napoca pentru a opri actele antisociale comise de grupul cunoscut de adolescenți romi din cartierul Plopilor.

Noi, locuitorii din cartierul Plopilor Vechi, părinți, bunici şi cetățeni de bună credință,  semnalăm Secției nr. 4 a Poliției din Cluj-Napoca, existența unui grup de adolescenți de etnie romă al cărui comportament antisocial a escaladat treptat în ultimii doi ani şi a culminat în data de 21.04.2024 cu agresarea a două familii cu copii mici, în parcul de lângă Imobilul Plopilor nr.38. Menționăm că până la acest eveniment, mai mulți locuitori ai cartierului au solicitat de nenumărate ori ajutorul Poliției Locale, dar şi al Secției nr.4, rezultatul fiind nul. Din cauza coportamentului acestui grup, odihna şi conviețuirea au devenit dificile în cartierul nostru. Suntem nevoiți în fiecare zi să suportăm urlete, înjurături şi chiar scandări instigatoare de genul: "O să vă terorizăm, românilor!", "Români proşti!" etc. De-a lungul timpului, locuitorii cartierului, îndeosebi copiii şi mamele acestora, se simt în totală nesiguranță pe străzile şi la locurile de joacă din cartier.

Solicităm intervenția promptă a Poliției Române, îndepărtarea de pe străzile oraşului a acestor elemente antisociale şi reeducarea lor în centre speciale conform normelor impuse de lege. 


Locatari ai cartierului Plopilor.    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Locatari ai cartierului Plopilor. va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...