S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-16 20:01


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-16 23:19



Musafir

#2578 Re:

2013-09-17 05:39

#2564: -

Parerea lui CTP despre gay. Nu e de acord cu homosexualitatea in public

Link-ul duce catre un clip muzical al unor transsexuali. L-am raportat. Nu stiti ce glume proaste sa mai faceti.

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-17 13:08


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-17 13:13



Musafir

#2581 Re: Re:

2013-09-17 18:21

#2578: - Re:

Travestiti. E o diferenta, transexualii sunt cei care fac operatie de schimbare a sexului ori tipii respectivi nu au vagin, au declarat asta in anumite interviuri. (Te-ai speriat? Ia o cruce si loveste-ti fruntea cat de tare poti de ea) :P

Cătălin M.

#2582 Re: Re: Re:

2013-09-17 19:01

#2581: - Re: Re:

Împresia mea, după tot şirul ăsta de comentarii, este că există oameni care au o preocupare excesivă şi bolnăvicioasă faţă organele sexuale, anatomia, dinamica şi toate detaliile şi particularităţile mai mult sau mai puţin "exotice" care ţin de acestea.  O lume bizară. părerea mea!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-18 01:51



Musafir

#2584 Re: Re: Re:

2013-09-18 06:38

#2581: - Re: Re:

Travestiti. E o diferenta, transexualii sunt cei care fac operatie de schimbare a sexului ori tipii respectivi nu au vagin, au declarat asta in anumite interviuri. (Te-ai speriat? Ia o cruce si loveste-ti fruntea cat de tare poti de ea) :P

Totusi nu suntem cretini.

Travestitii nu fac decat sa poarte hainele sexului opus, poate sa se machieze un pic, dar atat. Nu ca ar fi mai sanatosi la cap, dar cel putin au sanse mai mari de revenire completa, fara sa fie afectati fizic cu nimic.

Cei care sufera mastectomii/ implanturi de silicon, fac tratament cu hormoni si isi schimba genul in acte, unii casatorindu-se cu persoane de sex opus -  de sex opus doar oficial, fireste (ca Thomas Beatie asta, daca nevasta-sa nu era cumva in aceeasi situatie, femeie doar in acte) nu sunt travestiti ci transsexuali, dupa cum ei singuri declara.

Adevarul este ca putini transsexuali indeparteaza organele genitale cu care s-au nascut.

Motivul este simplu, exista mari sanse ca aparatul ''nou'' incropit de medici sa nu functioneze iar ei sa piarda sensibilitatea in acea zona de tot. In cazul femeilor devenite ''barbati'', ele/ei isi asuma un risc pastrandu-si aparatul genital pentru ca expunerea la un nivel ridicat de testosteron creste foarte mult probabilitatea de a face cancer. Asadar acesti oameni isi asuma, pentru tot restul vietii, ca vor fi femei cu penis sau barbati cu vagin.

In al doilea articol citat de mine de asemenea observam ca unii medici, specializati in asa ceva, indeamna femeile devenite ''barbati'' sa isi recolteze ovule inainte de a incepe tratamentul, pentru a se asigura ca daca pe viitor vor sa poarte sarcini, au la dispozitie popriul material genetic (uneori, tratamentul cu hormoni  le afecteaza fertilitatea). Va sa zica aceasta varianta aberanta e luata in considerare nu numai de cei afectati psihic (transsexualii) ci si de medici, probabil satui de razgandirile lor.

Daca ne luam dupa comentariile multora (platiti sau nu) sub asemenea articole, observam o detasare fata de lumea reala, fata de natura. Problema este grava pentru ca autoritatile participa direct la incurajarea acestei tulburari psihice, permitand nu doar ca oamenii sa isi schimbe sexul ci ca ei sa mimeze aceasta schimbare, avand in acelasi timp sani falsi si penis sau pilozitate faciala si gonade feminine, deci neincadrandu-se in niciunul dintre genuri. Ca in acte mama biologica sa fie trecuta drept tata e o aberatie cu n-a mai vazut Pamantul.

Deviza ''comunitatii LGBT'' este ca oricine poate fi orice vrea, indiferent daca prin asta incalca drepturile altora (de pilda drepturile minorilor adoptati de homosexuali sau nascuti de transsexuali care oficial sunt barbati).

 


Musafir

#2585 Re: Re: Re: Re:

2013-09-18 07:05

#2582: Cătălin M. - Re: Re: Re:

Mai ales tu care la un momentdat vorbeai cu pasiune si pofta despre anus si fecale. :)))

Una peste alta, emisiunea a fost misto, adica nunta celor doi tipi, a spart audientele si datorita acestui lucru, in viitor cat mai multe televiziuni vor "exploata" persoanele gay.


Musafir

#2586

2013-09-18 08:52

Numai unii ca voi ar putea sa vada ''pasiune si pofta'' unde exista numai repulsie si dezgust. Am intalnit atitudinea de mai multe ori in aceasta discutie, unii postau de pilda imagini porno cu gay si ii indemnau pe altii sa ''se minuneze si sa se masturbeze'', convinsi fiind (deduc) ca asemenenea imagini ar starni imaginatia oricui, ca toti avem aceste inclinatii dar le reprimam.

Imi aduce aminte de documentarul Chicken Hawk, despre pedofilii homosexuali din SUA, care la fel, sunt convinsi ca un zambet sau o prvire din partea unui baiat de 10 ani e o invitatie la a il molesta.

E de inteles oarecum; perceptia distorsionata asupra realitatii nu se limiteaza numai la aspectul sexual ci si la relatiile cu altii. Toti cei care imbratiseaza inclinatiile sexuale deviante sunt atat de bolnavi dupa acceptare incat o vad unde nu e sau presupun ca toata lumea e la fel ca ei.

 

Una peste alta, emisiunea a fost misto, adica nunta celor doi tipi, a spart audientele si datorita acestui lucru, in viitor cat mai multe televiziuni vor "exploata" persoanele gay.

A spart audientele in primul rand pentru ca multi au curiozitatea sa vada bizarerii.

Aspectul nu e de gluma avand in vedere cum functioneaza subversiunea prin mass-media, lucru documentat de mai multi experti (parca si Chomsky, nu retin exact).  Ideea e ca intr-o tara conservatoare apar - finantate de afara - trusturi media care la inceput par inofensive, amestecand programe apreciate de public cu o doza de ''inovatii''  ignorabile (doza marita pe parcurs).  Acestea devin populare si sunt urmarite de majoritatea, devenind sursele primare de informare si divertisment. Pe parcurs incep sa promoveze cat mai fatis cauze respinse anterior de respectiva populatie, cum ar fi in cazul asta acceptarea (chiar sarbatorirea) deviatiilor sexuale. Daca la inceput sustinatorii si indiferentii intruneau 5% sau 10% , peste cativa ani numarul lor creste datorita expunerii constante la materiale de propaganda.

In viata cotidiana noi nu interactionam cu cei 20  de milioane de concetateni (sau cati mai sunt) pentru a afla parerea lor despre asa ceva, dar cei mai multi dintre noi se uita zilnic la televizor, asa incat acesta incepe sa ne defineasca perceptia asupra realitatii. Daca materialele pro-homosexualitate abunda, suntem facuti sa credem ca de fapt cei mai multi dintre noi aproba acest stil de viata. Cand indiferenta  ajunge la cote foarte mari (oamenii sunt obisnuiti sa tot auda despre homosexuali si nu le mai pasa), deja suntem asaltati de propaganda care ne face sa credem ca vom fi ostracizati daca ''discriminam''.

In final ajunge sa se rastoarne ponderea celor care aproba si dezaproba asa ceva, tara ramanand cu 5-10% ''radicali'' care refuza sa isi schimbe convingerile si sa mearga pe valul urmat de toti ceilalti.

 

 

 

 

 

Cătălin M.

#2587 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-09-18 12:50

#2585: - Re: Re: Re: Re:

M-a ferit Dumnezeu de asemenea pasiuni şi pofte, cred că ma confunzi.


Musafir

#2588

2013-09-18 14:54

You people are so wrong. Stop acting like its 1000 AD. God loves us all. You have no right to tell someone who to love. Just like I have no right to tell you that you must be gay. Your actions are causing 1000's of teens to commit suicide every year and you never know the reason why. your actions cause other people to think its ok to bully, harass, and even kill.Grow up Romania.

Musafir

#2589

2013-09-18 18:03

despre incalcarea drepurilor noastre
si cum actioneaza "comunitatea" (mai degraba mafia) LGTB

bineinteles ca sesizarile noastre nu sunt luate in seama

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/CNDC+Amenda+pentru+discriminarea+comunitatii+gay+dupa+protestul+

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2590 Re:

2013-09-18 18:10

#2588: -

You people are so wrong.

Cumva oi fi aceeasi persoana care a definit poporul roman "stupid people"?

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2591 Re:

2013-09-18 18:15

#2589: -

Pai sigur... unde altundeva puteau mai bine sa-si expuna propaganda, daca nu in inima traditionalismului?!

Iar daca directorul muzeului se disculpa folosind ca justificare faptul ca face cultura, da, aici este vorba de subcultura.

Dar toate astea sunt diversiuni!


Musafir

#2592

2013-09-18 18:49

PROPAGANDA HOMOSEXUALĂ ÎN ŞCOLI. CAZUL "GEORGE COŞBUC"
Părinţi, homosexualii au pus ochii pe copiii voştri.

http://www.alianta-familiilor.ro/georgecosbuc.html

Musafir

#2593

2013-09-18 22:40

"Relaxarea moravurilor sexuale în societatea contemporană pare o hemoragie de neoprit – am relatat deja exemplul Noii Zeelande unde, la câteva zile de la legiferarea „căsătoriei” între homosexuali, se cere deja dreptul la căsătoria în grup. Mai grav, Olanda, prima țară din lume care a recunoscut aceste așa-zise „căsătorii între persoane de același sex” (2001) admite acum oficial existența unui grup de lobby pedofil."

http://www.petitieonline.com/forum/63785/start/2575

Musafir

#2594

2013-09-18 23:20

Hai nu fi ipocriti! ] "Romania este o tara sfanta" Daca ar fi sa ne luam dupa sondaje, care arata ca peste 90% dintre romani se declara credinciosi si spun ca merg la Biserica, am crede ca avem o societate perfecta, si ca toti ne iubim aproapele. Multi ne mandrim ca o respectam, ca o invatam copiilor nostri, insa realitatea ne contrazice brutal.

Inversunarea impotriva homosexualilor, denigrarea femeii si abuzul fizic si verbal, ura fata de persoanele de alta religie sau rasa sunt la ele acasa in Romania. Si cel mai des auzim mesaje de ura venind de la persoane tinere, care urasc cu patima, cu convingere. In mod paradoxal, ii auzim pe multi folosind Biblia pentru a-si justifica ura. Unii ar fi in stare chiar sa raspunda ca isi iubesc aproapele, cu conditia sa nu fie tigan, maghiar sau homosexual.
Cred insa ca aceasta atitudine este daunatoare nu numai pentru individ, ci pentru societate ca intreg. Cati din voi va lasati fiicele sa se desfraneze? Fie ca cel fara de pacat sa arunce primul piatra. Vad ca aici sunt multi cu biblia pe buze atunci cand le serveste scopurilor, dar niciunul nu poate spune cu mana pe inima ca viata lui si-o ghideaza dupa cuvantul lui Dumnezeu. Bine, ca homosexualii practica “sodomia”, dar cate dintre specimenele feminine de aici care apara cu indarjire ortodoxia atat de draga poporului roman nu au pus fundul sau gura la bataie? De ce va mai bateti cu pumnul in piept ca un popor barbar si incapabil de a face fata realitatii din jurul vostru si ii judecati pe altii cand voi nu sunteti nici pe departe fara de pacat?

Suntem imaginea unui popor care si-a cristalizat mentalitatea medievala, si-a insusit-o si se ascunde in spatele ei numind-o identitate nationala in numele Lui Dumnezeu. Un popor care isi face cruce in fata bisericii iar apoi scuipa pe jos si injura mai abitir ca un birjar, un popor care se lauda ca asculta de invatatura lui Iisus Hristos, dar instiga la ura, exilare, moarte. Pentru voi, oameni buni, se pare ca Hristos a intors obrazul si s-a lasat crucificat. Oare El ce o crede acum vazandu-va cum va folositi de numele Lui pentru a instiga la ura?

De asta oamenii care au un dram de minte in cap pleaca, isi cauta identitatea in tari si printre popoare mai pregatite sa accepte lucrurile, popoare progresive care nu au scos crucea si tamaia cand modernitatea le-a batut la usa. Si nu doar homosexualii, ca sunt convinsa ca nu doar ei, ci orice om cu un minim de bun simt si un pic de creier in cap se cruceste cand va vede de ce sunteti capabili si se gandeste de doua ori daca sa isi poarte identitatea de roman cu capul sus sau cu ochii in pamant, daca a fi roman inseamna a fi ca majoritatea celor ce posteaza pe aici. Sa va fie rusine! Si nu doar pentru cum tratati problema homosexualilor, ci pentru cum va ascundeti lasi in spatele divinitatii cand vine vorba de a accepta ceva ce VOUA nu va convine. Sunt curioasa ce veti face cand va veti lovi de situatia in care fiul/fiica va veni sa va spuna ca e homosexuala sau lesbiana? :) veti arunca cu pietre? Nu mai judecati ceva ce nu intelegeti sau va faceti ca nu intelegeti! Plus ca te nasti asa, cine e atat de masochist sa "aleaga" sa fie homosexual intr-o tara ca asta? voi doar din punct de vedere sexual ganditi? hai sa o luam si pe partea heterosexuala: sunt atatia care practica in relatie sexul anal sau cel oral. Sau cati dintre barbatii de aici nu s-au inchipuit intre 2 femei? Mai lasati-le naibii de filme porno ... ca's filme! Cati dintre voi ati stat de vorba cu un homosexual/lesbiana ca sa vedeti ce experienta in viata are ? sa vedeti daca are vreun talent, cultura? cati dintre voi? Niciunul! desi sunt absolut convinsa ca ati dat mana cu o persoana gay, ati vorbit dar habar nu aveati de orientarea lor sexuala. Sa va fie rusine!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-09-19 00:47



Musafir

#2596

2013-09-19 06:25

Suntem o tara in care mai bine de 85% s-au declarat crestini. Dumnezeu spune foarte clar in Biblie, casatoria intre doua persoane de acelasi sex este un pacat si Dumnezeu de la inceput a lasat ca familia sa fie formata din barbat si femeie. Cine crede ca te nasti homosexual este doar intoxicat de cei care vor sa introduca in lume homosexualitatea. Aceasta este o boala a sufletului, sau mai bine spus in termeni religiosi, este un pacat pe care oamenii vor sa il faca public si fara nici o remuscare fata de cei din jurul lor. Sa nu uitam de ce au fost nimicite cetatile Sodoma si Gomora (care de putina vreme au si fost descoperite de cercetatori). Unul din marile pacate care se savarseau in aceste cetati era homosexualitatea. Ganditi-va doar ca am ajuns vremuri in care aceasta "boala" a ajuns sa fie o alegere. Fiecare alege daca vrea sa fie homosexual sau nu. Intrebarea mea este: Cine alege sa fie contaminat de o boala, chiar si una sufleteasca sau mentala? Eu unul cred ca nimeni nu doreste acest lucru decat daca nu are nici o frica de Dumnezeu.

Musafir

#2597

2013-09-19 08:45

Sustin 100% aceasta petitie!.Doamne ai mila de noi, crestini care am uitat de Dumnezeu!Nu vreau ca fetita mea sa nu stie ce e normal si lasat de Dumnezeu si sa vada cu ochii ei inocenti orgii si sodomii..pentru ca din pacate asta e doar inceputul..ce e mai greu acum urmeaza

Musafir

#2598 Re:

2013-09-19 09:48

#2589: -

Super! E mica amenda!

George

#2599 Re:

2013-09-19 10:09

#2594: -

Intr-o conversatie cu o doamna acum cateva luni, aceasta mi-a spus o vorba: "George, Romania inca se afla la confluenta dintre comuna primitiva si satul medieval". A avut dreptate. Adevarat, peste 80% s-au declarat crestini. Dar una e vorba, alta e fapta. Cat despre parafrazarea unei carti scrise cu niste mii de ani in urma, hai sa fim seriosi. Sigur, e frumos sa crezi ca atunci cand esti la ananghie exista o forta superioara care te va ridica, te va ajuta pentru ca asta face religia dintotdeauna, profita de slabiciunile unui individ cu scopul de a-i vinde cheia catre o asa-zisa biruinta. Vezi exemplul preotilor, multi se duc duminica la spovedanie, cred ca preotul le-a sters pacatele, totul ca luni sa o ia de la capat si mereu sa se "spele pe maini" duminica la altar, sub poala preotului. Cel mai tragi-comic lucru: multi oameni traiesc cu impresia ca dandu-i bani preotului sub diverse ocazii, isi vor asigura un loc de cinste in asa-numitul rai.

Una peste alta, as fi vrut sa nu citesc in presa de azi stirea care m-a adus aici. Despre petitie vad ca s-a discutat masiv, ma limitez la a marturisi ca nu o voi semna vreodata.


Musafir

#2600

2013-09-19 10:18

cred ca suntem niste naivi acceptand pas cu pas toate pretentiile celor "'minoritari'' au ajuns incet dar sigur sa impuna reguli iar majoritatea va deveni cit de curand minoritate ;
ar tebui sa ne trezim pana nu este prea tarziu



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...