S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2581 Re: Re:

2013-09-17 18:21

#2578: - Re:

Travestiti. E o diferenta, transexualii sunt cei care fac operatie de schimbare a sexului ori tipii respectivi nu au vagin, au declarat asta in anumite interviuri. (Te-ai speriat? Ia o cruce si loveste-ti fruntea cat de tare poti de ea) :P

Raspunsuri

Cătălin M.

#2582 Re: Re: Re:

2013-09-17 19:01:16

#2581: - Re: Re:

Împresia mea, după tot şirul ăsta de comentarii, este că există oameni care au o preocupare excesivă şi bolnăvicioasă faţă organele sexuale, anatomia, dinamica şi toate detaliile şi particularităţile mai mult sau mai puţin "exotice" care ţin de acestea.  O lume bizară. părerea mea!


Musafir

#2584 Re: Re: Re:

2013-09-18 06:38:21

#2581: - Re: Re:

Travestiti. E o diferenta, transexualii sunt cei care fac operatie de schimbare a sexului ori tipii respectivi nu au vagin, au declarat asta in anumite interviuri. (Te-ai speriat? Ia o cruce si loveste-ti fruntea cat de tare poti de ea) :P

Totusi nu suntem cretini.

Travestitii nu fac decat sa poarte hainele sexului opus, poate sa se machieze un pic, dar atat. Nu ca ar fi mai sanatosi la cap, dar cel putin au sanse mai mari de revenire completa, fara sa fie afectati fizic cu nimic.

Cei care sufera mastectomii/ implanturi de silicon, fac tratament cu hormoni si isi schimba genul in acte, unii casatorindu-se cu persoane de sex opus -  de sex opus doar oficial, fireste (ca Thomas Beatie asta, daca nevasta-sa nu era cumva in aceeasi situatie, femeie doar in acte) nu sunt travestiti ci transsexuali, dupa cum ei singuri declara.

Adevarul este ca putini transsexuali indeparteaza organele genitale cu care s-au nascut.

Motivul este simplu, exista mari sanse ca aparatul ''nou'' incropit de medici sa nu functioneze iar ei sa piarda sensibilitatea in acea zona de tot. In cazul femeilor devenite ''barbati'', ele/ei isi asuma un risc pastrandu-si aparatul genital pentru ca expunerea la un nivel ridicat de testosteron creste foarte mult probabilitatea de a face cancer. Asadar acesti oameni isi asuma, pentru tot restul vietii, ca vor fi femei cu penis sau barbati cu vagin.

In al doilea articol citat de mine de asemenea observam ca unii medici, specializati in asa ceva, indeamna femeile devenite ''barbati'' sa isi recolteze ovule inainte de a incepe tratamentul, pentru a se asigura ca daca pe viitor vor sa poarte sarcini, au la dispozitie popriul material genetic (uneori, tratamentul cu hormoni  le afecteaza fertilitatea). Va sa zica aceasta varianta aberanta e luata in considerare nu numai de cei afectati psihic (transsexualii) ci si de medici, probabil satui de razgandirile lor.

Daca ne luam dupa comentariile multora (platiti sau nu) sub asemenea articole, observam o detasare fata de lumea reala, fata de natura. Problema este grava pentru ca autoritatile participa direct la incurajarea acestei tulburari psihice, permitand nu doar ca oamenii sa isi schimbe sexul ci ca ei sa mimeze aceasta schimbare, avand in acelasi timp sani falsi si penis sau pilozitate faciala si gonade feminine, deci neincadrandu-se in niciunul dintre genuri. Ca in acte mama biologica sa fie trecuta drept tata e o aberatie cu n-a mai vazut Pamantul.

Deviza ''comunitatii LGBT'' este ca oricine poate fi orice vrea, indiferent daca prin asta incalca drepturile altora (de pilda drepturile minorilor adoptati de homosexuali sau nascuti de transsexuali care oficial sunt barbati).

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...