S.O.S. familia!


Musafir

/ #2586

2013-09-18 08:52

Numai unii ca voi ar putea sa vada ''pasiune si pofta'' unde exista numai repulsie si dezgust. Am intalnit atitudinea de mai multe ori in aceasta discutie, unii postau de pilda imagini porno cu gay si ii indemnau pe altii sa ''se minuneze si sa se masturbeze'', convinsi fiind (deduc) ca asemenenea imagini ar starni imaginatia oricui, ca toti avem aceste inclinatii dar le reprimam.

Imi aduce aminte de documentarul Chicken Hawk, despre pedofilii homosexuali din SUA, care la fel, sunt convinsi ca un zambet sau o prvire din partea unui baiat de 10 ani e o invitatie la a il molesta.

E de inteles oarecum; perceptia distorsionata asupra realitatii nu se limiteaza numai la aspectul sexual ci si la relatiile cu altii. Toti cei care imbratiseaza inclinatiile sexuale deviante sunt atat de bolnavi dupa acceptare incat o vad unde nu e sau presupun ca toata lumea e la fel ca ei.

 

Una peste alta, emisiunea a fost misto, adica nunta celor doi tipi, a spart audientele si datorita acestui lucru, in viitor cat mai multe televiziuni vor "exploata" persoanele gay.

A spart audientele in primul rand pentru ca multi au curiozitatea sa vada bizarerii.

Aspectul nu e de gluma avand in vedere cum functioneaza subversiunea prin mass-media, lucru documentat de mai multi experti (parca si Chomsky, nu retin exact).  Ideea e ca intr-o tara conservatoare apar - finantate de afara - trusturi media care la inceput par inofensive, amestecand programe apreciate de public cu o doza de ''inovatii''  ignorabile (doza marita pe parcurs).  Acestea devin populare si sunt urmarite de majoritatea, devenind sursele primare de informare si divertisment. Pe parcurs incep sa promoveze cat mai fatis cauze respinse anterior de respectiva populatie, cum ar fi in cazul asta acceptarea (chiar sarbatorirea) deviatiilor sexuale. Daca la inceput sustinatorii si indiferentii intruneau 5% sau 10% , peste cativa ani numarul lor creste datorita expunerii constante la materiale de propaganda.

In viata cotidiana noi nu interactionam cu cei 20  de milioane de concetateni (sau cati mai sunt) pentru a afla parerea lor despre asa ceva, dar cei mai multi dintre noi se uita zilnic la televizor, asa incat acesta incepe sa ne defineasca perceptia asupra realitatii. Daca materialele pro-homosexualitate abunda, suntem facuti sa credem ca de fapt cei mai multi dintre noi aproba acest stil de viata. Cand indiferenta  ajunge la cote foarte mari (oamenii sunt obisnuiti sa tot auda despre homosexuali si nu le mai pasa), deja suntem asaltati de propaganda care ne face sa credem ca vom fi ostracizati daca ''discriminam''.

In final ajunge sa se rastoarne ponderea celor care aproba si dezaproba asa ceva, tara ramanand cu 5-10% ''radicali'' care refuza sa isi schimbe convingerile si sa mearga pe valul urmat de toti ceilalti.

 

 

 

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...