S.O.S. familia!


Musafir

/ #2594

2013-09-18 23:20

Hai nu fi ipocriti! ] "Romania este o tara sfanta" Daca ar fi sa ne luam dupa sondaje, care arata ca peste 90% dintre romani se declara credinciosi si spun ca merg la Biserica, am crede ca avem o societate perfecta, si ca toti ne iubim aproapele. Multi ne mandrim ca o respectam, ca o invatam copiilor nostri, insa realitatea ne contrazice brutal.

Inversunarea impotriva homosexualilor, denigrarea femeii si abuzul fizic si verbal, ura fata de persoanele de alta religie sau rasa sunt la ele acasa in Romania. Si cel mai des auzim mesaje de ura venind de la persoane tinere, care urasc cu patima, cu convingere. In mod paradoxal, ii auzim pe multi folosind Biblia pentru a-si justifica ura. Unii ar fi in stare chiar sa raspunda ca isi iubesc aproapele, cu conditia sa nu fie tigan, maghiar sau homosexual.
Cred insa ca aceasta atitudine este daunatoare nu numai pentru individ, ci pentru societate ca intreg. Cati din voi va lasati fiicele sa se desfraneze? Fie ca cel fara de pacat sa arunce primul piatra. Vad ca aici sunt multi cu biblia pe buze atunci cand le serveste scopurilor, dar niciunul nu poate spune cu mana pe inima ca viata lui si-o ghideaza dupa cuvantul lui Dumnezeu. Bine, ca homosexualii practica “sodomia”, dar cate dintre specimenele feminine de aici care apara cu indarjire ortodoxia atat de draga poporului roman nu au pus fundul sau gura la bataie? De ce va mai bateti cu pumnul in piept ca un popor barbar si incapabil de a face fata realitatii din jurul vostru si ii judecati pe altii cand voi nu sunteti nici pe departe fara de pacat?

Suntem imaginea unui popor care si-a cristalizat mentalitatea medievala, si-a insusit-o si se ascunde in spatele ei numind-o identitate nationala in numele Lui Dumnezeu. Un popor care isi face cruce in fata bisericii iar apoi scuipa pe jos si injura mai abitir ca un birjar, un popor care se lauda ca asculta de invatatura lui Iisus Hristos, dar instiga la ura, exilare, moarte. Pentru voi, oameni buni, se pare ca Hristos a intors obrazul si s-a lasat crucificat. Oare El ce o crede acum vazandu-va cum va folositi de numele Lui pentru a instiga la ura?

De asta oamenii care au un dram de minte in cap pleaca, isi cauta identitatea in tari si printre popoare mai pregatite sa accepte lucrurile, popoare progresive care nu au scos crucea si tamaia cand modernitatea le-a batut la usa. Si nu doar homosexualii, ca sunt convinsa ca nu doar ei, ci orice om cu un minim de bun simt si un pic de creier in cap se cruceste cand va vede de ce sunteti capabili si se gandeste de doua ori daca sa isi poarte identitatea de roman cu capul sus sau cu ochii in pamant, daca a fi roman inseamna a fi ca majoritatea celor ce posteaza pe aici. Sa va fie rusine! Si nu doar pentru cum tratati problema homosexualilor, ci pentru cum va ascundeti lasi in spatele divinitatii cand vine vorba de a accepta ceva ce VOUA nu va convine. Sunt curioasa ce veti face cand va veti lovi de situatia in care fiul/fiica va veni sa va spuna ca e homosexuala sau lesbiana? :) veti arunca cu pietre? Nu mai judecati ceva ce nu intelegeti sau va faceti ca nu intelegeti! Plus ca te nasti asa, cine e atat de masochist sa "aleaga" sa fie homosexual intr-o tara ca asta? voi doar din punct de vedere sexual ganditi? hai sa o luam si pe partea heterosexuala: sunt atatia care practica in relatie sexul anal sau cel oral. Sau cati dintre barbatii de aici nu s-au inchipuit intre 2 femei? Mai lasati-le naibii de filme porno ... ca's filme! Cati dintre voi ati stat de vorba cu un homosexual/lesbiana ca sa vedeti ce experienta in viata are ? sa vedeti daca are vreun talent, cultura? cati dintre voi? Niciunul! desi sunt absolut convinsa ca ati dat mana cu o persoana gay, ati vorbit dar habar nu aveati de orientarea lor sexuala. Sa va fie rusine!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...