Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!


Musafir

#35301 Re: Noi am tras un semnal de alarma dar ...

2015-03-13 08:41

#35300: - Noi am tras un semnal de alarma dar ... 

Puteti sa-i injurati, sa-i mascariti si sa-i bateti cat vreti pe acesti indivizi pentru ca noi vom pleca acasa iar ei vor ramane, desi sunt frecatori de tipari in combinat.
Si stiti de ce? Ca in Parlament!!! Ei au imunitate sindicala si obrazul mai gros ca talpa opincii.

HOTIIII..........

#35302 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Premierul Victor Ponta s-a întâlnit cu reprezentanții sindicatelor d

2015-03-13 09:03

HOTIII...

#35303 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-03-13 09:09

#35274: OLTCHIM - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 
 
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

 https://www.facebook.com/Fairsolve

 

HOTIII...

#35304 Re: Publicitate! Sa nu spuna domnu Piperea ca noi nu-i apreciem activitatea:

2015-03-13 09:16

#26088: - Publicitate! Sa nu spuna domnu Piperea ca noi nu-i apreciem activitatea: 

 

http://www.rominsolv.ro/

Societatea profesională cu răspundere limitată RomInsolv a fost înfiinţată  în jurul unuia dintre cei mai renumiţi specialişti în domeniul insolvenţei, Gheorghe Piperea.

https://www.fairsolve.com/despre-noi

Vinzi sau cumperi?

FAIRSOLVE.com permite atât participarea la o licitaţie în calitate de cumpărător, cât şi deschiderea de licitaţii în calitate de vânzător. Platforma noastră este liantul dintre piaţă şi participanții la procedurile prin care bunurile trebuie transformate în bani.

MEMBRI FONDATORI:

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)

 

GHEORGHE PIPEREA

Profesor de drept, avocat şi practician în insolvenţă, vice-preşedintele UNPIR
 

FLORIAN MATEIŢĂ

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

MIRCEA DEACONU

Practician în insolvenţă
(partener RomInsolv)
 

LUCIAN DESPOIU

Fondator şi Managing Partner Kondiment, unul dintre pionierii marketingului online din România
 

DRAGOŞ STANCA

Managing Partner Thinkdigital, specialist în comunicare media şi antreprenor
 
 
 
OLTCHIM

#35305 Planul de Reorganizare a Oltchim S.A. a fost aprobat de către creditori in cadrul Adunării Generale

2015-03-13 09:18

http://www.rominsolv.ro/incepand-cu-data-09-03-2015

În data de 09.03.2015, a avut loc Adunarea Generala a Creditorilr Oltchim S.A., având ca ordine de zi exprimarea votului cu privire la Planul de Reorganizare propus de consorţiul de administratori RomInsolv SPRL şi BDO Bussines Restructuring.
La doi ani de la deschiderea procedurii de insolvenţă a Oltchim S.A., echipa formata din administratorii judiciari si administratorul special, am întocmit Planul de Reorganizare care a strâns de la unele categorii de creanţe voturi pozitive in proporţie de 100%.
La vot au fost prezenţi creditori reprezentând 94% din valoarea totală a masei credale iar rezultatul voturilor pentru aprobarea planului de reorganizare, este unul pe măsura eforturilor şi a aşteptărilor tuturor celor care au lucrat în ultimii doi ani pentru a face posibilă reorganizarea Oltchim S.A.
Creditorii garantaţi au votat în proporţie de 86,8% pentru aprobarea planului de reorganizare.
Categaria creanţelor salariale a votat în proporţie de 75,72% pentru aprobarea planului de reorganizare.
Creditori bugetari au votat în proporţie de 98,04% pentru aprobarea planului de reorganizare.
Categoria creditorilor indispensabili a votat 100% pentru aprobarea planului de reorganizare.
Creditorii chirografari votând în proporţie de 66,98% pentru aprobarea planului de reorganizare a Oltchim S.A.

Planul de reorganizare se afla pe site-ul nostru la secţiunea “Dosare în derulare” şi poate fi accesat pe bază de user si parolă.
Procesul verbal al Adunării Generale a Creditorilor este pus la dispoziţie tuturor creditorilor Oltchim S.A. în urma unei solicitări la adresa de email-home rominsolv.ro

 

HOTIII.....

#35306 Fairsolv - bunuri executate silit:

2015-03-13 09:29

http://prezentarehale.rominsolv.ro/index.html

HALE INDUSTRIALE

Amplasament
Complexul are o suprafaţă de 6 ha şi este amplasat vis-a-vis de CNADR, pe strada Preciziei din sectorul 6 al capitalei, stradă, unde sunt locate sedii sau puncte de producţie şi logistică ale unor companii importante precum Coca-Cola, Cesarom, Valrom, URBIS, Prefabricabile Vest etc. Strada Preciziei face parte din Zona Platforma Industriilor a cartierului Militari şi este delimitată la Nord de Bulevardul Iuliu Maniu (Liceul Auto), la Vest de Calea Ferata si Centura Bucuresti la Sud de Bulevardul Timişoara şi la Est de Strada Valea Cascadelor şi Strada Moinesti.

Accesibilitate
Transportul urban este aigurat de catre RATB (tramvaie 8,25,35, troleibuzele 61,62,) şi linii de noapte - N115,N116,N120 şi metroul M3 magistrala Industriilor-Eroilor.
Componenţă
Proprietatea imobiliară de tip industrial se compune din hale cu supafaeţe de 8762 mp respectiv 1870 mp, clădire de birouri finisată şi amenajată in suprafaţă de 2040 mp, atelier (375.08mp), staţie ITP, service, atelier vulcanizare, atelier vopsitorie, parcări si clădiri proiectate pentru funcţiunea industrială dotate cu instalaţii electrice de iluminat şi forţă, instalaţii sanitare şi apa-canal, instalaţii de ventilaţie şi stingere a incendiului.


Utilităţi
Punct trafo propriu, apă caldă şi caldură RADET , centrală termică electrică, curent electric de forţă, apa rece curentă, canalizare cu staţie de separare şi epurare, sistem de securitate acces in cladirea de birouri şi in depozit, sistem antiincendiu.

 

HOTIII.....

#35307 Re: CREANTELE OLTCHIM: CINEMA FILM OLTCHIM SI ARPECHIM, PREZINTA...

2015-03-13 09:32

#35234: CREANTELE OLTCHIM: CINEMA FILM OLTCHIM SI ARPECHIM, PREZINTA... - CREANTELE OLTCHIM: CINEMA FILM OLTCHIM SI ARPECHIM, PREZINTA... 

 

http://www.rominsolv.ro/cine-i-desemnat-sa-infiga

FLORIAN MATEITA

Cine-i desemnat să înfigă ţăruşul în inimă, să o facă!

 

Vampirul economic nu este o ficţiune. Este prezent sub forma unui cod fiscal şi acţionează în timpul programului de lucru. Ţi se prezintă sub forma unei persoane agreabile, îţi prezintă planurile, proiecţiile şi te face să visezi nemurirea dinastică, alături de el. 

Semnezi contractul şi colţii lui se înfig în conturile tale de lichidităţi. Este bineştiut, înţepătura vampirului poate să îi contamineze pe cei atacaţi. Muşcătura lui provoacă o sete ancestrală şi, la rândul tău, este posibil să sfârşeşti prin a căuta victime cu lichiditate. După cum arată statisticile, nu sunt rare cazurile în care victimele devin, la rândul lor, vampiri.

În scurt timp de la contaminare, observi cum situaţiile financiare se deformează sub apăsarea unui bulgăre de datorii pe care vampirul, hipnotizându-te permanent cu o imagine strălucitoare a viitorului, te îndeamnă să-l rostogoleşti. În tot acest timp, va sta alături de tine şi îţi va sug* sângele. Munca ta, energia ta, banii tăi, vor fi devorate. Tu nu mai ai propriul tău sânge şi propria ta energie pe care să i le oferi, deci va trebui să le găseşti sau să mori lichidat. Din clipa în care alegi să nu mori, eşti şi tu un vampir.

Mediul economic ia măsuri împotriva vampirilor şi a vampirismului. Cu apă sfinţită şi usturoi judiciar, creaturile sunt împinse şi ferecate în cavoul deschis de legea insolvenţei pentru vampiri economici.

Apoi, cântece, descântece, ritualuri. Exorcizare şi proceduri de dat sângele înapoi. Cât sânge, cui, când, de ce, cum? Întrebări concrete, răspunsuri evazive. Să vedem cât sânge mai găsim, cât sânge mai producem, de unde, de la cine?…

Un sobor de practicieni, cu ţăruşul falimentului în mână, supravegheză permanent vampirul. A promis că nu mai sug* sânge, a promis că va trăi pe propriile lui picioare şi va produce plusvaloare. Dar este auzit clefăind tot timpul şi a fost prins mânjit de creanţe curente la gură. Constatăm că exorcizarea a fost un eşec, iar explicaţia ar putea fi că de fapt, la data deschiderii procedurii, vampirul nu mai avea propria lui viaţă, propria lui energie. Se pare că exorcizarea funcţionează doar pentru fiinţele atinse de vampirism, dar care încă trăiesc, au sânge cald şi luptă să trăiască. Statistic sunt foarte puţini: sub 1 la 10.000.

 

Aşadar, unde observăm vampiri economici, trebuie să facem ceea ce au făcut toţi vânătorii de vampiri de-a lungul timpului: să le înfigem ţăruşul în inimă. Să îi radiem de pe faţa pământului! Repede!

NEWS OLTCHIM:

#35308 Oltchim are un plan de reorganizare. Procedura de salvare de la faliment va dura cel puţin 3 ani

2015-03-13 10:45

Oltchim are un plan de reorganizare care va dura 3 ani. Adunarea generală a creditorilor a aprobat 3 variante de valorificare a patrimoniului societăţii. Pentru a fi pus în aplicare, planul trebuie însă aprobat de judecătorul sindic pe 25 martie, deoarece Oltchim este în insolvenţă. Şi dacă administratorul judiciar susţine că rentabilizarea se va face fără disponibilizări, sindicaliştii susţin că în orice variantă acceptată, cel puţin 1.500 de oameni vor pleca acasă

Prima variantă de valorificare a patrimoniului Oltchim prevede împărţirea societăţii în două. O parte rentabilă, care ar urma să fie văndută şi una care va fi închisă pentru că produce pierderi. Vânzarea ar urma să se facă pentru minim 307 milioane de euro. Sindicaliştii se tem că această soluţie înseamnă oameni care îşi pierd locurile de muncă.

Ion Diculoiu - lider sindicat: Ce e mai grav, la nivelul social, în acest plan de reorganizare se menţionează că din trimestrul 2 creşte suma alocată plăţilor compensatorii, de la cele 8,6 milioane aferente persoanelor disponibilizate, la o sumă de 17,8 milioane de euro, ceea ce înseamnă că vor mai avea loc disponibilizări.

„Mai exact, ce va fi acest Oltchim 2? Vor fi 2-3 secţii, vreo 500 - 600 de angajaţi.

Adică un sfert din câţi angajaţi are acum societatea. Celelalte variante prevăd, fie transformarea datoriilor în acţiuni, fie cedarea bunurilor imobile, terenuri şi clădiri ale firmei către creditori. Administratorul judiciar al Oltchim susţine că niciuna dintre variante nu prevede concedieri ci doar rentabilizare.

Gheorghe Piperea - administrator judiciar: „Planul de reorganizare nu prevede ca masură, disponibilizări, prevede reduceri de costuri, iar dacă se va dovedi necesar ca reducerea

costurilor să se disponibilizeze un număr de câteva zeci, sute de oameni. Asta se va face după ce se va face o discuţie cât se poate de clară, precisă, amănunţită, cu salariaţii, cu autorităţile publice locale şi dacă se va face chestiunea asta se va face cu măsuri de securitate socială”.

Foştii salariaţi ai Oltchim, care aşteaptă de 2 ani să-şi primească plăţile compensatorii susţin că problema lor nu se regăseşte în planul de reorganizare.

Planul de reorganizare propus de adunarea genereală a creditorilor va ajunge pe 25 martie în faţa judecătorului sindic care va stabili şi forma în care se va face. Datoriile Oltchim însumează 800 milioane euro, primii trei creditori fiind statul român, Electrica şi BCR. Autorităţile au încercat de mai multe ori, în ultimii ani, să privatizeze compania, dar demersurile au eşuat, cel mai recent anul trecut, din lipsă de oferte.

 http://www.digi24.ro/Media/

http://www.digi24.ro/Stiri/


Musafir

#35309 gaoazaa,cind pleci sa o iei si pe marcela cu talpasanu,am auzit ca si o trag?

2015-03-13 14:14

#35308: NEWS OLTCHIM: - Oltchim are un plan de reorganizare. Procedura de salvare de la faliment va dura cel puţin 3 ani 

 AI COMBINAT CEA MAI BUNA RELATIE DIN OLTCHIM MAI GHIOCELULE,TUGURIN SI A GASIT O CURVA,PE BIDIN SI UITE ASA ISTORIA CERNEVISTILOR POATE CONTINUA.


Musafir

#35310 NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU MARTOAGA. VENITI LA TRIBUNAL!!!

2015-03-13 14:55

#35277: - NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU MARTOAGA. VENITI LA TRIBUNAL!!! 

 HAIDETI CU TOTII LA TRIBUNAL IN DATA DE 25 MARTIE 2015!

NE ASTEAPTA PIPEREA SI A LUI CEATA.

 


Musafir

#35311 inteligent lucrat !

2015-03-13 14:58

CONDUCEREA COMBINATULUI A DAT DIRECTIVE CLARE : PUTUROSII, BETIVII SI PENSIONARII CARE TAIE FRUNZA LA CAINI AUT ! CEI CARE SE SIMT AMENINTATI DE ACESTE BUBE , AU ZIS, CA AU O SCAPARE. S-AU MUTAT CU CATEL SI PURCEL LA SINDICATUL VICTORIA. AU FOLOSIT CA VARF DE LANCE-PE VESNICUL NEMULTUMIT-GEORNOIU " BIDIN" . IN UMBRA, STAU BULDOGII-LIDERII-CARE LA O ADICA-NU-SI ASUMA CA ENORIASII INROLATI RECENT, VOR FI DATI AFARA. SCAPARE NU MAI AU PUTUROSII , CU TOATE CA, SINDICATUL VICTORIA-DIN PROSTIE-LE-A DAT CONDUCERII PE TAVA PE CEI CARE LE TREMURA CHILOTII PE EI. DACA ESTI COMPETENT, NU TREBUIE SA TE APERE NICI UN SINDICAT. SI MA REFER LA TOATE, FARA EXCEPTIE. TREBUIE SA RECUNOASTEM CA , ACTUALA CONDUCERE , SI-A DAT SEAMA DE NIVELUL DE INTELIGENTA A ACESTOR LIDERI DE SINDICAT SI II SCUTESTE DE O MUNCA : CARE AU ISMENELE IN VINE -SE AGITA DE MAMA FOCULUI ,ALEG SINDICATUL CU PROMISIUNILE CELE MAI MULTE. MULTI AU DESCONSIDERAT-O PE DOAMNA MARDARE. FEMEIA ESTE UNSA CU TOATE ALIFIILE ! PSIHOLOGIC, REUSESTE SA GESTIONEZE EXCELENT SITUATIA DE FATA. SINDICATUL LIBER ESTE TERMINAT, VICTORIA DA RASPUNSUL LA MULTE INTREBARI, SOLIDARITATEA PE PICIOR DE NEUTRALITATE, RESTUL NU MAI CONTEAZA. CEI DE LA PITESTI-STAU CA PISOIUL LA PANDA-CE-O IESI ! NU SE VOR ALIA NICIODATA CU CEI CARE JOACA UN ROL DUBLU !!!! LIDERII DE SINDICAT ISI ATING SCOPUL: PASTRAREA LOCURILOR DE MUNCA, PRIVILEGII, PUTUROSENIE. TOTI SUNT O APA SI-UN PAMANT, CARE SE FOLOSESC DE CONJUNCTURA ACTUALA. PACAT DE CEI CREDULI. ACESTE LIPITORI, DIN TOATE SINDICATELE, AR TRBUI BAGATI IN PRODUCTIE. IN CONCLUZIE: SEFII DE SECTIE SA NU SE LASE INFLUENTATI DE LIDERII DE SINDICAT, SA FACA LISTELE PE CORECTITUDINE, SA RAMANA CEI CARE MERITA. BINE ERA SA NU PLECE NIMENI, DAR SA MAI INTRRUPEM SI PARTIDELE DE SAH SI CARTI !

 
 
 

Musafir

#35312 Inteligent lucrat ! S-au "ales" in fruntea sindicatului si si-au imunizat locul de munca. Noi plecam

2015-03-13 15:17

#35311: - inteligent lucrat ! 

S-au "ales" in fruntea sindicatului si si-au imunizat locul de munca.
Noi plecam. Ei RAMAN ca fara ei nu se poate!

"La muncă, derbedei, trecut-au anii!
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia toti gologanii.
Ca Iuda, v-ati ales cu-n pumn de zloti
**tu-va-n gat de cernevisti si mafioti.

N-aveti de lucru dar frecati tiparul,
Fugiti prin sectii si loviti cu parul
Tot ce cu voi nu este si va injura,
Va injur si eu ... **tu-va in gura!

Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!
Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
Şi-apoi convingeţi-vă că o să fie bine."


Musafir

#35313 Tara arde si baba se piaptana !

2015-03-13 15:23

A inceput iarasi golaniada in OLTCHIM ! Sindicatele se intrec in promisiuni. Degeaba, listele se vor face pe corecte , sa nu va prindem cu interventii de la liderii de sindicat. Sefii care se dedau la marsavii, vor fi dati afara. Cine are buboaie in cap, la revedere ! Deocamdata, sunt informatii, ca bubosii fac partie pe la sindicatul VICTORIA.  S-a dus vremea cand se faceau presiuni ca oamenii fara carte sa ocupe post de maistru ! GATA CU MARSAVIILE LIDERILOR DE SINDICAT !!!! UN LIDRER ADEVARAT, AR TREBUI SA-I ARATE USA UNUI TRANTOR CARE CERE SA FIE SALVAT IN DETRIMENTUL CELUI CARE STIE CE INSEAMNA MUNCA .

 
 
 

Musafir

#35314 Re: NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU MARTOAGA. VENITI LA TRIBUNAL!!!

2015-03-13 15:42

#35310: - NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU MARTOAGA. VENITI LA TRIBUNAL!!! 

HAIDETI CU TOTII LA TRIBUNAL IN DATA DE 25 MARTIE 2015!

VINE SI PIPEREA CU MARTOAGA DE LA TARG. 

 

Vreti sa-l vedeti? Click:  https://www.youtube.com/watch?v=5s91ydZ0-_4


Musafir

#35315 NE VEDEM LA TRIBUNAL, SPUNE PIPEREA - OMUL CU GASTELE. VENITI LA TRIBUNAL!!!

2015-03-13 15:55

 

HAIDETI CU TOTII LA TRIBUNAL IN DATA DE 25 MARTIE 2015!

VINE SI PIPEREA, IN MARS FORTAT, CU GASTELE DE LA TARG. S-A VANDUT MARTOAGA ...

 

Vreti sa-l vedeti? Click:    https://www.youtube.com/watch?v=DlowNTR_wWU

 


Musafir

#35316 sunt tare suparat pe tine

2015-03-13 16:00

Musafirule  de la  35.311. Dar stii de ce ? Ai intrerupt sirul celor care faceau coada la usa sindicatului VICTORIA. Mai aveam nevoie de musterei care cer mila sa ramana la servici . ALO..OOOO ! COMPETENTII MAI RAMAN-NU LINGE PRESUL PE LA LIDERII PUTUROSI. VALABIL PENTRU TOATE SINDICATELE. BAI-CUM AJUNG LIDERI-SE UMFLA CA BUHAIUL. LASATI DRACU IMBARLIGATURILE SI TRCETI LA MUNCA !!!  PROMITETI MAREA CU SAREA -DAR NU LE SPUNETI OAMENILOR ESENTIALUL: GATA CU TRANDAVEALA, FACETI SIR INDIAN SI LA SAPA CU VOI !!!

 
 
 

Musafir

#35317 Cernev cu magarul emil. Cica si-a luat soacra-sa cai!

2015-03-13 16:02

BREAKING NEWS ALERT:

#35318 Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, la DNA

2015-03-13 16:17

Ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, a ajuns, vineri seară, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA)

RIDICAT DE DOI OFITERI DE POLITIE JUDICIARI!!!!

DNA S.O.S OLTCHIM

#35319 Re: DNA S.O.S OLTCHIM

2015-03-13 16:24

#34459: DNA S.O.S OLTCHIM - DNA S.O.S OLTCHIM 

 HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

DNA S.O.S. OLTCHIM RAMNICU VALCEA

DNA S.O.S OLTCHIM

#35320 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA.

2015-03-13 16:26

#34460: DNA S.O.S OLTCHIM - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA SC. OLTCHIM SA. 

 HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

S.O.S. OLTCHIM !!! SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA LA  SC. OLTCHIM SA.


Musafir

#35321 CE STUPIZENIE !!!

2015-03-13 16:30

Auzi , daca esti lider de sindicat, sa freci menta printr-un birou.Pai nu ziceai tu CORNESCULE CA OAMENII DIN SINDICAT AR TREBUI SA MUNCEASCA COT LA COT CU CEILALTI ? Pai tu ai perpetuat obiceiurile lui DICULOIU. Ala avea latraii lui: MARCU SI PRISACARU-CALIFICATI LA APELUL BOCANCILOR. TU-ESTI MAI CU MOT-"BIDIN", MARCELA SI GHIOCA. TE-AI DESCALIFICAT SI DUMNEATA ! BAI, CHIAR NU VA ESTE RUSINE SA VA PREZENTATI IN FORMULA ASTA IN FATA ACTUALEI CONDUCERI ? AVETI UN DIALOG IN DEZACORDURI CA FAC ASTIA  MISTO DE VOI. CORNESCULE-TE CREDEAM BAIAT DESTEPT, DAR M-AI DEZAMAGIT. DUPA CE CA ERAI TU MAI COCARJAT {DAR TE RESPECTAU COLEGII} ACUM AI AJUNS SUBIECT DE BARFA PRIN BIROURI. VAI DE MAMA NOASTRA CE AM AJUNS , UN INGINER SA SE TRAGA DE BRACINARI CU TOTI ANALFABETII. CEI CARE AU LUAT PARTE LA SEDINTELE VOASTRE SPUMOASE, AU ZIS-CA RAR AU VAZUT O DEGRADARE MORALA A UNUI OM -CARE ODATA REPREZENTA CEVA IN OLTCHIM.

 
 
 
bidin = un rahat de om

#35322 bidin - geornoi mihai

2015-03-13 16:39

Primul pe care l-a da afara este acest individ abject bidin.

Freaca menta aiurea, a fost prin cateva sindicate si acum se da imaculat.

Mars afara jegosule!


Musafir

#35323 Re: inteligent lucrat !

2015-03-13 16:52

#35311: - inteligent lucrat ! 

 Bine zis.

Papagalul ala de geornoiu ar trebui dat afara printre primii. 

Nu pun astia din conducere botul la linguselile lui.

Are un caracter infect. 

VALCEA SI ARGES LOVITA DIN PLIN DE VICTOR VIOREL PONTA

#35324 Re: România expirată a lui Victor Ponta. Marile proiecte neterminate ale premierului

2015-03-13 16:53

#29107: VALCEA SI ARGES LOVITA DIN PLIN DE VICTOR VIOREL PONTA - România expirată a lui Victor Ponta. Marile proiecte neterminate ale premierului  

 

 


A FOST O COMPLICITATE DIN AUGUST 2013 PANA-N 2015 INTRE SINDICATE #34833(TOATE INCLUS SI  IONEL VINCEA DE LA CARTEL ALFA SI FOST MENTCHIM FALIMENT ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

  DNA, HAI LA VALCEA IN OLTCHIM!!!!!!!!!!!!!!

UNDE SUNT BANII DE LA  OLTCHIM?????

CREANTELE SALARIALE OLTCHIM DISPONIBILIZATII 2013 SI TOATE DREPTURILE SALARIALE !!!


Musafir

#35325 DOAMNE FERESTE !!!!

2015-03-13 16:54

LUATI SV-URILE ACESTOR INDIVIZI DE LA SCOALA, FOAIA MATRICOLA. ASTIA AU FOST PRINTRE MEDIOCRII LA SCOALA.EU MA CALUGARESC DACA NU ESTE ASA! SA VA UITATI LA BIDIN ASTA CAND MERGE; LEGANAT-DAU UN SUC DACA IMI SPUNETI CU CINE SE ASEAMANA ? UN PONT: ARE OI .