Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-22 20:05


cetatean

#31402 Datorii transformate in actiuni !!!!

2014-12-22 20:08

CE TAREEEE !!!! Au gasit in sfarsit solutia sa scape de datorii!!! Vor face un total datorii,salarii,datorii debitori,plati compensatorii tot tot si le vor transforma in actiuni OLTCHIM.!!! Tareee!!! Adica vor avea valoare 0, sau ma rog 0.000001 LEI. Ideia este ca din valoarae OLTCHIM toti, dar absolut toti, vor primi ceva.Datoriile angajatilor sunt insa infime fata de cat au debitorii de recuperat,astfel actiunile lor vor fi foarte putine...si valoarea lor va tinde catre 0

SOMN USOR !! ATI DORMIT BINE ?

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-22 20:16


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-22 20:53



Musafir

#31405 Un călău neîndemânatic: Victor Ponta

2014-12-22 22:05

Pe 8 februarie 1587, călăul Mariei Stuart a avut o zi teribil de proastă. Din motive încă necunoscute, cu prima lovitură de secure n-a reuşit s-o descăpăţâneze total pe regina Scoţiei şi a trebuit să mai lovească de două ori - ba unele relatări spun că şi-a desăvârşit opera abia cu cuţitul. Prin multe din deciziile sale, Victor Ponta ne aminteşte de acel călău.

A început devreme, în septembrie 2012, cu Oltchimul. S-a hârjonit cu Dan Diaconescu într-o panaramă de privatizare ratată, după care a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. Nu s-au rezolvat nici până în ziua de azi. Combinatul încă se zvârcoleşte pe eşafod şi mii de oameni din industria orizontală umblă bezmetici cu căpăţânile atârnânde: nici să moară nu pot, nici să trăiască n-au cum.

În toamna anului trecut, a inventat o aiuritoare metodă de calcul a accizelor – indexarea monedei euro cu inflaţia leului. Am plătit ca proştii o acciză de 4,73 de lei pentru un euro, deşi moneda europeană n-a depăşit niciodată 4,5 lei. Sângerarea continuă la aceeaşi cotă şi anul viitor.

Tot în toamna trecută, ne-a procopsit cu acciza suplimentară de 7 eurocenţi la carburanţi, pe care a promis că o vâră în autostrăzi. Rezultatul: veniturile la buget au scăzut, căci transportatorii s-au alimentat din ţări mai prietenoase. I-a chinuit de pomană şi pe ei, ne-a lăsat şi pe noi să ne chinuim în continuare la pompă, cu capul pe butuc.

A lansat vijelios planurile de regionalizare şi de descentralizare, dar a lăsat satârul pe mâna unui călău încă şi mai neîndemânatic, Liviu Dragnea, care le-a umplut de sânge şi-atât.

A folosit argumente elaborate ca să justifice despicarea cu barda a câtorva ministere – Transporturile de Marile Proiecte, Educaţia de Cercetare, Economia de Energie – şi aduce acum argumente exact contrare ca să le lipească la loc.

A vrut să racoleze în PSD cohorte de primari, ca să-şi maximizeze şansele de a ajunge la Cotroceni, şi a semnat Ordonanţa Traseiştilor. Curtea Constituţională tocmai i-a declarat-o neconstituţională şi traseiştii stau acum cu securea deasupra capului: legea de respingere a Ordonanţei i-ar putea lăsa pe toţi fără mandat, câtă vreme Victor Ponta nici nu mai are ce le oferi, nici nu mai are ce face cu ei. Bijuteria coroanei e însă afacerea cu plagiatul.

A mobilizat demnitari şi instituţii care să-i acopere furtul intelectual, i-a stigmatizat pe universitarii care i-au dovedit frauda, ca să vină acum, ca o floricică, şi să spună că renunţă la titlul de doctor. El îi lasă astfel într-un uriaş ofsaid etic şi profesional pe toţi cei care au contribuit, vreme de doi ani şi jumătate, la muşamalizare. Dacă veţi vedea pe stradă oameni cu beregăţi deschise şi jugulare spintecate, îi veţi recunoaşte negreşit pe: * Liviu Pop, ministrul Educaţiei care a desfiinţat şi mutilat comitete şi comiţii, astfel încât verdictul de plagiat să fie evitat. * Gheorghiţă Mateuţ, avocatul, şeful colectivului de „reputaţi specialişti în Drept” care au analizat teza de doctorat şi au văzut acolo orice, numai cele 115 pagini copiate cuvânt cu cuvânt nu. * Paul Dobrescu (preşedinte), Vergil Muraru (vicepreşedinte) şi ceilalţi membri ai Consiliului Naţional de Etică, care au înghiţit pe nemestecate raportul neghiob al lui Mateuţ şi au validat astfel furtul. * Ecaterina Andronescu şi Mihnea Costoiu, miniştrii Educaţiei care au ignorat decizia Comisiei de Etică din Universitatea Bucureşti, cea care a constatat fără drept de apel plagiatul, şi au refuzat să emită ordinul de retragere a titlului de doctor. Maria Stuart o fi greşit când, din temniţa sa de lux, a complotat pentru asasinarea Reginei Elisabeta I a Angliei, de la care i s-a tras şi execuţia. Dar atâţia şi atâţia oameni cu ce i-or fi greşit lui Victor Ponta?

Citeste mai mult: adev.ro/ngqr2l

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31406 DNA anunță sosirea APOCALIPSEI:

2014-12-22 22:20

 

DNA S.O.S. OLTCHIM VALCEA SI ARGES !!!!


Musafir

#31407

2014-12-23 03:37

Are prosti lui de sustinatori,analfabeti , asistati ,o parte din pensionari si nu in ultimul rand cei vare beneficiaza de pe urma guvernari lui haotice dupa ureche.Cel mai prost guvern care l-a avut Romania de la Decebal incoace.

CONFLICT DE INTERESE.

#31408 Re: https://www.fairsolve.com/ in OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-12-23 08:09

#25880: - https://www.fairsolve.com/ in OLTCHIM si ARPECHIM! 

 

https://www.fairsolve.com/

DESPRE NOI

Bine ai venit pe site-ul FAIRSOLVE.com - platformă ce permite realizarea de tranzacţii cu bunuri rezultate în urma procedurilor de insolvenţă şi executare silită. Scopul nostru este să îţi garantăm avantaje multiple şi un câștig optim atât în rolul de cumpărător, cât și în rolul de vânzător.

Platforma pune în prim plan utilizatorii şi nevoile acestora. Din dorinţa de a-i ajuta să economisească timp şi resurse importante, am creat mixul perfect de servicii profesioniste si complexe livrate într-o formă accesibilă şi transparentă.

Vinzi sau cumperi?

FAIRSOLVE.com permite atât participarea la o licitaţie în calitate de cumpărător, cât şi deschiderea de licitaţii în calitate de vânzător. Platforma noastră este liantul dintre piaţă şi participanții la procedurile prin care bunurile trebuie transformate în bani.

Spațiu securizat

Fiind un spațiu adaptat tranzacțiilor cu bunuri obținute prin executare silită, FAIRSOLVE.com ia în considerație mereu cerințele specifice acestor tipuri de tranzacții - cerinţe precum încheierea vânzării într-un timp cât mai scurt sau obținerea celui mai bun preț de pe piață.

Experiență și profesionalism

Expertiza greu de depășit a fondatorilor proiectului, care îmbină experiența vastă în domeniul Internetului cu cea în domeniul insolvenței, asigură un nivel înalt de profesionalism al platformei FAIRSOLVE.com.

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

http://www.capital.ro/

S.C. Oltchim S.A

#31409 Re: Re: Valcea, aproape de soarta Detroitului

2014-12-23 08:12

#25878: - Re: Valcea, aproape de soarta Detroitului  

 

http://www.impactreal.ro

     

Cu un Oltchim împins de parlamentari spre insolvenţă, în urma votării Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, cu mii de şomeri care îşi caută în zadar un loc de muncă, judeţul Vâlcea riscă, în scurt timp, să aibă soarta oraşului Detroit sau să se scufunde în dezastrul economic cu care se confruntă, de exemplu, Zimbabwe. Primăria Detroit a cerut, în luna iulie 2013, protecţia sub Legea falimentului, iar acum locuinţele din oraş, ajuns în proprietatea primăriei în contul taxelor neplătite de proprietari, sunt scoase la vânzare la preţuri derizorii. Pe de altă parte, economia din Zimbabwe se confruntă cu deflaţia. Inflaţia a fost de -0,49% din cauza activităţii economice foarte slabe. S-a ajuns astfel ca magazinele să fie pline de produse, dar foarte puţini oameni mai au bani să le cumpere. În 2008, salariul minim pe economie al unui muncitor necalificat era de 200 de miliarde de dolari zimbabweni pe lună (adică 6,75 euro), iar 80% din populaţie trăia sub limita sărăciei. O pâine costa 100 miliarde de dolari (adică 3,38 euro). Nici Vâlcea nu este departe de aceste cifre, iar, în acest caz, bătălia pentru conducerea municipiului sau judeţului devine derizorie. Deocamdată, alternativa pentru angajaţii rămaşi pe drumuri este munca în străinătate sau mutarea în mediul rural, „migraţiune” care nu îi avantajează cu nimic pe politicienii locali, inactivi în ultimii ani în privinţa atragerii de investiţii din exteriorul judeţului. Prin votarea Legii insolvenţei în Camera Deputaţilor, parlamentarii, în frunte cu PSD, au deschis practic calea falimentului Oltchim.

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.

#31410 Gheorghe Piperea = MINCIUNA, DEZINFORMAREA, INCALCAREA LEGII SI HOTIA

2014-12-23 08:27

#25676: - Re: Re: Gheorghe Piperea = MINCIUNA, DEZINFORMAREA, INCALCAREA LEGII SI HOTIA 

 

#25621: - Re: Gheorghe Piperea = MINCIUNA, DEZINFORMAREA, INCALCAREA LEGII SI HOTIA 

 

http://www.zf.ro/

Ramane cum am stabilit ... nimic nu s-a modificat: culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim

 SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31411 BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-23 08:30

#31265: BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! - BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! 

 

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.www. oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31412 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-23 08:33

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

   

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=wtng11JJaac La Piovra SC. OLTCHIM SA.

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

 ACTIVITATI DE SERVIRE A BAUTURILOR, MASA SI DANSUL OLTCHIM:

Culmea tupeului şi nesimţirii la Oltchim: în timp ce muncitorii îşi primesc salariile mizerabile cu întârziere, armata de directori şi şefi nu are nici o remuşcare să-şi ridice salariile grase de circa 100 milioane lei vechi net/lună.

Nu am fi avut nimic împotriva ideii ca oamenii care aduc performanţă într-o companie să fie remuneraţi pe măsură, însă Oltchim se află într-o situaţie dramatică, este în insolvenţă din ianuarie 2013, are pierderi şi datorii uriaşe

şi funcţionează la mai puţin de 20% din capacitate.

Dăm câteva exemple care în 2013 au ridicat de la Oltchim în total venituri de aproape 1 miliard de lei vechi:

- Popescu Valentin - director Directie Energetica - Mecanica
- Mihail Tălpăşanu – director Direcţia Producţie,
- Marius Pîrvu – fost director general,
- Spiru Ciobescu Laurentiu Armand – director Direcţia Comercială,
- Marinescu Norocel Lucian – director Direcţia Tehnică Calitate-Mediu,
- Ion Hancu Dumitru – şef Divizia Clorosodice-Produse Oxo,
- Mihai Pavel Dumitru – şef Divizia Materiale pentru Construcţii,
- Marian Tapu – şef Sector Marketing DMC,
- Victor Avram – director general adjunct-
- Spiru Ciobescu Elena Felicia – şef Divizia Financiară,

etc.

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

ziaruldevalcea.ro

Management:
Mihai Bălan - Director General
Elena Felicia Spiru-Ciobescu - Director Financiar
Mihail Dumitru Tălpăşanu - Director Operaţional
Laurenţiu Armand Spiru-Ciobescu - Director Marketing
Ion Coclet - Director Resurse Umane

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

Conducerea societatii

Consortiul alcatuit din

  • ROMINSOLV S.P.R.L., reprezentată prin Partener Coordonator Gheorghe Piperea si
  • BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., reprezentata prin Partener Coordonator Niculae Balan    Administrator Judiciar

Stanescu Nicolae Bogdan Codrut  Administrator Special

Avram Danut-Victor     Director General Adjunct

Talpasanu Mihail        Director Directia Productie

Spiru-Ciobescu Laurentiu-Armand  Director Directia Comerciala

Smeu Alin-Ion         Director Directia Economica

Munteanu Dana Maria  Director Directia Resurse Umane

Pirvu Marius*  Director Directia Petrochimica Bradu

* incepand cu data de 25 iulie 2014 este detasat la Aministratia Bazinala de Apa Arges-Vedea, pe o perioada de 6 luni

oltchim.ro

impreuna cu MIRCEA DEACONU si FLORIAN MATEITA

si toti care  contribuiti la DEMOLARE

La toţi aceştia un „sincer”: huuuooooo!

zf.ro

Oltchim Râmnicu Vâlcea (simbol bursier OLT), aflată în insolvenţă de anul trecut,  îşi va extinde businessul în mai multe domenii noi, inclusiv cultivarea plantelor şi fabricarea ambalajelor din lemn, în condiţiile în care fabricaţia produselor chimice se desfăşoară la mai puţin de un sfert din capacitatea combinatului chimic.
 
Administratorii judiciari ai companiei vâlcene au convocat o adunare extraordinară a acţionarilor pentru a aproba completarea obiectului de activitate cu mai multe activităţi, printre care fabricarea de instrumente medicale şi stomatologice, şi lucrări de demolare a construcţiilor.
 
Noile domenii vor spori diversitatea activităţilor Oltchim, care, pe lângă petrochimie, mai numără şi comerţul cu ridicata al florilor, activităţi de servire a băuturilor şi repararea calculatoarelor şi a echipamentelor de comunicaţii, potrivit unui comunicat trimis Bursei de Valori.

S-A SCURS SECUNDA SI TIMPUL. AI FOST MINTIT LA SECUNDA DE CATRE SINDICATE SI STATUL ROMAN.

SINDICATELE TREBUIAU SA FIE CU  AVOCATI SI SA LUPTE LA BAIONETA CU STATUL ROMAN PE ACEST PROCES AL INLSOLVENTEI, INSA EI AU FACUT PACT CU EI SI DIVERSE HARTII SEMNATE INTRE EI, INTALNIRI DE TAINA LA PREFECTURA SAU MAI STI TU PE UNDE..., EVITAND PROCESUL IN CARE ESTE OLTCHIM.  SINDICATELE  AU FOST IN RAZBOI CU ANGAJATII SI FOSTII SALARIATI * PLATITI DE ACESTIA PRIN COTIZATII SI INCASAND BANI DE LA NOI * SI IMBARLIGATORI CONTINUU......., DETURNATORI DE FAPTE SI EVENIMENTE, INSTIGATORI, RAU VOITORI SI DIVERSIONISTI CONTINUU...

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

#28378 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )la nivel de S.C. OLTCHIM S.A, LEGE JUDECATOREASCA

portal.just.ro

Portal  > Tribunalul VÂLCEA  > Informaţii dosar   

Informaţii generale

Nr. unic (nr. format vechi) : 887/90/2013
Data inregistrarii 25.01.2013
Data ultimei modificari: 30.07.2014
Sectie: a II a CIVILA
Materie: Faliment
Obiect: cererea debitorului - L85/2006 art.27 alin.5
Stadiu procesual: Fond
SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.

#31413 Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.

2014-12-23 08:38

#31206: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. 

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

 

 

 

Musafir

#31414 FABRICA DE PIESE AUTO LA VALCEA

2014-12-23 09:41

 http://vtv.ro/fabrica-de-piese-auto-la-valcea/

FABRICA DE PIESE AUTO LA VALCEA

Faurecia ar putea porni motoarele judetului Valcea. Este vorba despre o companie multinationala din industria auto care va deschide o fabrica in judetul nostru. 1500 de valceni ar urma sa se angajeze in noua intreprindere care isi va deschide portile cel tarziu in toamna anului viitor.

 https://www.youtube.com/watch?v=GEaOFCQVH1s

 


Musafir

#31415 APEL DISPERAT AL MINERILOR DE LA BERBEŞTI: Vrem să muncim, nu vrem să murim!

2014-12-23 09:52

#31351: - Mina Berbeşti-Alunu, la un pas de închidere. Peste 1.000 de muncitori riscă să rămână pe drumuri. 

Dezvăluiri - http://www.voceavalcii.ro/2014122225694/

APEL DISPERAT AL MINERILOR DE LA BERBEŞTI: Vrem să muncim, nu vrem să murim

 DEC 22, 2014  SCRIS DE  MAGDA POPESCU

Situaţia de la Exploatarea Minieră Berbeşti Alunu nu este deloc liniştitoare pentru cei peste 1.200 de mineri din zonă. După moartea preşedintelui CJ, Ion Cîlea, cel care a încercat să găsească soluţii pentru ca oamenii să nu rămână pe drumuri, se pare că prea puţini sunt cei care se mai interesează de soarta minerilor. Tocmai de aceea, sindicatul Minier Independent Berbesti face apel public la reprezentantii CJ Valcea, care la randul lor sa solicite urgent guvernului, primului-ministru si ministerelor de resort, pentru a interveni si a gasi o solutie pentru deblocarea situatiei in care se afla salariatii celor doua cariere Berbesti si Alunu,din cauza datoriilor istorice ale CET Govora si Oltchim catre Complexul Energetic Oltenia, unitate din care fac parte cele doua cariere de lignit.

„Prin neplata arieratelor CET Govora catre CEO, salariatii celor doua cariere risca sa intre in somaj, fapt ce ar duce la aparitia unor grave probleme sociale ce vor afecta atat populatia celor doua localitati cat si populatia orasului Rm Valcea.

Cei 1200 de salariati, ce urmeaza sa ramana fara loc de munca, nu au nici o vina in conjunctura nou creata, intrucat acestia si-au indeplinit sarcinile de serviciu si sunt surprinsi ca desi au dat productie, cheltuielile nu sunt acoperite prin neplata carbunelui livrat.

Cerem reprezentantiilor CJ Valcea sa solicite o intalnire cu participarea reprezentantiilor ministerelor de resort, primului-ministru, CEO si reprezentantii celor doua cariere pentru discutii in ceea ce priveste stingerea datoriilor si rezolvarea cat mai urgenta a problemelor aparute la nivelul celor doua cariere producatoare de lignit. 

Intrucat nu exista solutie alternativa pentru absortia fortei de munca la nivel de zona, aceasta activitate (minerit) fiind unica la nivel local si pentru a gestiona pozitiv impactul social ce ar putea sa apara,va rugam si solicitam implicarea tuturor factorilor de decizie si a tuturor celor care pot inclina balanta in favoarea sustinerii activitatii in acest sector miner si in aceasta zona a judetului Valcea" se arată în scrisoarea deschisă semnată de Constantin Chelcea, preşedinte al Sindicatului Minier Independent Berbesti.

 


Musafir

#31416 Victor Ponta, despre întâlnirea cu Iohannis. NEAGĂ CĂ I-A CERUT SCUZE LUI IOHANNIS

2014-12-23 10:49

Victor Ponta, despre întâlnirea cu Iohannis. NEAGĂ CĂ I-A CERUT SCUZE LUI IOHANNIS


"Regret "discutiile de la Cotroceni pe surse" aparute pe siteuri! 100% inventii! Dar seriozitatea si concizia merita continuate!", a scris Ponta, pe Twitter.
 

"Stiripesurse.ro a aflat insa cateva detalii interesante. Surse politice apropiate celor doi oficiali sustin ca premierul Victor Ponta si-a cerut scuze in fata presedintelui pentru atacurile din campanie cu "vandutul copiilor" si "familia completa". Presedintele ar fi replicat ca nu va tine cont de ceea ce a insemnat perioada campaniei in abordarile sale de viitor in relatia presedinte-premier, dar ca atacuri de genul celor pomenite puteau fi evitate.

De asemenea presedintele a cerut sa fie informat regulat si cu acuratete cu ceea ce Guvernul are de gand sa intreprinda in viitor si ca s-ar bucura daca ar fi consultat inainte de marile decizii.

In aceeasi idee... premierul a intrebat daca o demisie a sa din fruntea Guvernului ar fi oportuna in acest moment. Presedintele ar fi replicat ca a constatat existenta unei majoritati parlamentare care sustine actualul Guvern Ponta IV si ca nu are o problema cu cine conduce acest guvern de vreme ce regulile democratice sunt respectate", a scris site-ul stiripesurse.ro.


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/
 

Ce au discutat Iohannis si Ponta/ surse

Putine lucruri am aflat oficial de la cei doi cetateni care ocupa palatele Cotroceni si Victoria. Dupa ce au adoptat strategia on-line de colaborare institutionala nici unul nu a suflat public despre adevaratele discutii din spatele usilor inchise.

stiripesurse.ro a aflat insa cateva detalii interesante. Surse politice apropiate celor doi oficiali sustin ca premierul Victor Ponta si-a cerut scuze in fata presedintelui pentru atacurile din campanie cu "vandutul copiilor" si "familia completa". Presedintele ar fi replicat ca nu va tine cont de ceea ce a insemnat perioada campaniei in abordarile sale de viitor in relatia presedinte-premier, dar ca atacuri de genul celor pomenite puteau fi evitate.

De asemenea presedintele a cerut sa fie informat regulat si cu acuratete cu ceea ce Guvernul are de gand sa intreprinda in viitor si ca s-ar bucura daca ar fi consultat inainte de marile decizii. De o atentie speciala s-a bucurat subiectul Republica Moldova.

In aceeasi idee... premierul a intrebat daca o demisie a sa din fruntea Guvernului ar fi oportuna in acest moment. Presedintele ar fi replicat ca a constatat existenta unei majoritati parlamentare care sustine actualul Guvern Ponta IV si ca nu are o problema cu cine conduce acest guvern de vreme ce regulile democratice sunt respectate.

In final s-a convenit ca astfel de intalniri sa se permanentizeze si nu ar fi exclus ca presedintele sa fie invitat in viitor la anumite sedinte ale Executivului.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31417 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-23 11:58

 

 OLTCHIM si ARPECHIM!

 

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31418 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-23 12:00

 

2014-08-16 12:39

 

OLTCHIM si ARPECHIM!

S.C. OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

#31419 S.C. OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

2014-12-23 15:54

OLTCHIM S.A. RM. VALCEA

Cod Fiscal / CUI 1475261
Cod Registrul Comertului J38/219/1991
Adresa RM. VALCEA, cod 1000, jud. VALCEA , str. Uzinei nr.1, RM. VALCEA, VALCEA, România
Website www.oltchim.ro
E-mail oltchim oltchim.ro
Telefon 0250-701200
Fax 0250-735030;0250-730877
Domeniu de activitate Fabricarea altor produse chimice organice, de baza
Cod CAEN 2014

Despre Companie (descriere furnizata de companie)

OLTCHIM SA Rm. Valcea este una din cele mai mari companii de produse chimice din Romania.A fost infiintata in 15 mai 1966 prin HCM nr.1046/26.05.1966 sub denumirea de Combinatul Chimic Ramnicu Valcea.
In anul 1990 prin Hotararea de Guvern nr. 1213/20 noiembrie 1990 Combinatul Chimic Rm Valcea a devenit societate comerciala pe actiuni sub denumirea S.C. OLTCHIM S.A.avand ca obiect de activitate fabricarea de produse clorosodice, mase plastice, produsi Oxo, plastifianti, produsi clorurati, propenoxid, propilenglicol, polieteri flexibili si rigizi, materiale de constructii-profile Ramplast.
Premisele amplasarii OLTCHIM:
•Existenta, in zona, a multiplelor resurse minerale: sare, calcar, titei si gaze de sonda, carbune.Sarea este materia prima de baza a tehnologiilor de pe platforma chimica; zacamantul salin, situat la aprox. 8 km distanta, are o rezerva de exploatare estimata la cca 100 ani.
•Existenta unei importante surse de apa, raul Olt la o distanta de 0,7 km.
•Surse apropiate de aprovizionare cu etilena si propilena, principalele materii prime pentru produsele OLTCHIM, prin doua conducte subterane de cate 60 km lungime.
•Acces facil la caile de transport rutier si calea ferata – conexiune directa cu porturile de la Dunare si Marea Negra.
Prezentarea principalelor produse:
Produse anorganice:
      Soda caustica
      Soda caustica solida (bloc, fulgi, perle)
      Acidul clorhidric
      Clorul lichid
Produse macromoleculare:
      Polieterii-polioli
      Policlorura de vinil
     
Produse organice de sinteza:
      Oxo-alcooli (octanol, izo-butanol, n-butanol)
      Izo-butanolul
Dioctilftalatul
 Propilenoxidul
      Propilenglicolul
      Anhidrida ftalica
In luna ianuarie 2010, Oltchim a finalizat procedura de achizitie de la Petrom OMV a activelor petrochimiei de la Arpechim Pitesti. Activitatea de petrochimie de pe platforma ARPECHIM a fost proiectata inca de la infiintare pentru a functiona ca un sistem integrat cu activitatea combinatului OLTCHIM SA. Produsele fabricate in cadrul activelor achizitionate constituie materii prime pentru anumite produse OLTCHIM (PVC, Polioli-Polieteri, Oxo-Alcooli).
Problemele financiare determinate de imposibilitatea repornirii activitatii integrate cu combinatul petrochimic de la Bradu, au condus la intrarea societatii in procedura insolventei in cepand cu 30 ianuarie 2013.
Activitatea de reorganizare a societatii, dupa intrarea in procedura insolventei a inceput sa produca efecte societatea crescand luna de luna gradul de functionare al capacitatiilor de productie ajungand in prezent la punctul de echilibru in care veniturile lunare din exploatare sa acopere integral cheltuielile de exploatare mai putin amortizarea.
Compania este certificata conform standardelor de calitate si de mediu ISO 9001/2000 respectiv ISO 14001/2004, de catre organismul TUV Management Service.
S.C. OLTCHIM S.A. Rm. Valcea este un nume pe piata romaneasca fiind unic producator de polioli -polieteri, oxoalcooli, anhidrida ftalica, dioctilftalat, PVC si este  cel mai mare producator de soda caustica. Aproximativ 70% din cifra de afaceri a societatii este realizata din export.
Avand in vedere amplasarea geografica a societatii, principalele piete de desfacere  sunt: Uniunea Europeana (inclusiv Romania) si Orientul Mijlociu.
Produsele fabricate de Oltchim au o gama larga de utilizare cum ar fi in:industria petroliera, petrochimica, a aluminiului, a celulozei si hartiei, la fabricarea detergentilor, pentru obtinerea sapunului, la fabricarea colorantilor, domeniul farmaceutic, cosmetic, de mase plastice, industria cauciucului,industria electrotehnica si electronica, cea de incaltaminte, mase plastice,industria mobilei, industria automobilelor si altele.
 

 

Bursei de Valori Bucuresti Romania

http://www.bvb.ro/

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-23 21:27


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-23 23:03


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-24 03:42


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31423 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-24 08:52

#31412: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. VALABIL PENTRU TOTI IN TIMP DE INSOLVENTA, FALIMENT SI INCHIDERE.

 

abcdef

Capitolul IV - Raspunderea membrilor organelor de conducere

Art. 138
(1) In cazul in care in raportul intocmit in conformitate cu dispozitiile art. 59 alin. (1) sunt identificate persoane carora le-ar fi imputabila aparitia starii de insolventa a debitorului, la cererea administratorului judiciar sau a lichidatorului, judecatorul sindic poate dispune ca o parte a pasivului debitorului, persoana juridica, ajuns in stare de insolventa, sa fie suportata de membrii organelor de conducere si/sau supraveghere din cadrul societatii, precum si de orice alta persoana care a cauzat starea de insolventa a debitorului, prin una dintre urmatoarele fapte:
a) au folosit bunurile sau creditele persoanei juridice in folosul propriu sau in cel al unei alte persoane;
b) au facut acte de comert in interes personal, sub acoperirea persoanei juridice;
c) au dispus, in interes personal, continuarea unei activitati care ducea, in mod vadit, persoana juridica la incetarea de plati;
d) au tinut o contabilitate fictiva, au facut sa dispara unele documente contabile sau nu au tinut contabilitatea in conformitate cu legea;
e) au deturnat sau au ascuns o parte din activul persoanei juridice ori au marit in mod fictiv pasivul acesteia;
f) au folosit mijloace ruinatoare pentru a procura persoanei juridice fonduri,
in scopul intarzierii incetarii de plati;
g) in luna precedenta incetarii platilor, au platit sau au dispus sa se plateasca cu preferinta unui creditor, in dauna celorlalti creditori.

(2) Aplicarea dispozitiilor alin.(1) nu inlatura aplicarea legii penale pentru faptele care constituie infractiuni.

abcdef abcdef

Capitolul V - Infractiuni si contraventii

Art. 143
(1) Constituie infractiunea de bancruta simpla si se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda neintroducerea sau introducerea tardiva, de catre debitorul persoana fizica ori de reprezentantul legal al persoanei juridice debitoare, a cererii de deschidere a procedurii in termen, care depaseste cu mai mult de 6 luni termenul prevazut la art.27.
(2) Constituie infractiunea de bancruta frauduloasa si se sanctioneaza cu pedeapsa de la 6 luni la 5 ani fapta persoanei care:
a) falsifica, sustrage sau distruge evidentele debitorului ori ascunde o parte din activul averii acestuia;
b) infatiseaza datorii inexistente sau prezinta in registrele debitorului, in alt act sau in situatia financiara sume nedatorate, fiecare dintre aceste fapte fiind savarsite in frauda creditorilor;
c) instraineaza, in frauda creditorilor, in caz de insolventa a debitorului, o parte din active.

Art. 144
(1) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(1) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 3 la 8 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia.
(2) Infractiunea de gestiune frauduloasa, prevazuta la art.214 alin.(2) din Codul penal, se pedepseste cu inchisoare de la 5 la 12 ani, atunci cand este savarsita de administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia, daca fapta nu constituie o infractiune mai grava.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.

Art. 145
(1) Insusirea, folosirea sau traficarea de catre administratorul judiciar ori lichidatorul averii debitorului, precum si de orice reprezentant sau prepus al acestuia de bani, valori ori alte bunuri pe care le gestioneaza sau le administreaza constituie infractiunea de delapidare si se pedepseste cu inchisoare de la unu la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(2) In cazul in care delapidarea a avut consecinte deosebit de grave, pedeapsa este inchisoarea de la 10 ani la 20 de ani si interzicerea unor drepturi.
(3) Tentativa infractiunilor prevazute la alin.(1) si (2) se pedepseste.

Art. 146
Fapta persoanei care, in nume propriu sau prin persoane interpuse, solicita inregistrarea unei cereri de admitere a unei creante inexistente asupra averii debitorului se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda.

Art. 147
Refuzul debitorului persoana fizica sau al administratorului, directorului, directorului executiv sau al reprezentantului legal al debitorului, persoana juridica, de a pune la dispozitie judecatorului-sindic, administratorului judiciar sau lichidatorului, in conditiile prevazute la art.35, documentele si informatiile prevazute la art.28 alin.(1) lit.a)-f) sau impiedicarea acestora, cu rea-credinta, de a intocmi documentatia respectiva se pedepseste cu inchisoare de la un an la 3 ani sau cu amenda.

Art. 148
Infractiunile prevazute la art.143-147 se judeca in prima instanta de tribunal, cu celeritate.

Art. 148^1
(1) Nerespectarea prevederilor art. 45 alin. (2^1) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 lei la 30.000 lei.
(2) Constatarea contraventiei si aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac de catre organele de specialitate ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, din oficiu sau la sesizarea judecatorului-sindic, a administratorului judiciar/lichidatorului sau a oricarei persoane interesate. Veniturile rezultate din aplicarea sanctiunii prevazute la alin. (1) se fac venit la bugetul de stat.
(3) Contraventiei prevazute la alin. (1) ii sunt aplicabile dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete, de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

   

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA, CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.www. oltchim.ro

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.
<str

el

#31424

2014-12-24 12:42

Sarabatori fericite tuturor ,multa sanatate familiilor voastre , Dumnezeu sa ne ajute si sa trecem cu bine peste greutati.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-12-24 12:44