Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31201 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 06:56

#31199: - Re: Re: DA PE MINE,CINE MA APARTAT MAX TIMP DE 2 ANI? CHIAR NIMENIII 

 Sunt publicate si aici tampitule cretinizat, in petitie sunt suficente dovezi si probe, numai un CRETIN ca tine sa nu observe. Si mai sunt ... picati..., partieeeeeeee....,vine mosu cu sania, pote te viziteaza...partieeeeee....

BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

#31202 BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-20 07:00

#31008: Cu insolvenţa nu-i de glumit! - BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit! 

 

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.www. oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Privatizarea Oltchim a eşuat din nou, Arpechim se pregăteşte pentru fier vechi

#31203 Privatizarea Oltchim a eşuat din nou, Arpechim se pregăteşte pentru fier vechi

2014-12-20 07:03

Privatizarea Oltchim a eşuat din nou, Arpechim se pregăteşte pentru fier vechi

 

Platforma petrochimică din Pitești se îndreaptă cu pași repezi spre un final tragic prin valorificarea instalațiilor de aici ca fier vechi. Aceasta în condițiile în care privatizarea Oltchim, de care depindea direct existența Arpechim, a eșuat din nou, pentru a patra oară, dat fiind faptul că niciun investitor nu a depus oferte până vineri, 12 decembrie, termenul limită. Termenul anterior pentru depunerea ofertelor a fost 6 iunie 2014 când de asemenea privatizarea a eșuat. Nici la termenul din 28 martie nu s-a angajat niciun investitor să cumpere acțiunile deținute de Oltchim SA la Oltchim SPV. La sfârșitul lunii ianuarie 2014 a mai avut loc o amânare a depunerii de oferte. Atunci, administratorii judiciari au decis prelungirea termenului de depunere a ofertelor angajante de la 31 ianuarie la 28 martie 2014. Trebuie menționat că în luna martie s-au arătat câțiva investitori interesați, însă niciunul nu a depus oferta angajantă.

Oltchim vinde fier vechi și se pregătește de agricultură și comerț

#31204 Oltchim vinde fier vechi și se pregătește de agricultură și comerț

2014-12-20 07:04

Oltchim vinde fier vechi și se pregătește de agricultură și comerț

Oltchim nu și-a găsit încă un investitor dispus să readucă la viață combinatul chimic, dar se pregătește să introducă noi obiecte de activitate în firmă, precum cultivarea de plante în aer liber și în sere și comerțul în magazine specializate.

 

Oltchim nu reușește să iasă din insolvență și nici nu pare a avea șanse să găsească investitori în perioada următoare. După cum am arătat și în articolele precedente, privatizarea Oltchim este pusă în dificultate și de Comisia Europeană, care dorește asigurări că preluarea la pachet a Arpechim nu reprezintă un ajutor de stat mascat pentru OMV Petrom. Între timp însă bucăți din combinat sunt valorificate la fier vechi, iar societatea înregistrează noi obiective de activitate, de parcă intenționează să se reorienteze către alte afaceri.

Situația combinatului pare să dea semne de îmbunătățire conform oficialilor societății. Recent a intrat în probe o nouă secție, cea de oxoalcooli, care ar majora capacitatea de producție a Oltchim la 40% dacă va li repornită. „O dată repornită această secție, vom spori capacitatea de producție a combinatului la 40% față de 25% cât este în prezent“, spune Ion Vâncea, liderul filialei vâlcene a sindicatului Cartel Alfa, care adaugă că în respectiva secție vor fi angajate peste o mie de persoane. În primele șapte luni ale anului, Oltchim a avut o cifră de afaceri de aproximativ 11 milioane euro și un profit operațional de 0,25 milioane euro, în condițiile unei utilizări a capacității de producție de 23%, conform informațiilor oferite de Gheorghe Piperea, unul dintre administratorii judiciari ai companiei.

Deșeuri metalice

Societatea nu este însă ferită de scandaluri. Recent, Vocea Vâlcii a publicat două contracte de vânzare fier vechi din 2013, prin care erau vândute mai multe tone de deșeuri metalice și nemetalice, respectiv deșeuri de inox austenitic pregătit și deșeuri inox austenitic neperegătit. Inoxul austenitic este un oțel nemagnetic, cu cea mai bună rezistență la coroziune, cu duritate și sudabilitate bune, adică un oțel de calitate foarte bună. Contractele au fost încheiate în mai și octombrie 2013, când la conducerea Ministerului Economiei au fost pe rând Varujan Vosganian și Andrei Gerea, iar la conducerea combinatului s-au aflat Mihai Tălpășanu și Marius Pârvu. O diferență care poate ridica suspiciuni este prețul de vânzare. În primul contract, tona de deșeu pregătit era de 1.680 dolari pe tonă, iar cel nepregătit de 1.500 dolari pe tonă. În cel de-al doilea, prețurile scad la 1.020 dolari pe tonă, respectiv 975 dolari pe tonă. Altfel, compania trece prin restructurări care presupun închiderea unor active (secții) nerentabile și concentrarea pe afacerile profitabile. Mutarea activelor viabile pe o nouă companie, Oltchim SPV, care să nu mai aibă datoriile celei vechi (datorii care ajung la 700 milioane euro) a și fost realizată.

Saga codurilor CAEN

Obiectele de activitate ale Oltchim ne oferă însă și mai multe motive de amuzament (sau îngrijorare). Putem presupune că o parte a secțiilor din combinat nu vor supraviețui schimbărilor prin care trece compania, de unde și vânzarea de „deșeuri“ metalice. Dar este greu de imaginat că ditamai combinatul chimic se pregătește de „cultivarea altor plante din culturi nepermanente“, de „cultivarea plantelor petnru înmulțire“, de „fabricarea ambalajelor din lemn“, de „lucrări de demolare a construcțiilor“ sau de „comerțul cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate“. Este hilar când vezi că un combinat chimic se pregătește de deschis chioșcuri sau de cultivat plante pe terenuri agricole sau în sere, dar așa reiese din convocatorul Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor din 9 septembrie 2014. Ar putea fi un semnal îngrijorător pentru acționarii și angajații companiei apariția acestor noi obiecte de activitate, în ideea că societatea se pregătește de agricultură și de comerț, eventual pe suprafețele de teren care rămân în urma închiderilor de secții. De altfel, chiar aceasta ar putea fi situația reală a unor departamente din combinat (pe care ar trebui să le decidă actualii și viitorii acționari). Administratorii judiciari, respectiv BDO Business Restructuring și Rominsolv, nu au oferit explicații în ziua publicării convocatorului pe pagina BVB, adică pe 4 septembrie, însă este de așteptat să ofere în perioada următoare. Dar aceste activități complet diferite de cea a unui combinat chimic nu sunt complet străine de condurile CAEN ale Oltchim. Găsim „activități ale portalurilor web“ , „activități ale agențiilor de publicitate“ sau „activități fotografice“. Și multe altele, trecute în aproximativ 200 de obiecte de activitate înregistrate. Inclusiv „intermedieri în comerțul cu materii prime agricole, anumale vii, materii prime textile și cu semifabricate“. Sunt activități care pot apărea în cadrul unui combinat atât de mare și care încearcă să ofere angajaților cam tot ce au nevoie în viața zilnică. Așa era modelul comunist, unde se presupunea că tot ce ai nevoie primești de la locul de muncă, inclusiv de mâncare, iar apartamentul de acasă este doar pentru dormit. Din fericire, lucrurile s-au schimbat, iar companiile din prezent preferă să externalizeze orice activitate care nu ține de cea principală, astfel încât să nu aibă parte de cheltuieli inutile. De aceea este amuzant că, în anul de grație 2014, Oltchim (aflat în insolvență) încearcă să se ocupe de agricultură și comerț în „magazine specializate“ în loc să se concentreze pe activitatea pe care o cunoaște cel mai bine și care îi poate aduce profit dacă este eficientizată.

Oltchim se pregătește de o nouă vânzare, pe data de 15 decembrie anul acesta. În cazul fericit în care va găsi un investitor este de așteptat ca astfel de coduri CAEN să nu se mai regăsească în noua companie.

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#31205 Re: Re: Re: Gheorghe Piperea = MINCIUNA, DEZINFORMAREA, INCALCAREA LEGII SI HOTIA

2014-12-20 07:36

#30958: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. - Re: Re: Gheorghe Piperea = MINCIUNA, DEZINFORMAREA, INCALCAREA LEGII SI HOTIA 

 

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

 

EXCLUSIV: Gata cu OLTCHIM! Combinatul se vinde la fier vechi (FOTO)

 

 http://www.voceavalcii.ro/

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31206 Re: Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.

2014-12-20 07:39

#31085: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. - Re: SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO. 

 

SARLATAN GHEORGHE PIPEREA CU ASOCIATII & CO.:  www.oltchim.ro

SARLATANIE PRIN SPOLIERE SI NEMERNICIE MARCA PIPEREA LA OLTCHIM.

SPOLIÉRE s.f. Acțiunea de a spolia și rezultatul ei; jefuire, prădare; înșelare; spoliație. [Pron. -li-e-. / < spolia].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI IONEL VINCEA CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

 

 

 

 

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 10:31


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31208 Re: Re: Re: DNA anunță sosirea APOCALIPSEI:

2014-12-20 10:34

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31209 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 10:40

#31207: psiholog amator - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. <= ESTI O PARANOIA CRETINIZAT SI O SCOATERE DIN CONTEXT INAPT MINTAL.

 TU ESTI O SCOATERE DIN CONTEXT SI BOALA TA SE TRATEAZA IN CENTRE SPECIALE DE CURATARE MINTALA, STABILITATE NEURONALA SI TRATAMENT PRIN CONTROL AMANUNTIT LA CUTIA CRANIANA, PRESUPUN AI SUFERIT VREUN ACCIDENT IN TIMPUL VIETII SI AI SECHELE GRAVE SI FOARTE GRAVE.

UN BOLNAV CA TINE POATE SA SPUNA CA SCOPUL PETITIEI ESTE DOAR A CITITI TU SI EU.

MERGI SI TRATEAZA-TE.

ESTI UN NIMENI, UN LICURICI ARS, UN PRAJIT AL SORTII, UN NATARAU, UN INGANFAT, O CREANTA OBOSITA,  PROST SI DEPLASAT DE REALITATE, UN ....S.A.M.D.

LASA-NE, LASA-NE....FUGI REPEDE CA AI PROGRAMARE LA PSIHIATRU NU PSIHOLOG, PSIHIATRU, AM SCRIS FOARTE CLAR SI FOARTE BINE, CEL DE SCOTI DIN CONTEXT TOT.

PENTRU INDIVIZI CA TINE ACEASTA PETITIE TREBUIE SA REZISTE SI O SA REZISTE, CHIAR DACA TU NU VREI SI TE OCUPI SI DE ALTE FAPTE NOTABILE.

SARBATORI FERICITE, DACA POTI SA SPUI CA LE AI.

P.S. APROPO, FI SIGUR CA NE STIM SI TE STIU.

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 10:52


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31211 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 10:56

#31210: VOSGANIAN - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. <= ESTI O PARANOIA CRETINIZAT SI O SCOATERE DIN CONTEXT INAPT MINTAL.

 TU CU SCOATEREA DIN CONTEXT NICI NU VEZI CE PUBLICI.

NICOLAE BURDOAZA, A FOST SI ESTE PARTICIPANTUL DIRECT LA INSTITUTII SI PRESA SAU MASS-MEDIA.

TU NICOLAE BURDOAZA, AI RASPUNSURI SA NE DAI, PENTRU SCOATEREA DIN CONTEXT SI ALTE FAPTE...!!!!!!!!!

NU POTI SA FI ANONIM CAND ESTI PESTE TOT, PUBLIC SI VORBESTI IN NUMELE TUTUROR.

 

MERGI SI TRATEAZA-TE.

SARBATORI FERICITE, DACA POTI SA SPUI CA LE AI.

http://www.ziare.com/

"Nicolae Burdoaza, reprezentant al fostilor angajati de la Oltchim"

P.S ITI PLACE CUM SCOT SI EU DIN CONTEXT SI ITI ARAT CINE ESTI TU BURDOAZA???? CE SPUI...., E SCOS DIN CONTEXT????

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 11:04


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31213 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 11:05

#31212: - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. <= ESTI O PARANOIA CRETINIZAT SI O SCOATERE DIN CONTEXT INAPT MINTAL.

 NICOLAE BURDOAZA EL "LIDERO MAXIMO", CINE TE-A INVESTIT PE TINE (ESTI AUTOINTITULAT REGE??? )SI CE DORESTI TU SA EXPLICI CU SCOATEREA DIN CONTEXT CARE AI FACUT-O PESTE TOT, INCLUSIV PE PETITIE???

http://www.ziare.com/

"Nicolae Burdoaza, reprezentant al fostilor angajati de la Oltchim"

P.S ITI PLACE CUM SCOT SI EU DIN CONTEXT SI ITI ARAT CINE ESTI TU BURDOAZA???? CE SPUI...., E SCOS DIN CONTEXT????

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

sugaci dixi

#31214 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 11:11

#31213: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 ce-ti mai place sa te faca toti prost, ce-ti mai place sa ai de lucru pe petitie. La tine nici nu conteaza ce iti zice interlocutorul si cate jigniri iti aduce. Tu sa ai cui sa ii raspunzi, asta conteaza. Ai ma familie? Ce dracului zic ma, copiii , nevasta cand te vad toata ziua de servici pe calculator?

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 11:12



Musafir

#31216 Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 11:20

#31215: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. - Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 "SINDICATELE DIN COMBINAT NE SUSTIN PRIN SLO SI CELELALTE SINDICATE SE CONFORMEAZA PE CCM LA NIVELUL OLTCHIM IN FUCTIE DE INTERESELE SALARIATILOR PE CCM."

vezi ca te contrzici, esti incoerent in ceea ce sustii. Odata ne spui ca sindicatele si statul roman sunt in culpa, apoi vi si ne spui ca ne sustine SLO. Pai SLO nu e tot sindicacat? Pai Dixi nu e tot un cacat? L-ai vazut tu pe Dixi la vreun proces de=al tau sa te sustina. Bai prostule , singurul care te poate sustine esti tu si ceilalti 928 (citi or mai fi ramas dintre ei)

Boala grea ai frate, sa stai toata ziua pe petitie

S.C. Oltchim S.A, Disponibilizatii din 2013:
Musafir

#31217 SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 11:22

#31216: - Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Raspunde-ti: SUNTE-TI AUTOINTITULATI LIDERI??? AVETI ALEGERI SINDICALE LA DISPONIBILIZATI, SAU VOI NU STITI CA SUNTEM 929 DISPONIBILIZATI 2013???? ( "ceilalti 928 (citi or mai fi ramas dintre ei ) " SI IAR SCOATETI DIN CONTEXT, SUNT 929 CONFORM ROMINSOLV SI OLTCHIM, INCLUDEM SI PE CEI DECEDATI PRIN LEGI SI LEGE, FAMILIILE LOR BENEFICIAZA SI  PRIMESC SUMELE DE BANI SALARII PE ACTELE DETINUTE DE ACESTIA!!!!!!!!!!!!!!!!)

"Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări."

http://www.rominsolv.ro/

VOI NUMAI IN TRIBUNAL CU DOSARELE VOASTRE ACOLO SUNTETI LIDERI SI AM VAZUT CE ATI FACUT.

SI-A BATUT JOC PERSU DE VOI CAND URLA PE SCARI SI VOI ATI PUS BOTUL CA, SUNTETI LIDERI, CEREA LIDERI..., VAI DE VOI, PANA LA STINGEREA CONFLICTULUI DE MUNCA SI LITIGII DE MUNCA CU OLTCHIM NUMAI SLO SI RESTUL SINDICATELOR  AU OBLIGATII PE CCM LA NIVELUL OLTCHIM.

SCOATE-TI VOI FILMULETUL DAR EL ESTE PE YOUTUBE.COM SAU ADEVARUL.RO link:

Protestul fostilor angajati Oltchim

Publicat pe 7 mai 2014

Fostii angajati ai combinatului Oltchim au protestat in fata Prefecturii si CJ Valcea

- in filmulet, salariatii disponibilizati 2013 strigau NU LIDERI, IAR VOI HOP LIDERI PESTE VOINTA TUTUROR, INCALCAND CHIAR SI CCM LEGE, intitulati si de comun acord cu psd.

 ATI INTRAT IN JOCUL PARTIDELOR POLITICE. PERSU, CILEA, PREFECTII, CONDUCERE OLTCHIM, GUVERN, SINDICATE CU ALTE INTERESE SI ALTII... S.AM.D. SI-AU BATUT JOC DE TOTI SI PSD STIA CA VOI NU AVETI LIDERI DECAT SINDICATELE DIN OLTCHIM PE CCM LA NIVELUL COMBINATULUI CHIMIC. ATI FOST FOLOSITI PE POST DE CAMPANIE ELECTORALA SI SI-AU ATINS SCOPUL, OBSTRUCTIONAND JUSTITIA, PROCESUL INSOLVENTEI OLTCHIM  PRIN  TARAGANAREA EVENIMENTELOR SI LIPSA LOR DE INTERES SI ALTE FAPTE..... PRIN FURT, EI TOT CEEA CE AU DORIT AU REALIZAT.

SPOLIERE SE NUMESTE, ACESTA E TERMENUL.

Cum a fost toata tema voastra: cand la prefectura, cand la consiliul judetean, cand la primarie, cand mai stiti voi pe unde si stim si noi...,cand la Oltchim sau la guvern....?????

VOI NUMAI IN TRIBUNAL CU DOSARELE VOASTRE ACOLO SUNTETI LIDERI SI AM VAZUT CE ATI FACUT.

VALABIL PENTRU TOTI AUTOINTITULATII LIDERI SI SORCOVE. IDENTIC CUM A FACUT  CERNEV SI ALTII CA EL..., VORBEA IN NUMELE TUTUROR INCALCAND CCM, FARA A FI MANDATAT DE OLTCHIM 3300 SALARIATI, CARE NU II REPREZENTA DECAT DACA PRIMEA ACCEPT DE LA SLO (CEEA CE NU S- A INTAMPLAT ),  ATENTIE COTIZANTII NU CONDUCERE SINDICALA,.... ASA SI VOI, MAIMUTOI SI MAIMUTELE, SORCOVE, PORCISME...ETC.

LIDERII  NOSTRI NE-AU  TRADAT PE TOTI (SI ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI) SLO, SVO, SUO, SSO,SRO LA NIVELUL OLTCHIM PE CCM SI ALTE LEGI.

 Mai inaptule poet si cititor in stele:

PANA LA STINGEREA CONFLICTULUI DE MUNCA SI LITIGII DE MUNCA CU OLTCHIM NUMAI SLO SI RESTUL SINDICATELOR  AU OBLIGATII PE CCM LA NIVELUL OLTCHIM.

VOI NUMAI IN TRIBUNAL CU DOSARELE VOASTRE ACOLO SUNTETI LIDERI SI AM VAZUT CE ATI FACUT.

LIDERII  NOSTRI NE-AU  TRADAT PE TOTI (SI ANGAJATI SI FOSTI ANGAJATI) SLO, SVO, SUO, SSO,SRO LA NIVELUL OLTCHIM PE CCM SI ALTE LEGI.

citeste bine si nu mai scoate din context, am fost tradati de SINDICATE SI STATUL ROMAN IN CULPA.

 SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

 

P.S. STIMABILE DOMN ION TOANTA (POETUL RATAT AL ZILELOR NOASTRE SI SCOS DIN CONTEXT), TE ROG FRUMOS SA REDACTEZI SCRIS SI PUBLIC AICI CE AI FACUT LA DIICOT SI CU CE ARGUMENTE AI ADUS DUMNEATA ACOLO CHIAR SI LA GUVERN SI MAI STI TU PE UNDE...., SA SE FACA CERCETARI, DE S-A PRIMIT UN RASPUNS LA FEL DE SCOS DIN CONTEXT PRECUM VA COMPORTATI, TU SI AMICUL TAU NICOLAE BURDOAZA!!!!!!!!!!!!

 

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE, INCLUS SI VINCEA  CARTEL ALFA) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

OLTCHIM INCHIS, SA MULTUMESTI SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

CU INSOLVENTA NU-I DE GLUMIT.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM :

#31218 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM :

2014-12-20 12:04

Societate in insolventa,
in insolvency,
en procedure collective

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

DECIZIA NR... DIN DATA DE 15.05.2013.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

http://portal.just.ro/

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

ATENTIE!
Prezentra Lege a fost abrogata de noua Lege a Insolventei: Legea 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolventei si de insolventa

Atentie! Procesele incepute inainte de intrarea in vigoare a noii legi Legea 85/2014 raman supuse legii aplicabile anterior acestei date.


Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 359 din 21 aprilie 2006

  • OUG nr. 86/2006
  • OUG nr. 173/2008
  • OG 1/2010
  • Legea nr. 25/2010
 

 S.C.Oltchim S.A se judeca pe legea insolventei aprobata de judecatorul-sindic in ianuarie 2013.

#28417 Legea nr. 53 din 2003 - Codul Muncii (republicat si actualizat 2013)

 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )SC OLTCHIM SA RM VALCEA

#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 

 DECIDE:

Incepand cu data de 14.06.2013, inceteaza contractul individual de munca (CIM ):

#28420 Re: Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM ) si toate drepturile cuvenite salariatului, fiecaruia in functie de creantele neachitate inpotriva S.C. Oltchim S.A.

  CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].

Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

#31219 BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

2014-12-20 12:06

A. LA NIVELUL TARII SI DELIMITARE PROTECTII SOCIALE SI FORME DE RECONVERSIE PROVESIONALA:


#28418 OUG nr. 36/2013 - aplicarea in perioada 2013-2018

#28419 Re: Re: H.G. 241/08.05.2013

 

Art. 7. - Persoanele concediate in conditiile prezentei ordonante de urgenta beneficiaza de urmatoarele drepturi:

Art. 7. a) indemnizatie de somaj, stabilita potrivit reglementarilor legale in vigoare;

# indemnizatie de somaj care beneficiaza toti somerii  in categoriile de someri, OBLIGATIE PE PROTECTIE SOCIALA LA NIVELUL TARII ROMANIA, luati in evidente de AJOFM:

a)  6 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin un an;

b)  9 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare de cel puţin 5 ani;

c) 12 luni, pentru persoanele cu un stagiu de cotizare mai mare de 10 ani.

Art. 7. b) venit lunar de completare;

 # indemnizatie venit de completare prin protectie sociala si cu reconversie provesionala,  dupa caz cine doreste si se inscrie, nefiind obligatie, pe baze sindicale si statul roman patron coroborat cu AJOFM statul roman:

–      12 luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 3 ani si pana la 10 ani;

–      20 de luni, pentru persoanele care au o vechime in munca intre 10 ani si pana la 15 ani;

–      22 de luni, pentru salariatii care au o vechime in munca intre 15 ani si pana la 25 de ani;

–      24 de luni, pentru salariatii care au o vechime in munca de cel putin 25 de ani;

B. SOCIETATILE COMERCIALE CAZUL DE FATA SC. OLTCHIM SA., PATRON SI ACTIONAR MAJORITAR STATUL ROMAN.

#31220 Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

 

Art. 7. c) plati compensatorii acordate de catre operatorii economici din bugetele de venituri si cheltuieli ale acestora, in conformitate cu prevederile contractelor colective sau individuale de munca aplicabile, respectiv incheiate la nivelul fiecarui operator economic.

# plati salarii compensatorii in functie de vechime in munca pe Legea CCM (Contractului Colectiv de Munca ) la nivel de S.C. Oltchim S.A. conform acestei legi  aprobata judecatoresc si de toate institutiile in competenta lor si sprijinita de alte legi in vigoare:

Art38. Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI, 9 milioane de euro, valoarea salariilor compensatorii

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii

UNDE SUNT BANII????

 Reducerea de personal vizează 929 de salariaţi (602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) şi are ca scop realizarea unei economii lunare de aproximativ 1.200.000 euro (14,4 milioane euro anual). Demn de remarcat este procentul mare (peste 60%) de salariaţi care au solicitat benevol să fie acceptaţi pe listele de disponibilizări.UNDE SUNT BANII????

http://www.rominsolv.ro/

UNDE SUNT BANII????

OUG SI HG A FOST CREAT PENTRU 105O DISPONIBILIZARI COLECTIVE. UNDE SUNT BANII DIFERENTA PE PROTECTII SOCIALE ALTE SUME DEBLOCATE PENTRU PROTECTIE SOCIALA  CARE NU AU LEGATURA CU CCM LA NIVELUL OLTCHIM OPERATORUL ECONOMIC, DELIMITARILE FACANDU-SE FOARTE CLAR SI IN LITERA LEGII????!!!!!!!!!

In conformitate cu prevederile art. 1alin.(1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 36/ 2013 masurile de protectie sociala se acorda in baza unui plan de disponibilizare întocmit in conditiile legii.
Prin planul de disponibilizare propus de consortiul de administratori judiciari se propune disponibilizarea a 1050 de salariati ai SC Oltchim SA, cu influente asupra bugetului asigurarilor pentru somaj de aproximativ 32.000.000 lei.

http://arhiva.gov.ro/

#28421 Re: Re: CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE

UNDE SUNT BANII????

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

BREAKING NEWS: a venit la Oltchim. Cu insolvenţa nu-i de glumit!

#31220 Re: CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

2014-12-20 12:07

 #28378: SALVATI OLTCHIM SI ARPECHIM - CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )CE ESTE PE PETITIE ESTE SCRIS SI-N DECIZIE SI TOT CE EXISTA SUNT PUBLICE, AI INTELES.

 

 

 

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA

Decizia din data de 15.05.2013  DECIDE: Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.*SI ART. 41 DIN CCM CARE SPECIFICA ACEEASI DECIZIE.  (BANII TREBUIAU ACHITATI PE LOC 15.05.2013)

CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA:  Art.36, Art. 37 si Art.42,

Art38.

Al1.b) incepand cu 01.01.2012 se acorda o compensatie in functie de vechime,astfel:

1. pentru vechime intre 0 -5 ani o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

2. pentru vechime intre 5-15 ani o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii;

3. pentru vechime >15 ani o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A. la data concedierii.

REGULAMENTUL DE SALARIZARE:
Art. 37.
Toate drepturile banesti cuvenite salariatilor se platesc inaintea oricaror obligatii banesti ale societatii.
Art. 38.
Al.1. In caz de faliment sau lichidare judiciara, salariatii au calitatea de creditori privilegiati, drepturile lor banesti urmand sa fie platite integral inainte de a-si revendica cota parte ceilalti creditori.
Al.2. Salariatilor li se va comunica in scris, pe baza de cerere scrisa adresata serviciului Financiar, dovezile eventualelor retineri legale efectuate.

Art. 39

Al.2. Intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului.

Ceea  ce a comunicat si ITM la solicitarea noastra:

".... art.166 alin4 din aceeasi lege "intarzierea nejustificata a platii salariului sau neplata acestuia poate determina obligarea angajatorului la plata de daune-interese pentru repararea prejudiciului produs salariatului."

SALARII PLATI COMPENSATORII CCM SUMA NETA: 38.164.916 LEI (9 milioane euro) la 929 salariati(602 în Vâlcea şi 327 în Piteşti) disponibilizati:

 

1.    17.106 lei pentru o vechime  intre 0 - 5 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 6 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
2.    34.212 lei pentru o vechime  intre 5 - 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 12 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;
3.    51.318 lei pentru o vechime mai mare de 15 ani, reprezentând o suma neta echivalenta cu 18 salarii medii brute existente in S.C. Oltchim S.A., la data concedierii;

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCĂ

M. Drepturi si obligatii generale ale partilor

1. Salariatul are , in principal, urmatoarele drepturi:

    a) dreptul la salarizare pentru munca depusa;

    n) alte drepturi prevăzute de lege sau de contractele colective de muncă aplicabile

4. Angajatorului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:

  a) sa inmaneze salariatului un exemplar din contractul individual de munca, anterior inceperii activitatii;

    a¹) sa acorde salariatului toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca, din contractul colectiv de munca aplicabil si din lege;

   c) sa acorde salariatilor toate drepturile ce decurg din lege, din contractul colectiv de munca aplicabil si din contractele individuale de munca;

    d) sa elibereze, la cerere, un document care sa ateste calitatea de salariat a solicitantului, respectiv activitatea de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si specialitate;

   g) sa infiinteze registrul general de evidenta a salariatilor si sa opereze inregistrarile prevazute de lege;

       i) sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal ale salariatilor.

UNDE SUNT BANII????

DISPONIBILIZATII DE SASE ORI PAGUBITIUNDE

1. FARA LOC DE MUNCA SI DISPONIBILIZATI;

2. DISPONIBILIZARE CU PLATA DE BANI AJOFM  DIN ACESTIA PLATIM C.A.R. OLTCHIM SI PENALIZARI CU DOBANZI, DETURNAREA DE FONDURI BANI  PE TIMPUL CONDUCERII CET GOVORA MIHAI BALAN anul 2012, CARE A OPRIT PENTRU PLATA DIN SALARII, DAR CARE N-AU AJUNS LA DESTINATAR, NOI FIIND IN CONTINUARE NEVOITI SA ACHITAM PENALIZARI DE INTARZIERE SI RESTANTE;

3. CREANTA PLATI SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME NEPLATITA SI NEACHITATA, TINAND CONT CA SUNTEM LA PESTE UN AN  DISTANTA DE LA DISPONIBILIZARE, PIERDERILE FIIND LA ZI NEACHITATE FATA DE NOI SI N-AU AJUNS LA DESTINATARII DISPONIBILIZATI;

4. BLOCATI SI DETURNATI, SALARII COMPENSATORII CONFORM CONTRACTULUI COLECTIIV DE MUNCA, anul 2013, IN FUNCTIE DE VECHIME;

5. ANAF IMPOZITATI SI PILONUL II PENSII PRIVATE APAREM CU SUME DE BANI  PE CARE NOI NU-I AVEM;

6. INCALCAREA LEGII INSOLVENTEI 85/2006 SI TOATE LEGILE DE CATRE PIPEREA CU ASOCIATII &CO SI  NICULAE BALAN BDO Business Restructuring SPRL si restul participantilor....!!!!!!

SC OLTCHIM SA RM VALCEA

UNDE SUNT BANII????

PARTIEEEEEEEEEEEEEE.........CONCEDII PLACUTE, aveti bani de bilete de avion, aveti bani de plinul la autorurisme, va ajung si de cadouri la amante sau familie...etc.

SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 15:10


SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

#31222 Re: Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-20 15:12

#31221: - Re: Re: Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. La 25 de ani de la "REVOLUTIE" INCA DORMI OBOSITULE SAU MAI INCERCI TU SI ALTII CA TINE, SA CE....??? 

 TU ESTI OM?????

Tu mai bine nu mai imbarliga  si spurca cu alte fapte comise... sau pui pe altii pe aici...  si raspunde la intrebari, ai tu Dumnezeu, aveti Dumnezeu, vorbe prea mari pentru voi????? Vi S-A RASPUNS IN MODUL VOSTRU SI LA MODUL LA CARE ATI SCRIS SI VORBIT PESTE TOT. ACEEASI PLACA SI STIL DE A SCOATE DIN CONTEXT TOT.

 SIGUR ESTE MOCIRLA INEPTIILOR SI SCOATERII VOASTRE DIN CONTEXT SI DENIGRARII, HAITUIRII SI ALTE FAPTE COMISE DE VOI.........PAGINI PLINE SI STERSE, POATE RASPUNZI SI LA INTREBARI EROULE, VICTORIOSULE, STIE TOT SI NU STIE NIMIC, HAI RASPUNDE CU FAPTELE EROICE ALE TALE SI AMICILOR, CUM SUNT....

Te sti vinovat, vei raspunde direct de faptele comise, asta ca sa mai spurcati voi UE si sa va dati sfintisori pe aici sau pe unde va mai etalati voi spalaceala din creierul lipsa de care dovediti ca nu-l aveti....

P.S. STIMABILE DOMN ION TOANTA (POETUL RATAT AL ZILELOR NOASTRE SI SCOS DIN CONTEXT), TE ROG FRUMOS SA REDACTEZI SCRIS SI PUBLIC AICI CE AI FACUT LA DIICOT SI CU CE ARGUMENTE AI ADUS DUMNEATA ACOLO CHIAR SI LA GUVERN SI MAI STI TU PE UNDE...., SA SE FACA CERCETARI, DE S-A PRIMIT UN RASPUNS LA FEL DE SCOS DIN CONTEXT PRECUM VA COMPORTATI, TU SI AMICUL TAU NICOLAE BURDOAZA!!!!!!!!!!!!

MAI VRETI INTREBARI??? E TOLBA PLINA TOANTA SI BURDOAZA. PENTRU CA TOT VINE MOS CRACIUN!!!

CAND E VORBA DE VOI, HOP SARITI CU ALTE NUME, IMPLICATI CU TOTUL SI TOTUL PE ALTII SI CARE NU AU VINA, NU VOI, ALTII...., ESCROCI, ASTA SUNTETI !!!!!!!!!!!!

DL. ROIBU, IAR TE JOCI CU NUME A UNOR OAMENI, NU CA TINE SI ALTII....

 

OLTCHIM si ARPECHIM! INCHIS.
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 15:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 15:58


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-12-20 16:10