PLÎNGERE PENALĂ BĂSESCU TRAIAN

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția PLÎNGERE PENALĂ BĂSESCU TRAIAN

Ella

#1 Plângere penală

2012-08-18 13:39

Trebuie judecat de urgenţă pentru TOATE acuzaţiile formulate în respectiva plângere penală.
ValeriuIovan

#2 Fărădelegi

2012-08-18 21:20

A mințit: „Dacă nu acceptați 10 zile concediu fără plată ( noiembrie și decembrie...) vom fi obligați să oprim 3 luni 25% din salarii”. S-au oprit și cele 10 zile( automat și sporurile de vechime!) și 3 ani câte 25%( din salariile mari și sporuri) și toate sporurile indiferent dacă erau cuvenite sau nu. Efect: dispariția aproape completă a întreprinderilor mici și mijlocii. Avantaj: M. Băsescu, Videanu, Cocoș... În plus toate salariile bugetarilor vor fi micșorate la „reîntregire”: vor fi mărite cu 25% raportate la sume mult mai mici(lipsesc și sporurile...) și în trepte, perioadă în care actualizarea la inflație nu se mai face (cei care aveau 400 euro și cu sporuri ajungeau la 480 euro vor avea ca salariu reîntregit 371 euro cu sporuri cu tot!)


Trădare: A cedat Ucrainei Insula Șerpilor ( despre care a afirmat că este doar o bucată de piatră și nu păstrătoarea celui mai vechi templu religios construit din lume!) în schimbul unei suprafețe de apă în care să facă turcii braconaj mințindu-ne că ar fi acolo petrol ( este doar gaz care, dacă va fi exploatat va conduce la o răbufnire de cutremure devastatoare!)
Minciună: A transformat o minoră criză de profit (un imobil nu mai aducea un câștig de 3 milioane ci doar unul de un milion...) într-o criză de sistem( a fost provocată prin transformarea consumatorilor în datornici la bănci: tăindu-se din salarii au trebuit să se împrumute pentru a achita energia electrică, benzina și gazul metan, căldura, taxele și impozitele, ratele de la asigurările devenite obligatorii.. care toate au crescut de parcă salariile s-ar fi dublat)care să fie argument pentru desființarea arbitrară a școlilor, a spitalelor,pentru micșorarea pensiilor și dispariția locurilor de muncă. Aici a fost ajutat de prietenul său Tăriceanu.


S-a opus vehement actualizării salariului minim pe economie ceea ce a dus la escaladarea fără precedent a muncii „la negru” ( ce preferi? 700 cu dări la stat și rămâi cu 300 în mână sau 800 la negru?). A încurajat deseori „sclavagizarea” muncitorilor, recomandând pe deoparte ca fiecare român să se angajeze în 2-3 servicii ( pentru a obține salariul cuvenit la un singur serviciu) și pe de altă parte ca fiecare patron să restructureze personalul (cei care au rămas muncind fiecare pentru 2-3 salariați) ascunzând că o astfel de atitudine va ducea la uzarea rapidă a forței de muncă și la creșterea exponențială a contrabandei(bunurile neproduse fiind înlocuite rapid cu bunuri aduse din alte țări)
A încurajat școlarii la absenteism și la lipsă de interes față de educație mândrindu-se în discursuri publice cu propriile reultate slabe la învățătură, numind un ministru needucat ( Funeriu), furând voturi în alegerile europarlamentare în favoarea agramatei Elena Băsescu, incapabilă să propună un model politic în afara legalizării drogurilor și prostituției și a altor personaje ( o fostă procuror Macovei care judeca țăranii care furau 2-3 știuleți de pe parcelele care erau moștenirea de la părinții lor și care a reușit să politizeze întreaga justiție prin înființarea Curții Constituționale în care membrii să fie numiți de partidele politice parlamentare..., Becali, Preda etc. personaje recunoscute pentru exprimări greșite și păreri filozofice îndoielnice și greșit asimilate). A obligat astfel mai multe generații, prin lipsă de pregătire autentică, să presteze doar servicii de necalificați, de ospătari și de culegători de căpșune, ceea ce va făcea ca România să fie o țară ocolită mult timp de investitori, să fie o țară condamnată la marginilarizare.

Afirmând mincinos că guvernul României nu mai are cu ce plăti salarii și pensii ( deși valoarea totală lunară a acestora se situa cu mult sub nivelul cheltuielilor personale: 2-3 vizite la restaurantul Cireșica unde studia dansul din buric al unor dansatoare - fiecare vizită solicitând deplasarea a ltor 60-70 de persoane pentru pază, 8-10 mașini de teren, 1-2 elicoptere, autoritățile de pe traseu, excursiile la adunările de partid pentru „băi de mulțime”, uneori cîte 2 în aceeași zi, dimineața la Brăila iar după amiaza la Arad - combustibil pentru elicoptere consumat la o călătorie însemna 5 zile de concediu fără plată pentru toți bugetarii, iar el făcea asemenea excursii cîte 2-3 pe fiecare săptămână (tăieri de panglici, spectacole, târguri, festivaluri) toate cu câștig 0 pentru România dar cu câștig aparent electoral. Îmi amintesc că a fost cu elicopterul În Afganistan pentru a asista la ridicarea unui drapel și după câteva ore s-a reîntors în țară. A doua zi a zburat în Japonia unde a asistat la o ceremonie fără importanță. Beneficiu zero pentru România, dar cheltuieli maxime, deși eram în plină criză... Ar fi putut ca în drumul spre Japonia să facă o escală în Afganistan economisind 3 sferturi din cheltuieli sau, mai degrabă, să nu fi făcut nici-o  deplasare economisind astfel salariul tuturor bugetarilor pe o lună. Presupun că în Afganista s-a întâlnit cu un mesager al lui Putin care i-a transmis noi ordine care să conducă la extenția poporului român iar în Japonia s-a întâlnit cu un emisar al doamnei Clinton care a obținut noi facilități economice și noi drepturi pentru președintele Ungariei în lupta sa împotriva rom ânilor din Covasna și Harghita. Nu mai menționez salariile europarlamentarilor, frunza de 30 de euro pentru care Elena Udrea Cocoș a plătit un milion de euro, nici de expoziția turistică din China prin intermediul cărei Elena Băsescu și-a cumpărat un soț, nici salariile nerușinate ale consilierilor prezidențiali...

Traian Băsescu este vinovat personal pentru arderea pruncilor în incubatoare, pentru decesele din curtea spitalelor desființate, pentru sinuciderea tinerelor familii în care părinții nu au mai văzut o altă soluție pentru subzistență, pentru prostituarea tinerelor obligate să își întrețină familiile, pentru dezvoltarea fără precedent al mafiilor țigănești (mai ales a acelora cu care s-a înrudit) și moldo-ucraine (pe care le-a ajutat să obțină pașapoarte românești).

A mințit că este realizat profesional. Și-a obținut brevetul de căpitan după 1990, cînd era secretar de stat, aproape ministru) la transpartori ( a fost și un reportaj tv în care marinarul Băsescu era foarte lăudat că în sfârșit are brevet!)și după aceea nu a mai condus nici-un vapor, având mereu activități politice. Poate a fost numit căpitan înainte de 1990 pe diverse nave de către securitate, dar cei care au navigat au fost secunzii pe care îi pâra la securitate, el a fost capabil să incendieze unul dintre cele mai mari porturi (poate la ordinul KGB în care era angajat și un ofițer Putin).

O dovadă a conducerii de tip mafiotic la care s-a pretat a fost maniera în care a pronunțat cuvântul „dottore” deși funcția sa de președinte nu are printre responsbilități demascările. Ar fi putut să o roage pe Elena Udrea să dea în vileag ceea ce ar fifost de dat în vileag. Din acest punct de vedere este intrigant cum a pus în funcții niște doamne care nu s-au remarcat decât prin abilitatea de a fura sau de a acoperi furturi: Roberta, Elena, Sulfina, Ritzi, Kovesi, Boagiu, Monica, Vass, Claudia... femei care nu au dovedit nici-o calitate, care nu strălucit nici în studii, nici în activitatea curentă ( cele care au doctorat au fost reclamate ca plagiatoare), care nu au venit cu nici-un proiect viabil și care s-au distins doar vorbirea fărănoimă, exceptând lauda de sine) așa că presupunerea că acestea au funcții pentru că sunt amantele lui Traian Băsescu prinde din ce în ce mai mut contur. Plauzibil pentru un dictator fără scrupul.

Dacă lupți pentru România, lupți împotriva lui Traian Băsescu!

Dar și Ion Iliescu, Nicolae Ceaușescu, Gheorghe Gheorghiu-Dej au fost dictatori sângeroși care au pedepsit din greu poporul român iar Emil Constantinescu nu a reușit decât să cedeze Herța și Bucovina de Nord. Adică forma de guvernare prezidențială este foarte dăunătoare României. Cred că ar trebui organizarea unui referendum care să întrebe alegătorii români dacă nu ar fi oportună reîntorcerea la Monarhia Constituțională?

 

 


Musafir

#3

2014-01-09 23:37

SE VA SOLUTIONA LA "PASTELE CAILOR"! PLANGERILE MELE ZAC LA DNA DIN 2009. REDING ZICE CA NU SUNT INCALCATE PRINCIPIILE UE.

Musafir

#4

2014-01-16 22:11

domnule gadea,stiti care e diferenta intre ceausescu si basescu? diferenta e k au deschis granitele in rest ,aceeiasi dictatura. dak acest basescu nu,l bagati la puscarie ,atunci tot ce ati facut a fost in zadar....cu mult respect!!!

Musafir

#5

2014-01-17 16:39

minciuna ,grobianism, tradarea intereselor celor care l-au votat,tradarea intereslor romaniei,satisfacerea numai intereslor lui personale,acestea sunt caracteristicile cosmarului pe care il traim sub domnia lui basescu

Musafir

#6

2014-01-17 19:33

...un nemernic,impreuna cu toata camarila lui...sa speram ca-si vor primi pedeapsa divina binemeritata...amin!

Musafir

#7

2015-03-15 13:26

Basascu la puscarie !

Musafir

#8

2015-03-15 15:58

Basescu la puscarie !