Strângerea de semnături pentru susținerea Petiției ANPR adresata Președintelui și Guvernul României, pentru susținerea legii pensiilor la 01, septembrie și majorarea punctului de pensie cu 40%

Strângerea de semnături pentru susținerea Petiției ANPR adresata Președintelui și Guvernul României, pentru susținerea legii pensiilor la 01, septembrie și majorarea punctului de pensie cu 40% / Anunțuri / Mărire pensie 40% / Comentarii


Musafir

#1

2021-01-31 07:47

Asta inseamna ca,in cazul unei sau mai multor sentinte favorabile petentilor,voi beneficia si eu de efectele acesteia?

Musafir

#2

2021-01-31 08:00

Multumesc mult!

Musafir

#3

2021-01-31 08:16

Bravo... fiti insistenti. Sa fim optimisti chiar daca sansele sunt foarte mici. Speranta moare ultima..... Ar trebui sa le prezentati o situatie cu cati pensionari au " iesit din sistem " si nu au mai putut sa mai beneficieze de pensia marita.

Musafir

#4

2021-01-31 11:10

Propun să se aplice o altă formulă, mărirea cu 40% să fie pentru pensiile minime datorate muncii efective pentru circa 30 de ani şi să scadă treptat procentul urcând spre pensiile mari, pentru anu se mai mări diferenţa între cele mari şi cele mici. Mai consider necesar şi clasificarea pensiilor pe număr de ani lucraţi efectiv, indiferent de profesie sau grupă. Trebuie să facem cumva diferenţa mai consistentă şi din acest punct de vedere. O altă variantă ar fi mărirea tuturor pensiilor cu aceiaşi sumă de la cea mai mică până la cea mai mare, fiindcă dacă le dăm câte 100 sau 200 la toţi pentru cei cu pensiile mici, contează enorm dar pentru cei mari vor fi nimicuri. Trebuie să dispară pensiile speciale pentru orice categorie, fiindcă este discriminare uriaşă. Diferenţa trebuie să existe dar nu la proporţiile actuale. Ai avut o profesie sau o funcţie mai mare ai avut un salariu mai mare şi ai cotizat mai mult şi pensia va fi mai mare. Trebuie să corectăm toate pensiile care vin din munca la stat, cei din privat pot avea foarte mult, şi contează contribuţia. Corectările, nu prin legi care pot fi schimbate oricând, ci prin amendarea Constituţiei care este foarte greu, dar este foarte bine să fie aşa, şi nu numai pentru pensii ci şi pentru alte elemente care să nu mai permită umflarea numărului de salariaţi la stat sau înfiinţări de instituţii bugetare fără rost, aşa cum fac de fiecare dată cei ce pun mâna pe putere. Dacă se găseşte voinţă politică se poate face chiar uşor. Ca licenţiat în ştiinţe administrative şi lucrare în drept constituţional ar fi cel mai indicat. Doamne ajută!

Musafir

#5

2021-02-07 15:40

Susţin şi mă alătur colegilor pensionari, nu şi celor care primesc mai multe pensii de la stat, o singură pensie pentru toţi. A avut o funcţie şi desigur un salariu mai mare şi ai contribuit mai mult, trebuie să ai o pensie mai mare, dar nu mai multe pensii că nu ai lucrat mai multe vieţi. Trebuie găsită varianta matematică care să nu mai distanţeze permanent pensia mică de cea mare. Este urgent. o sumă fixă la fiecare ar fi mai ideal, fiindcă şi cel cu pensia mică are aceleaşi drepturi ca şi cel cu pensia uriaşă, dar în fapt nu sunt egali. dacă există voinţă politică se poate face prin amendarea constituţiei, dar făcută de altă structură statală, care să nu intre în conflict de interese. Doamne ajută!

Musafir

#6

2021-02-07 18:03

Și când de vor intenta procesele?

Musafir

#7

2021-02-10 15:28

Eu cred ca ii doare in dos pe guvernanti de aceasta petitie. Poate o noua revolutii



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...