Demisia Ambasadorului Romaniei in Danemarca

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Demisia Ambasadorului Romaniei in Danemarca


Musafir

#26

2015-11-17 08:32

Nu stiu pe baza de "ce" se fac angajari la o ambasada ?!! Dar cea din Copenhaga ii are pe cei mai incapabili. Si pentru ca prostia sa domine, ... suni la ei, iti face legatura in Romania, unde la orice intrebare pui, raspunsul e "gasiti mai multe pe site" si daca insisti pentru in raspuns, nu il au.
Ceea ce scrie pe site sunt cai verzi pe pereti. Cine pune informatii pe site, clar nu locuieste in Dk.

Musafir

#27

2015-11-20 10:18

Bună ziua!

Cu tot respectul pentru toți cei cărora li s-a făcut o nedreptate sau ați avut probleme la Ambasada României în Copenhaga, însă nu toți suntem nemulțumiti de calitatea administrativă a Consulatului.

Noi, am fost tratați cât se poate de bine, ba mai mult domnul consul a fost un adevărat profesionist. Ne-a completat actele, ne-a facut copii, am stat o oră cu dumnealui făra să știm când a trecut timpul.

Cu mulțumiri,
Beatrice R


Musafir

#28 Re: bumå ziua

2016-09-14 11:17

#4: -  

 si eu am avut si am probleme cu ambasada nu am pasapoarte copiilor mei

Anonim

#29 Ambasada România la Trieste

2017-06-06 09:00

Aș vrea să reclam această ambasada, deoarece nu am reușit în mai mult de o săptămână să fac o programare pt o procura care durează 10 minute, dat fiind faptul că am precizat chiar că nevasta mea este însărcinată în luna a 8 și 2 săptămâni, deci mai are puțin până să nască, am încercat să vb cu ei dar aroganta lor este neașteptat de mare, ne răspunde căci trebuie să așteptăm și că tot ce avem nevoie găsim pe sait, din acest motiv nu vreau să mă întorc în România cei care sunt "sus" ne iau de proști