Demisia Ambasadorului Romaniei in Danemarca

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Demisia Ambasadorului Romaniei in Danemarca


Musafir

#1

2015-11-10 17:36

dorim un centru de consultanta si in julland, conditii mai bune pt rezolvarea problemelor noastre,atentie mai mare din partea autoritatilor romane.

Musafir

#2

2015-11-10 17:48

Chiar avem nevoie de o schimbare,atat in tara noastra mama cat si in tara in care ne-am stabilit domiciliul,aici in Danemarca.Nu e posibil sa fim tratati in halul asta!Ambasada romana isi bate joc de omul care merge atatia km pentru diverse rezolvari si nu Are un program deschis cu public Ul, serviciile sunt de cea mai proasta calitate,lipsa de personal si ore lungi de asteptare! Asa ceva nu se mai poate accepta!

Anonymous

#3

2015-11-10 17:50

intentionam sa fac o procura de vanzare cumparare cu ajotorul Ambasadei Romaniei in Danemarca (Copenhaga), am renuntat la idee deoarece serviciile consulare sunt de proasta calitate, nu se ofera o comunicare buna, astfel te trezesti ca parcurgi o distanta foarte mare si nu ai cele necesare.
Am decis sa merg in Romania pentru a rezolva cele necesare, deoarece sunt foarte nemultumit de suportul oferit de Ambasada Romaniei, iar personalul nu are pic de respect pentru oameni, oare asa repede au uitat de unde au plecat ?

Musafir

#4

2015-11-10 18:00

Am avut neplăcerea sa fiu tratat cu maxima ignoranță de către domnul consul în 3 situații de perfectarea a unor documente. Mai precis am făcut trei drumuri cu 3 copii dintre care 2 cu vârsta sub 3 ani din grenå pana la ambasada în Copenhaga 9 ore de mers cu mașina și nu am rezolvat nimik. Proasta organizare,lipsa de personal și multa ignoranță 


Musafir

#5

2015-11-10 18:27

incompetenta

Musafir

#6

2015-11-10 19:25

Nu numai ca am semnat dar i-mi si doresc din suflet o schimbare ,am fost tratata cu dezinteres tocmai de Dnul Consul cand defapt eram indreptatita macar sa primesc sfaturile necesare solutionarii problemei cu care ma confrunt,mai mult de atat am facut plangere la MAE unde dnul Consul a binevoit sa denatureze starea de fapt .SI acum sunt ajutata de avocat,..........IMI doresc oameni competenti care sa faca ceea ce se cere in fisa postului In cazul de fata UN CONSUL ADEVARAT !!!!

Musafir

#7

2015-11-10 20:06

E un nesimtit si un comod.mars acasa incompetentule!!!

Musafir

#8

2015-11-10 20:41

Am semnat aceast din cauza ca nu primim pentru ce platim. Ei cred ca noi santem de cacat si ei sunt regele ce fac legea aici in dk. Eu platesc pentru pasaport si drumurile pe Care le facem si o gramada de bani folosim si nici macar nu ne raspund la Tel in orele de comunicare pe Care le au. Si vorbesc foarte josnic cu noi la tlf si mail si la ghisheu. Dar nu le place cand ai un danez cu Tine la ambasada atuncea se poarta frumos santem in anul 2015 si nu ar fi nevoie de Asa ceva ca in 1989. Santem oameni cu drepturi nu animale
#9

#9

2015-11-10 23:20

e de rau la ambasada,@@@. eu vreau sa se faca din nou cu programare si atunci e mai bine pt cine doreste serviciile consularw si cine are programare si nu se prezinta dintro cauza nejustificata sa plateasca (de ex. cand am avut programare la dentist si nu mam dus miau trinis factra sa platesc,logic era timpul lor si asa ca am platir).cat despre d-nul vonsul na e si el obosit,,psihic,,asa mia zis d-na de la ghiseu,adica eu cu 2copii de2zile pe drum si vroiam sa razbesc si ey cu niste acte oare nu eram cu psihicul ,,ttalala,,. oricum doresc servicii bune frara ambasadori obositipsihic,sa fie dispusi sa ne ajute ch, suntem oamenii si ne cerem dreptri ,


Musafir

#10 Re:

2015-11-11 01:36

#2: -  

 


Musafir

#11

2015-11-11 06:03

Proasta organizare, vorbește nerespectare și de sus,este arogant. El ar trebui sa ajute romanii din Danemarca,nu sa își bata joc de oameni veniți de la sute de km sa își rezolve problemele.

Musafir

#12

2015-11-11 07:28

Incompetenta, sigurul lucru care caracterizeaza personalul! De la duduia care isi tine copilul la locul de munca, pe YouTube, pana la nea caisa cu pretentii onorifice, care habar n-are ce, cat si pe cine reprezinta!
Adina

#13

2015-11-11 08:50

Domnul Consul este foarte arogant, trece pe lângă oameni fără sa salute, este incompetent . Personalul, ce sa mai zic, încearcă sa te ajute, dar nu au resursele necesare( vreau sa cred asta). Sistemul este vechi, sala de așteptare este mult prea mică , dacă ai copil mic si trebuie sa aștepți ore in șir ( si trebuie sa aștepți ore in șir , mi s-a demonstrat de fiecare data când am fost acolo), ce sa mai zicem de toaleta:(, nu avem nevoie.

Daca suni pentru a primi informații, ți se spune sa te uiți pe pagina de net.

As putea continua lista, dar nu vreau sa va plictisesc deoarece toți am fost puși in aceasta situație. Sper sa se poată face ceva in privința aceasta, deoarece suntem toți luați de prosti . 

 


Musafir

#14

2015-11-11 09:12

Pentru că am avut multe probleme cu ei,în special surorile mele....au stat ca sardinele într o încăpere , care nu încap decât 6 persoane maxim....ei au stat vreo 17 persoane, dacă nu mai mult...cu tot cu bebeluși, copii. ..așteptând la "rand" nimeni nu avea bon de înregistrare. Cu nr lui de intrare...se intra care și cum vroia...a ieșit scandal. ...cu politie...deci o mai mare dezamăgire nu cred ca există. ...sunt multe de spus dar nu vreau să mă lungesc mai mult...!!!!

Musafir

#15

2015-11-11 09:42

am semnat aceasta petitie, deoarece autoritatea consulara nu isi respecta conationalii, romanii sunt tratati cu indiferenta si nepasare si pune oamenii pe drumuri indiferent de cate sute de km trebuie sa parcurga pentru a reveni, pentru un act.. Nu isi indeplineste sarcinile de serviciu si ar trebui schimbat din aceasta functie.
Alina

#16 Musafir #14

2015-11-11 11:56

Buna ziua , scrie-mi si mie mai multe detalii despre episodul cu politia ...credeam ca politia cunoaste decat pungasii de provenienta Romania dar se pare ca au inaltat stafeta , ca la nebuni . Daca mai este cineva care a asistat la astfel de episoade dati un semn ...nu poate fii decat in folosul nostru .

Numaidecât

#17 !!!

2015-11-11 16:02

 Sa plece daca e mojic si țărănoi. .. la fel si ceilalti care sunt ca el... Parveniti nesimțiți  !!! Nu au macar bun simț  si cred ca au 3 perechi de c...e ... Un lucru va spun , daca nu se schimba situatia si voi intampina probleme cand voi avea nevoie de serviciile lor, o sa sar la bataie si pana va venii politia sa ma scoata de acolo va bat de va cacati pe voi !!!!

Giani

#18

2015-11-11 16:40

Rusine să le fie pentru modul în care își tratează conaționalii. In încercarea de a mă informa cu privire la o problemă ce implica ajutor din partea ambasadei, am facut greșeala să sun la Consulatul României de la Ikast. Eeeee surpriză, mi s-a răspuns în limba daneză. Am cerut să mi se vorbească în limba română, dar am fost informată că nu e posibil să comunicăm în limba română, ci doar în limba daneză ceea ce s-a si întâmplat în final. Am reclamat acest fapt domnului consul de la Copenhaga, iar ca răspuns am primit un extras din legea de funcționare a consulatelor onorifice, unde se precizează că personalul consulatelor onorifice are obligația să comunice cu cetățenii români din districtul respectiv. Lacuna legii este că nu precizează limba. Crede-ti că l-a impresionat pe domnul consul, nici poveste......Cum e posibil să suni la Consulatul României, e drept Onorific..... si sa ti se vorbească în daneză.....?????I-am reclamat consulului faptul că sunt mulți conati onali care nu vorbesc daneză,ei ce se fac???? I-l interesează pe consulul României în Danemarca,nici măcar nu-i  pasa. Lipsă de respect și profesionalism.


Musafir

#19 Re:

2015-11-11 17:00

#1: -  

 

Pph

#20 Afara nenorociților!!!

2015-11-11 21:17

niste incompetenți, nesimțiți, aroganți, parșivi si lista poate continua!!! Dintre toți cei ce au avut vreodată nevoie de servicii consulare nu cred ca sunt mai mult de 10% multumiți!!!! 

Incompetentii nu au ce caută intr-o funcție publica!


Musafir

#21

2015-11-11 22:04

pt ca e nesimtit si crede ca ambasada e mostenirea lu' ma-sa!

Musafir

#22

2015-11-12 13:15

Modul amator in care se prezinta Ambasada Romaniei in Danemarca lasa de dorit. Conditiile de "dispensar" , modul arogant in care se raspunde, iar atunci cand se raspunde totul este cat se poate de ambiguu in cazul solicitarii unor informatii. Scurt, concis si pe subiect deoarece nimeni nu doreste sa faca o gramada de km doar ca sa ii vada pe dansii. Se doreste schimbarea, asa cum se doreste schimbarea clasei politice din tara. Doar Romania!

Musafir

#23

2015-11-13 06:00

Suntem in plina reforma.Securistii trebuie sa se retraga,in sfarsit!

Musafir

#24

2015-11-14 17:14

Pentru ca a venit timpul schimbarii. Ajunge cu tratamentele comuniste, coruptia si degradarea. Delasarea si serviciile de speta asta nu apartin de secolul si de tara asta. Vrem pe cineva pe masura si la ambasada!

Musafir

#25

2015-11-14 21:44

Serviciile oferite de ambasada sunt sub orice critica. La telefon si e_mail este imposibil sa dai de personalul ambasadei, iar la ambasada am asteptat 3-4 ore ptr un un serviciu consular un conditiile in care eram 3 persoane. Dl consul este arogant, vorbeste urat cu toata lumea, inclusiv cu strainii care vor sa ne vizteze tara si au nevoie de viza. Vizita la Ambasada Romaniei este un cosmar de fiecare data.