Avem dreptul sa traim si noi cei cu boala wilson

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Avem dreptul sa traim si noi cei cu boala wilson

Mariana Pripici
Autorul acestei petitii

#1

2014-09-11 19:12

Va rog pe toti bolnavii in cauza sa semnati petitia, poate cine stie cineva ne-o lua in seama

Musafir

#2

2014-09-11 19:21

Mesaj pt Ministerul Sanatatii :
"Draga Ministerule," numele meu este Costache Emilia Natalia, bolnav
a de Wilson. Vreau sa iti "multumesc" atat eu cat si ceilati bolnavi de Wilson pt ca nu ne-ai mai aprobat SINGURUL medicament pt aceasta boala, cu alte cuvinte ne-ati CONDAMNAT LA MOARTE. Nu suntem multi, suntem in jur de 100 de persoane in tara cu aceasta boala, fiind o boala rara. "Multumim" ca esti in stare sa ne dai un rahat de certificat de handicap (234 de lei pe luna cu care nu poti face nimic, te duci de 2 ori la medic si s-au dus banii) dar nu esti in stare sa ne decontezi analizele medicale, ce-i drept nu sunt scumpe, sunt in jur de 140 lei (cupruria, cupremia si ceruloplasmina) SIIIII mai nou, nu ai mai innoit autorizatia de aducere in tara a Cuprenilului. Dupa ce ca ne aduceai cel mai prost, si cel mai toxic medicament pt boala noastra, il acceptam pt ca tot era ceva fata de "nimic"...acum nu-l mai avem nici pe asta. RUSINE!! Daca ati avea voi in familie pe cineva cu aceasta boala l-am gasi acest Cuprenil si in supermarket...dupa ce ca traiam toti cu groaza ca terminam pastilele si nu stiam unde le mai gasim, acum ne-ati facut minunata surpriza sa nu mai aprobati aducerea acestui medicament :| "Frumos"!!! Si daca nu stii ce este Boala Wilson, pt ca sunt exagerat de multi medici prosti care habar nu au ce inseamna aceasta boala, te invit sa citesti acest articol despre boala : http://sanatate.bzi.ro/boala-wilson-simptome-si-tratament-2403


Musafir

#3

2014-09-11 19:23

Sustin initiativa bolnavilor cu Boala Willson , viata lor este pusa in pericol

Musafir

#4

2014-09-11 19:30

Cu speranta ca cineva , va si lua in seama aceasta petitie si ca putem ajuta cu un minim de efort !

Musafir

#5

2014-09-11 19:47

Toti bolnavi au dreptul la un tratament corect.
Corina

#6

2014-09-11 19:49

 am semnat si sustin acest demers,cu speranta ca poate, cei carora ar trebui sa le pese si din pacate nu le pasa,vor deveni mai umani si vor face ceea ce este necesar  pt a-i ajuta pe semenii nostri in suferinta... nu va bateti joc,nu se stie niciodata ce rezerva viitorul fiecaruia dintre noi!


Musafir

#7

2014-09-12 10:03

Nu pot sa cred cum, cu buna stiinta , sunt incalcate drepturile omului, drepturile copilului... In ce hal de tara traim !!!!!!!!!!!! Hei, voi de acolo de la putere, stiti ca distrugeti vieti ???? RUSINE!!!!! Macar lasati-le tratamente ca servicii medicale......
Emilia Natalia Costache

#8 Vesti buneeee!!

2014-09-12 10:33

Mesajul l-am primit personal pe facebook...Dar sa continuam sa o semnam!! 


Musafir

#9

2014-09-12 20:26

Doamne ajuta!!!Sa fie cu folos.
Mariuxx

#10

2014-09-13 03:32

DUMNEZEU SA VA AJUTE!! - FELICITARI EMILIA IMI VINE SA SARUT MONITORUL , ALTII BAT LA USILE MINISTERULUI SANATATII DE LUNI DE ZILE PENTRU LISTA DE ANALIZE CARE SUNT NECOMPENSATE IN BOLILE AUTOIMUNE SI CARE COSTA ZECI DE MILIOANE SA LE FACI, SI FARA DE CARE NU SE POATE PUNE UN DIAGNOSTIC CERT, LA FEL SI CU LISTA DE MEDICAMENTE COMPENSATE, SI TU-NOI AM PORNIT DE LA O SIMPLA DISCUTIE PE GRUP, UN LINK DE LA PETITIILE ON LINE DAT PE GRUP SI UITE PRIN TENACITATATEA  TA, SI DATORITA FAPTULUI CA TI-A VENIT MINUNATA IDEE SA-I SCRII DIRECT PE SITE DOMNULUI MINISTRU BANICIOIU APROAPE ATI REZOLVAT O PROBLEMA VITALA PENTRU VOI BOLNAVII DE BOALA WILLSON, SUNTETI MARI VA IUBESC DIN TOT SUFLETUL, SA SPERAM CA SE VA TINE DE CUVANT DOMNUL MINISTRU ORICUM LAUDABIL CA A LUAT MACAR ATITUDINE, FELICITARILE LE VA PRIMI IN MOMENTUL IN CARE MEDICAMENTUL NU VA MAI DEPINDE DE UN UNIC DISTRIBUITOR, SI ANUME UNIFARM SI VA FI GASIT IN PERMANENTA IN FARMACII. AR MAI FI LAUDABIL DIN PARTEA MINISTERULUI DACA AR GASI O MODALITATE PENTRU ACHIZITIONAREA UNOR FILTRE DE APA SI PURIFICATOARE CARE SA VA SCOATA CUPRUL DIN APA, SI CARE SA VA AJUTE SA-L EXTRAGETI DIN SUCURILE DE FRUCTE SI LEGUME PENTRU A VA PUTEA HRANI CAT DE CAT SATANOS, SI ACESTEA SA FIE DECONTATE DE CASMB-LA FEL CA SI ALTE PROTEZE -ORTEZE ETC.. INTRUCAT CELE CARE SE GASESC PE PIATA SUNT FOARTE SCUMPE .

Emilia Natalia Costache

#11 Multumesc, va iubesc!

2014-09-13 09:50

Multumim Mariuxx :* Te pupam si multumim pt distribuirea petitiei in grupurile in care faci parte. Multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare, multumesc Dnei Mariana Pripici pt ca a vorbit personal la cabinetul domnului Ministru Banicioiu, multumim Carmen pt ca ne-ai tras de manecuta, pt ca daca nu ne spuneai tu care este problema cu adevarat nu am fi pornit asa ceva. Om fi noi putini pe grupul nostru, https://www.facebook.com/groups/1432863983615701/ , dar cand avem ceva de facut punem umar la umar si facem ceva frumos! NU CANTITATEA CONTEAZA CI CALITATEA!!

Incepusem sa ma intreb intr-un timp de ce oare am facut grupul, pt ca toti taceau malc dar acum am vazut adevarata lui valoare. Am niste oameni extrem de frumosi in grup si le multumesc pt tot. Siiii sa vedem partea buna a bolii, ca ne-a adus impreuna...faptul ca v-am cunoscut pe toti este partea buna a "prietenului nostru comun".


Musafir

#12

2014-09-14 10:05

Doamne ajuta!

Musafir

#13 Re:gabriela.gaspar2006

2015-09-27 05:17

#3: -