VREM RECUPERAREA STAGIULUI DE PRACTICA SI A LUCRARILOR PRACTICE AFERENTE DISCIPLINEI "TEORIA SI PRACTICA IN SPORTURILE DE APA"

Studenţii Facultăţii de Ştiinţe ale Mişcării, Sportului şi Sănătăţii din Bacău desfăşoară lucrările practice ale disciplinei "TEORIA ŞI PRACTICA SPORTURILOR DE APĂ" online, în contextul stării de urgenţă instituita din cauza pandemiei cu virusul Covid 19. În condiţii normale, obişnuite, aceste lucrări practice se desfăşoară la Bazinul Olimpic de Înot din Bacău, unde studenţii învaţa diferite procedee de înot. Stagiul de practică, aferent acestei discipline, se desfăşoară în conditiii normale, obişnuite, la mare, unde studenţii sunt iniţiaţi în alte sporturi de apă.

Prin această petiţie, rugăm conducerea Facultăţii de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii Bacau, să aprobe posibilitatea de parcurgere atât a lucrărilor practice cât şi a stagiului de practică în anul următor, adică în anul II, întrucât considerăm că este foarte important să ne însuşim şi partea practică a acestei discipline pentru a o putea aplica în viitoarea meserie de profesor de educaţie fizică şi sport sau antrenor sportiv.

Studenții Faculatii de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Bacau    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Studenții Faculatii de Stiinte ale Miscarii, Sportului si Sanatatii din Bacau să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.