Petiție pentru Siguranța Locuitorilor de pe Strada Vulcanului, din Comuna Cristian, Judetul Brasov

Domnule Primar,

Noi, locuitorii strazilor adiacente străzii Vulcanului din comuna Cristian, ne adresăm cu o îngrijorare crescută în legătură cu siguranța noastră și a familiilor noastre în timpul traversării străzii și a deplasării pe trotuar. Strada noastră este una dintre principalele căi de acces în comuna noastră și este adesea aglomerată, mai ales în orele de vârf și în timpul serii.

Pe lângă casele noastre, pe strada Vulcanului se află și un minimarket, care atrage o mulțime de clienți și adesea generează trafic intens. Nevoia de a traversa strada în siguranță devine astfel o preocupare majoră, mai ales pentru copiii noștri care trebuie să meargă la școală sau să se întoarcă acasă.

Pe data de 19 aprilie in jurul orei 8:00, a avut loc un incident în care o mașină a părăsit carosabilul și a intrat pe trotuarul de pe strada Vulcanului, acolo unde în acel moment se deplasau copii în drum spre școală. Acest eveniment subliniază necesitatea urgentă a unor măsuri pentru a asigura siguranța locuitorilor, în special a celor mai vulnerabili, precum copiii.

Vă rugăm să luați în considerare următoarele măsuri pentru a îmbunătăți siguranța noastră:

  1. Instalarea unor indicatoare de limitare a vitezei și a unor dispozitive de reducere a vitezei pentru a descuraja conducătorii auto să circule cu viteză excesivă.
  2. Trasearea unor treceri de pietoni în locurile strategice, în special în apropierea minimarketului și a zonelor de interes pentru comunitate.

Aceste măsuri simple, dar vitale, ar contribui la creșterea siguranței familiilor noastre și ar face din strada Vulcan un loc mai sigur pentru toți locuitorii.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei petiții și pentru eforturile dumneavoastră de a face din comuna Cristian un loc mai sigur și mai prietenos pentru toți locuitorii săi.

Cu stimă,