Vrem educație sexuală în școli!

     Având în vedere faptul că deja am ajuns în 2018 și totuși sistemul României este încă unul nepotrivit, avem o problemă.

      În primul rând, a evita discuțiile legate de sex cu copilul tău, nu îl fac pe acesta să nu vrea să facă sex. Dacă copiii noștri știu vag doar procesul prin care au luat ei naștere, de ce să nu știe și despre orgasm și masturbare, viol, pubertate, identitate. Este corpul uman, oameni buni. Trebuie să ne cunoaștem pe noi. 

     În al doilea rând, copiii sunt învățați că sexul este un subiect rușinos, de ce? Aceștia au acces la internet și la tv, sunt mult mai dezvoltați psihic și fizic față de generațile trecute. Credeți că deși i ați învățat că "sunt prea mici pentru a cunoaște așa ceva", nu au tastat de curiozitate pe internet ce înseamnă penis, spermatozoid sau vagin? Ei știu multe despre acest subiect, doar că nu înțeleg sexul și nu înțeleg problemele care pot să apară. 

     Există deja prea multe nașteri printre copiii minori, există prea mulți violatori și pedofili, la ce vreți să ajungeți de fapt? EDUCAȚIA SEXUALĂ este soluția. Nu trebuie să râdem și să ne fie rușine de corpul nostru. Trebuie să vă învățați fetele să nu devină niște curve și niște sclave, iar băieții niște violatori. 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook