SUSTINE INFIINTAREA PAROHIEI ORTODOXE ROMANESTI IN MANCHESTER

Biserica este unitatea in Hristos, este unirea cea mai stransa cu El a tuturor celor ce cred in El si il iubesc. Fiind Trupul lui Hristos, Biserica este locasul de inchinare si spatiul liturgic unde se implinesc toate etapele mantuirii noastre.

Comunitatea romaneasca din Manchester este una foarte mare iar oamenii au un dor nestins de casa si de Biserica... au nevoie sa participe in mod regulat la Sfanta Liturghie, sa se spovedeasca si sa se impartaseasca cu Trupul si Sangele Domnului si sa se roaga in limba proprie. Mantuitorul Iisus Hristos spunea ca unde vor fi doi sau trei adunati in numele Lui, acolo va fi si El. Haideti asadar sa facem in asa fel incat Hristos sa fie in mijlocul nostru prin Biserica. Sfintii Parinti spuneau ca nu exista mantuire fara Biserica, asadar este absolut necesara infiintarea unei Biserici in mijlocul nostru.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, romanii din Manchester au deja posibilitatea  sa participe la Sfanta Liturghie de doua ori pe luna, in prima si ultima sambata din fiecare luna. Adresa Bisericii unde se slujeste Sfanta Liturghie este:

St Chrysostom's Church
4A Anson Road
Victoria Park
M14 5BG
Manchester.

Puteti urmari activitatea misiunii pe pagina: https://www.facebook.com/biserica.manchester

Avem rugamintea ca aceasta petitie sa fie semnata doar de romanii care locuiesc in Manchester si imprejurimi.

Sustine infiintarea Bisericii Ortodoxe Romanesti  in Manchester prin semnarea acestei petitii.

Iulian Vamanu, Florentina Dragoi.    Contactați autorul petiției