Stop Cozilor Pentru Pașapoarte

Doresc si  propun simplificarea formei de aplicare pentru pașapoarte. Adică Cetățenii României de pretutindeni sã poată face depunerea Documentelor Prin poștă via Mail cum o fac cetățeni din Marea Britanie si in alte tari.

1. Valabil doar  persoanelor peste 14 ani care au buletin si care au avut cel puțin o dată pașaport. 20201231_150114.jpg
  2. DE CE?

1)  Pentru a ajuta persoanele cu copii sa nu fie nevoiti sa călătorească până la sediu prin aglomerații si cozi.

2) Pentru a reduce cheltuielile si timpul de deplasare a celor care locuiesc la distanțe mari fata de oficiile consulare.

3) Pentru a ușura procesul de aplicare si emitere pentru ambele părți.

4) Pentru a reduce riscul de Tranzimitere a Covid 19 sau ce boli vor mai apăre pe Viitor.

Cum Se Face:

•  Se trimite copia de buletin cu Pașaportul expirat la care se adaugă poza, chitanță care dovedește că ai platit online taxa pentru pașapoart, adresa unde locuiește persoana in cauza si o hartie de la un Medic De Familie,  Avocat,  Notar public, ofițer de poliție in zona care se află persoana in cauza, care sa confirme ca tu esti persoana care aplică pentru acest Pașaport.
  • Se vor pune într-un plic aceste acte, cu un alt plic platit pentru returnarea noului pașaport. Si plicurile vor fi trimise cu confirmare de primire de ambele părți.

Prin semnătura mea, autorizez Mihai Chisoi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.