SCHIMBAREA PRACTICILOR COMERCIALE VODAFONE

Buna seara !!

Povestea incepe acum 2 ani !!am comandat la magazinul online VODAFONE un telefon Samsung S 5,cu foarte multa amabilitate am primit in scurt timp TELEFONUL dar surpriza DEFECT(nici nu s a deschis)!!nu am acceptat reparatiile si dupa reclamatia la OPC,s a rezolvat dupa o luna si jumatate pe banii mei!Acum o saptamana am GRESIT si am comandat un S8 la  acelasi magazin online Vodafone!!GHICI CE??? A venit defect!!( linii verzi dreata ecran)!!nu mai raspunde nimeni la tel!!decat ☆222 robocop si toti o dau din colt in colt!!termene ,cica reparatii,etc        EU CRED CA PUTEM SCHIMBA CEVA DOAR CU UN PIC DE SOLIDARITATE!!!

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).