Salvati Liceul Economic din Cluj Napoca

Liceul Economic din Cluj Napoca, actualul Colegiul Economic Iulian Pop, cu o vechime de 97 ani, risca sa isi piarda identitatea si sa fie oprit din evolutia sa, de mult discutata comasare cu Liceul Napoca, un liceu cu profil tehnologic. Pentru a putea face o comparatie, promovabilitatea la bacalaureat al elevilor Colegiului Economic Iulian Pop, este de 96,49%, iar a elevilor Liceului Napoca este de 41,37%.

Motivul declarat al acestei comasari, este dezvoltarea Colegiului Economic, ceea ce ni se pare, cel putin,  o gluma.

Noi, parintii elevilor Colegiului Iulian Pop, consideram ca dezvoltarea si sustinerea performantei elevilor si liceului ar putea fi facuta prin cresterea numarului de clase (concurenta pentru ocuparea locurilor in clasa a IX-a fiind notabila), traditia acestui liceu trebuie dusa mai departe, trebuie incurajata si sustinuta.

Performanta nu poate fi obtinuta facand medie intre 2 licee cu rezultate scolare diferite, facand medie intre promovabilitate de 96,49% si 41,37%, astfel se incurajeaza mediocritatea, nicidecum performanta.

Noi, parintii elevilor Colegiului Iulian Pop solicitam sustinerea opiniei publice pentru a opri demersurile oricaror institutii ale statului in ceea ce privesc orice intentii de comasare ale institutiei de invatamant, dorim incurajarea performantei acestui colegiu, o institutie reprezentativa a municipiului Cluj Napoca.

Va rugam sa ne sustineti in demersul nostru, sa semnati aceasta petitie si sa o distribuiti, astfel incat sa adunam cat mai multe semnaturi sa reusim sa atragem atentia autoritatilor asupra acestei situatii.

Va multumim !


Cristina Gavrilut, presedinte Asociatia Economica, Colegiul Economic Iulian Pop    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Cristina Gavrilut, presedinte Asociatia Economica, Colegiul Economic Iulian Pop să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook