Salvarea educatiei in sistemul privat!

logo53.png      Având în vedere declarația președintelui Klaus W. Iohannis, conform căreia toate formele de învățământ rămân închise până în toamnă, din care se subînțelege că și programele de tip after-school, creșe, grădinițe și scoli private își sistează activitatea, credem cu tărie că se pot lua măsuri imediate pentru securizarea locurilor de muncă ale angajaților, precum și obținerea unor măsuri compensatorii din punct de vedere financiar din partea guvernului sau autorităților locale pentru plata chiriei, utilităților și a cheltuielilor salariale strict necesare pentru locațiile unde ne desfășurăm activitatea.

Activitatea noastră vizează un sector extrem de sensibil din punct de vedere social, pe de o parte venim în întâmpinarea părinților care nu au în grijă cui să-și lase copiii (bunicii din păcate nu mai pot ajuta având în vedere restricțiile impuse persoanelor peste 65 de ani) și pe de altă parte venim în sprijinul copiilor prin asigurarea unui climat propice dezvoltării lor, astfel că solicităm găsirea unor măsuri de protecție a noastră ca din septembrie să ne putem continua activitatea la parametrii optimi, fie să ni se acorde posibilitatea reluării activității începând cu 18 mai sau cel târziu 1 iunie, cu asigurarea din partea noastră a tuturor măsurilor de protecție pentru evitarea îmbolnăvirilor!

Uniți pentru Învățământul Privat din România    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Uniți pentru Învățământul Privat din România să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.