Să refacem Gara Regală!

Gara din Curtea de Argeș a împlinit acum o lună 120 de ani, însă nu mai arată ca acum 120 de ani. Aceasta a avut cel mai important rol de-a lungul timpului în orașul nostru: de-acolo se alimentau magazinele cu marfă, de-acolo veneau oameni de peste tot acasă la familie, turiști mulți, regi, regine i-au trecut pragul, iar acum nu mai are faima și frumusețea de altă dată. Dacă sunteți de acord să ajutăm la refacerea Gării Regale din Curtea de Argeș, vă rugăm să ne semnați petiția!

Trașcă Emilian (Trainspotting Curtea de Argeș)    Contactați autorul petiției

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către Trașcă Emilian (Trainspotting Curtea de Argeș). Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.