Petiție pentru susținerea Proiectului de Hotărâre privind achiziționarea directă a unui autolaborator de monitorizarea calității aerului în Sebeș fără organizarea unui referendum consultativ

12294618_10153786963573928_6860632172653023319_n1.jpg

 

Prin HCL  33/2018 a fost cuprins și bugetul pentru achiziționarea unui autolaborator în Sebeș fără condițioanrea organizării unui referendum consultativ în acest sens.

Până în momentul de față 9 consilieri locali au semnat pentru susținerea Proiectul de Hotărâre inițiat de Radu Cristian, Lupu Ovidiu Cătălin: -Salau Marius, Aron Elena, Dragosin Romi, Bobar Ovidiu, Spatariu Vasile, Mitut Cristian, Nistor Paraschiva în colaborare cu societatea civilă din Sebeș și care prevede:

- Achiziționarea autolaboratorului în termen de cel mult 6 luni de la data adoptării și va intra în dotarea Poliției Locale Sebeș, care vor utiliza autolaboratorul, vor colabora cu persona desemnată prin dispoziția primarului din cadrul Compartimentului PMCC-MC-ULM în vederea recoltării datelor furnizate de acesta și sesizarea instituțiilor competente în cazul depășirii limitelor maxime admise de poluare;

-În perioada de monitorizare, pentru asigurarea transparenței întregul proces, rezultatele furnizate de autolaborator vor fi publicate pe site-ul Municipiului Sebeș.

UN SINGUR VOT LIPSEȘTE PENTRU CA PROIECTUL DE HOTĂRÂRE SĂ FIE APROBAT! Haideți să susținem proiectul de hotărâre!

Semnați și distribuiți petiția! Consilierii locali sunt acolo să reprezinte interesele dumneavoastră!    

Sebesul are nevoie de acest autolaborator!

 

 


Ana Hațegan, ONG PrimaNatura    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook