Pe banii mei, vreau contract de sănătate !

ASIGURĂRI SOCIALE DE SĂNĂTATE- le plătim toți!
Le plătim unui SINGUR asigurator: Casa Națională de Asigurări de Sănătate(CNAS).
Le plătim, pentru că asta ne cere legea.
Avem și alte asigurări: RCA, CASCO, pentru terenuri și imobile.Pentru toate  avem încheiate contracte individuale cu asiguratorul.Numai pentru asigurarea de sănătate NU AVEM UN CONTRACT.
Pentru CNAS este suficient să ne ia banii. Nu știm pentru ce  plătim contributia la FNUASS. Nu știm care sunt serviciile medicale asigurate. Nu știm care ne sunt drepturile. Nu știm care ne sunt obligațiile.
Dacă vreți să știți care vă sunt drepturile si obligațiile de asigurat în sistemul public de asigurări sociale de sănătate, dacă vreți să știți EXACT ce servicii vi se oferă în schimbul sumei pe care o plătiți lunar sănătății, cereți elaborarea contractului de asigurări!
Cereți contractul, semnați petiția!

Cererea pentru contractul de asigurare (cu nume, prenume și adresă poștală de corespondență) poate fi adresată si prin e-mail Casei județene de asigurări de care aparțineți, iar Casa are obligația să vă răspundă, cu numărul de înregistrare al cererii și, in maximum 30 de zile, cu răspunsul oficial, scris, la cerere.Adresele electronice ale Caselor sunt pe http://www.cnas.ro/cjas/Contacte

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către . Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.