Pasaport eliberat in Germania=privarea libertatii de miscare

Pasaport_Romania-e1456278626677-920x487.jpgFetita noastra a implinit in Ianuarie 6 luni, am zis ca e timpul sa I facem pasaport. Am complectat actele necesare online in 5 minute, la consulatul din Bonn. Am fost programati in 14 August sa depunem actele, asta inseamna peste 7 luni de zile. Plus cateva pana este gata. Asta inseamna ca nu putem pleca din Germania.Este normal ca intr-un stat european sa astepti atata timp dupa pasaport? Cum este posibil asa ceva? Practic suntem obligati sa ne luam concediu, sa mergem in Romania daca vrem sa le obtinem mai repede! In Romania se elibereaza in 10 zile lucratoare. In Germania de ce in peste jumatate de an? Asta este ceea ce am votat domnule Johannis? Asta meritam noi cei plecati din tara?

Sorina Paveliuc    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Sorina Paveliuc să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.