Mesaj catre Traian Basescu

DOMNULE TRAIAN BASESCU, DE CE NU II LASATI PE BOLSEVICI SA ADUCA 9 MILIOANE DE CETATENI LA VOT, SA VEDEM, POT?!

DE CE NE TRIMITETI SA II LEGITIMAM?!

_________________________________________________________________________________________________

Protestam impotriva deciziei dumneavoastra de a ne chema la urne pentru referendumul LOR(al mafiotilor), referendum care a facut doar rau Romaniei si a carui legitimitate morala(si nu numai) este cel putin indoielnica.

Ni se spune sa mergem la referendum si sa votam 'NU'.

NU! NU VREM SA VOTAM VOTAM DELOC!!! ADEVARATUL MESAJ DE PROTEST AR FI UN BOICOT IN MASA!

Suntem buni romani! Vom fi uniti si vom boicota cu totii referendumul!

Domnule presedinte Traian Basescu, ascultati-ne si refuzati si dumneavoastra sa mergeti la vot!

Stim ca sunteti un luptator, ca nu sunteti un las, dar NU vom risca soarta tarii mergand la vot, nu exista motive pentru a risca legitimarea

prin votul nostru a tot ceea ce s-a intamplat in ultimele saptamani! "Misiune imposibila" este o productie  cinematografica iar noi toti la fel

ca dumneavoastra, traim in realitate. Ati avea sanse sa invingeti dar de ce sa riscam viitorul Romaniei democratice si europene?

Vom lua decizia corecta si pragmatica(in acelasi timp democratica, constitutionala, inclusa in drepturile noastre ca cetateni ai Romaniei),

anume de a NU vota de aceasta data si de a boicota referendumul pentru suspendarea presedintelui.

PARTICIPA IN 26 IULIE IN BUCURESTI LA MANIFESTATIA DE SUSTINERE A PRESEDINTELUI SI INCEARCA SA-L CONVINGI SA NE ASCULTE DORINTA!

Alatura-te acestui demers si ajuta-ne sa ii facem cunoscuta presedintelui dorinta sustinatorilor sai, impreuna il putem convinge!

Daca ne impartasesti opinia te rugam sa semnezi aceasta petitie si sa o faci cunoscuta cat mai multor persoane - daca se poate in primul rand presedintelui suspendat. NU este suficient sa boicotam referendumul, trebuie sa il convingem si pe Traian Basescu sa ni se alature si sa NU voteze in 29 iulie!

Boicotul este singura modalitate prin care vom putea sa dormim linistiti si cu constiinta impacata in noaptea de 29 iulie, stiind ca ne-am facut datoria de cetateni ai acestei tari stiind ca fortele nedemocratice cu tot aparatul lor masiv de propaganda NU vor reusi sa stranga 9 milioane voturi, ca este cea mai buna modalitate prin care putem sa aratam Uniunii Europene si intregii lumi ca NU au de ce sa se ingrijoreze deoarece NU ne lasam manipulati, prin care putem sa le deschidem ochii fratilor nostri romani care din pacate s-au lasat manipulati, prin care putem sa scapam de mafia politica instaurata la putere sau cel putin sa ii incetinim ascensiunea pana la alegerile parlamentare cand speram ca electoratul se va mai trezi si va mentine un echilibru atat de necesar intre putere si opozitie.

Mergand la vot - indiferent ce votam - ar insemna sa legitimam gestul initiatorilor referendumului de a pune inca odata interesele lor politice inaintea intereselor tarii si asa ceva NU putem sa facem.

O precizare cu privire la initiatorii petitiei, nu facem parte si nici nu am facut vreodata parte din nici un partid politic, nu avem nici legaturi sau beneficii de nici o forma de la vre-unul dintre ele. Asa cum coruptia si hotia sunt transpartinice, si efortul nostru de a ne apara tara de ele ar trebui sa fie la fel, chiar daca in rest ne despart lipsa sau prezenta implicarii in viata politica, apropieri de ideologii de dreapta sau de stanga, simpatii politice, categorii sociale, etc.

Chiar si simpatizantii USL ar trebui sa isi pedepseasca propriile partide pentru graba de a pune mana pe putere in loc sa se ocupe de soarta tarii intr-un moment foarte dificil - si sa boicoteze referendumul, dar asta e treaba lor o sa-si dea ei seama singuri(speram ca nu peste inca 23 ani), mesajul nostru este adresat lui Traian Basescu si sustinatorilor sai.

Romania nu este tara hotilor si mafiotilor!    Contactați autorul petiției