Limitarea salariilor politicienilor, pana la maximum de 3 ori salariul minim pe economie

       N-am inteles niciodata de ce politicienii si angajatii de pe langa ei, incepand de la primariile comunale pana la presedintele tarii, trebuie sa aiba "liber" la salarii nerusinat de mari!?  Tocmai ei,  care au distrus tara si continua s-o faca!? Ne punem intrebarea de bun simt, "dar, pentru care fapte?!" . Nu fac decat sa minta, sa fure, sa distruga totul si sa mareasca birurile ca numar si valoare, pentru a avea de unde sa se autoserveasca. 

       Cumva i-am jignit? Atunci sa se lepede de aceasta tagma si sa lucreze in profesiile lor de baza, cu salariu minim pe economie,impus de ei. Mai pot primi "la negru"  ceva bani;  cunosc ei adevarul asta si il tolereaza. 

      Daca, in umila mea parere, am propus pt.ei maximum de 3 ori salariul minim pe economie, consider ca i-am pus, totusi, pe o treapta (nemeritata) superioara multora, dar nu se poate sa nu fie direct legati de traiul restului populatiei, trai pentru care sunt direct responsabili. Ei ne-au adus in starea asta, clasati mereu pe ultimile locuri din Europa (sau lume?!?!). Consider ca si acel "ajutor social"  dat uneori si cui nu trebuie, este tocmai pt. orbirea si mutirea populatiei, pt. a nu iesi in strada si a nu-si striga durerea.

      Degeaba am recurge la intrebari de genul: nu le este rusine pt. salarii infinite (unii primari de comuni, care au luat TOT, intr-o singura luna, falimentand primaria!!!);   pt bogatii stranse pentru "n" generatii de stra-stranepoti;   pt. distrugerea tarii din toate p.d.v. ...  Nu! Rusine nu au. De-aia sau dus intr-un loc ce murdareste: politica. Ei nu au decat simtul banului, al bogatiei si acolo  trebuie loviti.

      Imi fac si eu iluzii.  Sper ca mai viseaza cineva la bine, la curatenie, alaturi de mine, semnand o asa petitie.

                 Doamne, ajuta!

 

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook