JOS GUVERNUL PSD! DOAR INFRACTORI SI SFIDATORI

Nu se poate ca un Guvern de infractori sa ne sfideze in acest fel!

- ”Liviu Dragnea, a anuntat duminica seara ca ”este foarte posibil” ca luni sa initieze o comisie parlamentara de ancheta in fata careia sa fie chemat fostul premier Dacian Ciolos.” Cata sfidare... vrea sa arate lumii care i-a votat ca Guvernul Ciolos nu si-a facut treaba...AU FACUT MAI MULTA TREABA INTR-UN AN DECAT AU FACUT EI MEREU CAND AU FOST LA CONDUCERE. Vor sa strice tot acum si sa mai si lase impresia ca Guvernul Ciolos a fost o greseala...

- Au decis ca vor mari impozitele pentru oamenii cu salarii mai mari (majoritatea din sistemul privat, care MUNCESC INTR-ADEVAR) - avand in vedere ca sunt doar 36000 de oameni in aceasta categorie, se bazeaza pe faptul ca acestia nu vor iesi in strada. In schimb, dau pensii mai mari pensionarilor. Pai cum sa mai vrei sa muncesti mai mult, sa castigi mai mult, cand stii ca va veni PSD-ul si iti va lua si din munca de ani de zile.

- Propun masuri populiste cu efect pozitiv pentru pensionari si asistati sociali (care reprezinta majoritatea in aceasta tara) dar cu EFECT NEGATIV PE TERMEN LUNG PENTRU POPULATIA ACTIVA SI PENTRU ACEASTA TARA.

- Sunt niste zeflemitori si sfidatori, au impresia ca tara asta e a lor. Au impresia ca sunt mai presus de lege si de Presedinte. Vorbesc de parca totul depinde de ei. Cum sa spuna „Cred ca presedintele vrea suspendare„!

- Mai au putin si implementeaza legea amnistiei fiscale, ca sa scape toti infractorii din PSD de puscarie, si vorbesc despre asta ca si cum ar fi ceva normal!!!!

- Sunt toti supusi lui Dragnea, chiar nu are niciunul coloana vertebrala???

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook