Interzicerea pseudo-jurnalistilor pe Dr. Constantin Radulescu

Dragi ceferisti,

In ultimul timp asistam, la fel cum regretabil s-a intamplat si in trecut, la un atac mediatic de proasta calitate din partea pseudo-jurnalistilor de la publicatia Prosport asupra clubului CFR 1907 Cluj, prin publicarea de articole defaimatoare, pline de minciuni sfruntate care frizeaza logica şi absurdul, fiind apanajul unor persoane pentru care bunul simt este un termen indoielnic.

De-a lungul timpului acesti eronat numiti jurnalisti au participat in mod repetat la defaimari aduse acestui club doar din dorinta de a vinde, de a destabiliza, de a manji ceva frumos, profesionist facut dand dovada de lipsa de respect si de o mentalitate bolnava. Societatea nu se va insanatosi cu astfel de nulitati pe post de goarna.

Atata timp cat noi, ceferistii, mergem pe acest stadion de multi ani de zile, iubind echipa in modul cel mai sincer si frumos, am ales sa-i primim pe acesti jurnalisti cu bratele deschise, fiind constienti de importanta muncii lor, de imagine s.a.m.d. asteptam un comportament corect fata de acest club, de suporteri, de culori. Insa, acestia ne trateaza cu dispret, mintind, denigrand, stergand pe jos cu performantele Familiei CFR! Stadionul este si casa noastra, chiar daca proprietarul ei este in acte o singura persoana sau o companie. Fotbalul se joaca pentru suporteri fara de care acest fenomen  nu exista, astfel justificandu-ne aceasta interventie.

Nu dorim sa "inchidem nimanui gura", nu dorim sa luam dreptul la cuvand, nu dorim aplicarea politicii "pumnului in gura", insa dorim sa amendam drastic nesimtirea si minciuna, neprofesionalismul si lipsa de deontologie! Facem un apel doar la respectarea impartialitatii in redactatrea articolelor, stirilor si editorialelor cu si despre CFR Cluj, in care sa fie prezentata orice opinie este dorita de catre autori, insa respectand deontologia profesionala si mai presus de toate, adevarul!

Din aceste motive, ca urmare a unor articole recente aparute in Prosport (de exemplu: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/andone-lovit-de-unde-se-astepta-mai-putin-vestiarul-il-contesta-paszkany-isi-pierde-rabdarea-ce-varianta-de-rezerva-au-clujenii-10044499 si http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/a-avut-curajul-sa-vorbeasca-despre-fata-nestiuta-a-cfr-ului-dezvaluiri-halucinante-despre-situatia-exploziva-din-lotul-campioanei-nu-mai-au-bani-nici-de-chirie-10058061) unde sunt prezentate lucruri si "adevaruri" venite de la "surse credibile" si de la jucatori "care pastreaza anonimatul", demontate de conducere, va invitam sa semnati aceasta petitie care va fi prezentata de catre A.I.S.C.P. conducerii clubului CFR 1907 Cluj cu propunerea de ridicare temporara sau permanenta a acestori jurnalisti, dar si ai altora de la alte publicatii cu aceleasi obiceiuri, a acreditarilor de presa pentru partidele echipei feroviare pe teren propriu din sezonul 2012-2013 pana la prezentarea scuzelor publice a acestor publicatii si revenirea la practica deontologica necesara.

HAI CFR 1907 Cluj!