Interzicerea pseudo-jurnalistilor pe Dr. Constantin Radulescu
mda
x_loc
1.Presa este rea oriunde in lume si partinitoare.Sa nu va imaginati ca doar la noi e asa.
2.Daca clubul face acest lucru o sa isi atraga mai multi dusmani , atat din cadrul presei cat si din cadrul suporterilor in general.Sa nu credeti ca in acel moment Prosport o sa isi schimbe haina si o sa faca pe mieluseii.Nu, or sa inventeze mai abitir tot felul de tampenii , or sa destabizeze mai mult situatia in club si in randul suporterilor nostrii , pentru ca na, "e prosti multi" in Romanika, nu ducem lipsa de tantalai..care este.Plus vor fi ajutati in acest sens si de celalate trusturi media , pentru ca astia la greu, se ajuta intre ei.Si nu cred ca vrem sa ne punem toata presa in cap.
3.Motivul principal , care cred ca este cel mai important.Nu poti sa restrictionezi accesul pe un stadion de fotbal, chiar daca e al tau nici unui ziarist din lume intr-o tara democratica.Nu ai nicio lege in sprijinul tau.Poate ma insel eu, dar eu cred ca asa este.
Re:
Ovi ori esti angajat la jesepe ori esti rau intentionat.Ceea ce spui tu e calea fara speranta si calea aratata de cei slabi cei care nu vor sa infrunte realitatea,adevarul si daca gandesti asa e rau si de-a dreptul mizerabil. In consecinta mana-ti valul in alte zari ...brusc mi sa facut sila ,te-as injura dar nu ma cobor intratat .Oricum daca dispari de pe suprafata pamantului nu te va regreta nimeni....jigodie
Re: Re:
Esti dus cu pluta prietene.Eu mi-am spus o parere realista si nu sunt gesepist cocostarc de apa ce esti.Tin cu echipa asta de cand i-a antrenat Dorinel , de cand ma regasesc eu in oamenii ce o sustin si o conduc.Dar din pacate vad ca mai sunt si dusi cu capul care nu accepta parerile altora ci sunt setati pe scandal.Eu nu am zis sa nu laum atitudine, ai inteles gresit.
Am spus doar ca acest fel de atitudine nu aduce nimic bun.Adica interzicerea ziaristilor pe stadion ar insemna sa fi la fel de marlan ca si ei, sa te pui cu draqu si sa te comporti ca el.NU, trebuie atitudine diplomatica, onoranta si cu cap facuta.De exemplu , suporterii cheferisti sa afiseze banere cu astfel de sloganuri atat acasa cat si in deplasare pana cand le intra in cap ziaaristilor ca ne pasa ,conducerea clubului ar trebui sa ia atitudine fata de cele scrise daca nu sunt adevarate, prin neacordare de interviuri, doar in conferinte, la fel si jucatorii si antrenorii.Nu sa apara toti pe la televiziuni prin tot felul de interviuri ca asta nu aduce bine ci doar le dai sansa la pulicii de ziarisiti sa inventeze stiri care mai de care mai pompoase din fiecare cuvant scos de cel care da interviul.Dar sa interzici intrarea pe stadion cuiva mi se pare o atitudine comunista, si te rog nu te ambala cu nervii ca faci ulcer sau te miri ce alta boala pe baza de stres :)
Lamuriri
Reporter : ai telefonul deschis pentru berbecali?
gsp...:steaua nu mai are rivali in ro si joaca in bg.
| This discussion has been closed. |