Haideți să schimbăm Educația din Romania

În România pentru finanţarea educaţiei naţionale se alocă anual din bugetul de stat şi din bugetele autorităţilor publice locale minimum 6% din produsul intern brut al anului respectiv. Pentru activitatea de cercetare ştiinţifică se alocă anual, de la bugetul de stat, minimum 1% din produsul intern brut al anului respectiv, în aceste conditii am ajuns ca in momentul de față sa avem un număr foarte mare de copii care nu au studii superioare și chiar un număr si mai mare care nu au nici cele opt clase primare. Știm foarte bine, noi părinții, ca in fiecare an de cel putin doua ori suntem nevoiți să strângem bani la fondul clasei pentru a achiziționa diverse obiecte necesare învățământului fapt care nu corespunde cu legea gratuității a învățământului si fapt care nu aduce beneficii reale nici noua părinților si nici copiilor care nu își permit o sumă egala cu cea propusă de majoritatea pentru acest fond al clasei. Haideți să modificăm Legea gratuității in invatamant si in loc de 6% si 1% din bugetul de stat anual sa contribuim fiecare cu câte 10% din veniturile noastre salariale lunare si sa schimbam Educația din România. Banii ar putea fi folosiți în marirea salariilor cadrelor didactice, in consolidarea si amenajarea claselor in care copii nostri petrec mai mult de 7 ore pe zi, în achiziționarea tuturor celor necesare studiului eficient, placut si constructiv si chiar in linistea si siguranta noastra ca părinți.
Nu esti părinte acum si nu stii ce inseamna dar posibilitatea ca in viitorul apropiat sa devii unul este mare asa ca haideți să schimbăm Educația, haideți să semnam aceasta petitie in numar cat mai mare pentru a deveni realitate visul oricărui copil, părinte de a invata de plăcere si de a ne creea pasiuni.
                       DACA VREM SE POATE! 20200711_1031292.jpg


Oprea Ana Maria/ Ministerul Educatiei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Oprea Ana Maria/ Ministerul Educatiei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook