Ursul brun din Carpati a fost condamnat la disparitie!

Quoted post

Gluck

#23 Re:

2016-10-07 11:08

#7: -  

 Vedeți  că  s-a deschis sezonul de vânătoare în Siria și Iraq. Problema  este  ca  animalele alea de la ISIS au arme....de asemenea fac pagube mari. Va băgați,  domnilor vânători burtoși?

Raspunsuri

Madalina Gherman

#29 Re: Re:

2016-10-07 21:21:00

#23: Gluck - Re:  

 Domnule Gluck...daca tot aveti ceva de comentat, de ce nu va afisati numele real?...poate asa veti primi recunostinta din partea ong-istilor bine-intentionati...acest om a creat o petitie pentru a informa corect din punct de vedere cinegetic o masa de oameni indoctrinata cu milioane de ineptii visate de "badea Gheorghe" si "tanti Florica" de la magazinul din colt. Din care observ, dumneavoastra faceti parte din acei oameni spalati pe creieri, care au impresia ca le stiu pe toate, ca de...suntem romani si asa ne e firea...ne pricepem la toate, de la fotbal, arta culinara, politica, drepturile animalelor (domestice sau salbatice). Asa cum acest domn si-a argumentat opiniile, pentru a nu cadea in penibil, va sfatuiesc si pe dumneavoastra sa faceti acelasi lucru, pe acelasi domeniu, cinegetica, nu Isis si alte aberatii la care sunt buni romanii adevarati.

Flavius

#43 Re: Re:

2016-10-09 00:47:20

#23: Gluck - Re:  

 Cate unii suntem deja bagati si la asta, domnu'...

CUCU-BAU

#93 Re: Re:

2016-10-14 20:09:59

#23: Gluck - Re:  

 .SE VEDE CA AI COLESTEROL..PROBABIL SINAPSELE PUTINE CARE TI-AU MAI RAMAS IN CREERUL  SEC PE CARE IL DETII NU ITI PERMIT SA FACI APRECIERI REALISTE DESPRE VANATOARE PENTRU CA SE VEDE CA NU ESTI VANATOR...CRED CA PE UN MUNTE TE RATACESTI IN PRIMII 100 M PARCURSI...HABAR NU AI CE INSEAMNA ECHILIBRUL NATURII SI CUM SE PASTREAZA EL...O SPUNE UN VANATOR CU EXPERIENTA ...INVATA SA SIMTI NATURA SI LEGILE FIRESTI ALE NATURII...MAI BINE PRIVESTE IN JUR SI VEZI MIZERIA UMANA CARE TE INCONJOARA SI CARE TE-A INGROPAT IN IGNORANTA TOTALA SI TI-A INTUNECAT OCHII MINTII...LASA PROFESIONISTII ADEVARATI SA JUDECE SI SA CREEZE LEGI DESPRE VANATOARE.NU INCAPABILII DE LA PUTERE CARE ABIA TARAIE PARTURILE PRIN CATEVA POIENI SI SE DAU SPECIALISTI DIN FOTOLIILE OCUPATE PRIN MITA....