Desfiintarea functiei de "expert relatii sociale".

Quoted post


Musafir

#7

2016-05-12 23:06

Dacă funcția e necesară să se justifice din 2 motive și anume:
1. Care e motivația să fie menținută această funcție comparativ cu funcțiile desființate din siguranța circulației.
2. Care sunt sarcinile de servici din competența funcției și de la înființarea acestei funcții și până în prezent ce efecte benefice a avut ca activitatea în sine.
Poate ar fi bine să se ceară să se publice data la care a fost înființată acestă funcție, cine a făcut propunerea, care au fost argumentele care au stat la baza acestei înființări și mai ales cine au ocupat aceste funcții menționându-se și realizările fiecăruia.
În „organizarea eficientă” a CFR-ului s-a desființat funcția de mecanic ajutor pe anumite relații, de manevrant, s-au redus districtele L, au fost reduse efectivele de muncitori din cadrul districtelor rămase, au fost reduse posturile de impegați de mișcare și de paznici de barieră și toate pun în pericol activitatea feroviară și viața călătorilor.

Raspunsuri

Podina Cristian

#40 Re:

2016-05-17 16:25:24

#7: -  

 sarcinile sunt prevăzute în art 101 din CCM la CFR Călători  ,motivația e clară ,dacă liderul nu e cuminte i se taie din funcția de expert  ,practic liderul poate fi șantajat ușor , și ce să facă bietul lider  ?,d-v ce a-ți face în locul lui ? a-ți renunța la 4000 de lei ? eu vă spun sincer nu aș putea renunța  ,,,,menționez că nu sunt decât un simplu membru de sindicat