Penalizati clientii prostituatelor cu 1000 ron

Quoted post


Musafir

#16

2016-04-15 08:53

Fetele care stau în stradă împotriva voinţei lor nu sunt prostituate. Sunt doar victime ale proxenetismului şi traficului de persoane. Clienţii care, deşi cunosc acest lucru, le oferă bani contra favoruri sexuale, trebuie pedepsiţi. Subliniez încă o dată: acele fete nu sunt prostituate, sunt doar victime. Poliţia ar trebui să le ridice imediat din stradă şi să cerceteze dacă sunt sau nu victime. Proxeneţii pot fi prinşi chiar şi fără plângere din partea victimelor.
Pe de altă parte, există multe femei care îşi vând trupul de bunăvoie, nesilite de nimeni. Acestea sunt adevăratele prostituate (eu l-am numit curvulite). Dacă acestea nu sunt pedepsite, atunci nu pot fi pedepsiţi nici clienţii lor.

Raspunsuri

Karina

#17 Re:

2016-04-15 10:26:15

#16: -  

 Este foarte greu sa se faca diferenta intre cele care fac de buna voie si cele care au in spate un proxenet. Eu asta incerc sa explic. Politia nu are mijloacele necesare sa descopere acest lucru, iar clientii cu atat mai putin. In prezent in Romania, peste 90 % din prostituate sunt victime ale retelelor de proxeneti!